Kas sööte iga päev magusat?

vana hea klassika
Külaline

Kas sööte iga päev magusat?

Postitus Postitas Külaline »

Kas sööte iga päev midagi magusat nt šokolaadi, jäätist, kommi, kooki vms? Millises koguses?
Külaline

Minu magus on puuviljad. Söön peale hommikusööki ühe banaani või datli. Peale õhtusööki veel ühe portsjoni - maasikad, üks pirn, üks kiivi, viinamarjad, mis hooaeg parasjagu juhtub olema. Aga juhtub ka päevi, mil ei söö ühtegi puuvilja.

Küpsetan umbes korra kuus.

Poest ostetud magusat ei söö peaaegu üldse. Restoranis võtan magustoidu üliharva. Olen üleüldse rohkem soolase toidu inimene.
Külaline

Ei! Puuvilju -marju ei söö üldse. Magusat äkki korra kuus. Miks peaks? Sama hea küsimus, et kas tarvitate narkootikume iga päev?
Külaline

Ei, iga päev ei söö. Aga see teema näiteks tuletas meelde, et mul on kapis jäätist. Nüüd lähen jäätist sööma. Üldiselt ei tule meelde see magusa söömine.
Külaline

Jep, iga päev. Mõistlik kogus. Pigem küpsis, keeks. Šokolaadi-kommi-martsipsni ei söö, jäätis paar korda aastas.
Mustikas ja õun ka igapäevaselt.
Külaline

Ei söö, pigem väga harva. Ka mina ei tarbi puuvilju - mõttetu suhkur. Magustatud jooke ei joo, kohvi ja tee sisse midagi magustavat ei pane. Mul enamasti pole üldse magusaisu, aga kui siis mõnikord tuleb, võin päris palju korraga ära süüa.
Külaline

Söön iga päev ja palju. Šokolaadi, kooki, saiakesi, jäätist
Kõuts
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kõuts »

Ei tea, kas just kõik magusa alla kuulub, aga koduaia saadusi söön küll kogu aeg. Maasikad, sõstrad, tikrid ja nüüd õunad. Kuldrenetid on parasjagu klaasjaks läinud ja väga maitsvad. Paar-kolm päevas ikka. Antioksüdante täis, mahedad ja puha.
Poest magusat ei osta peale jäätise, nädalas mõne väikse söön. Mõned on ikka väga head.
Suhkrut ei väldi, aga tegelikult lisan seda pisut pigem soolastesse toitudesse, jooke ei magusta.
Külaline

Ka mina ei tarbi puuvilju - mõttetu suhkur.

Ise oled üks mõttetu suhkur. Puuviljades on muudki kui ainult suhkrut.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 22:26 Ka mina ei tarbi puuvilju - mõttetu suhkur.

Seda muud on köögiviljades sama edukalt. Miinus mõttetu suhkur.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 22:48
Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 22:26 Ka mina ei tarbi puuvilju - mõttetu suhkur.

Seda muud on köögiviljades sama edukalt. Miinus mõttetu suhkur.
Köögiviljades jah pole üldse suhkrut. Eriti pole seda peedis ja porgandis.
Külaline

Söön. Vabalt võin süüa 200 g šokolaadi.
Külaline

Söön. Kooke, magustoite, shokolaadi. Samas mul tekib iga sügis küsimus, kui on meevarude müümine meil töö juures, tuttava mesiniku käest. Kõik ostavad. On see kasulikum, kui suhkur. Kallim kindlasti. Aga kas ka nii palju kasulikum?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Sept 2024 07:50 Söön. Kooke, magustoite, shokolaadi. Samas mul tekib iga sügis küsimus, kui on meevarude müümine meil töö juures, tuttava mesiniku käest. Kõik ostavad. On see kasulikum, kui suhkur. Kallim kindlasti. Aga kas ka nii palju kasulikum?
On ikka kasulikum, näiteks kui kurk valutab, siis lusikatäis mett aitab. Gripi puhul teen küüslauk, mesi, sidrun möksi ja aitab üldiselt paraneda päris hästi. Meel on raviomadused. Niisama seda väga ei söö. Nt kuuma tee sisse ei ole mõtet panna, kui vesi on üle 60-70 kraadi, siis raviomadused kaovad, siis on tõesti lihtsalt kallis suhkur :)
Külaline

Söön. Iga päev joon mahla või limonaadi, söön jogurteid ja saiakesi. Kahju ainult, et nende valik igas poes nii ühetaoline on..
Külaline

Jah söön, igapäevaselt. Hetkel imetan ning käin kõrge intensiivsusega trennides seega tunnen tihti, et vajan lisaenergiat. Sobivad nii šokolaad, jäätised, kommid, küpsised jm. Söön puuvilju ja kasutan mett/suhkrut toitudes ja kohvis-tees.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Sept 2024 09:08 Jah söön, igapäevaselt. Hetkel imetan ning käin kõrge intensiivsusega trennides seega tunnen tihti, et vajan lisaenergiat. Sobivad nii šokolaad, jäätised, kommid, küpsised jm. Söön puuvilju ja kasutan mett/suhkrut toitudes ja kohvis-tees.
Imetades ma just sinu loetletud asju ei tarbinud. Muul ajal veel aga imetades on vastutus lapse tervise eest.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Sept 2024 10:12
Külaline kirjutas: 07 Sept 2024 09:08 Jah söön, igapäevaselt. Hetkel imetan ning käin kõrge intensiivsusega trennides seega tunnen tihti, et vajan lisaenergiat. Sobivad nii šokolaad, jäätised, kommid, küpsised jm. Söön puuvilju ja kasutan mett/suhkrut toitudes ja kohvis-tees.
Imetades ma just sinu loetletud asju ei tarbinud. Muul ajal veel aga imetades on vastutus lapse tervise eest.
Ja mis selle lapsega juhtub sinu arust siis, kui ema magusat sööb? Rinnapiim läheb magusaks nagu suhkur? Kui laps pole just allergiline, ei tee ka šokolaad mitte midagi.
Külaline

Minul seda magusasoolikat ei ole. Kuus korra vb võtan mõne kommi või jäätise.
Pole kunagi olnud. Välja arvatud raseduse ajal. Siis tõesti lausa pidin saama.
Magusad mahlad, koogid, pirukad, kommid jäävad minust kõik poodi.
Aga suurem laps on küll suur maiasmokk. Isasse ilmselt.

Ma ise eelistan soolast snäkki. Krõpsud, pitsad, pirukad kui siis alati soolased(hakkliha, viineri, minipitsad jne).
Aga hetkel väldin ka neid, sest tahaks kaalu alla saada.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Sept 2024 10:15
Külaline kirjutas: 07 Sept 2024 10:12
Ja mis selle lapsega juhtub sinu arust siis, kui ema magusat sööb? Rinnapiim läheb magusaks nagu suhkur? Kui laps pole just allergiline, ei tee ka šokolaad mitte midagi.
Sama küsimus😀 magus imetamise ajal küll keelatud ei ole. Toitumine muidugi peab olema tasakaalus ja tervislik, nagu ka mitteimetades (!) aga mõistlikus koguses magusatarbimine lapsele halvasti ei mõju.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist