Töötad kodus ja miks ise oma kodumaja müüa/näidata ei saa? Milleks maaklerile tuhandeid kinkida? Et nagu peen rikaste värk või?
Imelik teema, Tallinna linnaosad on erinevad nagu eri linnad.
Kui see maja sul just vanalinna peomelu keskel ei asu, siis ei mõista.
Põgened ehk exmehe eest? Aga siis oleks Läti kindlam valik
Lapsed lähevad ülikooli ja siis näed neid haruharva, kes ikka sadu km-id külla sõita viitsib. Eriti veel üle mere.
Külaline kirjutas: ↑06 Sept 2024 17:54
Töötad kodus ja miks ise oma kodumaja müüa/näidata ei saa? Milleks maaklerile tuhandeid kinkida? Et nagu peen rikaste värk või?
Lapsed lähevad ülikooli ja siis näed neid haruharva, kes ikka sadu km-id külla sõita viitsib. Eriti veel üle mere.
Mul küll endal maakleri jaoks raha ei oleks, aga kui raha on, siis miks peab inimene kõike ise tegema? Äkki soovitad kokkuhoiu mõttes ka seepi ise keeta? Elu mõte ei ole kokkuhoid.
Külaline kirjutas: ↑06 Sept 2024 14:17
Mina olen teemaalgataja ja võin öelda niipalju, et Tallinna maja on nüüdseks juba maaklerile näidatud.
Lähebki asjaks!
Muidugi maja müük ja uue koha ost ja kõik võtab aega. Prognooside kohaselt järgmiseks septembriks oleme uues kohas. Kui halvasti läheb, siis ülejärgmiseks.
Mul on Tallinnas üsna suur maja nii et väikeses kohas korteris elama ei pea. Võin osta enam-vähem sellise nagu vähegi tahan ja raha jääb ülegi.
Hetkel sõelal eelkõige Kuressaare ja Pärnu.
Muidu oleks ka Viljandi ja Kärdla, aga ma tahaks golfi mängida vahel ja sealt ei saa.
Otepääd arutasime ka, aga kui sealt just mõnd megapakkumist ei tule, siis jääb see ikka veids tahapoole pingereas.
Igatahes olen väga rõõmus! Varem või hiljem, aga ma saan Tallinnast minema!
Ma annaks Tallinna maja hoopis üürile. Jääb endale vajadusel taganemistee või tahavad lapsed pealinna gümnaasiumisse/ülikooli minna, siis oleks neil koht kus elada. Ja huvilistele näitaks maja ikka ise. Nagunii ei lase ju kedagi oma koju ilma ise kodus olemata.
Mul küll endal maakleri jaoks raha ei oleks, aga kui raha on, siis miks peab inimene kõike ise tegema? Äkki soovitad kokkuhoiu mõttes ka seepi ise keeta? Elu mõte ei ole kokkuhoid.
Usu mind paljud lapsed on õnnelikud, et saavad ülikooli minna vanematest kaugel. Sageli on nii, kui vanemad elavad Tallinnas, minnakse ülikooli Tartus ja vastupidi. Ülikooli ajal oma vanematega ninapidi koos olemine ei ole ühegi lapse unistus, see on õudne õnnetus.
Mina olen teemaalgataja ja võin öelda niipalju, et Tallinna maja on nüüdseks juba maaklerile näidatud.
Lähebki asjaks!
Muidugi maja müük ja uue koha ost ja kõik võtab aega. Prognooside kohaselt järgmiseks septembriks oleme uues kohas. Kui halvasti läheb, siis ülejärgmiseks.
Mul on Tallinnas üsna suur maja nii et väikeses kohas korteris elama ei pea. Võin osta enam-vähem sellise nagu vähegi tahan ja raha jääb ülegi.
Muidu oleks ka Viljandi ja Kärdla, aga ma tahaks golfi mängida vahel ja sealt ei saa.
Otepääd arutasime ka, aga kui sealt just mõnd megapakkumist ei tule, siis jääb see ikka veids tahapoole pingereas.
Miks Viljandis golfi mängida ei saa? Aga sa vist oled selline rannapiiga tüüpi: Ütleb, et merd tema jätta ei kavatse
Ma ei taha ise müügiga tegeleda. Inimestega suhtlemine on mulle raske ja kuigi mulle Tallinn ei meeldi ja mul on hea meel siit minema saada, siis loomulikult olen ma oma maja suhtes siiski emotsionaalne. Aga müük on äri, emotsioonidel pole siin kohta.
Minu jaoks on lihtsam ja mugavam lasta maakleril müüa.
Külaline kirjutas: ↑06 Sept 2024 18:01
Mul ei ole ühtegi eksmeest. Mulle lihtsalt ei meeldi see koht, kus ma elan. Mitte üldse ei meeldi.
See linn, mitte konkreetselt see koht, kus mul maja on. Aga linn üldiselt. Ega mul niisama heast peast ei tulnud mõte ära minna. See on ikka ajapikku küpsenud.
Ja ma olen täiesti kindel, et ma Tallinnasse tagasi kunagi ei taha. Pigem läheks üldse Eestist ära.
Lähebki asjaks!
Miks Viljandis golfi mängida ei saa? Aga sa vist oled selline rannapiiga tüüpi: Ütleb, et merd tema jätta ei kavatse
Viljandi ümbruses pole golfiväljakut minuteada
Kettagolf on. Aga tegelikult ma Viljandit ei soovita. Ülimalt raske on leida elukohta, mis poleks mürarikka tänava ääres või kuuldekauguses. Väga ebameeldivalt mürarikas linn. Kergem on leida vaiksemat elupaika Tallinnas kui Viljandis.
Kui vahet pole, mis linnake ja ainus eesmärk Tallinnast ära, siis tee üki-kaki-kommi-nommi. Või jäägi unistama või vinguma, kuidas tln ikka ei meeldi. Ega sa ei saa siit ju ühest soovitust, et see või teine. Ühele tütar ja teisele ema, eks linnadega ju sarnane olukord - maitse asi!
Külaline kirjutas: ↑06 Sept 2024 18:38
Ei ole siis ime et inimene tahab esiteks linnast ja hiljem enda nahast välja põgeneda. Üksindus on valus.
See on hämmastav, kuidas inimesed otsivad nii intensiivselt mingeid vaimseid probleeme, kui keegi tahab Tallinnast maale kolida. Aga samas, kui keegi tahab kolida väiksemast kohast Tallinna, siis peetakse seda kõige õigemaks asjaks.
Mul ei ole erilisi vaimseid probleeme ja ma pole ka üksildane. Eks ikka on mõned sõbrad, aga need ei seo mind kindlasti Tallinnaga. Mul on sõpru ka Tartus, Võrus, maakohtades jne.
Mulle tegelikult lihtsalt päris siiralt ei meeldi Tallinn, seal pole mingit muud tagamõtet. Ma ei põgene iseenda eest või mis siin on pakutud. Lihtsalt mul on võimalus valida ja ma valin veids mõnusama elukeskkonna.
Aga kogu asi võtab aega.
Külaline kirjutas: ↑31 Aug 2024 20:11
Tahaks Tallinnast ära.
Olen mõelnud, et läheks kuhugi väiksemasse kohta, aga kuhu võiks minna. Pärnu? Otepää? Kärdla? Elva?
Et ei süüdistataks libateemas, siis ütlen kohe ära, et ega mul mingit kindlat plaani pole. Hetkel lihtsalt unistan ja mõtisklen, et “kui kolida, siis kuhu”
Külaline kirjutas: ↑04 Sept 2024 17:58
Teemaalgatuse esimene lause on "Tahaks Tallinnast ära".
Ja siis jauravad tallinlased pooltes kommentaarides, kus nemad elavad ja miks nemad elavad ja nii edasi. Ilmselgelt pole neil ülejäänud Eesti linnadest halli aimugi, aga Tallinna kohta ei küsitud, saate aru.
Ise pakuks Rakvere näiteks- parajalt suur, kõik olemas.
Külaline kirjutas: ↑06 Sept 2024 19:28
Mulle tegelikult lihtsalt päris siiralt ei meeldi Tallinn, seal pole mingit muud tagamõtet. Ma ei põgene iseenda eest või mis siin on pakutud. Lihtsalt mul on võimalus valida ja ma valin veids mõnusama elukeskkonna.
Saan aru, kui Tallinn ei meeldi ja sul on täielik õigus mujale kolida. Millest aga siin teemas aru ei saa, miks üritatakse otsida kolimise tagamõtet ja veenda, et see pole hea idee? Kui töö ei seo asukohaga ja midagi muud ka, siis mujal ongi rahulikum elukeskond, vähem müra, liiklust, inimesi jne. Kellegi paari isiklikku negatiivset kogemust erinevate kohtadega ei pea arvestama ja valik tuleb teha enda maitse järgi.
Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2024 07:52
Millest aga siin teemas aru ei saa, miks üritatakse otsida kolimise tagamõtet ja veenda, et see pole hea idee? Kui töö ei seo asukohaga ja midagi muud ka, siis mujal ongi rahulikum elukeskond, vähem müra, liiklust, inimesi jne. Kellegi paari isiklikku negatiivset kogemust erinevate kohtadega ei pea arvestama ja valik tuleb teha enda maitse järgi.
Mis siin siis nii keerulist on nüüd, et jälle aru ei saa. Küsitakse teiste arvamusi kolimise osas ja teised arvavad, et see pole hea idee. Igaüks kirjutab oma kogemustest ja ju neil siis on sellised kogemused.
Külaline kirjutas: ↑06 Sept 2024 19:28
Saan aru, kui Tallinn ei meeldi ja sul on täielik õigus mujale kolida. Millest aga siin teemas aru ei saa, miks üritatakse otsida kolimise tagamõtet ja veenda, et see pole hea idee? Kui töö ei seo asukohaga ja midagi muud ka, siis mujal ongi rahulikum elukeskond, vähem müra, liiklust, inimesi jne. Kellegi paari isiklikku negatiivset kogemust erinevate kohtadega ei pea arvestama ja valik tuleb teha enda maitse järgi.
Väga paljud inimesed elavad oma ülimalt kitsas maailmas. Kui keegi mõtleb vähegi teistmoodi, jookseb neil juhe kokku.