Asi pole mingis toitainepuudulikkuses, vaid tärklis ja suhkur on hea toit bakteritele ja bakterite toodavad hapet, mis lagundavad hambaid.Külaline kirjutas: ↑09 Aug 2024 16:40Kõlab loogiliselt. Teravili on happeline ja tõstab suu pH taset. Aitab kaasa toitainepuudulikkusele ka, millest see kasside eksperiment rääkib, kuna teravilja arvelt sööd vitamiinirikast toitu vähem, ning seal olevad antivitamiinid takistavad selle väiksegi osa imendumist. Happelisust aitab korralik suuhooldus neutraliseerida, toitainepuuudst mitte. Sellepärast mõnel lagunevad hambad isegi siis, kui neid hoolega peseb. Nad ise muidugi usuvad, et põhjuseks on geneetiline loterii või muu selline nõiakunst.Külaline kirjutas: ↑09 Aug 2024 15:51
Mina vaatasin just ühte dokumentaali ja seal öeldi, et inimeste hambad hakkasid lagunema siis, kui inimesed hakkasid teravilja sööma. Hiljem lisandus veel suhkur. Ja näidati neid leitud lõualuid, hambad olid inimestel ikka väga halvas korras selleks ajaks, kui ära surid. Koduloomadel hambad lagunevad ilmselt ka sellepärast, et nende toidus on ka teravili.
Hambutu Eesti
-
Külaline
-
Külaline
Mille poolest sellised mehed vähemõudsed on?Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2024 21:04 TA olen.
Lihtsalt õudsed on need naised, kel lagunenud hambad suus, kuid suitsu ja alko jaoks jätkub alati.
-
Külaline
Meil on kollektiivis tööl samuti üks naine kellel juba aastaid suus ainult esihambad kui naerab siis külgedel tühjus. Aga nüüd on lasknud esihambale kaunistuse kivikese panna. On muidu kah alati ülihoolitsetud geelküüned jne. aga hambaid samuti tehtud ei saa.
-
Külaline
Sellised mehed on põhja käinud ja tiksuvad kuskil poe taga, kus silma ei jää, naisterahvad käivad isegi tööl. Kole vaatepilt tõesti.
-
Külaline
Ei ole nii. Tea nmitut meest, kes pole vaesed, uhked autod, normaalne töökoht, aga kui naeratavad, on tagantpoolt hambaid kõvasti puudu. Mõne hambad on mind täiesti šokeerinud. Et ole see ainult poetaguste probleem.Külaline kirjutas: ↑06 Sept 2024 18:51Sellised mehed on põhja käinud ja tiksuvad kuskil poe taga, kus silma ei jää, naisterahvad käivad isegi tööl. Kole vaatepilt tõesti.
-
Külaline
Mul on ka selline tuttav mees. Koguaeg liisib omale uhiuusi autosid, aga hambaid pole enam suhu paegu üldse jäänud. Mingid paar pruuni kodarat on. Hambaid ei ole mitte kunagi pesnud.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 09:26Ei ole nii. Tea nmitut meest, kes pole vaesed, uhked autod, normaalne töökoht, aga kui naeratavad, on tagantpoolt hambaid kõvasti puudu. Mõne hambad on mind täiesti šokeerinud. Et ole see ainult poetaguste probleem.
Tal on täiesti normaalne naine. Ma ei saa aru, miks naine ei suuna meest, kui mees ise selle peale ei tule? Esiteks, kuidas sa suudled sellise inimesega, kellelt vaatab suust vastu selline pruun röga? Teiseks, ega hambad ei ole vaid esteetiline küsimus. Varem või hiljem hakkab see su tervist üleüldiselt mõjutama, sest kui sul ei ole hambaid, millega toitu närida, siis see mõjub sooltele halvasti. Rääkimata sellest, et hammasteta jääd ju ilma paljudest maitseelamustest.
-
Külaline
Minu mehel on suurem osa hambaid puudu. Põhjuseks 2 avariid: üks üliraske avarii autoga (mh koljuluu hulgimurd, pool aastat reanimatsioonis), teine hiljem rattaga, kui näoli vastu asfalti lendas.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 09:26Ei ole nii. Tea nmitut meest, kes pole vaesed, uhked autod, normaalne töökoht, aga kui naeratavad, on tagantpoolt hambaid kõvasti puudu. Mõne hambad on mind täiesti šokeerinud. Et ole see ainult poetaguste probleem.
Ta on - tema palgaga võrreldes - kulutanud niigi ulmesummasid igasugustele plaatproteesidele, aga kuna proteesid rõhuvad neile vähestele hammastele, mis avariide järel alles, siis murduvad needki proteeside avaldatava jõu tõttu järjest ära. Kui inimese palk on eesti mediaanpalga tasemel, siis sellega paraku kogu suutäit implanaate ei pane.
Jah, abikaasana mind häirivad need mehe puuduvad hambad, aga ma tänan õnne, et ta siiski avarii tagajärjel veel ellu jäi.
-
Külaline
[/quote]
Ei ole nii. Tea nmitut meest, kes pole vaesed, uhked autod, normaalne töökoht, aga kui naeratavad, on tagantpoolt hambaid kõvasti puudu. Mõne hambad on mind täiesti šokeerinud. Et ole see ainult poetaguste probleem.
[/quote]
Minu mehel on suurem osa hambaid puudu. Põhjuseks 2 avariid: üks üliraske avarii autoga (mh koljuluu hulgimurd, pool aastat reanimatsioonis), teine hiljem rattaga, kui näoli vastu asfalti lendas.
Ta on - tema palgaga võrreldes - kulutanud niigi ulmesummasid igasugustele plaatproteesidele, aga kuna proteesid rõhuvad neile vähestele hammastele, mis avariide järel alles, siis murduvad needki proteeside avaldatava jõu tõttu järjest ära. Kui inimese palk on eesti mediaanpalga tasemel, siis sellega paraku kogu suutäit implanaate ei pane.
Jah, abikaasana mind häirivad need mehe puuduvad hambad, aga ma tänan õnne, et ta siiski avarii tagajärjel veel ellu jäi.
[/quote]
No pangugi siis terve sahtel plaatproteese täis nagu vanad inimesed. Ei usu, et neil mingeid ulmesummasid on kulutada. Ikka parem kui hambutu olla.
Ei ole nii. Tea nmitut meest, kes pole vaesed, uhked autod, normaalne töökoht, aga kui naeratavad, on tagantpoolt hambaid kõvasti puudu. Mõne hambad on mind täiesti šokeerinud. Et ole see ainult poetaguste probleem.
[/quote]
Minu mehel on suurem osa hambaid puudu. Põhjuseks 2 avariid: üks üliraske avarii autoga (mh koljuluu hulgimurd, pool aastat reanimatsioonis), teine hiljem rattaga, kui näoli vastu asfalti lendas.
[/quote]
No pangugi siis terve sahtel plaatproteese täis nagu vanad inimesed. Ei usu, et neil mingeid ulmesummasid on kulutada. Ikka parem kui hambutu olla.
-
Külaline
[/quote]Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 18:31
[/quote]
[/quote]
tal ongi plaatproteesid. aga järjest murduvad ära need hambad, mille külge need kinnitatud on. tuleb tellida jälle uued mingi uue kujuga ja vahepeal hambutu olla. tal viimase aasta jooksul juba olnud vaja 3x plaatproteese sellepärast ümber teha või välja vahetada.
-
Külaline
No siis tuleb kõik välja tõmmata ja panna All-on-4 või All-on-6. Tänapäeval ei ole küll ühtegi vabandust hambutuna ringi käia. On igasuguseid variante, nii odavamaid kui kallimaid.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 19:00
tal ongi plaatproteesid. aga järjest murduvad ära need hambad, mille külge need kinnitatud on. tuleb tellida jälle uued mingi uue kujuga ja vahepeal hambutu olla. tal viimase aasta jooksul juba olnud vaja 3x plaatproteese sellepärast ümber teha või välja vahetada.
-
Külaline
ta ju kirjutas, et ta mees saab mediaanpalgast vähem. mismoodi sa 1000€ netopalgaga implanaate paned ja lausa 4tk korraga.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 21:43No siis tuleb kõik välja tõmmata ja panna All-on-4 või All-on-6. Tänapäeval ei ole küll ühtegi vabandust hambutuna ringi käia. On igasuguseid variante, nii odavamaid kui kallimaid.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 19:00
-
Külaline
Naise palga eest?Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 23:21
ta ju kirjutas, et ta mees saab mediaanpalgast vähem. mismoodi sa 1000€ netopalgaga implanaate paned ja lausa 4tk korraga.
-
Külaline
Hea point. On ju elementaarne, et kui üks teenib vähem, siis teine teenib rohkem.
-
Külaline
No paneb neile vähestelegi rõhku .Külaline kirjutas: ↑06 Sept 2024 07:46 Meil on kollektiivis tööl samuti üks naine kellel juba aastaid suus ainult esihambad kui naerab siis külgedel tühjus. Aga nüüd on lasknud esihambale kaunistuse kivikese panna. On muidu kah alati ülihoolitsetud geelküüned jne. aga hambaid samuti tehtud ei saa.
-
Külaline
ups, aga siinse foorumi reeglitest ei loe küll kuskilt välja, et siin tohivad kommenteerimas ja lugemas käia vaid need, kes teenivad vähemalt 3 eesti keskmist palka.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 19:43Hea point. On ju elementaarne, et kui üks teenib vähem, siis teine teenib rohkem.
mina näiteks ei tunne oma tutvusringkonnas mitte ühtegi inimest, kel oleks implanaadid, sest töötan valdkonnas, mille palk jääb keskmisest palgast oluliselt allapoole.
-
Külaline
Minu neto on 1267 ja mina panen neid praegu 3tk korraga. 1500 eurot hammas. See protsess on nii pikaajaline, et on aega raha koguda. Jah, umbes aasta aega muudele asjadele kulutada ei saa, aga mina suhtun sellesse kui investeeringusse. Mul on suuremad võimalused tööle saada meeldiva välimusega, kui hambutu mutina. Hambad on üks esimesi asju, mis vestluskaaslasele silma hakkavad, eriti kui need on puudu, järelikult peavad need olema võimalikult heas korras.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 23:21
ta ju kirjutas, et ta mees saab mediaanpalgast vähem. mismoodi sa 1000€ netopalgaga implanaate paned ja lausa 4tk korraga.
Ausalt öelda pead ikka jube kaua ootama, kuni saabub see õnnis hetk, suu korras on ja saad uuele, vinge palgaga tööle kandideerida.Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 06:41Minu neto on 1267 ja mina panen neid praegu 3tk korraga. 1500 eurot hammas. See protsess on nii pikaajaline, et on aega raha koguda. Jah, umbes aasta aega muudele asjadele kulutada ei saa, aga mina suhtun sellesse kui investeeringusse. Mul on suuremad võimalused tööle saada meeldiva välimusega, kui hambutu mutina. Hambad on üks esimesi asju, mis vestluskaaslasele silma hakkavad, eriti kui need on puudu, järelikult peavad need olema võimalikult heas korras.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 23:21
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline