Teie ick'id
-
Külaline
Teie ick'id
Atrakstiivsuse teemast tõukudes, mis on teie nn ick'id ehk asjad/omadused teiste juures, mis on nii ebameeldivad, et momentaalset toovad vastikusvõdinad ja kananaha ihule ning lõpetavad koheselt igasuguse tahtmise edasi suhelda?
-
Külaline
Ise tulite sellise teema peale? Minu iseärasuseks on kindlasti see, et mis krdi asi on ick ja miks seda kasutama peab.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 16:03 Atrakstiivsuse teemast tõukudes, mis on teie nn ick'id ehk asjad/omadused teiste juures, mis on nii ebameeldivad, et momentaalset toovad vastikusvõdinad ja kananaha ihule ning lõpetavad koheselt igasuguse tahtmise edasi suhelda?
-
Külaline
Spetsiaalselt sinusugustele kirjutasin ju mõiste selgesõnaliselt lahti ka. Kui ikka ei mõista, siis pole midagi teha. Mõni teine ehk saab aru, mida mõtlesin.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 16:22 Ise tulite sellise teema peale? Minu iseärasuseks on kindlasti see, et mis krdi asi on ick ja miks seda kasutama peab.
-
Külaline
Ingliskeelsete sõnade/anglitsismide kasutamine eestikeelses kõnes toob võdina ihule.
-
Külaline
Algus seegiKülaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 16:35 Ingliskeelsete sõnade/anglitsismide kasutamine eestikeelses kõnes toob võdina ihule.
-
Külaline
Kuna teema on ilufoorumis, kas siis mõtled, mis teiste välimuses väga häirib?
Minul tekitab vastikusvärinaid räpakus (higihais, musta soki hais), kaua aega pesemata juuksed (eriti, kui on kõõmased), hoolitsemata suu (hambakatt, puuduvad hambad).
Käitumises jälestan sülitamist. Täiesti öökima ajavad mingid bussipeatustes jõlkuvad tüübid, kes rõvedaid tatilärakaid igale poole sülgavad.
Halvasti tehtud iluprotseduurid panevad lihtsalt silmi pööritama - triibuliselt peale kantud isepruunistajad, juuksepikendused, mille kinnituskohad paistavad, ripsmepikendused, mis on märgatavalt ebaloomulikud ja lõhkemiseni punni süstitud huuled. Kõigi nende puhul oleks inimene raudselt palju ilusam ilma nende lisadeta. Kurb vaadata, et raisatakse aega ja raha, et end inetumaks teha.
Minul tekitab vastikusvärinaid räpakus (higihais, musta soki hais), kaua aega pesemata juuksed (eriti, kui on kõõmased), hoolitsemata suu (hambakatt, puuduvad hambad).
Käitumises jälestan sülitamist. Täiesti öökima ajavad mingid bussipeatustes jõlkuvad tüübid, kes rõvedaid tatilärakaid igale poole sülgavad.
Halvasti tehtud iluprotseduurid panevad lihtsalt silmi pööritama - triibuliselt peale kantud isepruunistajad, juuksepikendused, mille kinnituskohad paistavad, ripsmepikendused, mis on märgatavalt ebaloomulikud ja lõhkemiseni punni süstitud huuled. Kõigi nende puhul oleks inimene raudselt palju ilusam ilma nende lisadeta. Kurb vaadata, et raisatakse aega ja raha, et end inetumaks teha.
-
Külaline
Sama siin.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 16:48 Kuna teema on ilufoorumis, kas siis mõtled, mis teiste välimuses väga häirib?
Lisan jalaseene, mis tekitab spetsiifilist haisu ja mis on nakkav. Rasedad mehed ei meeldi, st juttu rääkida võin, aga absoluutselt ebaatraktiivne.
-
Külaline
Puuduvad, katkised, koledad hambad on kõige jubedam. Mõistan, et hambaravi on kallis, samas, kui tean, et inimeselt tegelikult on piisavalt võimalusi suu korda tegemiseks, kuid see raha kulub kuhu iganes mujale, on eriliselt eemaletõukav.
Pesemata juuksed ja higihais on ka väga jube nähtus.
-
Külaline
Miinusteraheks valmis. Minu jaoks on vastuvõetamatu kui mees on ümberlõikamata.
-
Külaline
Kus sa neid puuduvaid ja hooldamata hambaid näed nii palju, et igas teemas sellest jahud? Minu arust on tänapäeval kõigil normaalsed hambad, vähemalt mind ümbritsevatel inimestel, isegi vanuses 60+. Mingite paadialustega ma muidugi ei suhtle.Kukesupp kirjutas: ↑23 Aug 2024 21:05 Puuduvad, katkised, koledad hambad on kõige jubedam. Mõistan, et hambaravi on kallis, samas, kui tean, et inimeselt tegelikult on piisavalt võimalusi suu korda tegemiseks, kuid see raha kulub kuhu iganes mujale, on eriliselt eemaletõukav.
-
John Holmes
-
Külaline
Kui matkal kellelegi käsi püksi hakkad ajama, pead selle lõhnaga arvestama. Ega see kaks päeva püksis higistanud noku pole ka just teab mis lõhnaelamus.John Holmes kirjutas: ↑23 Aug 2024 21:26 Kaks päeva pesemata v_tu lõhn. Kui näiteks matkal telgis asjaks läheb
Aga kuidas seda enne ... tegevust ... tuvastate? Lasete avalduse täita ja med.kontroll fotod terviseportaalist?Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 21:19 Miinusteraheks valmis. Minu jaoks on vastuvõetamatu kui mees on ümberlõikamata.
-
Külaline
Tuvastan suuga limpsides ja silmaga vaadates
Niimoodi Te küll ühiskonna arengule kaasa ei aita. Ikka supler ja vatitikud?
-
Külaline
Küsin. Ilma igasuguse piinlikkustundeta
Mis on kellegi jaoks normaalne- minu jaoks on eemaletõukav ka mõni üksik välja paistav puuduv hammas. Keskealistel on suht palju sellist probleemi, mitte just esihambad vaid külgedel tühjad kohad. Kollaseid hambaid on ka kole vaadata.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 21:25Kus sa neid puuduvaid ja hooldamata hambaid näed nii palju, et igas teemas sellest jahud? Minu arust on tänapäeval kõigil normaalsed hambad, vähemalt mind ümbritsevatel inimestel, isegi vanuses 60+. Mingite paadialustega ma muidugi ei suhtle.Kukesupp kirjutas: ↑23 Aug 2024 21:05 Puuduvad, katkised, koledad hambad on kõige jubedam. Mõistan, et hambaravi on kallis, samas, kui tean, et inimeselt tegelikult on piisavalt võimalusi suu korda tegemiseks, kuid see raha kulub kuhu iganes mujale, on eriliselt eemaletõukav.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 7 külalist