Kõige hullem asi?
-
Näriline
Kõige hullem asi?
Ajendatult sellest, et kunagi aeti kõik hirmutav vaiba alla.
Mis on kõige hullemad asjad mis olete kellelgi kuulnud juhtuvat raseduse/sünnituse ajal? Tervisega näiteks
Mis on kõige hullemad asjad mis olete kellelgi kuulnud juhtuvat raseduse/sünnituse ajal? Tervisega näiteks
-
Külaline
Noh, kuna sa nii juba küsisid. Tuttaval olid kaksikud, kelle olukord oli väga kriitiline (südamelöögid?) igatahes pidid nad lapsed kohe välja saama keisriga. Anestesioloog pani epiduraali sisse ja siis pidi ise ära minema, aga asendaja polnud veel tulnud. Aga epiduraal ei toiminud. Ja lapsed pidi välja saama.
Nad lõikasid lahti nii et "ema" tundis kõike. Peale seda oksendas iga kord kui nägi rohelist värvi.
Nad lõikasid lahti nii et "ema" tundis kõike. Peale seda oksendas iga kord kui nägi rohelist värvi.
-
Külaline
See pole hea teema siin rasedatele lugemiseks.
Klassiõde läks tervet last sünnitama ja haiglasse jõudes enam lapsel südametööd ei leitud. Sünnitas surnud lapse.
Sõbranna sünnitas kogemata teisel pool ookeanit reisil olles 30ndal nädalal. Kindlustus ei katnud 3 kuud haiglas olemist.
Klassiõde läks tervet last sünnitama ja haiglasse jõudes enam lapsel südametööd ei leitud. Sünnitas surnud lapse.
Sõbranna sünnitas kogemata teisel pool ookeanit reisil olles 30ndal nädalal. Kindlustus ei katnud 3 kuud haiglas olemist.
-
Külaline
Tean naist, kes 2x järjest kandis raseduse lõpuni ja sünnitas mõlemal korral surnud lapse. Ma ei tea, kas põhjusele saadi jälile, vist mitte.
NB see on ikka väga väga harv juhus... rasedatel ja rasestuda soovijatel ei tasu liialt muretseda. Enamasti läheb ju kõik hästi.
NB see on ikka väga väga harv juhus... rasedatel ja rasestuda soovijatel ei tasu liialt muretseda. Enamasti läheb ju kõik hästi.
-
Ononon
Miks ei ole, mina tahaks väga teada ja ettevalmistuda, igasuguseid asju võib juhtuda.Külaline kirjutas: ↑06 Juun 2024 10:31 See pole hea teema siin rasedatele lugemiseks.
-
Külaline
Need kõige hullemad on pigem sellised asjad milleks valmistuda ei saagi. Niisama end ärevusse ajada ei tule jälle rasedale kasuksOnonon kirjutas: ↑06 Juun 2024 11:11 Miks ei ole, mina tahaks väga teada ja ettevalmistuda, igasuguseid asju võib juhtuda.
-
Hüpik
Miks sul ema siin jutumärkides on? Et nagu polegi päris ema või? Väga imelik suhtumine.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2024 00:24 Nad lõikasid lahti nii et "ema" tundis kõike.
-
Külaline
Pole rasegi, lihtsalt uudishimulik.
-
Külaline
Oli päris ema, panin vist teise sõna alguses, ei peaks olema jutumärkides, minu viga. Suhtun suure respektiga, seda enam et ema ise ütles, et kui lapse tervis ja elu ohus, siis lihtsalt lõigake mind kohe lahti.
Oksendasin kogu raseduse aja palju kordi päevas. Kolm kuud olin haiglas, sõin vaid tilgutist. Lõpuks aitas nõelravi nii palju, et sain koju minna ja ise süüa. Oksendasin edasi, aga ainult paa rkorda päevas. Ei võtnud üle kolmekiloste kaksikutega grammigi juurde! Üksikuga oksendasin ka, aga vähem.
-
Külaline
Nõustun, et rasedad seda teemat lugema ei peaks.
Aga kõige hullem, mida kuulnud olen on samuti surnud lapse sünnitamine. 8.ndal kuul tuttaval oli kõhus kahtlaselt vaikne ja kontrolli minnes südametööd polnud ja pidi surnud lapse sünnitama. Tal oli põhjuseks enda reuma ja lahangul selgus, et nabanööris olid suured trombid.
Aga kõige hullem, mida kuulnud olen on samuti surnud lapse sünnitamine. 8.ndal kuul tuttaval oli kõhus kahtlaselt vaikne ja kontrolli minnes südametööd polnud ja pidi surnud lapse sünnitama. Tal oli põhjuseks enda reuma ja lahangul selgus, et nabanööris olid suured trombid.
-
Külaline
Ilmselgelt ei aidanud nõelravi, vaid su keha lihtsalt kohanes hormonaalsete muutustega.meri2 kirjutas: ↑09 Juun 2024 06:52 Oksendasin kogu raseduse aja palju kordi päevas. Kolm kuud olin haiglas, sõin vaid tilgutist. Lõpuks aitas nõelravi nii palju, et sain koju minna ja ise süüa. Oksendasin edasi, aga ainult paa rkorda päevas. Ei võtnud üle kolmekiloste kaksikutega grammigi juurde! Üksikuga oksendasin ka, aga vähem.
-
Külaline
Mina ei tundnud üldse oma lapse liigutusi terve raseduse ajal. Väga imelik. Ei olnud paks ka, et sellepärast. Ma nagu ei tundnudki, et rase oleksin, mitte mingeid muutusi enesetundes ei olnud, ainult kõht kasvas ette.
Ükskord kui arsti juurde läksin, siis eelmise patsiendiga läks palju kauem ja lõpuks tuli välja nuttev naine suure kõhuga ja arst ütles talle, et sel ja sel päeval tulgu siis puhastusele. Lisaks oli arst endast väljas, minu jaoks oli nagu mõttetu käik. See kõik võttis nagu minul ka oliemise kõhedaks, et päris jube, kui laps on kõhus surnud ja pead selle teadmisega koju minema ja veel mitu päeva teda kõhus kandma. Tundub, et arstid ikkagi ka pole siis kõik nii külma kõhuga, see ajab neid ka endast välja, kui selline asi juhtub. Muidu ta oli ikka hea arst, mulle helistati ka paari päeva pärast ja paluti uuesti tulla, eks ta ise sai ka aru, et mind ta ei kontrollinud piisavalt põhjalikult.
Ükskord kui arsti juurde läksin, siis eelmise patsiendiga läks palju kauem ja lõpuks tuli välja nuttev naine suure kõhuga ja arst ütles talle, et sel ja sel päeval tulgu siis puhastusele. Lisaks oli arst endast väljas, minu jaoks oli nagu mõttetu käik. See kõik võttis nagu minul ka oliemise kõhedaks, et päris jube, kui laps on kõhus surnud ja pead selle teadmisega koju minema ja veel mitu päeva teda kõhus kandma. Tundub, et arstid ikkagi ka pole siis kõik nii külma kõhuga, see ajab neid ka endast välja, kui selline asi juhtub. Muidu ta oli ikka hea arst, mulle helistati ka paari päeva pärast ja paluti uuesti tulla, eks ta ise sai ka aru, et mind ta ei kontrollinud piisavalt põhjalikult.
Siin ei ole midagi ette valmistuda, kuidas sa selliseks asjaks peaksid ette valmistuma? Ärahoitavad asjad, mille puhul ettevalmistusest kasu on, laob arst/ämmakas sulle niikuinii ette, tervislik toit, liikumine, uni, asjad, millest hoiduda, sünnitusaegsed leevendavad tegevused jne. Päriselt hirmsaid asju aga sina ega arstid kontrollida ei saa, ajad end lihtsalt närvi. Aga teemaalgataja on küllap sama, kes kirjutas teema, kas laste saamine tasub ära - sul on ilmselgelt tavapäratu ärevus selle teemaga seoses, mina küll soovitaks enne miskitsorti teraapiat, kui rasestuma hakkad. Foorumist teiste hirmulugusid lugedes ainult toidad oma häiret.Ononon kirjutas: ↑06 Juun 2024 11:11Miks ei ole, mina tahaks väga teada ja ettevalmistuda, igasuguseid asju võib juhtuda.Külaline kirjutas: ↑06 Juun 2024 10:31 See pole hea teema siin rasedatele lugemiseks.
-
Külaline
Kui peaks kunagi tahtmine tulla lapsi saada siis tean mis on kõige hullemad juhtumid. Kui on liiga hullud, siis ei taha neid.iiR kirjutas: ↑10 Juun 2024 13:37Siin ei ole midagi ette valmistuda, kuidas sa selliseks asjaks peaksid ette valmistuma? Ärahoitavad asjad, mille puhul ettevalmistusest kasu on, laob arst/ämmakas sulle niikuinii ette, tervislik toit, liikumine, uni, asjad, millest hoiduda, sünnitusaegsed leevendavad tegevused jne. Päriselt hirmsaid asju aga sina ega arstid kontrollida ei saa, ajad end lihtsalt närvi. Aga teemaalgataja on küllap sama, kes kirjutas teema, kas laste saamine tasub ära - sul on ilmselgelt tavapäratu ärevus selle teemaga seoses, mina küll soovitaks enne miskitsorti teraapiat, kui rasestuma hakkad. Foorumist teiste hirmulugusid lugedes ainult toidad oma häiret.Ononon kirjutas: ↑06 Juun 2024 11:11Miks ei ole, mina tahaks väga teada ja ettevalmistuda, igasuguseid asju võib juhtuda.Külaline kirjutas: ↑06 Juun 2024 10:31 See pole hea teema siin rasedatele lugemiseks.
-
Külaline
Kõige hullemateks juhtumiteks ei saa valmistuda.
Tean töö tõttu mitut juhtumit kus lõpurase satub autoõnnetusse ja loode saab surma. Ei ole võimalik mitte autoga sõita terve raseduse.
Tean töö tõttu mitut juhtumit kus lõpurase satub autoõnnetusse ja loode saab surma. Ei ole võimalik mitte autoga sõita terve raseduse.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist