Mehe tagumik
-
Külaline
Mehe tagumik
Kuna siin ühes eelnevas teemas mainiti, et esimesena vaadatakse mehe tagumikku, siis teadlikult sellele tähelepanu pöörates avastasin, et ka ma ise autoomaatselt pööran tähelepanu mehe tagumikule. Kui see on kena, siis see korvab nii mõnegi muu vea välimuses. Kui oluline on teie jaoks mehe prink tagumik? Korvab selle olemasolu näiteks juuste puudumise või õllekõhu?
-
Külaline
No ma isegi trennis ei näe mehi retuusides, rääkimsta tänaval. Kuidas sa neis lötakates teksades või dressides prinke tagumikke näed?
-
Külaline
Kõigis riietes on näha, kas mehel on tagumik või lähevad reied seljaks üsna ühtlaselt üle. Kui just ülemise otsa riided poole reieni pole. Seda nii teksade, cargode, chinode ja ülikonnapükste puhul. Dressides on veel eriti hästi näha, kuna pringi tagumiku puhul on püksid ümber tagumiku. Kus sa neid rippuvate ja lötakate pükstega mehi nii palju näed? Enamusel on ikka tagumik olemasKülaline kirjutas: ↑04 Sept 2024 11:14 No ma isegi trennis ei näe mehi retuusides, rääkimsta tänaval. Kuidas sa neis lötakates teksades või dressides prinke tagumikke näed?
-
Külaline
Trenn teeb ilusaks. Treenitud tuharad on ilusad. Kui mees sealjuures hästi riietub ja lõhnab, on muidugi silmal ilus vaadata. Miks ei peaks olema. Treenitud keha ja korralikud riided, nahkkingad on elementaarne.
-
Külaline
No ei korva. Tagumik peab ikka kogu komplektiga kokku sobima. Kui on kena, prink siis see on vaid boonus.
Kui selja tagant paistab ilus tagumik aga kui inimene ümber pöörab ja on kole kui öö, siis ikka ainult tagumiku pärast küll otsust ei teeks
Kui selja tagant paistab ilus tagumik aga kui inimene ümber pöörab ja on kole kui öö, siis ikka ainult tagumiku pärast küll otsust ei teeks
-
Külaline
No oletame, et päris kole nagu öö ei ole. Lihtsalt tema juures on midagi, mida sa muidu ei kannataks (kas liiga karvane, kiilakas, tissid suuremad kui sul, suitsetab või mis iganes omadus sulle ei vastukarva on) aga muidu on ok ja tip-top tagumikuga?Külaline kirjutas: ↑04 Sept 2024 11:32 No ei korva. Tagumik peab ikka kogu komplektiga kokku sobima. Kui on kena, prink siis see on vaid boonus.
Kui selja tagant paistab ilus tagumik aga kui inimene ümber pöörab ja on kole kui öö, siis ikka ainult tagumiku pärast küll otsust ei teeks![]()
-
Külaline
Meest ei valita ometi selle järgi, kui kiilakas või karvane, vastasel juhul poleks enamik mehi suhtes, sest kõigil on mingi häda küljes. Kui valitaks ainult tagumiku alusel, oleks kõnealune meesterahvas ka suhtes ammu.
-
Külaline
Meil siin ei ole hetkel üht "kõnealust meesterahvast" vaid üldine arutelu meeste prinkide tuharalihaste olemasolu olulisusest. Mina isiklikult ilma ilusa tagumikuta isendiga kohe kindlasti esmasest suhtlusest kuhugi kaugemale ei jõuagi.Külaline kirjutas: ↑04 Sept 2024 11:48 Meest ei valita ometi selle järgi, kui kiilakas või karvane, vastasel juhul poleks enamik mehi suhtes, sest kõigil on mingi häda küljes. Kui valitaks ainult tagumiku alusel, oleks kõnealune meesterahvas ka suhtes ammu.
-
Külaline
Ei pidanudki silmas kedagi kindlat, vaid seda, et treenitud keha on ilus, aga mitte piisav, et korvata iseloomude sobimatus. Sobiva iseloomuga saab koos oma tuharaid arendada ja treenida, aga ainult ilusa pepu ja sobimatuse korral ei teki soovi ka oma prinke tuharalihast säilitada. Meestel on üldiselt lihasmassi rohkem ja tagumik ongi prink. Ilus on vaadata jah, aga see on pisikriteerium suures plaanis. Ilusad inimesed ongi ilusad, aga ilus välimus ei ole primaarne, primaarne on inimese sisu. Kui sisu lisaks tagumikule meeldib, miks mitte kaugemale nende meestega jõuda.Külaline kirjutas: ↑04 Sept 2024 12:08Meil siin ei ole hetkel üht "kõnealust meesterahvast" vaid üldine arutelu meeste prinkide tuharalihaste olemasolu olulisusest. Mina isiklikult ilma ilusa tagumikuta isendiga kohe kindlasti esmasest suhtlusest kuhugi kaugemale ei jõuagi.Külaline kirjutas: ↑04 Sept 2024 11:48 Meest ei valita ometi selle järgi, kui kiilakas või karvane, vastasel juhul poleks enamik mehi suhtes, sest kõigil on mingi häda küljes. Kui valitaks ainult tagumiku alusel, oleks kõnealune meesterahvas ka suhtes ammu.
-
Külaline
Ilusa pringi tagumiku hindamiseks ja pildi nautimiseks ei peagi tingimata suhtesse astuma ega isegi lähemalt tutvuma. Istud kohviku väliterrassil, naudid head kohvi ja mõne mööduja puhul lausa pilk puhkab peal
Ega selline "window shopping" pole ainult meeste pärusmaa.
-
Külaline
Minu jaoks ilmselt ei päästa see hea pepu kaKülaline kirjutas: ↑04 Sept 2024 11:37No oletame, et päris kole nagu öö ei ole. Lihtsalt tema juures on midagi, mida sa muidu ei kannataks (kas liiga karvane, kiilakas, tissid suuremad kui sul, suitsetab või mis iganes omadus sulle ei vastukarva on) aga muidu on ok ja tip-top tagumikuga?Külaline kirjutas: ↑04 Sept 2024 11:32 No ei korva. Tagumik peab ikka kogu komplektiga kokku sobima. Kui on kena, prink siis see on vaid boonus.
Kui selja tagant paistab ilus tagumik aga kui inimene ümber pöörab ja on kole kui öö, siis ikka ainult tagumiku pärast küll otsust ei teeks![]()
![]()
-
Külaline
Minu jaoks on mehe treenitud tagumik oluline küll, jah. Loomulikult peab muu ka paigas olema, tarkus, huumorisoon ning head kombed. Toonuses keha ka.Külaline kirjutas: ↑04 Sept 2024 12:08Meil siin ei ole hetkel üht "kõnealust meesterahvast" vaid üldine arutelu meeste prinkide tuharalihaste olemasolu olulisusest. Mina isiklikult ilma ilusa tagumikuta isendiga kohe kindlasti esmasest suhtlusest kuhugi kaugemale ei jõuagi.Külaline kirjutas: ↑04 Sept 2024 11:48 Meest ei valita ometi selle järgi, kui kiilakas või karvane, vastasel juhul poleks enamik mehi suhtes, sest kõigil on mingi häda küljes. Kui valitaks ainult tagumiku alusel, oleks kõnealune meesterahvas ka suhtes ammu.
Minu mehel on just selline kena tagumik ja ma vahel kiidan seda talle. Enamasti ta lihtsalt mõmiseb midagi vastuseks.
-
Külaline
Trenn teeb ilusaks on muidugi tõsi. Millegipärast on aga täiesti arvestatav hulk mehi, kes käivad küll korrapäraselt jõusaalis kuid treenivad millegipärast ainult ülakeha. Selliseid, et näed mingi pingi taga Ilus! aga siis astub täisvaates su vaatevälja ja..... "what a waste"Külaline kirjutas: ↑04 Sept 2024 11:28 Trenn teeb ilusaks. Treenitud tuharad on ilusad. Kui mees sealjuures hästi riietub ja lõhnab, on muidugi silmal ilus vaadata. Miks ei peaks olema. Treenitud keha ja korralikud riided, nahkkingad on elementaarne.
-
Külaline
Eks ta on jah, mehed ei oska komplimente kuidagi vastu võtta. Aga kiida ikkaKülaline kirjutas: ↑04 Sept 2024 16:08 Minu jaoks on mehe treenitud tagumik oluline küll, jah. Loomulikult peab muu ka paigas olema, tarkus, huumorisoon ning head kombed. Toonuses keha ka.
Minu mehel on just selline kena tagumik ja ma vahel kiidan seda talle. Enamasti ta lihtsalt mõmiseb midagi vastuseks.![]()
Mees sisimas:

-
Külaline
Ei oma üldse tähtsust see kehaosa meeste juures. Kui mõnel väga ümar tagumik on, siis jääb silma, aga mitte just positiivses mõttes.
-
Külaline
Igaühele oma, ei ole need tagumikuta mehed ka ilma kaaslasteta juKülaline kirjutas: ↑04 Sept 2024 16:30 Ei oma üldse tähtsust see kehaosa meeste juures. Kui mõnel väga ümar tagumik on, siis jääb silma, aga mitte just positiivses mõttes.
-
Külaline
Ma ei tea, miks sa konkreetselt mind tsiteerisid, aga ma avaldasingi oma isiklikku seisukohta, mitte ei pretendeerinud ainsale tõele. See, et igaühel omad eelistused, on ilmselge.
-
Külaline
Toetusavaldusena, et sa end prinkide tagumike hindajate hulgas nähtamatuna ei tunneksKülaline kirjutas: ↑04 Sept 2024 16:38Ma ei tea, miks sa konkreetselt mind tsiteerisid, aga ma avaldasingi oma isiklikku seisukohta, mitte ei pretendeerinud ainsale tõele. See, et igaühel omad eelistused, on ilmselge.
-
Külaline
Mina ei mõelnud üldse jõusaali, vaid elustiili. On selliseid ameteid, kus mees ongi vormis ja eeldab ka vormis olemist.Külaline kirjutas: ↑04 Sept 2024 16:15Trenn teeb ilusaks on muidugi tõsi. Millegipärast on aga täiesti arvestatav hulk mehi, kes käivad küll korrapäraselt jõusaalis kuid treenivad millegipärast ainult ülakeha. Selliseid, et näed mingi pingi taga Ilus! aga siis astub täisvaates su vaatevälja ja..... "what a waste"Külaline kirjutas: ↑04 Sept 2024 11:28 Trenn teeb ilusaks. Treenitud tuharad on ilusad. Kui mees sealjuures hästi riietub ja lõhnab, on muidugi silmal ilus vaadata. Miks ei peaks olema. Treenitud keha ja korralikud riided, nahkkingad on elementaarne.![]()
-
Teadjanaine
Mehed, kes kannavad selliseid pükse, mis taguotsa kuju esile toovad on eputrillad või homod. Esimesed mulle ei meeldi ja teistega pole ka midagi asja. No ei pane tavaline mees mingeid liibukaid pükse jalga. Erandiks on jalgratturi treeningriided, aga siis on tagumik tavaliselt sadula küljes ja ikka ei näe kuju. Seega mina mingi tänaval peput võpsutava mehega väga tegemist teha ei tahaks. Kui siiski normaalset juttu räägib, siis võimalik, et saab võimaluse ja sobival hetkel annan märku, et sedasorti riietusstiil on kohatu ja jätab inimestele vale mulje.
Sellist eksemplari nagu üks siin kirjeldas, et tissid on suuremad kui naisel, õllekõht, aga tagumik on prink, ka üldiselt ette ei tule.
Sellist eksemplari nagu üks siin kirjeldas, et tissid on suuremad kui naisel, õllekõht, aga tagumik on prink, ka üldiselt ette ei tule.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist