tõsielupildike tutvumisportaalist
tõsielupildike tutvumisportaalist
M: Kuidas läheb?
N: Tere!
Oh, hästi kiired ajad olid, ettevalmistus kooliks siis lapselaps läks esimesse klassi jne...
Ja kuidas sinul läinud?
M: Mõtlen. Pidime kohtuma? Siin kirjutamine nüristab vaimu...
N: Ja pidime...
Mida vahepeal teinud oled?
M: Igaks juhuks täpsustan, et ... Minu abielusolek Sind ei häiri? On nii elus läinud...
N: Mäletan, et oled abielus. Kus ja millal sulle sobiks?
Oh, hästi kiired ajad olid, ettevalmistus kooliks siis lapselaps läks esimesse klassi jne...
Ja kuidas sinul läinud?
M: Igaks juhuks täpsustan, et ... Minu abielusolek Sind ei häiri? On nii elus läinud...
-
Külaline
Üks on abielus ja teine on abielus olnud, vähemalt. Kust mujalt see lapselaps.
Nii et mis valesti on?
Nii et mis valesti on?
-
Teadjanaine
Oh häda, vaesel mehel on elus nii õnnetult läinud, et sattus kuidagi abielus olema. Kurpkurp...
Isegi kui ma abielus mehega kebendada tahaksin, siis sellise mentaliteedi peale jääb allikas kuivaks.
Isegi kui ma abielus mehega kebendada tahaksin, siis sellise mentaliteedi peale jääb allikas kuivaks.
Tean suhet kus abielu on juba kaks aastat üksnes paberil. Mõlemad osapooled elavad oma elu, ja lepivad sellega. Aga see ei pruugi nii olla...enamasti ei ole.level kirjutas: ↑09 Sept 2024 13:04 M: Kuidas läheb?
Ja kuidas sinul läinud?
-
Külaline
Ja mis seal vahet on täpsemalt?
-
Külaline
Mis kuradi mentaliteedi? Inimene ütleb ausalt ära kuidas on. Ise saad valida kas ütled kohe nägemist või tere tulemast.Teadjanaine kirjutas: ↑09 Sept 2024 15:10 Oh häda, vaesel mehel on elus nii õnnetult läinud, et sattus kuidagi abielus olema. Kurpkurp...
-
Külaline
Ja mis sinu jaoks vahet on?
-
Külaline
Kui abielus olijale pole tema enda abielu probleemiks, siis miks kellelgi teisele peaks olema. Oma suhete eest vastutab ikka suhtes olija ise, mitte keegi teine.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 15:43Postitus on kustutatudTeadjanaine kirjutas: ↑09 Sept 2024 15:10 Oh häda, vaesel mehel on elus nii õnnetult läinud, et sattus kuidagi abielus olema. Kurpkurp...
-
Külaline
Räägi seda siis kui peksa saad;))Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 15:47Kui abielus olijale pole tema enda abielu probleemiks, siis miks kellelgi teisele peaks olema. Oma suhete eest vastutab ikka suhtes olija ise, mitte keegi teine.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 15:43Kurpkurp küll aga see on reaalne elu. Abielu ei ole kummalegile enam mingi väärtus. Narr oleks ainult mehi nuhelda pattu langemise eest. Abielus mehed kepivad vallalisi, abielus, kooselus naisi. Kurpkurp. Sind vist ikka ei kepitaks kurpkurpTeadjanaine kirjutas: ↑09 Sept 2024 15:10 Oh häda, vaesel mehel on elus nii õnnetult läinud, et sattus kuidagi abielus olema. Kurpkurp...
-
Külaline
Tänan, ma oskan enda eest seista. Pealegi ei otsi ma omale suhteväliseid seiklusi.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 16:03 Räägi seda siis kui peksa saad;))
-
Külaline
Hiljuti mingi väljamaa tiktokker pandi kinni, ses tappis naise ja tolle uue meessõbra. Raiskas ära enda elu ja raiskas ära teiste elud.
Kahjuks iga mees ei ole võimeline oma emotsioonidega toime tulema. Üks hakkab sõnu loopima, teine laseb rusikad käiku, kolmas, neljas, viies..
Inimene ei saa end panna teiste inimeste kingadesse. Kuldne reegel on aga see, et ära tee oma armsamale seda, mida ei taha, et sulle tehtakse.
Ma tean mitut inimest, kes endale Tinderist (äpist, mitte portaalist) kaaslase leidnud. Pigem on tänapäeval hoopis küsimus, kus on kõik truud inimesed, kelle kooslus püsibki surmani. Kus nad kõik on, sest mulle tundub, et neid väga palju enam pole. Vbla ainult maapiirkondades, seal tunduvad kõik sellised mõistlikud olevat.
Kahjuks iga mees ei ole võimeline oma emotsioonidega toime tulema. Üks hakkab sõnu loopima, teine laseb rusikad käiku, kolmas, neljas, viies..
Inimene ei saa end panna teiste inimeste kingadesse. Kuldne reegel on aga see, et ära tee oma armsamale seda, mida ei taha, et sulle tehtakse.
Ma tean mitut inimest, kes endale Tinderist (äpist, mitte portaalist) kaaslase leidnud. Pigem on tänapäeval hoopis küsimus, kus on kõik truud inimesed, kelle kooslus püsibki surmani. Kus nad kõik on, sest mulle tundub, et neid väga palju enam pole. Vbla ainult maapiirkondades, seal tunduvad kõik sellised mõistlikud olevat.
-
Külaline
Vanasti muide ei seigeldud selliselt, kõik teavad, ei olnud mingeid portaale ega äppe. Võimaluste paljusus ei tähenda veel, et see hea oleks. Vanaduse eest ei jookse kindlasti ära oma seiklustega, vanadus tuleb ikka peale ja seda kõigil olenemata eluviisidest.
-
Külaline
Mulle tundub maapiirkondades just rohkem seda va liiderlikkust ja kõrvalsuhteid olema. Kusjuures täiesti avalikult aktsepteeritud, küla teab, kaaslane teab ja ajab teatud õhtutel mööda küla taga. Kakeldakse-lepitakse ära ja mõneks ajaks jälle rahu majas nuni kõik kordub täpselt sama rada pidi.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 16:15 Hiljuti mingi väljamaa tiktokker pandi kinni, ses tappis naise ja tolle uue meessõbra. Raiskas ära enda elu ja raiskas ära teiste elud.
-
Külaline
Oleneb asjaoludest. Reaalsus on see, et elad oma perega koos kuskil suht tühjas kohas, keegi ei sega ja keegi ei sekku. Linnas aga hüppad läbi ühest kohvikust, siis teisest, jälle portaalitad. Maal elamiseks peab olema väga hea klapp, muidu ei saa koos elada privaatses kohas. Kui sul maal elab mingi mõnisada inimest ja enamus on eakad, siis pole ju juttugi, et olukord oleks sama, mis linnas. Imetlen inimesi, kes suudavad elada kuskil hajaasustuses üksmeelselt.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 16:20Mulle tundub maapiirkondades just rohkem seda va liiderlikkust ja kõrvalsuhteid olema. Kusjuures täiesti avalikult aktsepteeritud, küla teab, kaaslane teab ja ajab teatud õhtutel mööda küla taga. Kakeldakse-lepitakse ära ja mõneks ajaks jälle rahu majas nuni kõik kordub täpselt sama rada pidi.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 16:15 Hiljuti mingi väljamaa tiktokker pandi kinni, ses tappis naise ja tolle uue meessõbra. Raiskas ära enda elu ja raiskas ära teiste elud.
-
Külaline
No nii on jah. Meil maal on nii, et sharing is careing. Ants ja Mari elavad koos, aga vahepeal on Ants Soomes ja Jüri käib Mari "aitamas". Koos ööbimisega. Ja vahepeal on jälle nii, et Jüri ja Ants joovad kahekesi ning Mari saadetakse üldse perse.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 16:20Mulle tundub maapiirkondades just rohkem seda va liiderlikkust ja kõrvalsuhteid olema. Kusjuures täiesti avalikult aktsepteeritud, küla teab, kaaslane teab ja ajab teatud õhtutel mööda küla taga. Kakeldakse-lepitakse ära ja mõneks ajaks jälle rahu majas nuni kõik kordub täpselt sama rada pidi.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 16:15 Hiljuti mingi väljamaa tiktokker pandi kinni, ses tappis naise ja tolle uue meessõbra. Raiskas ära enda elu ja raiskas ära teiste elud.
-
Külaline
Linnainimene on samas liiga mugav, ta ei viitsi end välja ajada ega eriti kuskil kohvikutes istuda ega portaalitada. Hajaasustuses on rohkem neid, kelle jaoks ei ole auto väljaajamine ja ka näiteks 50km kaugusele tutijahile võika pikemale munaringile sõitmine mingi probleem.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 16:23
Oleneb asjaoludest. Reaalsus on see, et elad oma perega koos kuskil suht tühjas kohas, keegi ei sega ja keegi ei sekku. Linnas aga hüppad läbi ühest kohvikust, siis teisest, jälle portaalitad. Maal elamiseks peab olema väga hea klapp, muidu ei saa koos elada privaatses kohas. Kui sul maal elab mingi mõnisada inimest ja enamus on eakad, siis pole ju juttugi, et olukord oleks sama, mis linnas. Imetlen inimesi, kes suudavad elada kuskil hajaasustuses üksmeelselt.
-
Külaline
Vastu hakkab kogu see labasus ja moraalilagedus. Ei usu, et need inimesed ise õnnelikud on.
-
Külaline
No aga kes keelab sul võtta mõni põline maapoiss, kes tahab lihtsalt elu ja samu asju ning kel pole kunagi midagi eriti valida olnud (naiste mõttes siis). Selline tea muud tahtagi, mingist suurest valikust rääkimata. Elategi õnnelikult ja eraldatult kõigi oma meeldivate ja ka mitte nii meeldivate iseloomude ja kiiksudega.
Mina eelista(si)n valida ise endale sobivaim võimalik variant, kuna erinõudmisi on piisavalt palju ning tahan, et ka partner teeks teadliku ja informeeritud valiku. Siis ei teki ka mingeid, äkki sealpool "tara" on maitsvam ristik mõtteid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Mammut, YaCy [Bot] ja 2 külalist