Petised marketplaces
-
Külaline
Petised marketplaces
Kas ongi nii nagu tundub, et peteiseid fb marketplaces on metsikult palju
2024 tehtud kontod välismaiste nimedega, eesti keeles kõnelevad.
Mille järgi veel kindlaks teha, täiesti lootusetu üritus ikka
Mille järgi veel kindlaks teha, täiesti lootusetu üritus ikka
-
Külaline
Ma nii teengi kindlaks, et vaatan kontot. Kui kahtlen, siis küsimusele, kas kaup on alles, vastan jah. Kui edasi tuleb see jutt, et saadan kulleri järgi, siis lihtsalt rohkem ei reageeri, ongi kõik. Eks need libaostjad on tüütud küll, aga seni olen oma asjad ikka müüdud saanud.
-
Abc
Sama nagu eelmine. Kui keegi kirjutab. Kohe vaatan profiili ja kui seal on 2023-2024 loodud konto, tuleb raudselt see kulleri jutt. Kui tuleb lahkun vestlusest või teavitan scamist.
Aga neid tuleb kohe peale uue müügikuulutuse ohtralt.
Osadele, kes on konto loonud 24, ma üldse ei vastagi
-
Külaline
Mis eelis on üldse FB Marketplace´l? Isiklikult ei meeldi süsteem, et enne maksad raha eraisikule ja siis jääd ootama, kas ja millal kaup tuleb. Liiga riskantne ja pole päris võrreldav eelneva kauba eest tasumisega tuntud e-poodidele. Eraisik võiks ootel oleva raha saada siis, kui kaup on käes.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 15:34 Kas ongi nii nagu tundub, et peteiseid fb marketplaces on metsikult palju
-
Külaline
Olen sealtkaudu müünud mõned vanad laste jalgrattad, aga tingimuseks oli, et ostja tuleb isiklikult järele ning maksab sularahas. Loomulikult ilmusid mõned kulleri jutuga petised ka, aga neid on lihtne ära tunda. Üks, mis reedab, on see, et nad küsivad, kas kaup on alles, jaatuse korral vastavad alati ühtmoodi: "Ok, ma võtan!" Ükski õige ostja ei öelnud kunagi "Ok" oma jutu algul. See ka veider, et ise pole ratast ülegi vaadanud, aga juba on kindel tahtja ning lubab kulleri järele saata. Vana ratta ost lihtsalt ei käi nii.
-
kb,nm.
miks te üldse seal marketplaces müüte?
ise müün osta.ee-s. soovimatud õngitsejad saab väga kergesti ellimineerida, kui panna oksjoni juurde linnuke lahtrisse, et ostja peab olema 18+ (st registreeritud ja id-kaardiga indentifitseeritud kasutaja.
ise müün osta.ee-s. soovimatud õngitsejad saab väga kergesti ellimineerida, kui panna oksjoni juurde linnuke lahtrisse, et ostja peab olema 18+ (st registreeritud ja id-kaardiga indentifitseeritud kasutaja.
Sest marketplaces käib müük tavaliselt kiiremini. Ma olen üldiselt väike müüja, aga olen mõlemal pool proovinud. Minu kogemuse järgi facebookis käib kõik kiiremini. Marketplace annab võimaluse kuulutus kindlatesse gruppidesse lisada, hea lihtne.kb,nm. kirjutas: ↑10 Juun 2024 15:52 miks te üldse seal marketplaces müüte?
-
Külaline
On ka petiseid, kes kasutavad varastatud /häkitud kontot. Ei ole kahjuks ainult 2024 loodud profiilidAbc kirjutas: ↑10 Juun 2024 14:21 Sama nagu eelmine. Kui keegi kirjutab. Kohe vaatan profiili ja kui seal on 2023-2024 loodud konto, tuleb raudselt see kulleri jutt. Kui tuleb lahkun vestlusest või teavitan scamist.
-
Külaline
Ma räägin ühe hiljaaegu kuuldud loo. Pole seotud otseselt marketplacega. Tuttav müüb ühte riideeset. Hind 60 €. Huvilisi palju ei ole. Üks siis tekkis, aga see juba kuu aega ei saa asja vaatama ja selga proovima tulla. Eile siis helistas ja pakkus välja variandi, et ta tuleks jalgrattaga, aga kuna vahemaa on mingi 150 km, siis ta ei ole kindel, kas ta tagasi jõuab samal päeval vändata. Küsis tuttava käest, et äkki see pakub öömaja ja siis järgmine päev väntaks ta tagasi. Vaata kuhu me jõudnud oleme 
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Tolmukübe ja 8 külalist