Sellel Lunal on ju aasiapärased näojooned. Kuidas ta saab Sheila ja Finni tütar olla?Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 20:12 Ei tea, kas Luna ongi siis Finni tütar ja päris Sheila hullugeeni?
Vaprad ja Ilusad
-
Külaline
-
Külaline
eeem… Sheila on Finni ema, seega nende tütar ilmselgelt ei ole. Luna ema on ikka asiaat Poppy.
-
Külaline
Siin mõeldi, et kui Luna oleks Finni tütar, siis Sheila oleks tema vanaema.
-
Külaline
Taylor hakkab surema. Bill ja Katie on jälle koos.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 23:41 Teab keegi, mis uuemat toimub?
-
Külaline
Aa, ilmselt soovib näitleja sarjast lahkuda. Eks 30 aastat ole pikk aeg ka.
-
Külaline
Taylor alles vahetus näitleja ei usu et asi tüdimuses.
Billile siiski Katie kallim kui Poppy tundub nii
Billile siiski Katie kallim kui Poppy tundub nii
-
Külaline
Mis mõttes 30 aastat? Vahepeal on ju vähemalt kaks uut näitlejate Taylorit mänginud. Ma ei ole sarja juulist alates vaadanud. Eile üle pika aja vaatasin. Ja selgub, et viimase paari kuu jooksul on jälle uus näitleja Taylorit kehastamas.
-
Külaline
Pidasin silmas Hunter Tylo't. Mul ausalt öeldes polnud aimugi, et Taylori karakterit on mänginud ka keegi muu peale tema. Teda mäletan 90-ndatest ja ta tegi seal sarjas kaasa ju väga pikka aega.Külaline kirjutas: ↑05 Okt 2024 05:33 Mis mõttes 30 aastat? Vahepeal on ju vähemalt kaks uut näitlejate Taylorit mänginud. Ma ei ole sarja juulist alates vaadanud. Eile üle pika aja vaatasin. Ja selgub, et viimase paari kuu jooksul on jälle uus näitleja Taylorit kehastamas.
-
Külaline
Nojah, ainult, et see Tylo pole 23 aastat selles seriaalis mänginud.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 00:15Pidasin silmas Hunter Tylo't. Mul ausalt öeldes polnud aimugi, et Taylori karakterit on mänginud ka keegi muu peale tema. Teda mäletan 90-ndatest ja ta tegi seal sarjas kaasa ju väga pikka aega.Külaline kirjutas: ↑05 Okt 2024 05:33 Mis mõttes 30 aastat? Vahepeal on ju vähemalt kaks uut näitlejate Taylorit mänginud. Ma ei ole sarja juulist alates vaadanud. Eile üle pika aja vaatasin. Ja selgub, et viimase paari kuu jooksul on jälle uus näitleja Taylorit kehastamas.
-
Külaline
Hunter Tylo mängis viimati seal 2019. aastalKülaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 10:28Nojah, ainult, et see Tylo pole 23 aastat selles seriaalis mänginud.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 00:15Pidasin silmas Hunter Tylo't. Mul ausalt öeldes polnud aimugi, et Taylori karakterit on mänginud ka keegi muu peale tema. Teda mäletan 90-ndatest ja ta tegi seal sarjas kaasa ju väga pikka aega.Külaline kirjutas: ↑05 Okt 2024 05:33 Mis mõttes 30 aastat? Vahepeal on ju vähemalt kaks uut näitlejate Taylorit mänginud. Ma ei ole sarja juulist alates vaadanud. Eile üle pika aja vaatasin. Ja selgub, et viimase paari kuu jooksul on jälle uus näitleja Taylorit kehastamas.
https://m.imdb.com/name/nm0878950/
-
Külaline
Hunter Tylo kehastas sarjas Taylorit vähem ja rohkem järjepidevalt 1990–2002, 2004–14, 2018–19.
-
Külaline
Millesse surema?
-
Külaline
Jälle? Ta ju korra juba oli surnud, või siis kadunud, täpselt ei mäleta. Igal juhul oli ta nö maha kantjd, kuniks ühtäkki mingi araabia printsessina välja ilmus.
-
Külaline
Jah, Taylor sureb ja Brooke ärgitab ennastsalgavalt Ridge'i oma endise naisega abielluma, et täita tolle unistus saada taas proua Ridge Forresteriks ja et ta saaks surra õnnelikuna.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 11:40Jälle? Ta ju korra juba oli surnud, või siis kadunud, täpselt ei mäleta. Igal juhul oli ta nö maha kantjd, kuniks ühtäkki mingi araabia printsessina välja ilmus.
-
Külaline
Ha-ha-haa! Ja siis selgub, et ta ei suregi, aga Ridge enam abielu lahutada ei saa ega taha.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 12:49Jah, Taylor sureb ja Brooke ärgitab ennastsalgavalt Ridge'i oma endise naisega abielluma, et täita tolle unistus saada taas proua Ridge Forresteriks ja et ta saaks surra õnnelikuna.
-
Külaline
Korralik komöödia ikka. Arvan samuti, et ta ei suregi vaid "laboris aeti proovid sassi", nagu neil seal kombeks ja suurejoonelised matused jäävad ära. Pärast veel viskab Brooke'ile nina peale, et ise sa ju tahtsid, et ma Ridge'iga abielluks.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 12:49Jah, Taylor sureb ja Brooke ärgitab ennastsalgavalt Ridge'i oma endise naisega abielluma, et täita tolle unistus saada taas proua Ridge Forresteriks ja et ta saaks surra õnnelikuna.
-
Külaline
Liam tahab Hope’i tagasi, aga Hope sebib hoopis Carteriga.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 23:41 Teab keegi, mis uuemat toimub?
-
Külaline
Ja Carter sebib Sheilaga, kellel on tupeseen.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist