Teie ick'id

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Suured tätoveeringud nähtaval kohal, näiteks kaelal või näos. Kohutavalt kole minu meelest.
Punni süstitud huuled. Lihtsalt väga ebaesteetiline.
Lehvikripsmed. Neile võiks lausa eapiirangu kehtestada, et üle 18-aastased neid paigaldada ei saaks.
Liigselt valged hambad. See kriitvalge naeratus ei ole loomulik.
Igasugused piercingud näos on jubedad. Eriti huule- põse ja kulmupiirkonnas. Neid kandev inimene tundub kuidagi ebaintelligentne.
Külaline

Kriipshuuled, koledad hambad, laialt igemeid paljastav naeratus. Meeste puhul ka kitsad õlad ja laiad puusad. Naiste puhul lame tagumik.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Aug 2024 16:08
Lehvikripsmed. Neile võiks lausa eapiirangu kehtestada, et üle 18-aastased neid paigaldada ei saaks.
Oota, kus need koolilapsed neid kandma peaksid?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Aug 2024 11:50 Vauu, mis tarka vällamaa sõna TA teab :lol:
Eelistad, et oleks kirjutanud "teie öäk'id" :lol: või on sul mõni tark mitte "vällamaa" väljend ka välja pakkuda selle jaoks? Teemaalgastuses on ka selgelt lahti kirjutatud, mida sellega silmas peetakse. Pealkirja limiteeritud alale see selgitus aga ilmselgelt ära ei oleks mahtunud.
Külaline

Puuduvad, katkised, hoolitsemata hambad.

Vetsust tulles käte pesemata jätmine.

Nina nuuskamine ja siis kohe oma tati vaatamine rätiku seest.

Kui keegi tõmbab mingi söögiriista suust läbi või maitseb sellega ja pistab nõusse/toidu sisse tagasi. Sama nt pudelist joomisega, kust peavad teised ka pärast jooma.

Teatud nahamoodustised nähtaval kohal. Sorry, inimesed, kellel nii on, teie juures pole midagi valesti. See on minu isiklik kiiks. Mul oli kunagi pikapäevarühma õpetaja, kelle kael oli paksult nahanääpse täis ja see tekitab minus siiani judinaid.
Külaline

Noo ma ei tea, kui vanainimene tänaval teed küsib, siis mul suva ta puuduvast hambast. Kas teil ei ole? Üldse ei erista millises situatsioonis see ick toimub?
Külaline

Mul läheb ka süda pahaks, kui näen kellelgi nahanäsasid, ohtraid sünnimärke või aknelist/aknearmilist nahka. Tätoveeringud on samuti ebameeldivad. Tedretähnid nina piirkonnas on armsad, aga kui terve nägu täis on või lausa õlgadel, siis on ööök.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Aug 2024 20:06 Mul läheb ka süda pahaks, kui näen kellelgi nahanäsasid, ohtraid sünnimärke või aknelist/aknearmilist nahka. Tätoveeringud on samuti ebameeldivad. Tedretähnid nina piirkonnas on armsad, aga kui terve nägu täis on või lausa õlgadel, siis on ööök.
Mul on muus osas täpselt sama, ainult tätoveeringutest pole sooja ega külma. Huvitav oleks teada, miks mingisugused moodustised või moonutused nahal, mida inimene ise valida ei saa, niimoodi mõjuvad. Endal on ka nõme, et näiteks kellegi tedretähne täis kehaosa minus vastikust tekitab, aga ma ei saa sinna ju midagi teha ega tea ise ka, miks see nii on.
Külaline

Teil on vist väga raske elada sellises ebatäiuslikus maailmas kõigi nende iluvigadega inimeste keskel?
Külaline

Samamoodi nagu saab hambaid korda teha, saab ka nahka korda teha. Näsad ja sünnimärgid saab eemaldada, tedretähne saab valgendada. Aknearme saab laseriga paremaks, kuid mitte täitsa siledaks. Nii et koleda nahaga inimesed - võtke ennast kokku ja ärge hirmutage teisi oma jubeda nahaga. Nahk on inimese suurim organ, hoolitsege selle eest!
*Mind häirivad ka nn maksalaigud, mis vanematel inimestel tekivad. Ewww…
Katerin
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Katerin »

Minus tekitavad vastikusvärinaid pardimokkadeks süstitud huuled ja hiiglaslikud lehvikripsmed.
Tätoveeringute vastu pole midagi.

Aga muidu, loodetavasti suudate ikka oma antipaatiad enda teada hoida? Kui te just selle inimesega voodisse ei plaani minna. Minule õpetas mu kadunud vanaema juba mu lasteaiapõlves, et hea lastetoaga inimene näeb küll asju, mis temale isiklikult ei meeldi, aga jätab selle enda teada. Inimene, kes oma antipaatiat välja näitab, ehk siis ebaviisakalt suu ammuli jõllitab või kohatuid märkusi teeb, on ise täpselt samal tasemel kui see, kel on katkised hambad või koledad pardimokad. Üks siis väliselt, teine (see jõllitaja) aga sisemiselt ja kokkuvõttes siin vahet pole.
Külaline

Katerin kirjutas: 25 Aug 2024 08:15 Aga muidu, loodetavasti suudate ikka oma antipaatiad enda teada hoida?
Loomulikult, lihtsalt isiklikul tasandil lähema suhtluseni sellistega ei jõua. Foorumis võib ju arutada, mis kellegi jaoks selliseks ebameeldivaks jooneks on. Päris elus ei ole minul vähemalt mingit probleemi viisakaks jääda ka enda jaoks välimuselt ebameeldiva inimesega. Kas see pole mitte elementaarne, et kohe eraldi peab välja tooma? Need "näkku ütlejad", kelle arvamust keegi küsinudki ei ole, on lihtsalt matsid.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 04:27 Samamoodi nagu saab hambaid korda teha, saab ka nahka korda teha. Näsad ja sünnimärgid saab eemaldada, tedretähne saab valgendada. Aknearme saab laseriga paremaks, kuid mitte täitsa siledaks. Nii et koleda nahaga inimesed - võtke ennast kokku ja ärge hirmutage teisi oma jubeda nahaga. Nahk on inimese suurim organ, hoolitsege selle eest!
Sa saadad inimesi oma nahka pleegitama? Sest neil on tedretähed??
Äkki otsid ise enne abi?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 10:22
Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 04:27 Samamoodi nagu saab hambaid korda teha, saab ka nahka korda teha. Näsad ja sünnimärgid saab eemaldada, tedretähne saab valgendada. Aknearme saab laseriga paremaks, kuid mitte täitsa siledaks. Nii et koleda nahaga inimesed - võtke ennast kokku ja ärge hirmutage teisi oma jubeda nahaga. Nahk on inimese suurim organ, hoolitsege selle eest!
Sa saadad inimesi oma nahka pleegitama? Sest neil on tedretähed??
Äkki otsid ise enne abi?
Selle tegelase kõigi probleemide esimene lahendus on vist alati kirurgiline...
Külaline

Iga kord kui selle teema pealkirja näen tulevad külmavärinad. Võeh kui jõle pealkiri.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 12:41 Iga kord kui selle teema pealkirja näen tulevad külmavärinad. Võeh kui jõle pealkiri.
Ja ometi teed teema lahti ja tipid kommentaarigi. Mis see "ICK" eesti keelne vaste on siis? ÖAK oleks parem või kergmini arusaadav olnud või?
Külaline

Konservatiivsed traditsioonilised mehed.
Külaline

Minule neeldivad tedretähnid. Minu meelest peaks rõveda valge nahaga inimesed laskma oma tedretähnid nahale tätoveerida. Võta kokku ennast ja ära hirmuta inimesi oma valge nahaga. Vaatan eemalt, et tont tuleb..
Külaline

Burkadega oleks kõigil hea lihtne, teised ei peaks teie vigu vahtima ning ise ei peaks põdema, kui pead pole jõunud pesta või on vistrik näol.
Külaline

Ma arvan, et nahaga seotud hirmudel on evolutsiooniline põhjus. Olid ju paljud ohtlikud haigused, mille sümptomiteks villid jne, kunagi väga surmavad.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist