Armukadedus
-
Külaline
Usalda aga kontrolli. Minu kogemus on selline, et 3 naist järjest kellega olin suhtlusportaalis kohtunud. Seksinud ja kõike koos teinud ca aasta. Arvasin, et on suhe. Tuli välja, et on küll suhe, aga mitte päris see nagu mina ette kujutasin. Nemad otsisid ikks edadi. Kohtusid paljude uute potentsiaalsete printsidega. Tõenäoliselt nii mõnegiga läks ka seksiks. Tundsin armukadedust ja lõpetasin need suhted. Nüüd enam armukade pole. Kontrollin küll kas olen ainuke. Ja üldjuhul selgub, et ei ole. Aga ma ei tunne absoluutselt mitte mingit tunnet. Sest ma tean, et maksimaslselt olen nn"suhtes" 3-4 kuud. Mõnikord ka vähem kui hakkab liiga hinge pugema. Seega naised ärge olge armukadedad. Jagage oma kaaslasi nagu mina teen. Siis ei ole tülisid ega midagi. Välja arvatud see ainukr tüli kui teataf, et oli tore aga sa pole see kelkega ma näen ennast pikemalt koos. Oled tore inimene aga liigume nüüd edasi. Nii elada on väga lihtne ja rahuldust pakkuv.
-
Külaline
ArgpüksKülaline kirjutas: ↑01 Sept 2024 19:14 Usalda aga kontrolli. Minu kogemus on selline, et 3 naist järjest kellega olin suhtlusportaalis kohtunud. Seksinud ja kõike koos teinud ca aasta. Arvasin, et on suhe. Tuli välja, et on küll suhe, aga mitte päris see nagu mina ette kujutasin. Nemad otsisid ikks edadi. Kohtusid paljude uute potentsiaalsete printsidega. Tõenäoliselt nii mõnegiga läks ka seksiks. Tundsin armukadedust ja lõpetasin need suhted. Nüüd enam armukade pole. Kontrollin küll kas olen ainuke. Ja üldjuhul selgub, et ei ole. Aga ma ei tunne absoluutselt mitte mingit tunnet. Sest ma tean, et maksimaslselt olen nn"suhtes" 3-4 kuud. Mõnikord ka vähem kui hakkab liiga hinge pugema. Seega naised ärge olge armukadedad. Jagage oma kaaslasi nagu mina teen. Siis ei ole tülisid ega midagi. Välja arvatud see ainukr tüli kui teataf, et oli tore aga sa pole see kelkega ma näen ennast pikemalt koos. Oled tore inimene aga liigume nüüd edasi. Nii elada on väga lihtne ja rahuldust pakkuv.
-
Külaline
Hea küll, bold algas valest kohast... Sa kardad tundeid, kardad suhet. Mõte jääb samaks - argpüksKülaline kirjutas: ↑01 Sept 2024 23:03ArgpüksKülaline kirjutas: ↑01 Sept 2024 19:14 Usalda aga kontrolli. Minu kogemus on selline, et 3 naist järjest kellega olin suhtlusportaalis kohtunud. Seksinud ja kõike koos teinud ca aasta. Arvasin, et on suhe. Tuli välja, et on küll suhe, aga mitte päris see nagu mina ette kujutasin. Nemad otsisid ikks edadi. Kohtusid paljude uute potentsiaalsete printsidega. Tõenäoliselt nii mõnegiga läks ka seksiks. Tundsin armukadedust ja lõpetasin need suhted. Nüüd enam armukade pole. Kontrollin küll kas olen ainuke. Ja üldjuhul selgub, et ei ole. Aga ma ei tunne absoluutselt mitte mingit tunnet. Sest ma tean, et maksimaslselt olen nn"suhtes" 3-4 kuud. Mõnikord ka vähem kui hakkab liiga hinge pugema. Seega naised ärge olge armukadedad. Jagage oma kaaslasi nagu mina teen. Siis ei ole tülisid ega midagi. Välja arvatud see ainukr tüli kui teataf, et oli tore aga sa pole see kelkega ma näen ennast pikemalt koos. Oled tore inimene aga liigume nüüd edasi. Nii elada on väga lihtne ja rahuldust pakkuv.
-
Külaline
Ma keegi teine.Külaline kirjutas: ↑01 Sept 2024 23:06 Hea küll, bold algas valest kohast... Sa kardad tundeid, kardad suhet. Mõte jääb samaks - argpüks
Ja mis siis kui kardab tundeid ja suhet? Ei tohi karta või?
-
Külaline
Väga kurb, et sulle sellisesed naised on juhtunud, aga võib-olla sa ise valisidki kergemeelsemaid naisi. Tulevad kergelt suhtesse ja sama kergelt lähevad ka uutesse suhetesse.Külaline kirjutas: ↑01 Sept 2024 19:14 Usalda aga kontrolli. Minu kogemus on selline, et 3 naist järjest kellega olin suhtlusportaalis kohtunud. Seksinud ja kõike koos teinud ca aasta. Arvasin, et on suhe. Tuli välja, et on küll suhe, aga mitte päris see nagu mina ette kujutasin. Nemad otsisid ikks edadi. Kohtusid paljude uute potentsiaalsete printsidega. Tõenäoliselt nii mõnegiga läks ka seksiks. Tundsin armukadedust ja lõpetasin need suhted. Nüüd enam armukade pole. Kontrollin küll kas olen ainuke. Ja üldjuhul selgub, et ei ole. Aga ma ei tunne absoluutselt mitte mingit tunnet. Sest ma tean, et maksimaslselt olen nn"suhtes" 3-4 kuud. Mõnikord ka vähem kui hakkab liiga hinge pugema. Seega naised ärge olge armukadedad. Jagage oma kaaslasi nagu mina teen. Siis ei ole tülisid ega midagi. Välja arvatud see ainukr tüli kui teataf, et oli tore aga sa pole see kelkega ma näen ennast pikemalt koos. Oled tore inimene aga liigume nüüd edasi. Nii elada on väga lihtne ja rahuldust pakkuv.
-
Külaline
Tohib. Aga ta käib siin järjekindlalt ennast õigustamas, miks ta naisi ära kasutab, et naised on kõiges süüdi. Kuigi probleem on temas endas.
-
Külaline
Enamus selliselt käituvaid naisi milliseid ülal kirjeldatakse kardavad ise suhteid. Ja seetõttu käituvadki nii nagu käituvad.Külaline kirjutas: ↑02 Sept 2024 07:51Tohib. Aga ta käib siin järjekindlalt ennast õigustamas, miks ta naisi ära kasutab, et naised on kõiges süüdi. Kuigi probleem on temas endas.
Ja sina kes sa igas teemas seda meest sõimad JÄÄ JUBA ÜKSKORD VAIT. Kõikide teemade juures kus sa sõimled ja justnimelt seda meest sõimad pole kirjutanud just SEE mees. Sa lihtsalt eeldad. Ja oled ka üks rìiakas naine.
-
Külaline
Argpüks
[/quote]
Hea küll, bold algas valest kohast... Sa kardad tundeid, kardad suhet. Mõte jääb samaks - argpüks
[/quote]
Noo kui sa nii ütled. Argpüks siis argpüks. Ma pigem harvan, et olen laisk, et suhtesse minna. Olen mugavustsoonis. Mulle meeldib selline elu. Ja kui meeldib miks siis mitte elada nii nagu soovid.
Mul on praeguseks oma halbade kogemuste piinad ja valud meelest läinud. Seega see pole argpükslus vaid teadlik valik. Otsus. Et ma ei raiska enda aega mitte millegi sellise peale mis võib mu katki teha. Üks purunenud suhe (tavaliselt petmise teema.pkskõik mis võtmes petmine. pettus on pettus. usaldust enam pole) võrdub elust kaotatud 10-15 kuud. Ja see on aeg kus sa pead vaatamata kõigele head nägu tegema. Tööl käima jne. Ei tänan. Las see jääb teistele. Päris meestele, headele meestele. Küllap õpivad ka nemad. Ükski mees ei sünni halvaks. Ikka ümbritsev keskkond k.a naised kujundavad mehi.
[/quote]
Hea küll, bold algas valest kohast... Sa kardad tundeid, kardad suhet. Mõte jääb samaks - argpüks
[/quote]
Noo kui sa nii ütled. Argpüks siis argpüks. Ma pigem harvan, et olen laisk, et suhtesse minna. Olen mugavustsoonis. Mulle meeldib selline elu. Ja kui meeldib miks siis mitte elada nii nagu soovid.
Mul on praeguseks oma halbade kogemuste piinad ja valud meelest läinud. Seega see pole argpükslus vaid teadlik valik. Otsus. Et ma ei raiska enda aega mitte millegi sellise peale mis võib mu katki teha. Üks purunenud suhe (tavaliselt petmise teema.pkskõik mis võtmes petmine. pettus on pettus. usaldust enam pole) võrdub elust kaotatud 10-15 kuud. Ja see on aeg kus sa pead vaatamata kõigele head nägu tegema. Tööl käima jne. Ei tänan. Las see jääb teistele. Päris meestele, headele meestele. Küllap õpivad ka nemad. Ükski mees ei sünni halvaks. Ikka ümbritsev keskkond k.a naised kujundavad mehi.
-
Külaline
Hea küll, bold algas valest kohast... Sa kardad tundeid, kardad suhet. Mõte jääb samaks - argpüksKülaline kirjutas: ↑02 Sept 2024 16:23 Argpüks
[/quote]
[/quote]
Kuidas sa suhet alustad? Ütledki kohe, et asja meist ei saa, sa ei pühendu ega luba midagi? Kui nii, siis ei ole ka midagi imestada, kui naised edasi otsivad.
-
Külaline
Mida sa räuskad? Joo teed, tee hingamist või midagi.Külaline kirjutas: ↑02 Sept 2024 15:44Enamus selliselt käituvaid naisi milliseid ülal kirjeldatakse kardavad ise suhteid. Ja seetõttu käituvadki nii nagu käituvad.
Ja sina kes sa igas teemas seda meest sõimad JÄÄ JUBA ÜKSKORD VAIT. Kõikide teemade juures kus sa sõimled ja justnimelt seda meest sõimad pole kirjutanud just SEE mees. Sa lihtsalt eeldad. Ja oled ka üks rìiakas naine.
-
Külaline
Ei no tõesti. Sa oledki rumal ja riiakas naine.Külaline kirjutas: ↑02 Sept 2024 19:14Mida sa räuskad? Joo teed, tee hingamist või midagi.Külaline kirjutas: ↑02 Sept 2024 15:44Enamus selliselt käituvaid naisi milliseid ülal kirjeldatakse kardavad ise suhteid. Ja seetõttu käituvadki nii nagu käituvad.Külaline kirjutas: ↑02 Sept 2024 07:51
Tohib. Aga ta käib siin järjekindlalt ennast õigustamas, miks ta naisi ära kasutab, et naised on kõiges süüdi. Kuigi probleem on temas endas.
-
Külaline
[/quote]
Kuidas sa suhet alustad? Ütledki kohe, et asja meist ei saa, sa ei pühendu ega luba midagi? Kui nii, siis ei ole ka midagi imestada, kui naised edasi otsivad.
[/quote]
Suhted algavad nagu ikka suhted algavad. Lihtsalt hoidun lubadusi andmast. Käitun suhtes nagu igas teises suhtes. Kusjuures panen pausile ka kõik oma profiilid ja kontod. Üldjuhul ei sebi mitmega. Alguses, Aga kui ikka avastan, et 2 kuud hiljem käib suhete otsimine edasi siis eks tuleb ka endal kõik kanalid aktiveerida, sest asi on juba läbi. Ja läbi saab siis kui uus leitud. Mõnikord ka natuke varem.
Sa ära imesta siin midagi. Ja ära süüdista ka. Mina ei ole siiani aru saanud kuna on suhe nn tõsine või mis selleks tegema peab. Küll aga on minu jaoks asi selge. Kui on jõutud korduvalt voodi ja kõik tundub nagu õige siis tuleb lõpetada oma virtuaalsõpradega kohtumised ja ka uute otsimised. Sest kuidas on üldse võimalik mingil asjal millegiks areneda kui koguaeg hoiatkse ennast nn vabana, et ehk tuleb keegi parem. Ma praegu ennast päris lukku ei paneks. Meeste puhul seda ei tolereerita aga 40-50 aastastel tundub see olevat sama loomulik nagu kätepesemine peale wc-s käiku. Ei saa ju iga uue suhte alguses kohe digiallkirjastatud lepingut sõlmida. Ja nagu ka näha siin foorumis peetakse sellist suhtumist ellu täitsa aktsepteeritavaks ja normaalseks. Argumendiks, et mehed teevad ju ka. Aga tegelikult ei tee. Hoopis õpivad vigadest ja mõtlevad oma peas asjad läbi ning teevad otsused kuidas edasi elada nii, et sa ei saa kõrvetada. See sildistatakse kohe naistevihaks, kibestumiseks jne. Aga mis siis? Mind see näiteks ei morjenda.
[/quote]
Suhted algavad nagu ikka suhted algavad. Lihtsalt hoidun lubadusi andmast. Käitun suhtes nagu igas teises suhtes. Kusjuures panen pausile ka kõik oma profiilid ja kontod. Üldjuhul ei sebi mitmega. Alguses, Aga kui ikka avastan, et 2 kuud hiljem käib suhete otsimine edasi siis eks tuleb ka endal kõik kanalid aktiveerida, sest asi on juba läbi. Ja läbi saab siis kui uus leitud. Mõnikord ka natuke varem.
Sa ära imesta siin midagi. Ja ära süüdista ka. Mina ei ole siiani aru saanud kuna on suhe nn tõsine või mis selleks tegema peab. Küll aga on minu jaoks asi selge. Kui on jõutud korduvalt voodi ja kõik tundub nagu õige siis tuleb lõpetada oma virtuaalsõpradega kohtumised ja ka uute otsimised. Sest kuidas on üldse võimalik mingil asjal millegiks areneda kui koguaeg hoiatkse ennast nn vabana, et ehk tuleb keegi parem. Ma praegu ennast päris lukku ei paneks. Meeste puhul seda ei tolereerita aga 40-50 aastastel tundub see olevat sama loomulik nagu kätepesemine peale wc-s käiku. Ei saa ju iga uue suhte alguses kohe digiallkirjastatud lepingut sõlmida. Ja nagu ka näha siin foorumis peetakse sellist suhtumist ellu täitsa aktsepteeritavaks ja normaalseks. Argumendiks, et mehed teevad ju ka. Aga tegelikult ei tee. Hoopis õpivad vigadest ja mõtlevad oma peas asjad läbi ning teevad otsused kuidas edasi elada nii, et sa ei saa kõrvetada. See sildistatakse kohe naistevihaks, kibestumiseks jne. Aga mis siis? Mind see näiteks ei morjenda.
-
Külaline
Kuidas sa suhet alustad? Ütledki kohe, et asja meist ei saa, sa ei pühendu ega luba midagi? Kui nii, siis ei ole ka midagi imestada, kui naised edasi otsivad.Külaline kirjutas: ↑02 Sept 2024 20:35
[/quote]
[/quote]
Olen üsna nõus, kui otsingud jätkuvad, siis on usaldus hetkega läinud. Ma ise olen absoluutselt ühele pühendunud alates hetkest, kui armun. Viimane on üldse eelduseks, et voodini jõuan. Jah, kuulun sellesse kirutud vanusegruppi.
Praegu juba aasta üksi, tõesti ei taha enam haiget saada, raske on usaldada. Mööda voodeid ei reisi, tegelen muude toredate asjadega. Portaalides ma aktiivne ei ole, isegi passiivne mitte. Ühegi ärakasutajaga ma kohtuda ei taha.
-
Külaline
Kuidas sa suhet alustad? Ütledki kohe, et asja meist ei saa, sa ei pühendu ega luba midagi? Kui nii, siis ei ole ka midagi imestada, kui naised edasi otsivad.Külaline kirjutas: ↑02 Sept 2024 20:35
[/quote]
Mina ei ole siiani aru saanud kuna on suhe nn tõsine või mis selleks tegema peab. Küll aga on minu jaoks asi selge. Kui on jõutud korduvalt voodi ja kõik tundub nagu õige siis tuleb lõpetada oma virtuaalsõpradega kohtumised ja ka uute otsimised. Sest kuidas on üldse võimalik mingil asjal millegiks areneda kui koguaeg hoiatkse ennast nn vabana, et ehk tuleb keegi parem. Ma praegu ennast päris lukku ei paneks.
[/quote]
Ennevanasti oli nii - kui naine tuli voodisse, siis oli tema jaoks asi tõsine. Tänapäeva käiakse voodis igal juhul ja asi on naise jaoks tõsine siis, kui tutvustatakse meest oma vanematele või nt täiskasvanud lastele ja teistele sugulastele.
-
Külaline
See, mida sina kirjeldad on haiglane armukadedus. Ja see ei ole loomulikult ok.Külaline kirjutas: ↑02 Juun 2024 12:33Suhtes peab olema vastastikkune usaldus. Kui usaldust pole, ei ole terve suhe ka. Ja mida sa armukadetsed kui usaldad oma partnerit? Tunde suurus ei mängi vähimatki rolli.Revolver kirjutas: ↑02 Juun 2024 12:30 Eks see ongi nii kes armukade parasjagu on. Võrdseid suhteid tõenäoliselt olemas ei olegi. Üks on armukadedam, teine ei ole. Tuleb uus suhe, uus kaaslane ja varem mitte armukade hakkab armukadedaks, sest tal on suuremad tunded kui tal olid need eelmises suhtes.
Armukadetsev osapool hävitab suhet, armukadedus on märk usaldamatusest.
Minu isiklik arvamus on see, et kui pole üldse, mitte natukenegi armukade, ja ei tunnetata partneri suhtes vähimatki kiivust, siis ei ole ka armastust.
Mina olin armukade oma pikaaaegse abikaasa ja laste isa vastu. Normaalsel määral. Ma ei näidanud seda mehele välja. Või vähemalt ei olnud kontrolliv ja skandaalitsev, ehk siis haiglaselt armukade, nagu tihtipeale armukadedat inimest kirjeldatakse. Armastasin teda väga-väga!
Mingil momendil sain teada, et armukadetsemiseks on põhjust küll ja veel. Sellel samal momendil, kui sain teada, et ta on mind korduvalt petnud, kustus armastus mu sees oma mehe vastu. Ja ennäe, hoobilt oli ka armukadedus läinud. Ehkki elasime veel mõnda aega koos, oli mul absoluutselt ükskõik, kas ja kellega ta on. Miskipärast meest aga see hirmsasti häiris, et kõik mu tunded sh see väike armukadedus olid tema vastu kadunud. Ta isegi püüdis kunstlikult minus tekitada armukadedust. Kui olin ta maha jätnud pani üles tutvumiskuulutusi ja hoolitses selle eest, mina saaks teada. Et ma reageeriks ja tahaks teda tagasi. Aga mul oli lihtsalt nii ükskõik.
Ehk siis, mina olin armukade vaid võimalike armukeste või lihtsalt sekspartnerite peale. Tema tööde, hobide vmt suhtes ma midagi sellist kunagi ei tundnud.
-
Külaline
Ma olen sinuga nõus. Minu jaoks on ka vaginaalne seks see kõige õigem ja parem. Igal juhul on naisel võimalik nii saada orgasmi. Siiski ütlen, et ülipalju sõltub ka mehest. See, keda tsiteerid, tema otsas on ilmselt lihtsalt rammitud. Ja ta ei teagi, et mees saab ka vaginaalse seksi ajal naise kliitorit hellitada.naine kirjutas: ↑03 Juun 2024 15:46Mul on sinust suisa kahju. Minu jaoks pole seks ealeski nühkimine olnud. Või olgu, üks üsna lühiajaline partner noorpõlves oli selline, kellega enam seda asja küll ei teeks, sest ta ei osanudki muud, kui nühkida ja muidu polnud ka meil suurem asi klapp.Naisena, seks on nühkimine. Kui naine saaks penetratiivsest seksist orgasmi, siis peaks ka lapsesünnitus erutav olema selle loogika järgi. Tegelikult on kogu action kliitori juures. Kui mees sellele tähelepanu ei pööra ja sellega ei oska ümberkäia siis see nn meeste arvates seks on naise jaoks nühkimine. 70% või rohkem ei saa sellest mingit orgasmi. Sa tahaks seda teha kui sul mingit mõnu sellest pole? Hormoone ka ei taha võtta, spiraali panna, aga kondoomid tekitavad ärritust, siis ongi nii
Seks on suhtlus, üksteise hellitamine, lähedus, partnerile naudingu pakkumine ja ise samuti selle saamine. Enamust mehi annab siiski suunata ja õpetada. Pole ka probleemi olnud kohe peale sünnitust üksteist hellitama hakata. Ei pea ju kohe vaginaalset seksi harrastama, on ka muid variante.
Mis sünnitusse puutub, siis minu esimese sünnituse lõpp oli midagi taolist nagu kirjeldatakse, et ka sünnitades võib saada orgasmi.
Soovitan ennnast vabamaks lasta sel teemal ja loodetavasti leida ka partner, kes asja nauditavaks teeb. Nii suur osa elust muidu lihtsalt raisus.
-
Külaline
Tähendab, sul on kodus kolmeaastane imik?Anon kirjutas: ↑03 Juun 2024 13:27Ei taha jah. Ja kui õnnestub vahekord välja rääkida, siis on selle kvaliteet nii niru ja mõttetu, et peale seda kahetsen, et oli seda üldse vaja, parem ilma olla. Tegelikult esimene aasta pole probleemiks, siis on lihtne aru saada, et sünnitus jne, kuid praegu juba 3. aasta ja ma ei näe, et miks ma peaks punnitama mõista ei tea mida.Külaline kirjutas: ↑02 Juun 2024 19:59Kas muidu naine ei taha seksida peale sünnitust, et petad?Anon kirjutas: ↑02 Juun 2024 14:48
Ei ole armukade. Mind on küll kunagi petetud ja ise petan nüüd, kuid armukade ei ole, need asjad pole seotud, vähemalt mitte mul. Samas pole mul ka põhjust armukade olla, olen päris kindel, et naine ei peta (imiku kõrvalt oleks ka päris keeruline armukest pidada).
Mul naine peale sünnitust ei tahtnud mitu aastat seksida.
-
Külaline
Huvitav, kuidas sina tead ja näed, et selliste kommentaaride taga on erinevad mehed?Külaline kirjutas: ↑02 Sept 2024 15:44
Loomulikult on kõik sellised kommentaarid selle ühe ja ainsa isase sulest, kes siin päevast päeva naisivihkavaid kommentaare treib.
See, et sina ei usu, et see üks ja sama mees on, ei puutu asjasse.
-
Külaline
Kui tülgastav ja allaheitlik mõtteviis! No ei suuda sina kõiki tema vajadusi täita. Samamoodi ei suuda tema sinu omi ka. Kas see siis tähendab seda, et mees peab kohe väljaspoolt kodu kõik puuduoleva võtma? Mis siis juhtub, kui inimene ei saagi absoluutselt kõike, mida ta tahab? Või on ta mingi elajas ja suurte kõrvalekalletega, et tavalisest seksuaalelust jääb nii palju midagi üliolulist saamata, et lihtsalt on sunnitud väljaspool kodu aelema?Bluuto kirjutas: ↑02 Juun 2024 16:05 Eks ta on jah kontrollivajadusega seotud. Minu elukaaslane ntx pole üldse armukade. Meil avatud suhe ka ja ütleb et kuni meil omavahel kõik korras siis teda ei häiri kas ma kellegagi veel seksin või kedagi veel armastan. Et tal hea meel kui ma õnnelik.
Mina olen armukadedam. Tahan muidugi ka, et ta õnnelik on, aga veidi ikka närib kui minul tähelepanupuudus ja tema suhtleb teistega.
Teisest küljest on see üsna suur koorem kui teine ootab, et sa pead kõik tema vajadused täitma, harva leiab kedagi, kellega kõik huvid ja vajadused klapivad. Selles suhtes on vabam tunne, mina pakun seda, mida mina tahan ja suudan ja mida ei suuda, seda saab mujalt, ei teki mingit vimma, et miks pole seda v teist.
Mu meelest alandlikud, null-enesehinnanguga, kõigega nõusolevad ja endaga halvasti käituda lubavad naised on veel hullemad, kui petvad mehed. Sellised naised häbivääristavad kogu naissugu ja just selliste naiste pärast mehed käituvadki naistega halvasti. Nad käituvad halvasti, sest nad saavad.
-
Külaline
Vau! Tark ja uhke naine! Respekt!Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 05:40See, mida sina kirjeldad on haiglane armukadedus. Ja see ei ole loomulikult ok.Külaline kirjutas: ↑02 Juun 2024 12:33Suhtes peab olema vastastikkune usaldus. Kui usaldust pole, ei ole terve suhe ka. Ja mida sa armukadetsed kui usaldad oma partnerit? Tunde suurus ei mängi vähimatki rolli.Revolver kirjutas: ↑02 Juun 2024 12:30 Eks see ongi nii kes armukade parasjagu on. Võrdseid suhteid tõenäoliselt olemas ei olegi. Üks on armukadedam, teine ei ole. Tuleb uus suhe, uus kaaslane ja varem mitte armukade hakkab armukadedaks, sest tal on suuremad tunded kui tal olid need eelmises suhtes.
Armukadetsev osapool hävitab suhet, armukadedus on märk usaldamatusest.
Minu isiklik arvamus on see, et kui pole üldse, mitte natukenegi armukade, ja ei tunnetata partneri suhtes vähimatki kiivust, siis ei ole ka armastust.
Mina olin armukade oma pikaaaegse abikaasa ja laste isa vastu. Normaalsel määral. Ma ei näidanud seda mehele välja. Või vähemalt ei olnud kontrolliv ja skandaalitsev, ehk siis haiglaselt armukade, nagu tihtipeale armukadedat inimest kirjeldatakse. Armastasin teda väga-väga!
Mingil momendil sain teada, et armukadetsemiseks on põhjust küll ja veel. Sellel samal momendil, kui sain teada, et ta on mind korduvalt petnud, kustus armastus mu sees oma mehe vastu. Ja ennäe, hoobilt oli ka armukadedus läinud. Ehkki elasime veel mõnda aega koos, oli mul absoluutselt ükskõik, kas ja kellega ta on. Miskipärast meest aga see hirmsasti häiris, et kõik mu tunded sh see väike armukadedus olid tema vastu kadunud. Ta isegi püüdis kunstlikult minus tekitada armukadedust. Kui olin ta maha jätnud pani üles tutvumiskuulutusi ja hoolitses selle eest, mina saaks teada. Et ma reageeriks ja tahaks teda tagasi. Aga mul oli lihtsalt nii ükskõik.
Ehk siis, mina olin armukade vaid võimalike armukeste või lihtsalt sekspartnerite peale. Tema tööde, hobide vmt suhtes ma midagi sellist kunagi ei tundnud.
Mul on lausa kade meel seda lugedes. Ma tahaks olla samasugune.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist