tõsielupildike tutvumisportaalist

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 16:36 Vastu hakkab kogu see labasus ja moraalilagedus. Ei usu, et need inimesed ise õnnelikud on.
Mitte keegi samas ei keela sinul elada just nii nagu sina ise õigeks pead.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 16:44
Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 16:32
Postitus on kustutatud
No aga kes keelab sul võtta mõni põline maapoiss, kes tahab lihtsalt elu ja samu asju ning kel pole kunagi midagi eriti valida olnud (naiste mõttes siis). Selline tea muud tahtagi, mingist suurest valikust rääkimata. Elategi õnnelikult ja eraldatult kõigi oma meeldivate ja ka mitte nii meeldivate iseloomude ja kiiksudega.

Mina eelista(si)n valida ise endale sobivaim võimalik variant, kuna erinõudmisi on piisavalt palju ning tahan, et ka partner teeks teadliku ja informeeritud valiku. Siis ei teki ka mingeid, äkki sealpool "tara" on maitsvam ristik mõtteid.
Mulle maaelu ei sobi, sest mulle on vaja inimesi ümber. Ma ei kujuta ette, et peaksin kedagi taluma 24/7 ühes majas. Vahe on selles, et ma ei põgene läbi portaalide, vaid leian endale muud ägedat tegevust.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 16:57
Mulle maaelu ei sobi, sest mulle on vaja inimesi ümber. Ma ei kujuta ette, et peaksin kedagi taluma 24/7 ühes majas. Vahe on selles, et ma ei põgene läbi portaalide, vaid leian endale muud ägedat tegevust.
Ma arvan, et seal portaalides on ikka suhteliselt väike osa inimestest ja suht sama seltskond igas erinevas portaalis. Enamus inimesi ei "portaalita" vaid elavad päris rahulikult oma elu.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 17:01
Ma arvan, et seal portaalides on ikka suhteliselt väike osa inimestest ja suht sama seltskond igas erinevas portaalis. Enamus inimesi ei "portaalita" vaid elavad päris rahulikult oma elu.
Ma ei arvagi seda ja lasengi elada seal linnas, kus meeldib, tehes ise siis teisi valikuid selle tõttu, mis muudavad ka mu ülejäänud elu.
Külaline

Kui öelda, et linnad ja maapiirkonnad on suured kõigile, ei ole. Reaalsuses tegelikult ei ole. Ja kahjuks on see elu paratamatus, et nii loobudki algul lõpuaktusest, siis töökohast jne....
Külaline

level kirjutas: 09 Sept 2024 13:04 M: Kuidas läheb?
N: Tere!
Oh, hästi kiired ajad olid, ettevalmistus kooliks siis lapselaps läks esimesse klassi jne...
Ja kuidas sinul läinud?
M: Mõtlen. Pidime kohtuma? Siin kirjutamine nüristab vaimu...
N: Ja pidime...
Mida vahepeal teinud oled?
M: Igaks juhuks täpsustan, et ... Minu abielusolek Sind ei häiri? On nii elus läinud...
N: Mäletan, et oled abielus. Kus ja millal sulle sobiks?
Siit on hästi, näha, kes hädalisem ja suurema seksisooviga pool on, ja need pole mitte need "neljaviiekümbised", vaid ontlikud abielumehed, kellega kuri saatus "nii" on teinud :P vaesekesed! Naisel oli see mees arvatavasti juba meelest läinud vahepeal. Ja oma abielu peaks hoidma ikka abielus olija ise, mitte ei pea teised teda kiusatusest päästma (eriti kuna ise tutvumisportaali ronib, paras oleks hoorajäägrile, et ta naine seda näeks).
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 17:39
Oh, hästi kiired ajad olid, ettevalmistus kooliks siis lapselaps läks esimesse klassi jne...
Ja kuidas sinul läinud?
M: Igaks juhuks täpsustan, et ... Minu abielusolek Sind ei häiri? On nii elus läinud...
Siit on hästi, näha, kes hädalisem ja suurema seksisooviga pool on, ja need pole mitte need "neljaviiekümbised", vaid ontlikud abielumehed, kellega kuri saatus "nii" on teinud :P vaesekesed! Naisel oli see mees arvatavasti juba meelest läinud vahepeal. Ja oma abielu peaks hoidma ikka abielus olija ise, mitte ei pea teised teda kiusatusest päästma (eriti kuna ise tutvumisportaali ronib, paras oleks hoorajäägrile, et ta naine seda näeks).
Mõlemad on suht kiimased. Ega neil vanaemadel enam ülemäära tahtjaid ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 18:13 Mõlemad on suht kiimased. Ega neil vanaemadel enam ülemäära tahtjaid ei ole.
Mulle on küll mulje jäänud, et absoluutselt kõigil naistel on seal ülemäära tahtjaid, ka pildita profiilidel ja päris krokodillidel :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 18:37
Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 18:13 Mõlemad on suht kiimased. Ega neil vanaemadel enam ülemäära tahtjaid ei ole.
Mulle on küll mulje jäänud, et absoluutselt kõigil naistel on seal ülemäära tahtjaid, ka pildita profiilidel ja päris krokodillidel :lol:
Mingid ärajoonud maxima antsud kirjutavad igaks juhuks kõikidele. Aga need pole mehed.
Külaline

Kus see point oli? Ei tohi väljaspool kodu enam inimestega suhelda w? Mida helli?
Külaline

[/quote]

Mulle tundub maapiirkondades just rohkem seda va liiderlikkust ja kõrvalsuhteid olema. Kusjuures täiesti avalikult aktsepteeritud, küla teab, kaaslane teab ja ajab teatud õhtutel mööda küla taga. Kakeldakse-lepitakse ära ja mõneks ajaks jälle rahu majas nuni kõik kordub täpselt sama rada pidi.
[/quote]

Maal on mingisugunegi sotsiaalne kontroll. Äpi majanduses majandavatel lohakatel suurematest linnadest on ikka kergem. Teeb õhe kahe mehega kepid ära ja keegi ei tunnegi ja ei saa teadagi. Või sõidetakse teise linna kus abielumees on hotelli toa võtnud. Keppp tehtud tsauuu-pakaaa :lol: :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 18:48
Mingid ärajoonud maxima antsud kirjutavad igaks juhuks kõikidele. Aga need pole mehed.
Naistel on ikka rohkem valikut kui meestel, sest enamus seal passijatest ongi ju mehed. Mina kunagi olin Tinderis, olin 45 siis, pilti isegi ei pannud, nädalaga oli 2000 tutvuda soovijat. Mingeid ärajoonud trolle polnud ühtki. Palju oli nooremaid ja musklimehi. Eks paljud olid ehk seksi peal väljas, aga et soovijaid ei oleks olnud, seda ei saa öelda.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 16:30
Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 16:23
Oleneb asjaoludest. Reaalsus on see, et elad oma perega koos kuskil suht tühjas kohas, keegi ei sega ja keegi ei sekku. Linnas aga hüppad läbi ühest kohvikust, siis teisest, jälle portaalitad. Maal elamiseks peab olema väga hea klapp, muidu ei saa koos elada privaatses kohas. Kui sul maal elab mingi mõnisada inimest ja enamus on eakad, siis pole ju juttugi, et olukord oleks sama, mis linnas. Imetlen inimesi, kes suudavad elada kuskil hajaasustuses üksmeelselt.
Linnainimene on samas liiga mugav, ta ei viitsi end välja ajada ega eriti kuskil kohvikutes istuda ega portaalitada. Hajaasustuses on rohkem neid, kelle jaoks ei ole auto väljaajamine ja ka näiteks 50km kaugusele tutijahile võika pikemale munaringile sõitmine mingi probleem.
Linnainimene oma korteris istubki. Nelja seina vahel. Ja surfab ja surfab. Ja kui leiab kellegi siis tormab kohe välja, sest igav on ja püsisuhet tahaks ja peret tahaks ja kõike tahaks.
Maal elavatel on maja ümber midagi teha. Kuskile minekuks peab sõitma jne.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 20:15
Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 18:48

Naistel on ikka rohkem valikut kui meestel, sest enamus seal passijatest ongi ju mehed. Mina kunagi olin Tinderis, olin 45 siis, pilti isegi ei pannud, nädalaga oli 2000 tutvuda soovijat. Mingeid ärajoonud trolle polnud ühtki. Palju oli nooremaid ja musklimehi. Eks paljud olid ehk seksi peal väljas, aga et soovijaid ei oleks olnud, seda ei saa öelda.
Tädi on nii tahetud, tädi on nii pandav;)))))
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 20:17
Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 16:30
Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 16:23
Oleneb asjaoludest. Reaalsus on see, et elad oma perega koos kuskil suht tühjas kohas, keegi ei sega ja keegi ei sekku. Linnas aga hüppad läbi ühest kohvikust, siis teisest, jälle portaalitad. Maal elamiseks peab olema väga hea klapp, muidu ei saa koos elada privaatses kohas. Kui sul maal elab mingi mõnisada inimest ja enamus on eakad, siis pole ju juttugi, et olukord oleks sama, mis linnas. Imetlen inimesi, kes suudavad elada kuskil hajaasustuses üksmeelselt.
Linnainimene on samas liiga mugav, ta ei viitsi end välja ajada ega eriti kuskil kohvikutes istuda ega portaalitada. Hajaasustuses on rohkem neid, kelle jaoks ei ole auto väljaajamine ja ka näiteks 50km kaugusele tutijahile võika pikemale munaringile sõitmine mingi probleem.
Linnainimene oma korteris istubki. Nelja seina vahel. Ja surfab ja surfab. Ja kui leiab kellegi siis tormab kohe välja, sest igav on ja püsisuhet tahaks ja peret tahaks ja kõike tahaks.
Maal elavatel on maja ümber midagi teha. Kuskile minekuks peab sõitma jne.
Kana tahab teri ja hernes tahab keppi.
Külaline

Külaline kirjutas: 4[/url]75]
Selles on sul õigus. 2/3 on ühed samad tegelased juba aastaid. Vahepeal kaovad ja siis on tagasi. Noo ja siis on see 1/3 kellel ei ole ulmenõudmisi. On kahe jalaga maapeal. On ka muidu meeldivad ja vaimselt terved nemad siis tulevad ja lahkuvad kuna leiavad kaaslase. Nendest paraku ka 10% on nigu niuhti tagasi kuna ikka kuskil jäi midagi kipitama.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 17:39
Ja kuidas sinul läinud?
Oota kust otsast siis mehel see häda suurem oli? Tavapärane vestlus, et mitte öelda virtuaalne flirt mis viib soovitud tulemuseni. Mõlemad saavad kokku ja seksivad. Mees kirjutab paari sellisega veel ja pole tal mingit seksi puudust. Täna see prouake ei saa. Ei taha. Homme saab ja tahab. Ja vaevalt nainegi risti ette lööb. Kui juhus ette lükkab siis ära see kasutatakse.
Külaline

Postitus on kustutatud
Ei tea neid mustmiljoneid portaale, eks sina tead paremini. Tinderis on igatahes mehi väga palju rohkem kui naisi. Igasuguses vanuses. Mind eriti ei huvita, kas neid reaalseid kepivendi oleks olnud kümme või mitu tuhat. Mina otsisin normaalset meest ja paar tükki leidsin ka.
Külaline

Anonymous kirjutas: 09 Sept 2024 20:36Mina otsisin normaalset meest ja paar tükki leidsin ka.
Need käivad siis nüüd külakorda?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 20:40
Anonymous kirjutas: 09 Sept 2024 20:36Mina otsisin normaalset meest ja paar tükki leidsin ka.
Need käivad siis nüüd külakorda?
Ei käi. Paar normaalset meest leidsin, kellega kohtamas käisin, ühega elan nüüd koos. Teised olid toredad, aga suurem tõmme oli selle ühega. Mul neid mustmiljonit ei ole tarvis, otsisin seda ühte ja õiget ja leidsin ka.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist