Kui tihti seksite

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Kui tihti seksite

Postitus Postitas Külaline »

Küsimus 40-50 vanustele kellel pikaajaline suhe ja laps(ed) peres - kui tihti te seksite, oma elukaaslasega, kellega kaua koos olnud. Ma ise väga kuival ja mees ütleb, et meievanused enam eriti ei seksigi (45-48).

Ps. Prooviks teemasse jääda, küsimus isiklikust huvist. Kui antud kategooriasse ei kuulu, ei pea vastama ega kommenteerima eriti mitte stiilis et mehel armuke või küllap sa oled paks ja kole (ei ole)… Aitäh.
John Holmes

Postitus Postitas John Holmes »

Seksi mõõtühik võiks olla kordade arv nädalas või kuus. Kindlasti märkida ära vanus. Üks küsimus teemaalgatajale. Kas ainult suuseks läheb ka korrana arvesse või ainult vaginaalne seks?
John Holmes

Üks asi veel. Kui juba küsitlus, siis tegelikult oleks huvitav teada ka 50-60 aastaste puhul sama asja. Nii et vastata võiks kõik, kel vanust üle 40 aasta.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 24 Aug 2024 17:39 mees ütleb, et meievanused enam eriti ei seksigi (45-48).
Misasja?! Sinu mees ajab jama, probleem on ilmselt sügavamal ja keerulisem.
Kingitus

Postitus Postitas Kingitus »

Jään teemasse. Mees on ligi 10 aastat noorem, ikka iga nädal paar korda. Ma 46.
Kirilee
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kirilee »

Ise üle 55, mees 10 a. vanem, ca kord nädalas, tegelikult tahaks mõlemad rohkem, aga rütm mõlemal nii erinev, et mitte ei jõua. Ei hakka ju teist sügavast unest üles ajama.
Külaline

Oma elukaaslasega pole aastaid seksinud. Ei mäletagi mitu aastat. 5a vähemalt. 50+ aastatel pole kordagi.
Külaline

2 korda päevas, hommikul ja õhtul.
Külaline

54 olen, mees sama vana. Koos 25a. Mulle sobiks kord nädalas, mees tahaks 2-3x nädalas. Eks teeme kompromisse.
Külaline

N45/M51, no ikka suht harva, kord paari ndl tagant v isegi kord kuus.
Minul on küll metsikuid unelmaid ja fantaasiaid (teistest), ei tea kuidas tal.
Samas ma ainult oma peas neid heietangi, tegudele pole jõudnud. Aga ausalt öeldes tahaks korra veel selles maises elus toorest kirge tunda.
Külaline

Mina 40, mees 55, koos umbes 20 aastat.
Seksime paar korda nädalas.
Külaline

Tänu ühele silmarõõmule on kirg ka oma mehe vastu suur.Seksiks mitu korda nädalas, aga mees vaatab mind kui mingit imelikku, et nii palju äkki tahan.Piirdub see mõne korraga kuus.Tema ei soovi rohkem kahjuks.Vanused mõlemal üle 50
Külaline

John Holmes kirjutas: 24 Aug 2024 17:59 Üks asi veel. Kui juba küsitlus, siis tegelikult oleks huvitav teada ka 50-60 aastaste puhul sama asja. Nii et vastata võiks kõik, kel vanust üle 40 aasta.
Ei, see küsitlus oli disainitud 40-50 aastastele, kui sa tahad vanemat sihgruppi, tee enda küsitlus.
Külaline

M44/N41, päris kaua juba koos, ühised lapsed kooliealised. Seksime 2-3 korda nädalas, puhkuse ajal rohkemgi.
Meil hakkasid nagu uued mesinädalad peale seda kui lapsed hakkasid terve öö oma toas magama ja keegi ei tulnud enam keset ööd meie kaissu. Ja nad kestavad mitu-mitu aastat juba.
John Holmes

Külaline kirjutas: 24 Aug 2024 22:17
John Holmes kirjutas: 24 Aug 2024 17:59 Üks asi veel. Kui juba küsitlus, siis tegelikult oleks huvitav teada ka 50-60 aastaste puhul sama asja. Nii et vastata võiks kõik, kel vanust üle 40 aasta.
Ei, see küsitlus oli disainitud 40-50 aastastele, kui sa tahad vanemat sihgruppi, tee enda küsitlus.
Või kohe disainitud :D Ma ei hakka vaidlema, las vastavad need kes viitsivad, ei hakka mina uut teemat tegema disainer :D
Külaline

John Holmes kirjutas: 24 Aug 2024 23:32
Külaline kirjutas: 24 Aug 2024 22:17
Või kohe disainitud :D Ma ei hakka vaidlema, las vastavad need kes viitsivad, ei hakka mina uut teemat tegema disainer :D
Jeesus. See oli poolirooniaga öeldud. Sai ju teemaalgatuses öeldud, et kui pole midagi vastata, ei peagi midagi kommenteerima. Siin polegi ju midagi vaielda. Paremat pole teha kui mingit mõttetust ajada?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Aug 2024 18:24 Oma elukaaslasega pole aastaid seksinud. Ei mäletagi mitu aastat. 5a vähemalt. 50+ aastatel pole kordagi.
Aga kellegi teisega oled seksinud? Kellega?:) kui tihti?
Külaline

M 43, N 40, 1-3 korda kuus, mõlemad tahaksime rohkem, aga mu meelest selleks on võimatu aega leida, terve maja on mingeid kuramuse lapsi täis, teismelised töllavad südaööni mööda maja ringi ja mudilased tagavad, et ka hommikuti, kui tiinekad magavad, poleks ülearust privaatsust vanematel. Aga ma tean, et see läheb varsti mööda, kui kõige pisem ka meie toast ära kolib, siis koidab helgem ajastu, loodetavasti juhtub see varem, kui meil mehega libiido otsa saab!
Külaline

Lapsi pole ja liiga vähe. Mees otsustas raha kokku kraapima hakata ja iga hetk mõtleb vaid äritegemise peale. Mõtlen noorema mehe otsida.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 13:32
Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 10:11 Lapsi pole ja liiga vähe. Mees otsustas raha kokku kraapima hakata ja iga hetk mõtleb vaid äritegemise peale. Mõtlen noorema mehe otsida.
Postitus on kustutatud
Kle me saime ammu aru, keegi kaheteseb oma lapsi. Aga katsu üle saada ja leppida oma valitud teega. Lastetuid naisi ei koti mida sa neist arvad, ära raiska aega. Loeme ridadevahelt ju läbi, et sa ei ole oma eluga rahul
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist