Mida teha ülearuste puuvillaste poekottidega (totebag)?
Mida teha ülearuste puuvillaste poekottidega (totebag)?
Aja jooksul on kogunenud terve ports kotte - nii ise reisil ostnud, kingituseks saadud jne. Välja on kujunenud lemmikud, mis disaini ja mõõtude poolest kõige sobivamaks hoiustamisel või kandmisel on osutunud, aga sahtel on üsna täis kotte ja ma ei näe, et neile lähiajal tavapärasel viisil kasutust leian. Kas teil on soovitusi, mida põnevat neist võiks teha või kuidas kasutada?
-
Külaline
Annaks ära.libakägu kirjutas: ↑06 Sept 2024 16:28 Aja jooksul on kogunenud terve ports kotte - nii ise reisil ostnud, kingituseks saadud jne. Välja on kujunenud lemmikud, mis disaini ja mõõtude poolest kõige sobivamaks hoiustamisel või kandmisel on osutunud, aga sahtel on üsna täis kotte ja ma ei näe, et neile lähiajal tavapärasel viisil kasutust leian. Kas teil on soovitusi, mida põnevat neist võiks teha või kuidas kasutada?
-
Külaline
Kes neid tahab? Mul samuti kodus neid lademes, sest neid on moes igal pool jagada. Sama joogipudelitega. Korduvkasutavad asjad on toredad ja ma kasutangi neid, aga koju trügib neid rohkem kui vaja.Külaline kirjutas: ↑06 Sept 2024 17:27Annaks ära.libakägu kirjutas: ↑06 Sept 2024 16:28 Aja jooksul on kogunenud terve ports kotte - nii ise reisil ostnud, kingituseks saadud jne. Välja on kujunenud lemmikud, mis disaini ja mõõtude poolest kõige sobivamaks hoiustamisel või kandmisel on osutunud, aga sahtel on üsna täis kotte ja ma ei näe, et neile lähiajal tavapärasel viisil kasutust leian. Kas teil on soovitusi, mida põnevat neist võiks teha või kuidas kasutada?
-
Külaline
Kõik, mida vaja pole, läheb prügikasti. Ilusad riided ja jalanõud annetustesse.
-
Külaline
Siis äkki tasub panna H&m taaskasutuse kasti vms need, on kui on puuvill. Läheb ümbertöötlemisse materjalina, nagu voodilinad ja muu riie.Külaline kirjutas: ↑06 Sept 2024 17:57Kes neid tahab? Mul samuti kodus neid lademes, sest neid on moes igal pool jagada. Sama joogipudelitega. Korduvkasutavad asjad on toredad ja ma kasutangi neid, aga koju trügib neid rohkem kui vaja.Külaline kirjutas: ↑06 Sept 2024 17:27Annaks ära.libakägu kirjutas: ↑06 Sept 2024 16:28 Aja jooksul on kogunenud terve ports kotte - nii ise reisil ostnud, kingituseks saadud jne. Välja on kujunenud lemmikud, mis disaini ja mõõtude poolest kõige sobivamaks hoiustamisel või kandmisel on osutunud, aga sahtel on üsna täis kotte ja ma ei näe, et neile lähiajal tavapärasel viisil kasutust leian. Kas teil on soovitusi, mida põnevat neist võiks teha või kuidas kasutada?
-
Külaline
Osadesse pakin äraantavad jalanõud, mänguasjad või riided ja panen konteinerisse. Mõnega viin lastele moose, mahlu ja seeni, mida nad on tahtnud, ise vaadaku, mida kotiga edasi teevad.
Mõni on ka alles, ega palju ruumi ei võta.
Põhiliselt tuleb neid kotte koolitustelt koos materjalidega, lausa uksest ja aknast sisse küll ei saja.
Pole kahju ka lihtsalt prügikasti visata.
Mõni on ka alles, ega palju ruumi ei võta.
Põhiliselt tuleb neid kotte koolitustelt koos materjalidega, lausa uksest ja aknast sisse küll ei saja.
Pole kahju ka lihtsalt prügikasti visata.
-
Külaline
Need võib annetada nt taas/uuskasutuse poodi. Sõbralt sõbrale poodi. Neis poes ostes enam tavalisi kilekotte ei saa. Aga midagi raskemat ostes on hea kui saad kindlama koti, kui paberkott.
-
Külaline
Sellesse H&M ümbertöötlemisse ma ei usu. Ja mida kasulikku on korralike tervete asjade ümbertöötlemises?Külaline kirjutas: ↑06 Sept 2024 20:08Siis äkki tasub panna H&m taaskasutuse kasti vms need, on kui on puuvill. Läheb ümbertöötlemisse materjalina, nagu voodilinad ja muu riie.
-
Külaline
Poes käiakse ometi ju oma kotiga.Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2024 08:36 Need võib annetada nt taas/uuskasutuse poodi. Sõbralt sõbrale poodi. Neis poes ostes enam tavalisi kilekotte ei saa. Aga midagi raskemat ostes on hea kui saad kindlama koti, kui paberkott.
-
Külaline
Mina ära kindlasti EI viskaks. Peseks ära, paneks sahtlisse oma korda ootama. Need ju ka lagunevad. Alles viskasin ära ühe IKEA kangast poekoti, kuhu olid augud põhja kulunud. Korralikku ja tervet kotti pole mõtet ära visata. Mul on neid palju ja ära kuluvad kõik. Mitu tükki on autos, üks on alati käekotis varuks ja suur punt on kodus riiulil.
Kui palju teil neid siis on, et lausa ära peab viskama?
Kui palju teil neid siis on, et lausa ära peab viskama?
-
Külaline
Pigem on küsimus, miks neid nii palju on kogunenud üldse. Kui kingitud on palju, siis ok - kingitused. Aga ise üle ühe ei oskakski, selle võtad alati kaasa ja korras. Kasutad kuni läbi läheb.
-
Külaline
Mul neid küll vist iial liiga palju ei ole. Õpetaja olen - küll on õpilasel kaustikud ja pastakas lahtiselt kaenlas, küll viin õunu koolimajja, õpilasesinduse projektiga seotud asjadele viisin 3 kotti, lapse klassiõele sai käekotist üks vahetusjalanõude kotiks antud jne. Õmblen aegajalt kangajääkidest juurde aga selleks tuleb jällegi aega võtta. Kui kellelgi korralikud üle on, võtan hea meelega ringlusesse. Sahtlis vedelevatena pole neist ju tolku ainult ruumi võtavad.
Eks kottide kogunemine sõltub elustiilist. Nagu juba eespool öeldi, koolitustelt jms üritustelt koguneb neid (materjalid pakitakse ürituse logodega kottidesse). Näiteks olen üsna aktiivne vabatahtlik ning vabatahtliku tööga seotud materjalid saan sellistes kottides. Kenad, puhtad ja terved kõik ning osad on üliägedad, aga läbi ei jõua kõiki kanda... pluss igapäevaseks aksessuaariks igasugust kotti ka ei tahaks võtta. Asjade hoiustamiseks on nad nagunii kasutusel, aga ikka jääb neid üleKülaline kirjutas: ↑07 Sept 2024 09:16 Pigem on küsimus, miks neid nii palju on kogunenud üldse. Kui kingitud on palju, siis ok - kingitused. Aga ise üle ühe ei oskakski, selle võtad alati kaasa ja korras. Kasutad kuni läbi läheb.
Lihtsalt ümbertöötlemiseks viimine tundub korraliku materjali raiskamisena. Hea mõte oli uuskasutuskeskusesse vms viia. Nt Aarete Laekasse olen viinud oma ülearused paberkotid ja seal neid väga oodatakse - kliendid saavad oma asjad pakkida. Ilmselt oleks poel hea meel ka riidest kottide üle.
Uuskasutuse poodidesse viin, sinna kogumiskasti koos muu kraamiga, mida tahan ära anda.
-
Külaline
Ja nii on minu meelest õige, sest nii saab keegi teine seda kotti uuesti kasutada. Ise ei viska mitte kunagi riidest kotti minema, kui ta on terve ja korralikus konditsioonis.
-
Külaline
Kuidas neid saab ise, niisama koguneda? Mul küll ei kogune. Aga tahaksin küll omale neid kotte. Poest uut osta ei raatsi, sest tunduvad kallid.
Saku Selveris on näiteks selline "puu", kuhu inimesed riputavad sellised ülejäänud kotid.
Saku Selveris on näiteks selline "puu", kuhu inimesed riputavad sellised ülejäänud kotid.
-
Külaline
Igasugustel üritustel kiputakse jagama neid.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 08:05 Kuidas neid saab ise, niisama koguneda? Mul küll ei kogune. Aga tahaksin küll omale neid kotte. Poest uut osta ei raatsi, sest tunduvad kallid.
Kuidas saab nii abitu olla?libakägu kirjutas: ↑06 Sept 2024 16:28 Aja jooksul on kogunenud terve ports kotte - nii ise reisil ostnud, kingituseks saadud jne. Välja on kujunenud lemmikud, mis disaini ja mõõtude poolest kõige sobivamaks hoiustamisel või kandmisel on osutunud, aga sahtel on üsna täis kotte ja ma ei näe, et neile lähiajal tavapärasel viisil kasutust leian. Kas teil on soovitusi, mida põnevat neist võiks teha või kuidas kasutada?
Järgmine teema on vast: kas seened panna purki, mille suue on 15 ° all või siiski 30 ° osas.
Ma saan aru, et foorum vajab klikke jne jne ... aga jaburaks pole ka mõtet minna.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline