Armukadedus

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 07:13
Bluuto kirjutas: 02 Juun 2024 16:05 Eks ta on jah kontrollivajadusega seotud. Minu elukaaslane ntx pole üldse armukade. Meil avatud suhe ka ja ütleb et kuni meil omavahel kõik korras siis teda ei häiri kas ma kellegagi veel seksin või kedagi veel armastan. Et tal hea meel kui ma õnnelik.
Mina olen armukadedam. Tahan muidugi ka, et ta õnnelik on, aga veidi ikka närib kui minul tähelepanupuudus ja tema suhtleb teistega.
Teisest küljest on see üsna suur koorem kui teine ootab, et sa pead kõik tema vajadused täitma, harva leiab kedagi, kellega kõik huvid ja vajadused klapivad. Selles suhtes on vabam tunne, mina pakun seda, mida mina tahan ja suudan ja mida ei suuda, seda saab mujalt, ei teki mingit vimma, et miks pole seda v teist.
Kui tülgastav ja allaheitlik mõtteviis! No ei suuda sina kõiki tema vajadusi täita. Samamoodi ei suuda tema sinu omi ka. Kas see siis tähendab seda, et mees peab kohe väljaspoolt kodu kõik puuduoleva võtma? Mis siis juhtub, kui inimene ei saagi absoluutselt kõike, mida ta tahab? Või on ta mingi elajas ja suurte kõrvalekalletega, et tavalisest seksuaalelust jääb nii palju midagi üliolulist saamata, et lihtsalt on sunnitud väljaspool kodu aelema?

Mu meelest alandlikud, null-enesehinnanguga, kõigega nõusolevad ja endaga halvasti käituda lubavad naised on veel hullemad, kui petvad mehed. Sellised naised häbivääristavad kogu naissugu ja just selliste naiste pärast mehed käituvadki naistega halvasti. Nad käituvad halvasti, sest nad saavad.
On olemas mehed, kes saavad omale rohkem lubada. Sest nende ukse taga seisab alati pikk järjekord naisi rivis.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kas pole ajalooliselt huvitav, et vanasti ei teinud kõrgklassi kuuluvad daamid ka kodudes, st lossides, oma uhketes majades, midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 09:07 Kas pole ajalooliselt huvitav, et vanasti ei teinud kõrgklassi kuuluvad daamid ka kodudes, st lossides, oma uhketes majades, midagi.
Vastupidi, peale sõjakäikudel osalemise, olid neil kõik samad kohustused mis nende aadlikest meestelgi. Need lossid ei püsinud armastusest püsti.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 07:59
Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 05:40
Külaline kirjutas: 02 Juun 2024 12:33
Suhtes peab olema vastastikkune usaldus. Kui usaldust pole, ei ole terve suhe ka. Ja mida sa armukadetsed kui usaldad oma partnerit? Tunde suurus ei mängi vähimatki rolli.
Armukadetsev osapool hävitab suhet, armukadedus on märk usaldamatusest.
See, mida sina kirjeldad on haiglane armukadedus. Ja see ei ole loomulikult ok.

Minu isiklik arvamus on see, et kui pole üldse, mitte natukenegi armukade, ja ei tunnetata partneri suhtes vähimatki kiivust, siis ei ole ka armastust.

Mina olin armukade oma pikaaaegse abikaasa ja laste isa vastu. Normaalsel määral. Ma ei näidanud seda mehele välja. Või vähemalt ei olnud kontrolliv ja skandaalitsev, ehk siis haiglaselt armukade, nagu tihtipeale armukadedat inimest kirjeldatakse. Armastasin teda väga-väga!

Mingil momendil sain teada, et armukadetsemiseks on põhjust küll ja veel. Sellel samal momendil, kui sain teada, et ta on mind korduvalt petnud, kustus armastus mu sees oma mehe vastu. Ja ennäe, hoobilt oli ka armukadedus läinud. Ehkki elasime veel mõnda aega koos, oli mul absoluutselt ükskõik, kas ja kellega ta on. Miskipärast meest aga see hirmsasti häiris, et kõik mu tunded sh see väike armukadedus olid tema vastu kadunud. Ta isegi püüdis kunstlikult minus tekitada armukadedust. Kui olin ta maha jätnud pani üles tutvumiskuulutusi ja hoolitses selle eest, mina saaks teada. Et ma reageeriks ja tahaks teda tagasi. Aga mul oli lihtsalt nii ükskõik.

Ehk siis, mina olin armukade vaid võimalike armukeste või lihtsalt sekspartnerite peale. Tema tööde, hobide vmt suhtes ma midagi sellist kunagi ei tundnud.
Vau! Tark ja uhke naine! Respekt!
Mul on lausa kade meel seda lugedes. Ma tahaks olla samasugune.
Igaks juhuks täpsustan, et mõtlesin kiidusõnu siiralt. Tõesti on hea lugeda lausa, et nii julgeid naisi on olemas. Mina ei ole selline, aga ma tahaks, et ma oleks.
Külaline

Simon says: kirjutas: 03 Sept 2024 08:27
Bluuto kirjutas: 02 Juun 2024 16:05 Eks ta on jah kontrollivajadusega seotud. Minu elukaaslane ntx pole üldse armukade. Meil avatud suhe ka ja ütleb et kuni meil omavahel kõik korras siis teda ei häiri kas ma kellegagi veel seksin või kedagi veel armastan. Et tal hea meel kui ma õnnelik.
Mina olen armukadedam. Tahan muidugi ka, et ta õnnelik on, aga veidi ikka närib kui minul tähelepanupuudus ja tema suhtleb teistega.
Teisest küljest on see üsna suur koorem kui teine ootab, et sa pead kõik tema vajadused täitma, harva leiab kedagi, kellega kõik huvid ja vajadused klapivad. Selles suhtes on vabam tunne, mina pakun seda, mida mina tahan ja suudan ja mida ei suuda, seda saab mujalt, ei teki mingit vimma, et miks pole seda v teist.
Kui tülgastav ja allaheitlik mõtteviis! No ei suuda sina kõiki tema vajadusi täita. Samamoodi ei suuda tema sinu omi ka. Kas see siis tähendab seda, et mees peab kohe väljaspoolt kodu kõik puuduoleva võtma? Mis siis juhtub, kui inimene ei saagi absoluutselt kõike, mida ta tahab? Või on ta mingi elajas ja suurte kõrvalekalletega, et tavalisest seksuaalelust jääb nii palju midagi üliolulist saamata, et lihtsalt on sunnitud väljaspool kodu aelema?

Mu meelest alandlikud, null-enesehinnanguga, kõigega nõusolevad ja endaga halvasti käituda lubavad naised on veel hullemad, kui petvad mehed. Sellised naised häbivääristavad kogu naissugu ja just selliste naiste pärast mehed käituvadki naistega halvasti. Nad käituvad halvasti, sest nad saavad.
On olemas mehed, kes saavad omale rohkem lubada. Sest nende ukse taga seisab alati pikk järjekord naisi rivis.
Las siis seisku! Minu küsimus oli tollele allaheitlikule naisele, et miks tema seda taluda soovib? See ei ole ju ometigi kohustuslik. Normaalseid mehi on küll ja veel, ju.

Sinusugused - endast heal arvamusel ülbikud, kellel on enda arvates järjekord ukse taga, võiksid elada ilma püsipartnerita. Siis saabki iga päev uue naisega seksida. Täielik vabadus elada seda elu, mida sa ju tegelikult tahadki elada. Milleks see püsipartner sinna kõrvale veel tolgendama, eriti arvestades, et sa teda ju nagunii ei armasta ega austa ega mingil moel rahul pole?
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 23:26

Las siis seisku! Minu küsimus oli tollele allaheitlikule naisele, et miks tema seda taluda soovib? See ei ole ju ometigi kohustuslik. Normaalseid mehi on küll ja veel, ju.

Sinusugused - endast heal arvamusel ülbikud, kellel on enda arvates järjekord ukse taga, võiksid elada ilma püsipartnerita. Siis saabki iga päev uue naisega seksida. Täielik vabadus elada seda elu, mida sa ju tegelikult tahadki elada. Milleks see püsipartner sinna kõrvale veel tolgendama, eriti arvestades, et sa teda ju nagunii ei armasta ega austa ega mingil moel rahul pole?
Ei ole tegelikult "häid" mehi piisavalt. Naiste seksuaalkäitumine on selline, et juba välimuse põhjal välistatakse 80 protsenti meestest partnerina. Läbi ajaloo on pooled meestest jäänud ALATI ilma järglasteta. Ääärmisel juhul võetakse mõni luusermees abikaasaks, aga laps saadakse ikka eliitmehega.
Naised ei mõtle mingist "naissoo esindamisest", nad vaatavad et endal hea oleks. Selle pärast ongi enamus naisi tiirlemas ümber väikese hulga mehi, kes käituvad seetõttu üleolevalt. Suurt enamust mehi pole naiste jaoks isegi olemas.
Need teise grupi luusermehed tulevad meelde alles siis kui esimese grupi mehega laps saadud (või mitu) ja suhted nässus. Siis tullaksegi oma jutuga, et kõik mehed on sead selle ammuse tuttava klassivenna juurde, kes 8. klassis armastuskirja saatis, ja tuleb välja et see mees tegelikult ei ole, vastupidi. On hoopis vahepeal uue honda ostnud ja maja ehitanud ning vinge äri püsti pannud. Kuigi ainult 175 pikk, veits matsakas ning põristab r-i.
Külaline

Simon says: kirjutas: 04 Sept 2024 07:28

Ei ole tegelikult "häid" mehi piisavalt. Naiste seksuaalkäitumine on selline, et juba välimuse põhjal välistatakse 80 protsenti meestest partnerina. Läbi ajaloo on pooled meestest jäänud ALATI ilma järglasteta. Ääärmisel juhul võetakse mõni luusermees abikaasaks, aga laps saadakse ikka eliitmehega.
Naised ei mõtle mingist "naissoo esindamisest", nad vaatavad et endal hea oleks. Selle pärast ongi enamus naisi tiirlemas ümber väikese hulga mehi, kes käituvad seetõttu üleolevalt. Suurt enamust mehi pole naiste jaoks isegi olemas.
Need teise grupi luusermehed tulevad meelde alles siis kui esimese grupi mehega laps saadud (või mitu) ja suhted nässus. Siis tullaksegi oma jutuga, et kõik mehed on sead selle ammuse tuttava klassivenna juurde, kes 8. klassis armastuskirja saatis, ja tuleb välja et see mees tegelikult ei ole, vastupidi. On hoopis vahepeal uue honda ostnud ja maja ehitanud ning vinge äri püsti pannud. Kuigi ainult 175 pikk, veits matsakas ning põristab r-i.
Kas sind vahetati siis selle "teise grupi luusermehe" vastu välja?
Külaline

Eelkõnelejaga nõus. Eesti naistel on jutt stiilis a'la mina väärin parimat ja minu latt on ülevalpool pilvepiiri. Mitte mingi hinna eest seds alla ei lase. Kummaline on samasugust juttu kuulata üle 40 a naise suust kellel mitu kooselu seljataga ja ka lapsed. See oleks tänapäeval nagu mingi ajus toimunud anomaalia mis ei lase reaslsust tunnetada. Ja nii siis käiakse suhtest suhtesse nende 20% alfa isastega. Need muidugi on ära tabanud, et laud on alati kaetud hea ja paremaga. Vaheldusrikkalt. Nii nad võtavad ja kepivad järjest.
Aga ükskord saabub ka naistele reaalsus kohale. Need 20% nn latti ületavad mehed ei tahagi enam neid. Ja miks peaks vanat naist tahtma kui noori järjekorras ootamas.
Ja siis põmm. Selgub, et see 1.75 mees kes pisut r põristab ei taha ka. Temal on ajapikku ilma naisteta elades hästi läinud ja ka temale on tekkinud voodiservale järjekord.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2024 10:26 Eelkõnelejaga nõus. Eesti naistel on jutt stiilis a'la mina väärin parimat ja minu latt on ülevalpool pilvepiiri. Mitte mingi hinna eest seds alla ei lase. Kummaline on samasugust juttu kuulata üle 40 a naise suust kellel mitu kooselu seljataga ja ka lapsed. See oleks tänapäeval nagu mingi ajus toimunud anomaalia mis ei lase reaslsust tunnetada. Ja nii siis käiakse suhtest suhtesse nende 20% alfa isastega. Need muidugi on ära tabanud, et laud on alati kaetud hea ja paremaga. Vaheldusrikkalt. Nii nad võtavad ja kepivad järjest.
Aga ükskord saabub ka naistele reaalsus kohale. Need 20% nn latti ületavad mehed ei tahagi enam neid. Ja miks peaks vanat naist tahtma kui noori järjekorras ootamas.
Ja siis põmm. Selgub, et see 1.75 mees kes pisut r põristab ei taha ka. Temal on ajapikku ilma naisteta elades hästi läinud ja ka temale on tekkinud voodiservale järjekord.
Mis unenägu kirjeldad?
Külaline

[/quote]

Mis unenägu kirjeldad?
[/quote]

See on reaalne elu. See osa naistest kellel mingigi välimus on säilinud annavad endast kõik, et mitte vanuigi üksinda vegeteerida. See nn latt lastakse ikka väga alla. Ja nüüd on need lühemad, r tähte põristavad, natuke ülekaalulised aru saanud, et neil on valikut. Ja miks nad siis peaks iga rääbaka võtma ainult sellepärast, et ta naine on. Kurb on see, et ka paljud kes arvavad, et neil välimus säilinud seda teps mitte pole. Saavad vast ise ka aru, aga ei taha endale tunnistada.
Külaline

Simon says: kirjutas: 04 Sept 2024 07:28

Mingi Hondaga meest küll ei taha.
Külaline

-- Selgub, et see 1.75 mees kes pisut r põristab ei taha ka. Temal on ajapikku ilma naisteta elades hästi läinud ja ka temale on tekkinud voodiservale järjekord.--

Kes seal voodiserval järjekorras istuvad, kui mehel on naisteta elades hästi läinud? Mehed või kassid-koerad-lutikad?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2024 19:16 -- Selgub, et see 1.75 mees kes pisut r põristab ei taha ka. Temal on ajapikku ilma naisteta elades hästi läinud ja ka temale on tekkinud voodiservale järjekord.--

Kes seal voodiserval järjekorras istuvad, kui mehel on naisteta elades hästi läinud? Mehed või kassid-koerad-lutikad?
Tahtsid vaimukas olla? Ära tee asju mida ei oska. Loeb nüüd ilusti ja saab tekstist aru. Ilma naisteta on ta jõudnud sinna kus ta on. Põristab vähem R tähtae. Sõidab uue Hindaga ja elab uues majas. Ja nüüd saab elu nautida. On avastanud,et naised on teda tahtma hakanud. Istuvad lausa voodiserval rivis ja tema valib. Paraku ta enam kõiki ja kõike ei taha kuna enamus voodiserval istujad on tegelikult ära trööbatud suure läbisõiduga meeleheitel naised. Keda enam alfaisased ei taha. Kes on lihtsalt välja praagitud ja nüüd peavad otsima ja ise pingutama hakkama.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2024 20:58 Tahtsid vaimukas olla? Ära tee asju mida ei oska. Loeb nüüd ilusti ja saab tekstist aru. Ilma naisteta on ta jõudnud sinna kus ta on. Põristab vähem R tähtae. Sõidab uue Hindaga ja elab uues majas. Ja nüüd saab elu nautida. On avastanud,et naised on teda tahtma hakanud. Istuvad lausa voodiserval rivis ja tema valib. Paraku ta enam kõiki ja kõike ei taha kuna enamus voodiserval istujad on tegelikult ära trööbatud suure läbisõiduga meeleheitel naised. Keda enam alfaisased ei taha. Kes on lihtsalt välja praagitud ja nüüd peavad otsima ja ise pingutama hakkama.
Aa, niiet vaene mees ei saanud keskeani enne naisi ja nüüd, kui enam ei tõuse, ei taha ise? Selge. Õnneks on vähem sotsiaalselt äpudel meestel selleks ajaks ammu olemas kindel perering, lapsed ja naine, kellega koos "Hindas" sõita ja kelle heaolu peale mõelda. Said naisi noorelt ja vanemana pole probleemi, kes voodi soojas hoiab- kui oma naist on osanud hoida, siis hea mehe juurest pole mingit isu naisel ära minna. Sa räägid luusermeestest- ega sa muid ei teagi ju, ise samasugune. Mingist voodiäärel istumisest ja valimisest võid unes unistada, sa fantaseerid liiga hoogsalt, sul ei istu seal kedagi ega istu ka igal vanapoisist häbelikul "Hindaomanikul" :)
Külaline

Aga miks siiani üksik oled? Äkki on üks põhjustest see, et sa närid igat tähte ja arvad, et oled osav selles. Hinda ja hinda. Jube vaimukas. Näe parem vaeva oma vaimse tervise parendamisega ja käest lastud keha natukenegi viisakamasse konditsiooni viimisega. Siis ehk pole nii õel enam ja ei võidukalt osutama hinda, hinda jne. Aga ega sa ju ei kuula. Teised on süüdi, et sa selline oled. Ja sa ise muidugi arvad, et oled kõige, kõige
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2024 12:03
Mis unenägu kirjeldad?
[/quote]

See on reaalne elu. See osa naistest kellel mingigi välimus on säilinud annavad endast kõik, et mitte vanuigi üksinda vegeteerida. See nn latt lastakse ikka väga alla. Ja nüüd on need lühemad, r tähte põristavad, natuke ülekaalulised aru saanud, et neil on valikut. Ja miks nad siis peaks iga rääbaka võtma ainult sellepärast, et ta naine on. Kurb on see, et ka paljud kes arvavad, et neil välimus säilinud seda teps mitte pole. Saavad vast ise ka aru, aga ei taha endale tunnistada.
[/quote]

Endiselt, mis unenägu kirjeldad?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 14:42 Aga miks siiani üksik oled? Äkki ...
Alustame sellest, et kogu su eeldus on vale ja ülejäänud mula seega väärtusetu- ma ei ole üksi. Mul on suur pere. Me ei ole oma pereelus läbikukkunud vihkajad. Alati ei tasu oma puudujääke kogu maailmale laiendada, see on ikka su isiklik tragöödia, et sina pole seda suutnud ja ussitad mingite anonüümikute kallal.
Bluuto
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Bluuto »

Mismoodi ma allaheitlik olen? Minul on loomulikult täpselt samad vabadused kui temal. On küll normaalseid mehi ka, olen proovinud, ei toimi hästi need monosuhted. Ainult loll astub järjest sama reha otsa ja ootab teist tulemust.
Külaline

No minul näiteks on olnud ainult monosuhted. Ja mehed on olnud need "on olemas mehed, kes saavad omale rohkem lubada. Sest nende ukse taga seisab alati pikk järjekord naisi rivis". Nendel meestel võib olla naistejärjekord, kuid vaatamata sellele või lähtuvalt sellest teevad nad oma valiku vastavalt oma maitsele ja eelistusele. Mingit hädavajadust ju pole ja meestotsivat naist nad ei taha.
Bluuto
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Bluuto »

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 23:59 No minul näiteks on olnud ainult monosuhted. Ja mehed on olnud need "on olemas mehed, kes saavad omale rohkem lubada. Sest nende ukse taga seisab alati pikk järjekord naisi rivis". Nendel meestel võib olla naistejärjekord, kuid vaatamata sellele või lähtuvalt sellest teevad nad oma valiku vastavalt oma maitsele ja eelistusele. Mingit hädavajadust ju pole ja meestotsivat naist nad ei taha.
No palju õnne siis, ilmselt kõigile ei jätku ideaalseid. Ma ise ka pole ideaalne. Aga olen rahul, sest ma tahan just teda.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist