Suure-Lähtru lugu, kuidas võiks lõppeda?

vana hea klassika
Vasta
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

https://www.delfi.ee/artikkel/120319253 ... suudistuse
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 16:26
Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 16:03 Delfis uudis üleval, et sai süüdistuse lapse tapmises ja laiba rüvetamises. Eks aasta pärast jõuame kohtuotsuseni.
Kahjuks ei sõnagi sellest, kas talle on tehtud ka psühiaatriline ekspertiis, mis näitab, kas ta üldse süüdiv on. See lugu on õudsem, kui ma arvasin.
Loomulikult on tehtud palju ekspertiise, ilma selleta süüdistust ei esitata. Kaitsja saab apelleerida ajutisele otsustusvõime hägustumisele, aga seda juba protsessi käigus.
Kui võtta arvesse, et kaitsjaks on advokatuurist välja heidetud sarv, kes tegeleb hoopis teistmoodi asjadega, siis... Paistab et tõsised advokaadid ei soovinud oma nime selle asjaga siduda.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Simon says: kirjutas: 03 Sept 2024 16:40
Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 16:26
Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 16:03 Delfis uudis üleval, et sai süüdistuse lapse tapmises ja laiba rüvetamises. Eks aasta pärast jõuame kohtuotsuseni.
Kahjuks ei sõnagi sellest, kas talle on tehtud ka psühiaatriline ekspertiis, mis näitab, kas ta üldse süüdiv on. See lugu on õudsem, kui ma arvasin.
Loomulikult on tehtud palju ekspertiise, ilma selleta süüdistust ei esitata. Kaitsja saab apelleerida ajutisele otsustusvõime hägustumisele, aga seda juba protsessi käigus.
Kui võtta arvesse, et kaitsjaks on advokatuurist välja heidetud sarv, kes tegeleb hoopis teistmoodi asjadega, siis... Paistab et tõsised advokaadid ei soovinud oma nime selle asjaga siduda.
Sellise süüdistuse saab esitada vaid täiesti süüdivale isikule. Kirjas ju on, et oli rasedusest teadlik ja tekitas lapsele ka vigastused ja lisaks põhjustas surma.
"Sulges õhuruumi" jäi mulle arumaasatuks. Kas siis toppis kuhugi õhukindlasse kasti, et laps lämbus...
Need kõik asjad ilmselgelt on naine ise üles tunnistanud, mitte pole politsei poolt välja mõeldud.
Külaline

See "sulges õhuruumi" tundub tõesti imelik väljend, aga ju ta siis mingil viisil ära ta lämmatas.
Külaline

Sulges õhuruumi tähendab, et lämmatas meelega.
Külaline

Imelik, et sotsiaalmeedia kontosid kinni pole pandud.
Külaline

õõvastav on lugeda advokaadi kirjeldust, kui väeti ja nukker on süüdistatav,
seda võrrelduna tapetud poisslapsega.
kas sündinud laps ei piinelnud-ei külmetanud jne, jäetuna paljalt põllule?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 09:45 Millal sa rahul oled? Mida peab riigivõim selle õnnetu naisega tegema, et sinu "õiglustunne" oleks lõpuks rahuldatud?
Tunneksid kaasa ja peaksid seda naist õnnetuks, kui ta oleks tapnud sinu lapse? Nii nunnu.
Külaline

Ilmselt on teda korduvalt juba üle kuulatud ja küll ta uurijatele miskit laulis. Uurijad oma tööd oskavad. Eks selle alusel ja ekspertiiside alusel süüdistus esitati. Nüüd algab kohtutee. Ma ei usu et ta süüdimatuks tunnistatakse, oskas ju lennukiga lennata ja Maroko riiki pakku minna. Teisalt on meil iga kolmas inimene võimeline ATH diagnoosi saama. Ootame kohtuotsuse ära.
Külaline

Siiski, mõnesid videoid vaadates tundub, et tegu ei ole päris adekvaatse käitumisega. See ei pruugi takistada võimekust lennukiga lennata või muid otsuseid teha.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 19:32 Siiski, mõnesid videoid vaadates tundub, et tegu ei ole päris adekvaatse käitumisega. See ei pruugi takistada võimekust lennukiga lennata või muid otsuseid teha.
Videote järgi, mida eesti inimesed netti riputavad peaks julgelt pool neist kinnisesse asutusse paigutama. See pole mingi näitaja.
Külaline

See lugu on tõesti hirmsam, kui ette võis kujutada. Olen jälginud seda algusest saadik, kui see kõik juhtus ja Perekoolis selle üle arutleti lehekülgede viisi. See oli algusest saadik segane ja väga jube lugu. Aga seda, et ta ise selle lapse lämmatas ja tekitas talle veel vigastusi (mida ta teha võis, lõi, peksis vastu maad jne) ja jättis lapse heinamaale....ta ei saanud olla selge mõistusega. Ja kui koera poleks olnud, siis oleks nii jäänudki.
Mäletate neid pilte, ta sööb samal päeval, kui see kõik juhtus õega rõõmsa näoga kooki. Mõni päev hiljem on Inglismaal, pokaal käes ja nägu naerul. Mõistus tõrgub uskumast, mis toimus?
Ja nüüd siis veel vanemad, kas keegi veel usub, et vanemad ei teadnud? Või kuidas nad asjasse segatud olid. Naine sünnitab ihuüksi....päeval tegid tööd, õhtul käisid saunas, öösel sünnitas, hommikul tegi tööd, ajas ATVga koera taga, sõi kooki.......uskumatu lihtsalt.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 21:18 . Aga seda, et ta ise selle lapse lämmatas ja tekitas talle veel vigastusi (mida ta teha võis, lõi, peksis vastu maad jne) ja jättis lapse heinamaale....ta ei saanud olla selge mõistusega. Ja kui koera poleks olnud, siis oleks nii jäänudki.
Ma ei arva nii. Sarimõrvarid on reeglina terve mõistusega ja tapavad külmavereliselt. Mina seda naist ei tembeldaks hulluks. Inimene võib vabalt olla väga külmavereline ja teha halbu asju.
Külaline

Võimalik. Kuidagi lihtsam oleks sellest aru saada või õigemini kuidagigi mõista, et nii saab teha ainult hull. No et hull ei tea, mida teeb. Aga et terve inimene nii teeks....jah, eks ongi võimalik. Ma olen ise ema ja vanaema, ma lihtsalt ei kujuta seda ette. Ja seda ma ka ei kujuta ette, et ma aru ei saaks, kui tütar rase on. Veel vähem kujutan ette, et ta ikkagi teadis ja valetas kaasa. Midagi on selles loos kokku väga valesti.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 21:37 Võimalik. Kuidagi lihtsam oleks sellest aru saada või õigemini kuidagigi mõista, et nii saab teha ainult hull. No et hull ei tea, mida teeb. Aga et terve inimene nii teeks....jah, eks ongi võimalik. Ma olen ise ema ja vanaema, ma lihtsalt ei kujuta seda ette. Ja seda ma ka ei kujuta ette, et ma aru ei saaks, kui tütar rase on. Veel vähem kujutan ette, et ta ikkagi teadis ja valetas kaasa. Midagi on selles loos kokku väga valesti.
Asi võib olla veelgi hullem. Kogu see pere seal on kaasosalised. Sealjuures väga külmaverelised kaasosalised. Mängivad oma rolli sama hästi nagu profid näitlejad. Külmavereliselt. Silm ka ei pilgu. Selline võib tulla ja lõigata sul une pealt kõri läbi. Nii et silm ka ei pilgu. Pärast läheb ja sööb süüdimatult vorstisaia.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 21:18 Ja nüüd siis veel vanemad, kas keegi veel usub, et vanemad ei teadnud?
Mina usun. Tean, et ebapopulaarne arvamus, aga tõesti usun, et neil polnud aimugi. Nad rabasid seal farmis päevast-päeva tööd teha, lisaks sada muud asja. Miks nad peaksid tütrel rasedust kahtlustama, kui too käitub igati tavapäraselt ega näe kuidagi rase välja? Septembris jooksis maratoni (instas oli pilt), reisis, elas aktiivset elu ja sõitis vajadusel traktoriga. Ju tütar oli tark ja tundis oma lähedasi, seetõttu ka suutis nad edukalt ära petta.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Võimalik, et eksin, aga minu jaoks oli ta psühhoosis juba seepärast, et jättis lapse matmata. Kurjategijad üldiselt üritavad jälgi maha mitte jätta ja väidetavalt ju keegi tema rasedusest ei teadnud, seega kui oleks maha matnud, poleks see õudus kunagi välja tulnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 21:42 Asi võib olla veelgi hullem. Kogu see pere seal on kaasosalised. Sealjuures väga külmaverelised kaasosalised. Mängivad oma rolli sama hästi nagu profid näitlejad. Külmavereliselt. Silm ka ei pilgu. Selline võib tulla ja lõigata sul une pealt kõri läbi. Nii et silm ka ei pilgu. Pärast läheb ja sööb süüdimatult vorstisaia.
Sa oled liiga palju thrillereid vaadanud. Kui politsei kahtlustaks, et teiste pereliikmete käsi võib mängus olla, siis oleks nad ammu kinni võetud ja üle kuulatud. Praegu on siiski süüdistus esitatud ainult ühele inimesele.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 08:34
Asi pole ju ainult selles, et "ei olegi mingit "ohvri perekonda""". Küsimus on selles, et kust tuleb inimesel arusaam, et lapse tapnud naine ei pea karistust kandma, sest asja ju olematuks ei tee. Ja naise perekond, kes on ohvri lähedased, on ilmselgelt ema poolt. Nagu päriselt arvad nii, et las see naine elada rahus oma elu edasi ja sellega on asi lõppenud?

Täitsa uskumatu!
Perekond võib ju surnud lapse ema poolt olla, aga see ei tähenda, et nad asja tõsidusest aru ei saaks. Ei ole nad öelnud sellist lauset, et "et no juhtus, siis juhtus", nagu sa siin väitsid. Võiks ikka faktide juurde jääda, mitte väljamõeldisi levitada.
No oli ikka küll!

Üks külaline kirjutas:
Varsti saab selle kinnipeetud naise 2 kuud täis. Näis kas pikendatakse vahi all hoidmist.

Selle peale Külaline 31 Aug 2024 12:24 vastab
Miks peaks pikendama? Kellele ta ohtlik on? Juhtunut enam olematuks ei muuda.
Hetk hiljem küsib sama tegelane, et kas tõesti tasub naist elu lõpuni trellide taga, et uuesti rasedaks ei jääks?

Ma ei saa aru, mis niimoodi mõtleva inimese peas toimub?

Nii et ehk täpsustad palun, mis väljamõtlemist ma siin levitasin?
Külaline

Mauno kirjutas: 03 Sept 2024 21:49 Võimalik, et eksin, aga minu jaoks oli ta psühhoosis juba seepärast, et jättis lapse matmata. Kurjategijad üldiselt üritavad jälgi maha mitte jätta ja väidetavalt ju keegi tema rasedusest ei teadnud, seega kui oleks maha matnud, poleks see õudus kunagi välja tulnud.
Pakun samuti, et pikaajaline psühhoos, mis tuleb hiilivalt, ning mida on kõrvalseisjal raske tähele panna. Muud variandid tunduvad lihtsalt uskumatud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 11 külalist