Milliseid influencereid Te jälgite?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Loodan, et sealsetele saate tegijatele on see info teada:

"Tema suur tähelend lõppes sellega, et tema eestlannast abikaasa süüdistas stripparit nii füüsilises kui ka vaimses vägivallas. Seejärel kadus Justin Eestist."
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

https://sodramaticonline.com/2023/06/20 ... oy-island/

Aga tundub, et see sari juba üle aasta tagasi eetrist läbi käinud :D
Külaline

Kroonika uudis on vale jaa.
Ta osales teises hooajas. Ja nüüd Duost tuleb 3.hooaeg ja mitte see ei alusta see nädal, vaid eile oli juba 3 osa 😆

Jumal tänatud, et ka sealne meedia ikka asja kajastas.
Külaline

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... seltskonna

Saate õhtul vaadata.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 27 Aug 2024 19:55 https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... seltskonna

Saate õhtul vaadata.
Ei tea küll miks see jura peaks skandaalne olema🫣
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Bald and Bankrupt
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Aug 2024 19:55 https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... seltskonna

Saate õhtul vaadata.
Miks ma peaks vabatahtlikult mingit jura vaatama? Tänan, EI!
Külaline

Suure M parmustoryd on tagasi. Täielik müsteerium miks inimene ennast tahab lolliks teha. Kas tõesti keegi ei saa tal täis/pohmas peaga telefoni ära võtta?
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 28 Aug 2024 10:57 Suure M parmustoryd on tagasi. Täielik müsteerium miks inimene ennast tahab lolliks teha. Kas tõesti keegi ei saa tal täis/pohmas peaga telefoni ära võtta?
Tundub, et ta nii uhke nende üle :D
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Kes Malluka sarja esimese osa ära vaadanud on? Mina vaatasin. Ei tea, millest see kiidulaul, igav oli🥹 aga meeldis see osa, kus nad julgesid avalikult BSH kohta öelda, mida arvavad. Selles osas kiidan, et ehe ja aus oli küll, sh Malluka ropp suuvärk, mida tegelikult oli päris kole kuulata.
Külaline

Mauno kirjutas: 28 Aug 2024 21:08 Kes Malluka sarja esimese osa ära vaadanud on? Mina vaatasin. Ei tea, millest see kiidulaul, igav oli🥹 aga meeldis see osa, kus nad julgesid avalikult BSH kohta öelda, mida arvavad. Selles osas kiidan, et ehe ja aus oli küll, sh Malluka ropp suuvärk, mida tegelikult oli päris kole kuulata.
Tema ja Kristina Salajuttude podcast on küll hea. Kuulasin kuu ajaga kõik osad järjest ära. Said ka aasta parima podcasti tiitli.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 28 Aug 2024 21:52
Mauno kirjutas: 28 Aug 2024 21:08 Kes Malluka sarja esimese osa ära vaadanud on? Mina vaatasin. Ei tea, millest see kiidulaul, igav oli🥹 aga meeldis see osa, kus nad julgesid avalikult BSH kohta öelda, mida arvavad. Selles osas kiidan, et ehe ja aus oli küll, sh Malluka ropp suuvärk, mida tegelikult oli päris kole kuulata.
Tema ja Kristina Salajuttude podcast on küll hea. Kuulasin kuu ajaga kõik osad järjest ära. Said ka aasta parima podcasti tiitli.
Ma jälle üldse ei suuda sellist iba kuulata kahjuks 😵‍💫 andsin võimaluse, aga no ei
Külaline

Saate õhtul vaadata.
Ei vaata/kuula ühtegi saadet, kus antud isik kaasa teeb. Negatiivne kangelane.
Külaline

Ma vaatan aeg-ajalt igasugu friike, sest no... natuke huvitav on jälgida, milliseid imeloomi instas ikka leidub.
Üks kummalisemaid on vene staar Sergei Zverev. Täielik müstika, milliseks ta ennast süstinud on. Kirkorov ka väga maha ei jää. Selles mõttes on see Venemaa ikka kummaline, et geid ja ka muud nende mõistes erisused justkui pole lubatud, aga samas nad on ja veel millised staarid.
Külaline

Mina kuulan-vaatan Hannes Võrnot. On huvitav. Mitte et ma temaga nõus oleks. Vahel olen. Vahel ajab vihale. Aga huvitav on ikka.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 07:52 Mina kuulan-vaatan Hannes Võrnot. On huvitav. Mitte et ma temaga nõus oleks. Vahel olen. Vahel ajab vihale. Aga huvitav on ikka.
Kas ta on ka nüüd siis sisoloojate niigi tihedatesse ridadesse astunud? Kunagi ammu ta mulle meeldis, siis, kui veel "Kahvlit" tegi. Ja Kreisiraadios oli ta suurepärane. Edasi aga juhtus midagi. Ta nagu kibestus või ma ei teagi. Igatahes need tekstid tema sulest, mida ma lugenud olen jätavad mulje kibestunud mehest.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 07:52 Mina kuulan-vaatan Hannes Võrnot. On huvitav. Mitte et ma temaga nõus oleks. Vahel olen. Vahel ajab vihale. Aga huvitav on ikka.
Millest ta siis räägib? Päevakajalistel teemadel või millestki muust?
Külaline

Kas keegi mismarleed jälgib?
Tal uus peika, aga kõik hoitavad teda selle peika eest.
Mis värk sellega on ? 😳
Külaline

Kas see on see BSH sugulane, kes vitnessiga tegeleb?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 20:59 Kas keegi mismarleed jälgib?
Tal uus peika, aga kõik hoitavad teda selle peika eest.
Mis värk sellega on ? 😳
Teda ka?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist