Vanainimesele ajaleht ukse taha
-
Külaline
Mu vanaema elas teisel korrusel, see on vanemale prouale normaalsem jõupingutus kui viinendalt käia lehel järel. Aga kõik ongi nii nagu teemaalgataja kirjutab, ei koli naljalt penskarid oma kodust ära või noh mitte vabatahtlikult. Mu vanaema oli suur suhtleja ja 2 naabrinaist tõid talle vaheldumisi lehe või ristsõnad ära. See toimis nii, et vanaema ootas mingi kellani, umbes lõunani ja kui selleks ajaks ei olnud kumbki naabrinaistest postkastist vanaema asju ära toonud, siis vanaema läks ise järgi. Raha ei tulnud kellelgi pähe küsida, aga vanaema ikka andis neile paki kohvi või assortiikomme vms. Neile muidugi meeldis ka omavahel paar sõna juttu ajada. Kahju, et osade meelest ainus liikuma panev jõud on raha ja peab lausa 200 eurot küsima, aga eks inimesed ja arusaamad on erinevad. Ise ei küsiks raha, samas kui mõni abivalmis naabrilaps mulle tooks midagi ukse taha kohale, siis kuus mingi summa kindlasti maksaksin.
-
Külaline
Teenus oleks olemas, aga sa lihtsalt ei soovi või ei raatsi seda kinni maksta. Ma usun, et 200 € eest kuus leiaksid sellise inimese, aga see käib sulle üle jõu. Me elame turumajanduse ajastul. Kõiksugu asju on võimalik tellida, asi on ainult selles, kas sa raatsid selle kinni maksta.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 21:48 TA. Nii on, koperdabki ise reedel ja laupäeval lehe järele. Kuulutusele, mis pandi postkastide juurde, vastas ainult üks naine ja see ka ei saanud lehte tuua igal reedel ja laupäeval. Eks näis kaua ta suudab. Vahepeal istub trepide peal ja tõmbab hinge. Peaasi, et ei kukuks.
Ikkagi oleks sellist reguleeritud teenust vaja, mis liikumis vaevustega inimesi aitaks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 7 külalist