Nõudepesumasin vs käsipesu?

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 20:15
Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 07:43
Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 22:32
Minul koguneb päeva jooksul rohkem musti nõusid kui üks kohvitass. Ja kogu päeva, kogu pere musti nõusid ma muidugi kahe minutiga ära ei pese.

Palun ära rohkem siia teemasse kirjuta! Sind see teema ei puuduta mitte kuidagi. Sina oled üksik inimene, kellel tekib päeva jooksul ainult üks must kohvitass. Ühe musta kohvitassi pärast ei ole tõesti mõistlik nõudepesumasinat osta.

Seega, sind nõudepesumasina teema ei puuduta mitte ühestki otsas. Palun ära rohkem trolli, sõimle ega sega teiste inimeste arutelu. See teema ei ole sulle. Sinul ei ole masinat vaja. Teistel on!
Sa pole võimeline lugema teema pealkirja või sellest aru saama? Või unustasid ära? Kaks ajurakku, mis kah ei tööta?
Olen! Teema pealkiri on nõudepesumasin versus käsipesu. Mida ma teemast mööda vastasin? Ütlesin ju, miks minu jaoks sobib masin rohkem. Mida sina siin oma juba sajanda kommentaariga undad, sellest aru ei saa. Piisab ju vaid korra öelda, et oled sõpradeta, lasteta ja ihuüksik naisterahvas, kellel üksi elades sellist masinat vaja ei lähe. Kõik ok! Ja sa ei peagi rohkem põhjendama.
Ma ikka tabasin teie kamba hella kohta. Mitmendat päeva üritate mind maapõhja tampida. Täpselt ühesuguste lausetega. Täpselt ühesugused mammid oma ühesuguste unelmatega. Järjekordne kodumasin. Siis on täius.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 20:26

Sa pole võimeline lugema teema pealkirja või sellest aru saama? Või unustasid ära? Kaks ajurakku, mis kah ei tööta?
Olen! Teema pealkiri on nõudepesumasin versus käsipesu. Mida ma teemast mööda vastasin? Ütlesin ju, miks minu jaoks sobib masin rohkem. Mida sina siin oma juba sajanda kommentaariga undad, sellest aru ei saa. Piisab ju vaid korra öelda, et oled sõpradeta, lasteta ja ihuüksik naisterahvas, kellel üksi elades sellist masinat vaja ei lähe. Kõik ok! Ja sa ei peagi rohkem põhjendama.
Ma ikka tabasin teie kamba hella kohta. Mitmendat päeva üritate mind maapõhja tampida. Täpselt ühesuguste lausetega. Täpselt ühesugused mammid oma ühesuguste unelmatega. Järjekordne kodumasin. Siis on täius.
Sa oled lihtsalt naljakas, muud ei miskit
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 15:12
Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 14:37
Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 13:27

Laisk ja mugav neil ei ole, aga erinevate brändise üle kaklevad küll nii et karvad lendavad.
See on ju hoopis midagi muud. Iga masina puhul saab brändi üle vaielda, ja vahel tasubki seda teha, et teada saada, mis omadused mingil brändil on, ja mida keegi arvab, aga mitte seada kahtluse alla masinat kui sellist, kui see aitab aega ja vaeva kokku hoida.

Olgu, inimene kasutab ainult paari kohvitassi ja taldrikut, siis mida on sellisel inimesel, vabandust NAISEL, teisi hurjutada. On ju suuri peresid, inimesi, kelle hobiks on kokkamine, kellel käib palju külalisi, jne.
Mina olen kindel, et tegu ei ole naisega.
Mina olen kindel, et see on naine. Naine, kel on null sõpra, naine, kel ei ole lapsi ega meest. Naine, kellel on null enesehinnang ja kes siis kellegi "edu" pärast võib end kuskil foorumis kas või pooleks räusata sellepärast, et enda igas mõttes ebaedu kogu elus õigustada.
Külaline

Kaua te jaksate jaurata ja mõnitada? Kellelgi on lausa naljakas ka...
Ma loen teemat ja üldse pole naljakas, puhas jama tundub.
Äkki jätaks inimese rahule, olgu tal neid mittekasutatavaid kodumasinaid palju tahes.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 21:33 Kaua te jaksate jaurata ja mõnitada? Kellelgi on lausa naljakas ka...
Äkki jätaks inimese rahule, olgu tal neid mittekasutatavaid kodumasinaid palju tahes.

Tead kuidas ta on hetkega rahul. Klõps ja tab kinni. Korras. Mitte keegi me päriselus tema nõudepesumasinate kogu narrima ei tule.
Olgu tal või 7 tükki neid reas, igaühes kaks tassi sees.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 15:45
Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 14:37
Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 13:27

Laisk ja mugav neil ei ole, aga erinevate brändise üle kaklevad küll nii et karvad lendavad.
See on ju hoopis midagi muud. Iga masina puhul saab brändi üle vaielda, ja vahel tasubki seda teha, et teada saada, mis omadused mingil brändil on, ja mida keegi arvab, aga mitte seada kahtluse alla masinat kui sellist, kui see aitab aega ja vaeva kokku hoida.

Olgu, inimene kasutab ainult paari kohvitassi ja taldrikut, siis mida on sellisel inimesel, vabandust NAISEL, teisi hurjutada. On ju suuri peresid, inimesi, kelle hobiks on kokkamine, kellel käib palju külalisi, jne.
Nõus. Aga no sellele klounil läksid alguses argumendid viltu. Kukkus väga naljakas välja. Siis hakati ta üle naerma ja selle peale ta mitte ei tõmmanud tagasi vaid hakkas tõestama ja lahmima ja tegi asja kokkuvõttes enda jaoks veel hullemaks.
Praegu pole enam üldse mõtet ta juttu tõsiselt võtta. See ei pruugi olla, et ta on alati ja igal pool rumal inimene, aga tal lihtsalt see suhtlus siin eriti ei õnnestunud :)
Kõik järgnevad vestlused siiski tõestasi, et ta on ülirumal inimene. Selles ei ole kahjuks kahtlustki!
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 19:36
Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 15:46
Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 15:12
Mina olen kindel, et tegu ei ole naisega.
Vahet ei ole, kas see konkreetne tr..l on naine. Olen sellist hurjutamist kuulnud varemgi, ja valdavalt naistelt, kes ise v. kelle mees on nii r...t, et ei saa isegi mingit 400 eurot maksvat masinat ostetud, ja siis kujutavad veel ette, et on teistest paremad.

Iga üle 30 aasta vana naine peaks ise suutma endale selle masina osta, koos paigaldusega, kui mees ei taha. Kui raha palju pole, siis Candyt ei oskaks, aga Beko on hea küll. Mis vahet on, mis karva kass on, peaasi, et hiiri püüab.

Kui aga mees ei luba isegi teie oma raha eest osta, siis on tegu juba vägivallaga, ja see on juba globaalsem probleem teie elus, mida ei saa taandada mingitele ostudele.

Kui tegu on üksiku prouaga, kes einestab valdavalt väljas, no siis ei ole vaja sekkuda hoopis teistsuguse elustiiliga inimeste ellu, kas endal piinlik ei ole?
Tema enda jutu järgi ostis ta mees ju lausa kaks masinat. Siis pani kaks kohvitassi masinasse ja kahe aasta pärast võttis välja ja vaatas, et küll on mõttetu masin. Naine nõudekaid ei osta, aga tema tassib jälle igast muud kraami kokku. Juuksekoolutajaid jms. Mitte midagi nad tegelikult ei kasuta. Aga esimese korraga ei saa aru, et ei kasuta, nii et ostavad ikka mitu tükki prooviks.
Kodus joovad nad ainult vett ja kohvi. Kastruli kohta ütles naine, et ta ei tea, milleks seda kasutatakse. Kolm korda päevas käivad väljas söömas. Aga kõige kindlam on see, et kõik, kes kasutavad nõudepesumasinat on laisad, räpased ja väga imelikud :)
Minu arust on see väga hea ja ülevaatlik kokkuvõte selle kodaniku kohta! :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 21:33 Kaua te jaksate jaurata ja mõnitada? Kellelgi on lausa naljakas ka...
Ja see on ok, et tema teisiinimesi nimetab laisaks, lohakateks, räpateks ja halajateks? OK!
Mina isiklikult näiteks ei osalekski teemas, mis mind ei puuduta. Aga temal sügeleb midagi. Tal on vaja kuidagi tõestada, kui laisad, rumalad ja räpased on need naised, kelle kodus on see masin. Aga miks?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 20:26
.
Kas suudad kuidagi lihtsate sõnadega selgitada, miks sa oled mingis teemas, mis sind absoluutselt mitte ühegi nurga alt ei puuduta, vastamas ja sõimlemas?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 22:32
Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 22:06
Teema pealkiri on Nõudepesumasin versus käsipesu?

Mis teema sinul selle teemaga on? Sul ju ei ole nõudepesumasinat. Sul ei ole mitte midagi. Mida sa siin teemas soovid kaasa rääkida? Siia on ju oodatud nende inimeste arvamused, kellel on kogemused. Sinul ju seda ei ole!? Miks sa siin siis õiendad ja sekkud koguaeg?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 21:59

Tead kuidas ta on hetkega rahul. Klõps ja tab kinni. Korras. Mitte keegi me päriselus tema nõudepesumasinate kogu narrima ei tule.
Nojah. Aga siin järgneb vähemalt kümme mõnitavat kommentaari tema ühe vastu ju. Mõnulete kedagi rumalaks nimetades või? Miks te rahule ei jäta inimest - mingi viha?
Vastik lugeda.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 23:36

Nojah. Aga siin järgneb vähemalt kümme mõnitavat kommentaari tema ühe vastu ju. Mõnulete kedagi rumalaks nimetades või? Miks te rahule ei jäta inimest - mingi viha?
Vastik lugeda.
Vabandust, aga miks tema rahule ei jäta? Ma isiklikult ei tuleks selle pealegi, et kukun raevuma ja sõimlema mingis teemas, mis mind mitte ühestki otsast ei puuduta.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Aug 2024 13:01
Külaline kirjutas: 31 Aug 2024 10:53
Külaline kirjutas: 31 Aug 2024 08:24

Mina ei hädalda halvasti töötavate ja katki minevate masinate üle.
Et, kui keegi küsib soovitust uue masina ostmiseks, siis on tegemist hädaldamisega? Ja kõik masinad on nagunii rämpsud? Kõik kodumasinad lõppevad kord ära. Ja samamoodi võivad olla mistahes teised kodumasinad kehva kvaliteediga. Ega me sellepärast ei loobu ju nende masinate kasutamisest.

Miks on mõne jaoks tänapäeval nii elementaarne kodumasin midagi nii tõusiklikku? Miks teatud kodumasinad on justkui ok majapidamises. Ja mingi suhtes on selline põlastav-naeruvääristav hoiak? Sest nõusid saab ju käsitsi ka pesta? Jah saab! Kodu saad koristada ka harja ja kühvliga. Milleks sulle tolmuimeja? Pesu saad pesta käsitsi. Milleks sulle pesumasin?

Loodetavasti sul on ikka kodus külmik ja pliit olemas? Või on need ka saatanast?
Miks sa arvad, et mul masinat pole? On lausa 2, üle 20 a. Mees ostis, mõtles, et on lihtsam. Rekord on olnud 2 a, kui ta kohvikruusid masinas seisid.
Saa lihtsalt aru, et kaheliikmelises peres, kus põhimõtteliselt vaid kohvi ja vett juuakse, ei viitsi keegi masinat kasutada.
Mis asja kui? Sul ei ole ju ei meest ega mingit maakodu. Millest sa sokid
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 23:43

Vastik lugeda.
Vabandust, aga miks tema rahule ei jäta? Ma isiklikult ei tuleks selle pealegi, et kukun raevuma ja sõimlema mingis teemas, mis mind mitte ühestki otsast ei puuduta.
Ehk ta tunneb, et kiusajatele peaks vastu astuma? Solvumiseks on siin teemas tema jaoks palju põhjuseid.
Küsimus - miks ei võiks järgida reeglit, et targem annab järele ja lõpetab? Kui oluline siis on teie jaoks kedagi suvalist foorumlast paika panna?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 23:52
Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 23:43

Vastik lugeda.
Ehk ta tunneb, et kiusajatele peaks vastu astuma? Solvumiseks on siin teemas tema jaoks palju põhjuseid.
Küsimus - miks ei võiks järgida reeglit, et targem annab järele ja lõpetab? Kui oluline siis on teie jaoks kedagi suvalist foorumlast paika panna?
Kuule, see teema on sellest, et kas tasub või ei tasu nõudepesumasin soetada.Täiesti normaalne ja rahulik arutelu. Siis lendab peale üks madala enesehinnanguga tädi, kes ei saa endale masinat lubada ja kukub kõiki mõnitama ja solvama. No, mida asja? Miks ta siin peab üldse kaasa rääkima, kui ei tea, millest jutt käib. Lihtsalt sellepärast, et saaks temast erinevaid solvata?
Külaline

"Siis lendab peale üks madala enesehinnanguga tädi, kes ei saa endale masinat lubada ja kukub kõiki mõnitama ja solvama."

Äkki loeks enne, kelle kallal tahad tänitada - tal on see masin olemas. Mees ostis. Ja teine on veel. Ei kasuta.
Kas keegi siin tõesti tundis end solvatuna? Keegi lausa mitu korda kirjutas, et ei mingit solvumist, väga naljakas olevat... Misasi küll nalja pakub, sellest aru ei saa.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Sept 2024 00:14 "Siis lendab peale üks madala enesehinnanguga tädi, kes ei saa endale masinat lubada ja kukub kõiki mõnitama ja solvama."

Äkki loeks enne, kelle kallal tahad tänitada - tal on see masin olemas. Mees ostis. Ja teine on veel. Ei kasuta.
Kas keegi siin tõesti tundis end solvatuna? Keegi lausa mitu korda kirjutas, et ei mingit solvumist, väga naljakas olevat... Misasi küll nalja pakub, sellest aru ei saa.
Jah muidugi, mees ostis! Tal polegi ju mingit meest.

Sa ei saa aru, mis naljakas on? Kirjeldus, kuidas mees pani kaks musta kohvikruusi masinasse, kuhu need jäid kaheks aastaks. Ma isegi ei oska nimetust sellele anda, kas see on naljakas, kas see on idiootlik või n see ühe ülimadala enesehinnanguga naisterahva väljund kogu selle teema kohta.

Igal juhul, terve mõistusega inimene saab aru, et tol naisterahval, kes siin seesugust imelikku juttu ajab, on mingi probleem.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Sept 2024 00:21
Külaline kirjutas: 07 Sept 2024 00:14 "Siis lendab peale üks madala enesehinnanguga tädi, kes ei saa endale masinat lubada ja kukub kõiki mõnitama ja solvama."

Sa ei saa aru, mis naljakas on? Kirjeldus, kuidas mees pani kaks musta kohvikruusi masinasse, kuhu need jäid kaheks aastaks. Ma isegi ei oska nimetust sellele anda, kas see on naljakas, kas see on idiootlik või n see ühe ülimadala enesehinnanguga naisterahva väljund kogu selle teema kohta.

Igal juhul, terve mõistusega inimene saab aru, et tol naisterahval, kes siin seesugust imelikku juttu ajab, on mingi probleem.
Ja sul on vaja selle probleemi üle pidevalt ironiseerida? Miks ometi?
Mulle tundub, et terve mõistusega inimene ei tunne rahuldust kellegi kallal tänitamisest ja tema iga hinna eest mahategemisest. Ega tema üle naermisest. Eriti, kui ise ka probleemi adud.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Sept 2024 00:44

Ja sul on vaja selle probleemi üle pidevalt ironiseerida? Miks ometi?
Mulle tundub, et terve mõistusega inimene ei tunne rahuldust kellegi kallal tänitamisest ja tema iga hinna eest mahategemisest. Ega tema üle naermisest. Eriti, kui ise ka probleemi adud.
Kui antud situatsioon oleks päriselus, siis jah, olen nõus. Aga me oleme ülimalt anonüümses foorumis. Nii anonüümses, et on isegi keeruline vahet teha, kes mida ütles. Siin ei saa rääkida “pidevalt ironiseerimisest”, “kiusamisest” vms. Võib küll olla õige, et terve mõistusega inimene, ei käigi sellises foorumis, aga eks see on üks paras “guilty pleasure”. Ülbe ja naljaka teksti üle naermine on siin täiesti elementaarne. Selleks siin foorumis käiaksegi suures osas, nii et see võlts päästmine ja moraalilugemine on siin küll vale asi vales kohas.
Mine pese päriselus mõne vanainimese nõud ära kui tahad end heana tunda. See “korralekutsumine”, mis sa siin teed on sinu ego kergitamiseks, mitte kellegi teise heaoluks.
Külaline

Sa istud reede öösel siin teemas, rääkides, kuidas teistel on probleem, kuidas teine on idioot, rääkides seda juba kahekümnendat korda. Mida sa endale tõestada püüad? Et sa oled tegelikult hea inimene?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist