Lühike mees

seks, suhted ja pereteemad
Midgetbridget

Lühike mees

Postitus Postitas Midgetbridget »

Kas läheksite välja või isegi abielluksite mehega kes on lühike, üleüldiste standardite järgi, või isegi teist lühem?
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lendorav »

Kui muud minu jaoks olulised omadused on olemas, ei mängi pikkus mingit rolli.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Lendorav kirjutas: 08 Juun 2024 14:26 Kui muud minu jaoks olulised omadused on olemas, ei mängi pikkus mingit rolli.
Sama.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Kindlasti. Milles probleem?
Külaline

Endast lühemat ei tahaks, aga selliseid mehi ka palju pole (olen 160 cm), aga üldiste standardite järgi lühike mind ei häiriks üldse.
Külaline

Kindlasti mitte. Olen 164 ja mees peaks vähemalt 20 cm pikem olema.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juun 2024 01:02 Kindlasti mitte. Olen 164 ja mees peaks vähemalt 20 cm pikem olema.
Hea, et 180cm pikkustel naistel sellist kinnisideed pole. Või oleks sobivate meeskandidaatide hulk ikka päris ahtake.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juun 2024 10:44
Külaline kirjutas: 10 Juun 2024 01:02 Kindlasti mitte. Olen 164 ja mees peaks vähemalt 20 cm pikem olema.
Hea, et 180cm pikkustel naistel sellist kinnisideed pole. Või oleks sobivate meeskandidaatide hulk ikka päris ahtake.
Ega neid 180 cm pikkuseid naisi ka väga pole. Lisaks püüdleb loodus keskmise poole, seega on tihti nii, et pikkadele naistele meeldivad lühikesed mehed ja lühikestele naistele pikad mehed. See on loodus.
Kukesupp
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kukesupp »

Endast lühemat küll ei sooviks, natuke võiks ikka pikem olla või vähemalt ühepikkune.
Kukesupp
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kukesupp »

Kukesupp kirjutas: 11 Juun 2024 14:19 Endast lühemat küll ei sooviks, natuke võiks ikka pikem olla või vähemalt ühepikkune.
Lisaks mees ei tohiks minust olla kõhnem oluliselt. Oli vahepeal üks peigmees, suht minu pikkune ja üsna kiitsakas. Selline tunne, et naisega voodis, nii häiriv oli. Mehel võiks ikka liha luudel olla, ei pea üldsegi treenitud olema, vaid et mõnus kaissu võtta ja olla.
Külaline

Ohuolukorras, mees peaks olema pikk ja tugev naise kaiysmiseks
Külaline

Lisaks mees ei tohiks minust olla kõhnem oluliselt. Oli vahepeal üks peigmees, suht minu pikkune ja üsna kiitsakas. Selline tunne, et naisega voodis, nii häiriv oli. Mehel võiks ikka liha luudel olla, ei pea üldsegi treenitud olema, vaid et mõnus kaissu võtta ja olla.
Mul oli üks peika suhteliselt lühike ja väike mees, mind ei häirinud, aga ükskord tuli mu 14 aastane poeg koju omavanuste trennikaaslastega, kes on kõik musklis ja pikad poisid (185+ pikad). Ja siis nende kõrval ta oli nagu pisike poiss. See läks talle nii hinge, täitsa kartis neid. No mina olin nendega harjunud, see suur kolakas on ikka minu pisipoisu, kes lihtsalt kasvas pikaks nüüd. Aga mina ei tea, mis temal hakkas, mis assotsiatsioonid tulid.

Ka oli mul üks ülemus, kes oli mulle õlani. Ja tema täiega vältis minuga rääkimist, kui seisime või minu kõrval niisama seismist. Päris naljakas oli. Igatahes tahan öelda, et nendel lühikestel meestel on endal suuremad kompleksid kui asi väärt ja just see lõpuks häirib, mitte pikkus.
Külaline

Revolver kirjutas: 11 Juun 2024 15:06 14 aastasel on musklid? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kui neid lugusid välja mõtled, mõtle vähemalt usutavalt.
Kui sul polnd ei tähenda et teistel poleks lmao
Külaline

Mis järsku külla, tulid lihtsalt koju, kui mees oli parajasti külas. Ise ei saa loetust vähimatki aru ja siis on teised süüdi.
Külaline

Peikad ja prutad on vanainimeste sõnavara. Noored vaevalt nii kõnelevad
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 16:07 Peikad ja prutad on vanainimeste sõnavara. Noored vaevalt nii kõnelevad
Mis need popid ja noortepärased sõnad siis on? Tänapäeval ei tohigi kellegi sugu määrata. Bf/gf poole tuleb they/them pöörduda.
Külaline

Revolver kirjutas: 11 Juun 2024 15:50
Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 15:38 Mis järsku külla, tulid lihtsalt koju, kui mees oli parajasti külas. Ise ei saa loetust vähimatki aru ja siis on teised süüdi.
Kuidas saab sebida endale lühikest kasvu peika (nii räägib ju 20 aastane), kui endal on poeg nagu koljat? Mõistad nüüd oma jutu ebaloogikat? Naisel kellel on 14 aastane poeg, ei räägi oma meestuttavatest kui peikadest, sellisest suhtlusviisist ollakse juba välja kasvanud. Oma poja trennikaaslaseid peaks ju olema samuti varem näinud, mingit üllatust ei oleks saanud olla.
Mina ütlen oma kaaslase kohta peika või kutt. Mis siin imelikku? Poeg on mul 30.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 19:22
Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 15:38 Mis järsku külla, tulid lihtsalt koju, kui mees oli parajasti külas. Ise ei saa loetust vähimatki aru ja siis on teised süüdi.
Kuidas saab sebida endale lühikest kasvu peika (nii räägib ju 20 aastane), kui endal on poeg nagu koljat? Mõistad nüüd oma jutu ebaloogikat? Naisel kellel on 14 aastane poeg, ei räägi oma meestuttavatest kui peikadest, sellisest suhtlusviisist ollakse juba välja kasvanud. Oma poja trennikaaslaseid peaks ju olema samuti varem näinud, mingit üllatust ei oleks saanud olla.
Mina ütlen oma kaaslase kohta peika või kutt. Mis siin imelikku? Poeg on mul 30.
Midagi pole imelikku. Lihtsalt 80ndad - 90ndad väljendid, kasutaja noorusaeg jäi sinnakanti
Külaline

Midagi pole imelikku. Lihtsalt 80ndad - 90ndad väljendid, kasutaja noorusaeg jäi sinnakanti
Kui jäigi, mis siis?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 20:32
Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 19:22

Mismoodi siis praegu räägitakse? Polt? Tont? Fuckbuddy?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], KollaneBanaan ja 1 külaline