Vanema gen mehed vs uuema gen mehed?

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kas seda ravimit kirjutatakse siis ainult küsimise peale välja? Mul ka 15-20 ülekilo (173cm, 85kg). Lähen nõuan perearstilt või?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 23:46 Kas seda ravimit kirjutatakse siis ainult küsimise peale välja? Mul ka 15-20 ülekilo (173cm, 85kg). Lähen nõuan perearstilt või?
Loomulikult mitte, aga osad arstid müüvad "konsultatsioone" ja siis kirjutavad retsepti.

Kui sul teise tüübi diabeet on, võid saada.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 06 Juun 2024 11:27 Mulle tundub just, et noorem generatsioon mõistlikum kui vana. Ei kohtle naist kodumasinana, vaid võtavad ise ka vastutuse. Käruga rallivad mehed tunduvad kõik nooremapoolsed. Vanem gen arvab, et lapse kärutamine on naiste töö ja tema asi on diivanil peeru lasta seni kuni naine, titt süles, talle võileiba teeb.
Kindlasti on ka erandeid, aga minu kogemus on selline.
Võrdsus on kaasa toonud selle, et üle võetakse ka vastassoo halvimad omadused.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 24 Aug 2024 13:21
Külaline kirjutas: 06 Juun 2024 11:27 Mulle tundub just, et noorem generatsioon mõistlikum kui vana. Ei kohtle naist kodumasinana, vaid võtavad ise ka vastutuse. Käruga rallivad mehed tunduvad kõik nooremapoolsed. Vanem gen arvab, et lapse kärutamine on naiste töö ja tema asi on diivanil peeru lasta seni kuni naine, titt süles, talle võileiba teeb.
Kindlasti on ka erandeid, aga minu kogemus on selline.
Lõpeta ükskord see vastassoo ehk meeste halvustamine ära. Vanemal generatsioonil ei olegi üldjuhul enda lapsi kellega kärutada. Ja need mehed kes on saanud veel viiekümneselt isaks just vastupidi toimetavad. Hoiavad, nunnutavad, kärutavad oma illikukupaikesi. Need väiksed on toonud neile teise nooruse. Samamoodi ma näen vanaisasid parkides ehk siis 60 aastaseid härrasid oma 4-5 aastatse lastealastega. Kui sinul on olnud valed valikud ja draatilised koegmused (mis tunduvad ülepingutatud) siis ära laienda neid kõigile. Või millisest generatsioonist sa räägid. Kas 40-60 meestest või veel vanematest.
Ma soovitan sul ringi liikuda. Silmad lahti. Igsasugustel laste spordivõistlustel jne. Üle poole on isad. Üksinda. Ja üle neljakümne.
Teine äärmus on need vunstid nina all 15-16 aastased kellede igal üritusel on emmekene kaasas ja iga asja peale kilkab ja huilgab näe minu tibulinnuke ja läheb oma tibulinukest kallistama. Tibulinnukesel endal väga piinlik muidugi.
Külaline

Igal generatsioonil on oma ajas aeg ja koht. Ja iga generatsioon areneb. See ei vasta tõele, et mingi generatsioon on kiviajas ja uus generatsioon on kohe palju paremad.

Naeruväärne on hoopis see kui jäädakse nn ajamasinasse kinni ja ollakse igavesti noor, popp ja noortepärane.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 11:22 Igal generatsioonil on oma ajas aeg ja koht. Ja iga generatsioon areneb. See ei vasta tõele, et mingi generatsioon on kiviajas ja uus generatsioon on kohe palju paremad.

Naeruväärne on hoopis see kui jäädakse nn ajamasinasse kinni ja ollakse igavesti noor, popp ja noortepärane.

Ahet popp ei tohi olla? Peab olema mutt ja kuskil sussi sahistama? Ei tohi Porschega ringi sõita ning hästi riietuda, olla heas sportlikus vormis 70 aastaselt?
Irw

Postitus Postitas Irw »

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 14:23
Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 11:22 Igal generatsioonil on oma ajas aeg ja koht. Ja iga generatsioon areneb. See ei vasta tõele, et mingi generatsioon on kiviajas ja uus generatsioon on kohe palju paremad.

Naeruväärne on hoopis see kui jäädakse nn ajamasinasse kinni ja ollakse igavesti noor, popp

Ahet popp ei tohi olla? Peab olema mutt ja kuskil sussi sahistama? Ei tohi Porschega ringi sõita ning hästi riietuda, olla heas sportlikus vormis 70 aastaselt?
Paks ja päriselt hälbega mutt üritas nalja teha. Välja kukkus jälle nii nagu alati. Porshe on sinu märg unenägu nagu ka seks. Miks ei peaks elu on ilus. Muhhhahhaaaaaa
Külaline

Irw kirjutas: 13 Sept 2024 13:26
Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 14:23

Naeruväärne on hoopis see kui jäädakse nn ajamasinasse kinni ja ollakse igavesti noor, popp

Paks ja päriselt hälbega mutt üritas nalja teha. Välja kukkus jälle nii nagu alati. Porshe on sinu märg unenägu nagu ka seks. Miks ei peaks elu on ilus. Muhhhahhaaaaaa

Ei kavatsegi kallist osta, tavaline 135 000 maksev Porsche on küll.
Sa ei saa seda endale lubada või milleks selline imelik jutt?
PS: Seks on olemas, miks ei peaks? Kui mees olemas, siis üldjuhul seks ka.
Külaline

Alaväärne mehelaadne olevus sai vist järjekordselt pihta :D
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 13:46 Alaväärne mehelaadne olevus sai vist järjekordselt pihta :D
Vanamutist kiidukukk pani kohe 2 kommi järjest. Samas miks ei peaks muhhaaa
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 14:26
Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 13:46 Alaväärne mehelaadne olevus sai vist järjekordselt pihta :D
Vanamutist kiidukukk pani kohe 2 kommi järjest. Samas miks ei peaks muhhaaa

Arusaadav, et oled kade. Pole sul naist ega vahendeid. Masendav elu.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Naeruväärne on see siis kui seda tahtlikult tehakse. Mõni on hingelt ja südamelt noor, kas ta peaks endast "vanusepõhise käitumise" välja pigistama, või käituma nii nagu endal mugavam ja saatma arvustajad Kuu tagumisele küljele?
Külaline

Egalitaar kirjutas: 13 Sept 2024 14:54

Naeruväärne on see siis kui seda tahtlikult tehakse. Mõni on hingelt ja südamelt noor, kas ta peaks endast "vanusepõhise käitumise" välja pigistama, või käituma nii nagu endal mugavam ja saatma arvustajad Kuu tagumisele küljele?
Nabapluusid. Punnis nabale ketike koos võlts kiviga. Miniseelik. Avar dekoltee kust paistab selline pärgamenti meenutav vana nahk. Tätoveeringud. Pingutatult ja kõva naer. FB, INSTA pildid tuunituna. Südamejesed ja õõnsad lööklaused tupsununnuke,kallis oled iludus jne. Tunnete ehk ära need tegelased. Vihjeks. Pole need keskealised mehed.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 17:23 Nabapluusid. Punnis nabale ketike koos võlts kiviga. Miniseelik. Avar dekoltee kust paistab selline pärgamenti meenutav vana nahk. Tätoveeringud. Pingutatult ja kõva naer. FB, INSTA pildid tuunituna. Südamejesed ja õõnsad lööklaused tupsununnuke,kallis oled iludus jne. Tunnete ehk ära need tegelased. Vihjeks. Pole need keskealised mehed.
Ei tunne selliseid tegelasi, pole kohtunud ei päriselus, FB's ega Instas. Sinu kirjastiili järgi otsustades aga ei pane selline tutvusringkond ka üldse imestama.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 17:35
Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 17:23 Nabapluusid. Punnis nabale ketike koos võlts kiviga. Miniseelik. Avar dekoltee kust paistab selline pärgamenti meenutav vana nahk. Tätoveeringud. Pingutatult ja kõva naer. FB, INSTA pildid tuunituna. Südamejesed ja õõnsad lööklaused tupsununnuke,kallis oled iludus jne. Tunnete ehk ära need tegelased. Vihjeks. Pole need keskealised mehed.
Ei tunne selliseid tegelasi, pole kohtunud ei päriselus, FB's ega Instas. Sinu kirjastiili järgi otsustades aga ei pane selline tutvusringkond ka üldse imestama.
See, et sina ei näe ja oma viletsat elu oma uberikus vegeteerid ei tähebda, et neid pole. Tee üks reid nädalavahetusel linnas.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 17:45 See, et sina ei näe ja oma viletsat elu oma uberikus vegeteerid ei tähebda, et neid pole. Tee üks reid nädalavahetusel linnas.
Mida imet sa sinna linna peale siis ronid, kui selliseid näha ei taha? Istu kodus ja mure lahendatud. Ela ise ja lase teistel elada.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 17:23
Egalitaar kirjutas: 13 Sept 2024 14:54

Nabapluusid. Punnis nabale ketike koos võlts kiviga. Miniseelik. Avar dekoltee kust paistab selline pärgamenti meenutav vana nahk. Tätoveeringud. Pingutatult ja kõva naer. FB, INSTA pildid tuunituna. Südamejesed ja õõnsad lööklaused tupsununnuke,kallis oled iludus jne. Tunnete ehk ära need tegelased. Vihjeks. Pole need keskealised mehed.

See mingi hammasrataste vahele jäänud Kolmanda Eesti teema. Ei tea ja tunne selliseid. Olen viimase kuu jooksul käinud Eesti erinevates linnades neljal kontserdil ning kahes ööklubis, ka seal ei hakanud selliseid silma. Aa, see ongi see kaader, kellega sa tutvud, seksid ja pärast hädaldad?
Külaline

On see gen nii oluline? Ma 60, aga kui valida oleks, võtaks ilma igasuguse geni kaalutluseta 45.....55 mehe. Eelistavalt noorema. Võib ju olla pinnaline, aga kui kokteilile läheksin lihtsal targa mehega, kellega oleks millestki rääkida ja kes omaks head huumorimeelt, misiganes gen siis poleks, siis kütkestavaks peaks mu aju kahjuks siiski teatud välimuse parameetritele vastavat eksemplari.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Sept 2025 21:34 On see gen nii oluline? Ma 60, aga kui valida oleks, võtaks ilma igasuguse geni kaalutluseta 45.....55 mehe. Eelistavalt noorema. Võib ju olla pinnaline, aga kui kokteilile läheksin lihtsal targa mehega, kellega oleks millestki rääkida ja kes omaks head huumorimeelt, misiganes gen siis poleks, siis kütkestavaks peaks mu aju kahjuks siiski teatud välimuse parameetritele vastavat eksemplari.
Väide "võtaks ilma igasuguse geni kaalutluseta 45.....55 mehe" on vastuokslik. Sa pole mõtlev inimene, polegi millestki rääkida ja mõnele sobib nii.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juun 2024 14:44
Külaline kirjutas: 06 Juun 2024 14:31 mis sünniaastast see vanema-noorema vahetus toimub?
praegu turul on nii boomerid, millenialid kui gen z.
vanem generatsioon praegu 50-60 olevad mehed, 35-45 keskmine gen, 18-35 noorem gen
18-aastane ja 35-aastane on ikka täiesti erinevad generatsioonid. Ja kui 50-60 on vanem generatsioon, siis mis on nt 68?

Minu arust on sellised määratlused oma aja ära elanud. Tänapäeval on mõnel 60-aastasel kodus imik.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist