ebatavalised töökohad/weird jobs

Jaanus Raim

ebatavalised töökohad/weird jobs

Postitus Postitas Jaanus Raim »

Tere! Sooviksin siia igasugust infot nn ebatavapäraste tööpakkumiste kohta siin ja praegu (s.t. kuhu on võimalik täna ka reaalselt kandideerida).
Midagi sellist nagu
kadunud Bitcoinide otsija
https://news.bitcoin.com/british-man-wh ... -landfill/

või järjekorras seisja
https://studyworkgrow.com/13-more-unusu ... now-exist/

või putukasööja
https://www.boredpanda.com/weird-jobs/

Austusega,
Jaanus
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Laias maailmas leiab kindlasti igasuguseid jaburdusi, jah. Meil siin Eestis vaevalt midagi superveidrat pakutakse :)
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Üks mööblitootja- või müüja otsis magajat ja vahel otsitakse ka ennustajat tööle. Eestis siis.
Külaline

.
Külaline

Järjekorras seisjad pidid eesti-vene piiril täiesti olemas olema.
Külaline

Tele2 otsis kunagi ingleid ja võlureid, ikka särasilmseid (narkareid?) :D
Külaline

Suhtekorraldajad ja kogu see mudijate kamp. Ma siiani ei saa aru, mille eest keegi neile maksab. Kui palgatakse suhtekorraldaja, on omanikud parajad tõprad, kes normaalselt suhelda ei mõista?
Külaline

Sportlandi töökuulutused on puhta haiged. Mingid sussid sahisevad.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 22:16 Tele2 otsis kunagi ingleid ja võlureid, ikka särasilmseid (narkareid?) :D
Uus loll-sõna müükar
https://www.cvkeskus.ee/arikliendi-muug ... le2-929734
Ja-jah, külmad kõned on nauding :(
Külaline

Kui palgatakse suhtekorraldaja, on omanikud parajad tõprad, kes normaalselt suhelda ei mõista?
On väga palju inimesi, kes ei oska suhelda. Ka siin foorumis näiteks. Aga vahe on selles, et siin foorumis on selline inimene lihtsalt üks sõimlev mats, aga suurfirmade puhul on suur raha mängus ja ei saa sellist asja endale lubada. Lisaks on suhtekorraldus natuke midagi muud kui lihtsalt suhtlemine.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 18:29
Kui palgatakse suhtekorraldaja, on omanikud parajad tõprad, kes normaalselt suhelda ei mõista?
On väga palju inimesi, kes ei oska suhelda. Ka siin foorumis näiteks. Aga vahe on selles, et siin foorumis on selline inimene lihtsalt üks sõimlev mats, aga suurfirmade puhul on suur raha mängus ja ei saa sellist asja endale lubada. Lisaks on suhtekorraldus natuke midagi muud kui lihtsalt suhtlemine.
Mul on tuttav inimene suhtekorraldaja, ja üldse ei oska suhelda.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 05 Sept 2024 18:30
Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 18:29
Mul on tuttav inimene suhtekorraldaja, ja üldse ei oska suhelda.
Kui juba sinu tuttav suhtekorraldaja suhelda ei oska, siis muidugi pole suhtekorraldajatel mingit mõtet. Aga nagu ütlesin, ei seisne suhtekorraldaja töö selles, et ta ise hirmsasti kellegagi suhtleks.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 22:34 Suhtekorraldajad ja kogu see mudijate kamp. Ma siiani ei saa aru, mille eest keegi neile maksab. Kui palgatakse suhtekorraldaja, on omanikud parajad tõprad, kes normaalselt suhelda ei mõista?
Veits teemast mööda, aga täna nägin koolituse kuulutust, kus kutsuti õppima sisuloojaks. Koolituse pakkuja koostööpartner oli Eesti Töötukassa... Vot nii kaugele oleme jõudnud. 🫤
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Sept 2024 21:46
Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 22:34 Suhtekorraldajad ja kogu see mudijate kamp. Ma siiani ei saa aru, mille eest keegi neile maksab. Kui palgatakse suhtekorraldaja, on omanikud parajad tõprad, kes normaalselt suhelda ei mõista?
Veits teemast mööda, aga täna nägin koolituse kuulutust, kus kutsuti õppima sisuloojaks. Koolituse pakkuja koostööpartner oli Eesti Töötukassa... Vot nii kaugele oleme jõudnud. 🫤
Mina nägin Eesti Töötukassa lehel veel huvitavamat asja. Pakuti endistele juhtidele, kes on jäänud töötuks, palgata endale arengutreener ehkt coach Töötukassa raha eest. Minu arust on need coachid kõik vähe kahtlased tegelased.
Külaline

Mis siin imelikku on? Tavaline turundus.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Sept 2024 10:05
Mina nägin Eesti Töötukassa lehel veel huvitavamat asja. Pakuti endistele juhtidele, kes on jäänud töötuks, palgata endale arengutreener ehkt coach Töötukassa raha eest. Minu arust on need coachid kõik vähe kahtlased tegelased.
See coachimine ongi üks paras hookuspookus. See on just selline väljamõeldud mõttetu amet, millest võidab ainult see coach ise. Üks tuttav tegeleb sellega ja teine ka hiljuti õppis selleks ja nüüd on sisuliselt terve oma FB sõprade ajavoo oma teenuse reklaamimisega üle ujutanud.

Olen täheldanud, et sellega tegelevad inimesed, kes on pisut rohkem tähelepanumaiad ja kellele muidu ka näiteks seltskonnas meeldib- kuidas nüüd viisakalt öelda- oma häält kuulata.
Külaline

Anonymous kirjutas: 08 Sept 2024 10:05Mina nägin Eesti Töötukassa lehel veel huvitavamat asja. Pakuti endistele juhtidele, kes on jäänud töötuks, palgata endale arengutreener ehkt coach Töötukassa raha eest. Minu arust on need coachid kõik vähe kahtlased tegelased.
Ja riik ei leia kokkuhoiukohti :shock:
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Sept 2024 12:17
Anonymous kirjutas: 08 Sept 2024 10:05Mina nägin Eesti Töötukassa lehel veel huvitavamat asja. Pakuti endistele juhtidele, kes on jäänud töötuks, palgata endale arengutreener ehkt coach Töötukassa raha eest. Minu arust on need coachid kõik vähe kahtlased tegelased.
Sisulooja - inimene, kes toodab erineva eesmärgiga tekste (reklaamtekstid, kirjeldused, kodulehe sisud jne), fotosid, audo- ja videoklippe ja -reklaame.
Coach - inimene, kes treenib kedagi. Nt juhtimiscoachi ülesandeks on koolitada juht strateegiliselt paremini juhtima. Arengutreeneri eesmärk on aidata inimesel paremini oma potentsiaali realiseerida.

Pigem ei saa aru, mis mõte on koolitada a la kassapidajaid, sest tänapäeval on iga inimene võimeline toodet skanneri ees viibutama, ja seejärel kaarti/telefoni.
Külaline

Pigem ei saa aru, mis mõte on koolitada a la kassapidajaid, sest tänapäeval on iga inimene võimeline toodet skanneri ees viibutama, ja seejärel kaarti/telefoni.
Neid ei koolitagi keegi ju. Saavad väljaõppe kohapeal, mida teha probleemide korral ja ongi kõik. Samas näiteks koristamine tänapäeval on küll terve teadus ja puhastusteenindajaid koolitatakse küll.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Sept 2024 14:47
Külaline kirjutas: 08 Sept 2024 12:17
Sisulooja - inimene, kes toodab erineva eesmärgiga tekste (reklaamtekstid, kirjeldused, kodulehe sisud jne), fotosid, audo- ja videoklippe ja -reklaame.
Coach - inimene, kes treenib kedagi. Nt juhtimiscoachi ülesandeks on koolitada juht strateegiliselt paremini juhtima. Arengutreeneri eesmärk on aidata inimesel paremini oma potentsiaali realiseerida.

Tänapäeval ei ole enam kassapidajaid, nad peavad kõiki töid tegema. Kassas olema, kaupa saali panema, kaupa vastu võtma, inventuuri tegema ja väiksemates poodides ka koristama. Kassapidajad kui sellised olid 90ndatel tõesti olemas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist