Just nägin sellist paksu p---ga meest ja ma varem ei olnudki teadlik, kui palju see mulle ei meeldiKülaline kirjutas: ↑02 Sept 2024 12:01 "Pirn" kehaga mehed on jubedad.
Teie ick'id
-
Külaline
See on huvitav kuidas maitsed erinevad. Tean naist kes selliseid mehi lausa fännab.Külaline kirjutas: ↑01 Sept 2024 20:12 Pikad juuksed meestel. Habemed, vuntsid. Rõveduse tipp-hiljuti nägin meest, kes oli habemesse patsid pununud. Okse!
-
Külaline
Võin kohe kaks talle juhatada. Kaks venda, sarnased nagu 2 tilka tatti. Kui esimest korda neid koos maja ees märkasin, mõtlesin ehmatusega, et mul on topelt nägemine tekkinud.
Väga vabad ka, ei ole kummagi ei naist ega lapsi märganud, kuigi vanus neil ehk juba 50-le lähenemas. Hoolsad, tublid, käivad meie kortermajas elavat ema hooldamas.
Pats habemes on ainult ühel.
Habe on mehelik. Sinu kirjelduse põhjal peaksid nad olema päris nõutav kaup, nö. Vaevalt küll, et vabad. Ja jumal teab palju neil lapsi ilma peal on...Külaline kirjutas: ↑05 Sept 2024 21:06Võin kohe kaks talle juhatada. Kaks venda, sarnased nagu 2 tilka tatti. Kui esimest korda neid koos maja ees märkasin, mõtlesin ehmatusega, et mul on topelt nägemine tekkinud.
Väga vabad ka, ei ole kummagi ei naist ega lapsi märganud, kuigi vanus neil ehk juba 50-le lähenemas. Hoolsad, tublid, käivad meie kortermajas elavat ema hooldamas.
Pats habemes on ainult ühel.
PS: Sarnased nagu 2 tilka tatti? SInu väljenduslaad ajab oksele! Hoolitse, palun, oma sisemise ilu eest.
-
Külaline
-
Külaline
Vabandust, ma sinu torget kohe ei märganudki. Jah, okse refleksi nad minus tekitavadki. Hõredad hallid juuksed poole seljani nirus kummiga seotud sabas. Ees sama nirud hõredad väga pikad räpased hallid habemekarvad. Ei, sellised juuksed/habemed küll elujõudu/mehelikkust ei näita. Isegi google ei suutnud piisavalt koledat pilti näidiseks leida. Venemaa pildid vist ära korjatud.
-
Külaline
Paljud räägivad siin hammastest ja nende puudumisest. Kunagi arvasin ka ise nii, et "appi, kui jube" Nüd on mul aga väga lahe sõbranna, kellega me koos töötame ja ka vabal ajal suhtleme igapäevaselt- aga tal pole ühtegi hammast suus. Tal oli pärilik haigus ja veel igasugu terviseprobleemid, mille tagajärjel tal oleks ainus variant implantaadid. Kuid kuna ta töötab alampalgaga , siis pole tal nende jaoks võimalust. Inimene ise on aga ääretult meeldiv suhtleja, väga hea klienditeenindaja, huumorimeelega, kohusetundlik, realistlikku ellusuhtumisega.. ühesõnaga mind ega mu peret ja sõpru on see pannud vaatama teatud asju hoopis teise pilguga. Ja inimese välimusest palju rohkem loeb see, kes ta ise on.
Nõme on halvustada inimesi välimuse järgi. Enamasti on iga välise "vea" taga mingi põhjus- kas siis kaasasündinud, või mingist haigusest tingitud, või siis näiteks nagu mu sõbrannal- haigused ja rahapuudus kokku.
Nõme on halvustada inimesi välimuse järgi. Enamasti on iga välise "vea" taga mingi põhjus- kas siis kaasasündinud, või mingist haigusest tingitud, või siis näiteks nagu mu sõbrannal- haigused ja rahapuudus kokku.
-
Külaline
Sõbra tasandil suhelda loomulikult poleks ka minul mingit probleemi. Romantilisel-füüsilisel tasandil, mitte mingil juhul, hoolimata sellest kui toreda ja hea inimesega on tegu. Kui pikaajalises suhtel olles kui juhtuks midagi, on ka hoopis teine asi.Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 19:54 Paljud räägivad siin hammastest ja nende puudumisest. Kunagi arvasin ka ise nii, et "appi, kui jube" Nüd on mul aga väga lahe sõbranna, kellega me koos töötame ja ka vabal ajal suhtleme igapäevaselt- aga tal pole ühtegi hammast suus. Tal oli pärilik haigus ja veel igasugu terviseprobleemid, mille tagajärjel tal oleks ainus variant implantaadid. Kuid kuna ta töötab alampalgaga , siis pole tal nende jaoks võimalust. Inimene ise on aga ääretult meeldiv suhtleja, väga hea klienditeenindaja, huumorimeelega, kohusetundlik, realistlikku ellusuhtumisega.. ühesõnaga mind ega mu peret ja sõpru on see pannud vaatama teatud asju hoopis teise pilguga. Ja inimese välimusest palju rohkem loeb see, kes ta ise on.
-
Külaline
Sellel sõbrannal on küll olnud mees ja peale lahutust mitmeid lühemaid ja pikemaid suhteid. Isegi praegu ta on silma jäänud meie ühisele sõbrale..Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 20:02Sõbra tasandil suhelda loomulikult poleks ka minul mingit probleemi. Romantilisel-füüsilisel tasandil, mitte mingil juhul, hoolimata sellest kui toreda ja hea inimesega on tegu. Kui pikaajalises suhtel olles kui juhtuks midagi, on ka hoopis teine asi.Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 19:54 Paljud räägivad siin hammastest ja nende puudumisest. Kunagi arvasin ka ise nii, et "appi, kui jube" Nüd on mul aga väga lahe sõbranna, kellega me koos töötame ja ka vabal ajal suhtleme igapäevaselt- aga tal pole ühtegi hammast suus. Tal oli pärilik haigus ja veel igasugu terviseprobleemid, mille tagajärjel tal oleks ainus variant implantaadid. Kuid kuna ta töötab alampalgaga , siis pole tal nende jaoks võimalust. Inimene ise on aga ääretult meeldiv suhtleja, väga hea klienditeenindaja, huumorimeelega, kohusetundlik, realistlikku ellusuhtumisega.. ühesõnaga mind ega mu peret ja sõpru on see pannud vaatama teatud asju hoopis teise pilguga. Ja inimese välimusest palju rohkem loeb see, kes ta ise on.
-
Külaline
Ma rääkisingi ainult enda eest. Igaühele oma.Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 20:11 Sellel sõbrannal on küll olnud mees ja peale lahutust mitmeid lühemaid ja pikemaid suhteid. Isegi praegu ta on silma jäänud meie ühisele sõbrale..
Meestel on tihti teatud fetishi taoline uudishimu ka mängus aga kui osalistele sobib, siis edu!
-
Külaline
Siinsed rikkurid, ühes foorumis just inimene kirjutab: Magada ei saa, töötada ei saa, aga mitmesajast arvet ka praegu maksta ei saa. Edit: asun Järvamaal
Mida ta tegema peaks?
Isegi välja tõmmata lasta ei ole raha.
Mida ta tegema peaks?
Isegi välja tõmmata lasta ei ole raha.
-
Külaline
Kuidas ta sööb? Igapäev ainult vedelat putru?Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 19:54 Paljud räägivad siin hammastest ja nende puudumisest. Kunagi arvasin ka ise nii, et "appi, kui jube" Nüd on mul aga väga lahe sõbranna, kellega me koos töötame ja ka vabal ajal suhtleme igapäevaselt- aga tal pole ühtegi hammast suus. Tal oli pärilik haigus ja veel igasugu terviseprobleemid, mille tagajärjel tal oleks ainus variant implantaadid. Kuid kuna ta töötab alampalgaga , siis pole tal nende jaoks võimalust. Inimene ise on aga ääretult meeldiv suhtleja, väga hea klienditeenindaja, huumorimeelega, kohusetundlik, realistlikku ellusuhtumisega.. ühesõnaga mind ega mu peret ja sõpru on see pannud vaatama teatud asju hoopis teise pilguga. Ja inimese välimusest palju rohkem loeb see, kes ta ise on.
-
Külaline
Kõike sööb, ainult toit peab olema tükkideks lõigatuna või paraja suutäiena. Igemed asendavad hambaid vist ..või ma pole ka uurinud. Igatahes liha sööb, võileivad lõikab tükkideks ja sööb, isegi õunu ja pirne lõigub tükkideks ja sööb.Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 20:48Kuidas ta sööb? Igapäev ainult vedelat putru?Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 19:54 Paljud räägivad siin hammastest ja nende puudumisest. Kunagi arvasin ka ise nii, et "appi, kui jube" Nüd on mul aga väga lahe sõbranna, kellega me koos töötame ja ka vabal ajal suhtleme igapäevaselt- aga tal pole ühtegi hammast suus. Tal oli pärilik haigus ja veel igasugu terviseprobleemid, mille tagajärjel tal oleks ainus variant implantaadid. Kuid kuna ta töötab alampalgaga , siis pole tal nende jaoks võimalust. Inimene ise on aga ääretult meeldiv suhtleja, väga hea klienditeenindaja, huumorimeelega, kohusetundlik, realistlikku ellusuhtumisega.. ühesõnaga mind ega mu peret ja sõpru on see pannud vaatama teatud asju hoopis teise pilguga. Ja inimese välimusest palju rohkem loeb see, kes ta ise on.
-
Külaline
Ma ei luba oma sõbrannat mõnitada!Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 21:34 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Kui ta töötab klienditeenindajana, siis kas seal ei ole hammaste puudumine probleemiks? Saan aru, et inimene ise on tore ja professionaalne jne, aga kliente on ju igasuguseid. Klienditeenindaja puhul on välimus ikka mingil määral tähtis ju, kui just see mingi veebipõhine teenus pole, et inimest näost näkku ei näegi.Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 19:54 Paljud räägivad siin hammastest ja nende puudumisest. Kunagi arvasin ka ise nii, et "appi, kui jube" Nüd on mul aga väga lahe sõbranna, kellega me koos töötame ja ka vabal ajal suhtleme igapäevaselt- aga tal pole ühtegi hammast suus. Tal oli pärilik haigus ja veel igasugu terviseprobleemid, mille tagajärjel tal oleks ainus variant implantaadid. Kuid kuna ta töötab alampalgaga , siis pole tal nende jaoks võimalust. Inimene ise on aga ääretult meeldiv suhtleja, väga hea klienditeenindaja, huumorimeelega, kohusetundlik, realistlikku ellusuhtumisega.. ühesõnaga mind ega mu peret ja sõpru on see pannud vaatama teatud asju hoopis teise pilguga. Ja inimese välimusest palju rohkem loeb see, kes ta ise on.
Kui veel hammastest rääkida, siis olen omamoodi ehmatusega märganud, kui koledaks mitmetel mu eakaaslastest tuttavatel (ligi 50a) osad hambad on muutunud. Mõni hammas on silmatorkavalt pruun või kollane, juurekael paljastunud... No päris kole vaatepilt tõttöelda. Ma ei saa aru, millest see on põhjustatud ja kas selle vastu midagi teha ei saa, sest tegemist muidu igati hoolitsetud, haritud, korralike töökohtadega ja kindlasti mitte vaeste inimestega. Mu enda hambad näevad veel täiesti kenad välja, aga jälgin neid juba hirmuga, et äkki hakkab mõni neist ka samamoodi pruuniks minema.
-
Külaline
Klaaskommi mõeldi äkki
-
Külaline
See on siin kohalik pervert, kes käib siin niimoodi oma rahuldust saamas. Ära vasta talle. Kahjuks moded ei jõua kiirelt reageerida.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline