Kui tihti seksite

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 28 Aug 2024 11:12
Simon says: kirjutas: 28 Aug 2024 10:16
Külaline kirjutas: 28 Aug 2024 10:03 40, väikesed lapsed peres, kord nädalas.

Seks JÄRGNEB emotsionaalsele lähedusele. Kui see on aastatega ära tapetud, pole keskmisel 60+ mehel muud lootust kui minna ostma.
Meeste puhul on nii, et emotsionaalne lähedus järgneb seksile. Suletud ring.
See muideks vastab tõele. Kui mees saab aru, et teda tahetakse, ihaldatakse jne tahab ta ka ise seda kõike vastu pakkuda. Ka emotsionaalselt. Küll aga ei tee seda üldjuhul üle neljakümnesed eesti naised. Nendele meeldib vinguda, nõuda ja unistada :lol:
Võib muidugi, aga kas ka pakub.
MIKS peaks keegi ihalema partnerit, kes enne seksi ei ole vaimselt lähedane. Sama hästi võib võõraga seksida, see ka pole. Prostituutidele vähemat makstakse, oma naisele ei või nii palju, et olla enne seksi normaalne tore ja soe inimene.
Külaline

Tilli olemasolu on maailmale kingitus. Täiskasvanud naised ei oska seda vääriliselt hinnata, selle pärast pöörduvad täiskasvanud mehed alles lõplikult väljaarenemata ajudega noorte naiste poole.
Probleemiks on rahavstikupüramiid. 70-80ndatel sündinud meestele ei järku 1990-2000 aastatel sündinud naisi ja nüüd peavad nad kätele valu andma.
Teeksin järelduse- 40-50aastaste meeste ebaõnnes on süüdi 60aastased mehed, kes ei saanud piisavalt tütreid. Mis te siin keskealiste naiste kallal vingute. Vanad mehed on teie õnnetuse põhjuseks! Ka selle pärast, et need vanad mehed konkureerivad sama moodi noorte naiste turul.

Las neljakümbised naised rahulikult teevad oma igavat kontoritööd ja lähevad õhtul oma igavasse trenni või sõbranna poole ja sealt koju teie laste juurde. Ärge meid asjasse segage, me ei torgi teie sugutungi.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Aug 2024 14:04 Tilli olemasolu on maailmale kingitus. Täiskasvanud naised ei oska seda vääriliselt hinnata, selle pärast pöörduvad täiskasvanud mehed alles lõplikult väljaarenemata ajudega noorte naiste poole.
Probleemiks on rahavstikupüramiid. 70-80ndatel sündinud meestele ei järku 1990-2000 aastatel sündinud naisi ja nüüd peavad nad kätele valu andma.
Teeksin järelduse- 40-50aastaste meeste ebaõnnes on süüdi 60aastased mehed, kes ei saanud piisavalt tütreid. Mis te siin keskealiste naiste kallal vingute. Vanad mehed on teie õnnetuse põhjuseks! Ka selle pärast, et need vanad mehed konkureerivad sama moodi noorte naiste turul.

Las neljakümbised naised rahulikult teevad oma igavat kontoritööd ja lähevad õhtul oma igavasse trenni või sõbranna poole ja sealt koju teie laste juurde. Ärge meid asjasse segage, me ei torgi teie sugutungi.
Päris haige jutt ikka.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Aug 2024 13:04
Külaline kirjutas: 28 Aug 2024 11:07
Külaline kirjutas: 28 Aug 2024 07:34

Minu armukest ei saa võrrelda keskmise 60+ mehega. Keskmine ongi päss ja ei saagi seksi.
Mu armuke on tõesti erand, mis kinnitab reeglit. Ta oli igas mõttes nii võimas mees, et ta võib 100 ka olla, naistepuudust tal ikka ei tule. Aga selliseid on ülivähe.
Postitus on kustutatud
100korda oleks ma uuesti talle midaiganes ta minult tahab. Aga tüdines jah. Eks tal on palju valikut ka..
Aga ma olen kahtlemata õnnelik, et ma nii ägedat inimest nii lähedalt tundma õppisin.
Tavalise 60-aastasega ei saa võrrelda. Tegelt ta ongi nii äge mees, et ei saa võrrelda ka tavalise 50 või 40-aastasega.
Kas ta on nüüdseks surnud?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Aug 2024 18:59
Külaline kirjutas: 28 Aug 2024 11:07

Postitus on kustutatud
100korda oleks ma uuesti talle midaiganes ta minult tahab. Aga tüdines jah. Eks tal on palju valikut ka..
Aga ma olen kahtlemata õnnelik, et ma nii ägedat inimest nii lähedalt tundma õppisin.
Tavalise 60-aastasega ei saa võrrelda. Tegelt ta ongi nii äge mees, et ei saa võrrelda ka tavalise 50 või 40-aastasega.
Ei, ta ei ole surnud. Aga ta tüdines minust ja ei viitsi enam kohtuda. Ma pole teda mitu aastat enam näinud. Vahel harva veidi suhtleme internetis “Tere, kuidas läheb. Hästi.” tasemel.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Aug 2024 19:04

Ei, ta ei ole surnud. Aga ta tüdines minust ja ei viitsi enam kohtuda. Ma pole teda mitu aastat enam näinud. Vahel harva veidi suhtleme internetis “Tere, kuidas läheb. Hästi.” tasemel.
Isaga on sul head suhted?
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 19:29
Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 19:22
Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 18:44

Kle, mul oli armuke 67. Reisidel käisime, siis seksisime kolm korda päevas. Ja ülihea seks oli ka veel. Ah, küll olid ilusad ajad! Nii armunud olin :)
Ma ise 35.

Peaaegu vanaisaga :O
Vanuselt jah. Olin noorem kui ta oma lapsed. Aga oi kuidas ma tahtsin teda. Eluarmastus. 10 aastat olin täiesti pöörane ta järgi. Kahjuks tema minu järgi mitte ja lõpuks jättiski tema mind maha.

See mees oli suhtes? Miks te koos ei elanud?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Aug 2024 19:45
Külaline kirjutas: 28 Aug 2024 19:04

Isaga on sul head suhted?
Jah, mul on isaga täitsa normaalsed suhted.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Aug 2024 20:00
Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 19:29
Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 19:22

Peaaegu vanaisaga :O
Vanuselt jah. Olin noorem kui ta oma lapsed. Aga oi kuidas ma tahtsin teda. Eluarmastus. 10 aastat olin täiesti pöörane ta järgi. Kahjuks tema minu järgi mitte ja lõpuks jättiski tema mind maha.

See mees oli suhtes? Miks te koos ei elanud?
Ta ei võtnud mind nii tõsiselt. Mina olin temasse hullupööra armunud. Tema tundis minu vastu lihtsalt sümpaatiat ja kerget huvi.
Naist tal pole (surnud ammu), aga pere on tal suur. Perele ta mind ei tutvustanud kunagi. Sellepärast ma ütlesingi, et ma olin ta armuke, mitte girlfriend.
Ma polnud tema jaoks nii oluline.
Külaline

See muideks vastab tõele. Kui mees saab aru, et teda tahetakse, ihaldatakse jne tahab ta ka ise seda kõike vastu pakkuda. Ka emotsionaalselt. Küll aga ei tee seda üldjuhul üle neljakümnesed eesti naised. Nendele meeldib vinguda, nõuda ja unistada :lol:
[/quote]
Võib muidugi, aga kas ka pakub.
MIKS peaks keegi ihalema partnerit, kes enne seksi ei ole vaimselt lähedane. Sama hästi võib võõraga seksida, see ka pole. Prostituutidele vähemat makstakse, oma naisele ei või nii palju, et olla enne seksi normaalne tore ja soe inimene.
[/quote]

Aga sa ise? Mida sa vastu pakud? Tahad, nõuad ja eeldad. Kas sa ei võiks tore inimene olla? Ega vanarahvas asjata ei öelnud, et mida külvad seda lõikad. Esimest sammu juba sina ei astu.
delfi naistekas

Postitus Postitas delfi naistekas »

Delfi naistekas hoiab silma siinsetel naistel peal.

https://naistekas.delfi.ee/artikkel/120 ... iste-vastu

https://naistekas.delfi.ee/artikkel/937 ... im-ja-miks

Ei saa mainimata jätta, et puhas kuld ju tegelikult.

Ja sina õel ja tige valvepeni ärka nüüd oma pohmellist ja pane üks vaimukas kommentaar nüüd.
Külaline

delfi naistekas kirjutas: 28 Aug 2024 21:30 Delfi naistekas hoiab silma siinsetel naistel peal.

https://naistekas.delfi.ee/artikkel/120 ... iste-vastu

https://naistekas.delfi.ee/artikkel/937 ... im-ja-miks

Ei saa mainimata jätta, et puhas kuld ju tegelikult.

Ja sina õel ja tige valvepeni ärka nüüd oma pohmellist ja pane üks vaimukas kommentaar nüüd.
Mingit jura kirjutavad küll :)
Aga seda huvitavat teemat, kuidas AEÜ oma foorumist ilma jäi pole ükski ajakirjanik üles korjanud.
Külaline

Iga nädalavahetus 2 päeva. Ööpäevas siis 2-3x. Rohkem ei jaksa. Mõnikord on ka nii, et on erinevad partnerid, aga üritan asju nii ajada, et nädalavahetuse veedan 1 partneriga.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 12:22 Iga nädalavahetus 2 päeva. Ööpäevas siis 2-3x. Rohkem ei jaksa. Mõnikord on ka nii, et on erinevad partnerid, aga üritan asju nii ajada, et nädalavahetuse veedan 1 partneriga.

Kas ikka Pärnus jahid? :)
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 12:41
Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 12:22 Iga nädalavahetus 2 päeva. Ööpäevas siis 2-3x. Rohkem ei jaksa. Mõnikord on ka nii, et on erinevad partnerid, aga üritan asju nii ajada, et nädalavahetuse veedan 1 partneriga.

Ei. Olen seal kohtunud. Aga kohtun kõikjal v.a oma kodu. Partnerid leian internetist. Üldjuhul Tartu on minu piirkond. Aga Tallinnast liiga paljud. Mis teha. Tuleb ka Tallinna tulla kui Tartust ei näkka. Üldjuhul tegevuspiurkond terve Eesti ja tegevuskoht hotell.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 14:57
Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 14:54
Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 12:41

Ei. Olen seal kohtunud. Aga kohtun kõikjal v.a oma kodu. Partnerid leian internetist. Üldjuhul Tartu on minu piirkond. Aga Tallinnast liiga paljud. Mis teha. Tuleb ka Tallinna tulla kui Tartust ei näkka. Üldjuhul tegevuspiurkond terve Eesti ja tegevuskoht hotell.
Postitus on kustutatud
No aga mis teete, kui pihk väike on?
Nisu Kuuno

Postitus Postitas Nisu Kuuno »

Ma ei osanud arvatagi, et nii kõvad n_ssimehed meil siin foorumis käivad. Tegevuspiirkond kogu meie vabariik ja naisi võetakse nädalas ette ikka mitu :D
Külaline

Nisu Kuuno kirjutas: 29 Aug 2024 15:18 Ma ei osanud arvatagi, et nii kõvad n_ssimehed meil siin foorumis käivad. Tegevuspiirkond kogu meie vabariik ja naisi võetakse nädalas ette ikka mitu :D
Jap. Primitiivse inimese masendav elu. Mida madalam intelligents, seda suurem tung ning seksi olulisus.
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 15:36
Nisu Kuuno kirjutas: 29 Aug 2024 15:18 Ma ei osanud arvatagi, et nii kõvad n_ssimehed meil siin foorumis käivad. Tegevuspiirkond kogu meie vabariik ja naisi võetakse nädalas ette ikka mitu :D
Jap. Primitiivse inimese masendav elu. Mida madalam intelligents, seda suurem tung ning seksi olulisus.
Su ema ütles nii, kui isa ära läks või?
Külaline

Simon says: kirjutas: 29 Aug 2024 16:05
Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 15:36
Su ema ütles nii, kui isa ära läks või?
Sinu ema ütles naabrimehele? Karm, karmi lapsepõlve tulem on näha….
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist