Nõudepesumasin vs käsipesu?

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 22:09Püha püss, kust poest saab keedetud ja viilutatud muna osta? 😀
Päriselt ka tahaks teada, jube mugav oleks 🙃.
Isegi hakitud muna saab, kui tahad :) https://www.selver.ee/kodune-heeringava ... kook-900-g
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 21:53
Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 21:38
Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 21:30
Ilmselgelt pole sul närvid korras. Loe nüüd uuesti, keegi pole su elamise suuruse kohta midagi öelnud. Ma ütlesin, et sulle piisab väiksest köögist. Mitte et sul on väike köök. Mida sa teed selle suure köögiga kui sa kodus süüa ei tee? Ole kui rikas tahes aga kasutu asi on kasutu.
Ja niimoodi saabki hakkama ainult üksi elav inimene. Või äärmisel juhul kaks kui sarnased kokku sattunud on. Aga lastega sa enam nii ei toimeta. Ja sa ei öelnud ikka, mida sa õhtuks sööd? Iga päev vast 2 korda väljas ei söö.
Aga mis see sinu asi on, kui suur või väike on minu köök? Mis see sinu asi on, mis ma köögis teen? Äkki maalin? Hoian pliidi sees kingi? Sina oled tavaline pereema, kelle unistuse tipp on kodumasinad ega kujuta üldse midagi muud ette.
Mind ei huvitagi, mida sa oma köögis teed. Pliidi võiksid küll kapiga asendada, oleks seal mugavam kingi hoida. Ja sina ei tea minust ja minu unistustest mitte kübetki. Sulle aga soovitan oma kööki kas maalima, võimlema või kasvõi magama minna. Söögitegemist võiksid ka kaaluda. Nõude pesemine käsitsi on ka üsna närve rahustav. Proovi endale mõni korralik toit valmis teha, söö kõht täis, pese nõud ära ja äkki läheb su olemine ka paremaks.
Tegelt mul hakkas sinust kahju. Sul lõi katuse kinni. Mina võin kõiki neid asju teha, kui tahan. Aga sina pead. Sa pead oma pudrupotti masinasse toppima ja õhtul lastele hakklihakastet tegema. Sa ei saa suvalt vaadata, et ilus ilm, lähen kuhugi välja värske õhu kätte tšillima, napsu võtma ja sööma. Aastad lähevad, ikka topid pudrupotti masinasse.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 22:06
Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 21:49
Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 21:31

Mind on korduvalt kutsutud klouniks, jaburaks, uskumatuks friigiks, mimmiks ja tunnistatud, et tahtlikult mõnitatkse.
Need kõik on komplimendid? Ükski neist asjadest pole inetused? Lehekülgede kaupa.
Appike! Sa oled see sama, kellel vedelesid kaks musta kohvitassi kaks aastat masinas? :lol: :lol: :lol: Ma olin kindel, et see tädi sai ise ka lõpuks aru, et pani oma jutuga bambusesse ja jäi lõpuks vait. Ja et nüüd on keegi uus, kes veel imelikumat juttu ajab. Iga lause, sh ka need laused, mis ei ole üldse sind puudutavad ja tsiteerivad, on sinu jaoks nagu isiklik solvang.

Kui mina vastasin kellelegi teisele (mitte sulle), et masin hoiab vett ja aega kokku, ja leidsin, et terve päeva nõusid ei pese keegi paari minutiga ära, tundsid end nii torgatuna, et ei saanud kuidagi vait olla. Ehkki, see kommentaar ei puudutanud mitte kuidagi sind. Ja selle kommentaariga ei tsiteerinud ma sind.

Aga sina ikka tundsid end nii solvatuna ja mõnitatuna.
Sa vastasidki mulle.
Sa ei suuda ühte kohvitassi paari minutiga ära pesta? Vanadusnõtrus, reuma vms?
Minul koguneb päeva jooksul rohkem musti nõusid kui üks kohvitass. Ja kogu päeva, kogu pere musti nõusid ma muidugi kahe minutiga ära ei pese.

Palun ära rohkem siia teemasse kirjuta! Sind see teema ei puuduta mitte kuidagi. Sina oled üksik inimene, kellel tekib päeva jooksul ainult üks must kohvitass. Ühe musta kohvitassi pärast ei ole tõesti mõistlik nõudepesumasinat osta.

Seega, sind nõudepesumasina teema ei puuduta mitte ühestki otsas. Palun ära rohkem trolli, sõimle ega sega teiste inimeste arutelu. See teema ei ole sulle. Sinul ei ole masinat vaja. Teistel on!
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 22:30
Tegelt mul hakkas sinust kahju. Sul lõi katuse kinni. Mina võin kõiki neid asju teha, kui tahan. Aga sina pead. Sa pead oma pudrupotti masinasse toppima ja õhtul lastele hakklihakastet tegema. Sa ei saa suvalt vaadata, et ilus ilm, lähen kuhugi välja värske õhu kätte tšillima, napsu võtma ja sööma. Aastad lähevad, ikka topid pudrupotti masinasse.
Nonohh! Tundub, et oled tõesti pisut napsune.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 21:49
Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 21:31

Mind on korduvalt kutsutud klouniks, jaburaks, uskumatuks friigiks, mimmiks ja tunnistatud, et tahtlikult mõnitatkse.
Need kõik on komplimendid? Ükski neist asjadest pole inetused? Lehekülgede kaupa.
Appike! Sa oled see sama, kellel vedelesid kaks musta kohvitassi kaks aastat masinas? :lol: :lol: :lol: Ma olin kindel, et see tädi sai ise ka lõpuks aru, et pani oma jutuga bambusesse ja jäi lõpuks vait. Ja et nüüd on keegi uus, kes veel imelikumat juttu ajab. Iga lause, sh ka need laused, mis ei ole üldse sind puudutavad ja tsiteerivad, on sinu jaoks nagu isiklik solvang.

Kui mina vastasin kellelegi teisele (mitte sulle), et masin hoiab vett ja aega kokku, ja leidsin, et terve päeva nõusid ei pese keegi paari minutiga ära, tundsid end nii torgatuna, et ei saanud kuidagi vait olla. Ehkki, see kommentaar ei puudutanud mitte kuidagi sind. Ja selle kommentaariga ei tsiteerinud ma sind.

Sa vastasidki mulle.
Ei, ma ei vastanud sulle. Vastasin hoopis kellelegi teisele inimesele, kes manitses sind nii:

"Ma oleks selle kommentaariga nõus, kui sa oleks suutnud viimasest lausest loobuda. Milleks teiste halvustamine vajalik on?" kui sina ütlesid mulle: "oled imelik, laisk ja räpane".
Külaline

Teema on muutunud vaid labaseks sõimlemiseks. Kuidas täiesti tavalised naised ja pereemad küll niisuguse jama kirjutamisel mingit mõtet näevad?
Külaline

Aga mis see sinu asi on, kui suur või väike on minu köök? Mis see sinu asi on, mis ma köögis teen? Äkki maalin? Hoian pliidi sees kingi? Sina oled tavaline pereema, kelle unistuse tipp on kodumasinad ega kujuta üldse midagi muud ette.
Mind ei huvitagi, mida sa oma köögis teed. Pliidi võiksid küll kapiga asendada, oleks seal mugavam kingi hoida. Ja sina ei tea minust ja minu unistustest mitte kübetki. Sulle aga soovitan oma kööki kas maalima, võimlema või kasvõi magama minna. Söögitegemist võiksid ka kaaluda. Nõude pesemine käsitsi on ka üsna närve rahustav. Proovi endale mõni korralik toit valmis teha, söö kõht täis, pese nõud ära ja äkki läheb su olemine ka paremaks.
Miks sa siis ilusa ilmaga õues tšillimise asemel ometi siin foorumis lärmad. Kas sul pole kedagi kellega koos tšillida ja napsu võtta? Napsu võtmiseks sul ikka klaasid on või kummutad otse pudelist, et musti nõusid ei tekiks?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 00:18
Miks sa siis ilusa ilmaga õues tšillimise asemel ometi siin foorumis lärmad. Kas sul pole kedagi kellega koos tšillida ja napsu võtta? Napsu võtmiseks sul ikka klaasid on või kummutad otse pudelist, et musti nõusid ei tekiks?
Kui sa sellist postitust tahad teha, siis äkki loe mõttega asjad läbi ja vaata kellaaegu. Jätad ikka väga lolli mulje siin keskööl postitades. Tahaks midagi torgata, aga üldse välja ei tule.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 22:32
Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 21:49 Appike! Sa oled see sama, kellel vedelesid kaks musta kohvitassi kaks aastat masinas? :lol: :lol: :lol: Ma olin kindel, et see tädi sai ise ka lõpuks aru, et pani oma jutuga bambusesse ja jäi lõpuks vait. Ja et nüüd on keegi uus, kes veel imelikumat juttu ajab. Iga lause, sh ka need laused, mis ei ole üldse sind puudutavad ja tsiteerivad, on sinu jaoks nagu isiklik solvang.

Sa vastasidki mulle.
Minul koguneb päeva jooksul rohkem musti nõusid kui üks kohvitass. Ja kogu päeva, kogu pere musti nõusid ma muidugi kahe minutiga ära ei pese.

Palun ära rohkem siia teemasse kirjuta! Sind see teema ei puuduta mitte kuidagi. Sina oled üksik inimene, kellel tekib päeva jooksul ainult üks must kohvitass. Ühe musta kohvitassi pärast ei ole tõesti mõistlik nõudepesumasinat osta.

Seega, sind nõudepesumasina teema ei puuduta mitte ühestki otsas. Palun ära rohkem trolli, sõimle ega sega teiste inimeste arutelu. See teema ei ole sulle. Sinul ei ole masinat vaja. Teistel on!
Sa pole võimeline lugema teema pealkirja või sellest aru saama? Või unustasid ära? Kaks ajurakku, mis kah ei tööta?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 07:43

Sa vastasidki mulle.

Sa pole võimeline lugema teema pealkirja või sellest aru saama? Või unustasid ära? Kaks ajurakku, mis kah ei tööta?
Kuule, nupsu, sul ei tule välja see paikapanemine. Nali sai ka läbi, nüüd on kurb juba lugeda pigem. Edu sulle!
Külaline

Kas te kujutate ette analoogset vaidlust mingis kujutletavas meeste foorumis, kus arutatakse elektrilise sae kasutamist, et kas normaalsel mehel ikka sobib puude raiumiseks sellist abivahendit kasutada? Mees, kes sellist abivahendit kasutab on laisk ja mugav siis osa teiste meeste meelest.

Juba selline kujutluspilt ajab naerma.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 12:16 Kas te kujutate ette analoogset vaidlust mingis kujutletavas meeste foorumis, kus arutatakse elektrilise sae kasutamist, et kas normaalsel mehel ikka sobib puude raiumiseks sellist abivahendit kasutada? Mees, kes sellist abivahendit kasutab on laisk ja mugav siis osa teiste meeste meelest.

Laisk ja mugav neil ei ole, aga erinevate brändise üle kaklevad küll nii et karvad lendavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 13:27
Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 12:16 Kas te kujutate ette analoogset vaidlust mingis kujutletavas meeste foorumis, kus arutatakse elektrilise sae kasutamist, et kas normaalsel mehel ikka sobib puude raiumiseks sellist abivahendit kasutada? Mees, kes sellist abivahendit kasutab on laisk ja mugav siis osa teiste meeste meelest.

Laisk ja mugav neil ei ole, aga erinevate brändise üle kaklevad küll nii et karvad lendavad.
See on ju hoopis midagi muud. Iga masina puhul saab brändi üle vaielda, ja vahel tasubki seda teha, et teada saada, mis omadused mingil brändil on, ja mida keegi arvab, aga mitte seada kahtluse alla masinat kui sellist, kui see aitab aega ja vaeva kokku hoida.

Olgu, inimene kasutab ainult paari kohvitassi ja taldrikut, siis mida on sellisel inimesel, vabandust NAISEL, teisi hurjutada. On ju suuri peresid, inimesi, kelle hobiks on kokkamine, kellel käib palju külalisi, jne.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 14:37

See on ju hoopis midagi muud. Iga masina puhul saab brändi üle vaielda, ja vahel tasubki seda teha, et teada saada, mis omadused mingil brändil on, ja mida keegi arvab, aga mitte seada kahtluse alla masinat kui sellist, kui see aitab aega ja vaeva kokku hoida.

Olgu, inimene kasutab ainult paari kohvitassi ja taldrikut, siis mida on sellisel inimesel, vabandust NAISEL, teisi hurjutada. On ju suuri peresid, inimesi, kelle hobiks on kokkamine, kellel käib palju külalisi, jne.
Mina olen kindel, et tegu ei ole naisega.
Külaline

Nõus. Aga no sellele klounil läksid alguses argumendid viltu. Kukkus väga naljakas välja. Siis hakati ta üle naerma ja selle peale ta mitte ei tõmmanud tagasi vaid hakkas tõestama ja lahmima ja tegi asja kokkuvõttes enda jaoks veel hullemaks.
Praegu pole enam üldse mõtet ta juttu tõsiselt võtta. See ei pruugi olla, et ta on alati ja igal pool rumal inimene, aga tal lihtsalt see suhtlus siin eriti ei õnnestunud :)
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 15:12

Vahet ei ole, kas see konkreetne tr..l on naine. Olen sellist hurjutamist kuulnud varemgi, ja valdavalt naistelt, kes ise v. kelle mees on nii r...t, et ei saa isegi mingit 400 eurot maksvat masinat ostetud, ja siis kujutavad veel ette, et on teistest paremad.

Iga üle 30 aasta vana naine peaks ise suutma endale selle masina osta, koos paigaldusega, kui mees ei taha. Kui raha palju pole, siis Candyt ei oskaks, aga Beko on hea küll. Mis vahet on, mis karva kass on, peaasi, et hiiri püüab.

Kui aga mees ei luba isegi teie oma raha eest osta, siis on tegu juba vägivallaga, ja see on juba globaalsem probleem teie elus, mida ei saa taandada mingitele ostudele.

Kui tegu on üksiku prouaga, kes einestab valdavalt väljas, no siis ei ole vaja sekkuda hoopis teistsuguse elustiiliga inimeste ellu, kas endal piinlik ei ole?
Külaline

Muidugi ei ole naine, see siinne vanurist püsitroll, kes enamik teemadest ära rikub. Kasutab nõukaaegseid väljendeid, räuskab ja räägib lihtlausetega. Sada hüüumärki ka. Üksik inimene ja kuri.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 15:46
Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 15:12

Vahet ei ole, kas see konkreetne tr..l on naine. Olen sellist hurjutamist kuulnud varemgi, ja valdavalt naistelt, kes ise v. kelle mees on nii r...t, et ei saa isegi mingit 400 eurot maksvat masinat ostetud, ja siis kujutavad veel ette, et on teistest paremad.

Iga üle 30 aasta vana naine peaks ise suutma endale selle masina osta, koos paigaldusega, kui mees ei taha. Kui raha palju pole, siis Candyt ei oskaks, aga Beko on hea küll. Mis vahet on, mis karva kass on, peaasi, et hiiri püüab.

Kui aga mees ei luba isegi teie oma raha eest osta, siis on tegu juba vägivallaga, ja see on juba globaalsem probleem teie elus, mida ei saa taandada mingitele ostudele.

Kui tegu on üksiku prouaga, kes einestab valdavalt väljas, no siis ei ole vaja sekkuda hoopis teistsuguse elustiiliga inimeste ellu, kas endal piinlik ei ole?
Tema enda jutu järgi ostis ta mees ju lausa kaks masinat. Siis pani kaks kohvitassi masinasse ja kahe aasta pärast võttis välja ja vaatas, et küll on mõttetu masin. Naine nõudekaid ei osta, aga tema tassib jälle igast muud kraami kokku. Juuksekoolutajaid jms. Mitte midagi nad tegelikult ei kasuta. Aga esimese korraga ei saa aru, et ei kasuta, nii et ostavad ikka mitu tükki prooviks.
Kodus joovad nad ainult vett ja kohvi. Kastruli kohta ütles naine, et ta ei tea, milleks seda kasutatakse. Kolm korda päevas käivad väljas söömas. Aga kõige kindlam on see, et kõik, kes kasutavad nõudepesumasinat on laisad, räpased ja väga imelikud :)
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 15:53 Muidugi ei ole naine, see siinne vanurist püsitroll, kes enamik teemadest ära rikub. Kasutab nõukaaegseid väljendeid, räuskab ja räägib lihtlausetega. Sada hüüumärki ka. Üksik inimene ja kuri.
Sa mine otsi üles nüüd need kohad, kus ma sada hüüumärki kasutan. Ole nii hea.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 07:43

Sa vastasidki mulle.

Olen! Teema pealkiri on nõudepesumasin versus käsipesu. Mida ma teemast mööda vastasin? Ütlesin ju, miks minu jaoks sobib masin rohkem. Mida sina siin oma juba sajanda kommentaariga undad, sellest aru ei saa. Piisab ju vaid korra öelda, et oled sõpradeta, lasteta ja ihuüksik naisterahvas, kellel üksi elades sellist masinat vaja ei lähe. Kõik ok! Ja sa ei peagi rohkem põhjendama.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist