tõsielupildike tutvumisportaalist

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 16:44
Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 16:32
See pole ju vajalik, kui pole vaja põgeneda oma kaaslase eest. Pole ju vaja põgeneda, kui temaga koos elada hajaasustuses. Kui on vaja põgeneda, siis sitt kaaslane.

Paljud lihtsalt ei saa aru, et mitte valikute paljusus pole hea, vaid vahel on hea, kui valikut on vähe. Väikene valik pole kunagi tekitanud üleliigseid eluprobleeme, küll aga on seda teinud suur valikuvõimalus.. Kui küsida, et kas tegelikult õnnelikuks saad läbi selle, ega ei saa ikka küll. Kas ükski pool saab õnnelikuks sellest, ega ikka ei saa küll. Kui on päriselt hea, turvaline ja mõistlik partner, siis ei songi ninaga enam midagi. See oleks alatu.

Ja mina ei tahaks tutijahti, mina tahaks ikka, et mees oleks minu oma ja minuga abielus. Kellel selline mees on, siis ju vedanud. Aga kui ise asja sees ole, siis ei tunneta, et on vedanud ja siis ei märkagi, et selline käitumine võib teisi solvata või haiget teha.

Mina eelista(si)n valida ise endale sobivaim võimalik variant, kuna erinõudmisi on piisavalt palju ning tahan, et ka partner teeks teadliku ja informeeritud valiku. Siis ei teki ka mingeid, äkki sealpool "tara" on maitsvam ristik mõtteid.
Jälle mingi naiivik, kes arvab, et kohtumise hetkel kehtinud arvamused peavad ka hiljem :D
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 20:15
Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 18:48
Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 18:37

Mulle on küll mulje jäänud, et absoluutselt kõigil naistel on seal ülemäära tahtjaid, ka pildita profiilidel ja päris krokodillidel :lol:
Mingid ärajoonud maxima antsud kirjutavad igaks juhuks kõikidele. Aga need pole mehed.
Naistel on ikka rohkem valikut kui meestel, sest enamus seal passijatest ongi ju mehed. Mina kunagi olin Tinderis, olin 45 siis, pilti isegi ei pannud, nädalaga oli 2000 tutvuda soovijat. Mingeid ärajoonud trolle polnud ühtki. Palju oli nooremaid ja musklimehi. Eks paljud olid ehk seksi peal väljas, aga et soovijaid ei oleks olnud, seda ei saa öelda.
Loogiline. Naine, kes ei pane pilti, on kole kui öö. Loomulikult on maailma kergeima seksi jahil pea kõik mehed.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 20:48
Jälle mingi naiivik, kes arvab, et kohtumise hetkel kehtinud arvamused peavad ka hiljem :D
Naiivik eeldabja arvab, realist suhtleb ja arutab. Kui midagi muutub, saab inimesega rääkida ometi. Aga üldjoontes on alguses olulised olnud asjad/arvamused pidanud küll, 25+ aastat juba.
Külaline

Loogiline. Naine, kes ei pane pilti, on kole kui öö. Loomulikult on maailma kergeima seksi jahil pea kõik mehed.
Tõesti või. Naisi pidi seal ju hullult valida olema ja valitakse mingi kole kui öö variant. Pole eriti loogiline. Kenad noored musklis mehed jahivad mingit hirmsat krokodilli. Sinu jutu järgi pidid kõik neljaviiekümpised ju jube kerge saak olema. Tegelikkuses on seal lihtsalt mehi nii palju, et ei saa kõik koledad ja nõmedad mehed sugugi löögile, päris terav konkurents on meestel. Minu puhul pidid nad siis pettuma. Mina olen kena naine, aga pilti ei pannud sellepärast, et mitte tuttavaid seal kohata. Töötan ka ametikohal, kus oleks päris nõme kuskil tutvumisportaalis istuda. Lisaks ei ole ma ka kerge saak ja igaühega voodisse ei roni. Seega täielik tüng. Mehi oli seal ka selliseid. Sellel mehel, kellega nüüd koos elan, ei olnud samuti pilti, sest ta on natuke tuntud inimene. Pildi saatsime mõlemad privaatselt vestluse käigus.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 21:50
Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 21:33
Tõesti või. Naisi pidi seal ju hullult valida olema ja valitakse mingi kole kui öö variant. Pole eriti loogiline. Kenad noored musklis mehed jahivad mingit hirmsat krokodilli. Sinu jutu järgi pidid kõik neljaviiekümpised ju jube kerge saak olema. Tegelikkuses on seal lihtsalt mehi nii palju, et ei saa kõik koledad ja nõmedad mehed sugugi löögile, päris terav konkurents on meestel. Minu puhul pidid nad siis pettuma. Mina olen kena naine, aga pilti ei pannud sellepärast, et mitte tuttavaid seal kohata. Töötan ka ametikohal, kus oleks päris nõme kuskil tutvumisportaalis istuda. Lisaks ei ole ma ka kerge saak ja igaühega voodisse ei roni. Seega täielik tüng. Mehi oli seal ka selliseid. Sellel mehel, kellega nüüd koos elan, ei olnud samuti pilti, sest ta on natuke tuntud inimene. Pildi saatsime mõlemad privaatselt vestluse käigus.
Postitus on kustutatud
Pole sel kirjutajal viga midagi, räägib, nagu on. Lihtsalt sinu (p)ettekujutus on midagi muud. Siis on vaja maha teha, ära panna, meeleheitlikuks ja kergeks saagiks sõimata. Tinderis on totaalne naistepõud, ei jõua kontot veel lõpuni täitagi, kui juba 99+ laiki. Nii on lood. Meeleheitel võid ise olla, kui nii südamelähedane on.
Külaline

Siin hiljuti oli üks lugu, kus neljaviiekümnese latt oli nii kõrgel, et mehel oli nutumaik man ja ta mitte eiviitsind.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 20:18
Mingid ärajoonud maxima antsud kirjutavad igaks juhuks kõikidele. Aga need pole mehed.
Naistel on ikka rohkem valikut kui meestel, sest enamus seal passijatest ongi ju mehed. Mina kunagi olin Tinderis, olin 45 siis, pilti isegi ei pannud, nädalaga oli 2000 tutvuda soovijat. Mingeid ärajoonud trolle polnud ühtki. Palju oli nooremaid ja musklimehi. Eks paljud olid ehk seksi peal väljas, aga et soovijaid ei oleks olnud, seda ei saa öelda.
Tädi on nii tahetud, tädi on nii pandav;)))))
Kõik tädid on, seda ta ju ütlebki. Tal polnud isegi pilti, nii et mis pandav?
Naisi on Tinderis nii palju vähem lihtsalt. Ashley Madisson portaaliga oli sama lugu. Seal suhtlesid vaesed mehed lausa bottidega, sest naisi ei jätkunud. Kuigi naistele oli konto tasuta ja mehed maksid.
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 23:02
Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 20:18

Tädi on nii tahetud, tädi on nii pandav;)))))
Kõik tädid on, seda ta ju ütlebki. Tal polnud isegi pilti, nii et mis pandav?
Naisi on Tinderis nii palju vähem lihtsalt. Ashley Madisson portaaliga oli sama lugu. Seal suhtlesid vaesed mehed lausa bottidega, sest naisi ei jätkunud. Kuigi naistele oli konto tasuta ja mehed maksid.
Mis seal siis aastate kaupa jõlgutakse kui esimesest päevast peale 2000 musklis poissi järel jookseb?
Külaline

Mida sa selles abielus veel teed või kui kaua sa niimoodi jõlkuda kavatsed, TA? Kogu olukord ei kõla just ahvatlevalt ühegi osapoole jaoks.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 21:00
Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 20:48
Naiivik eeldabja arvab, realist suhtleb ja arutab. Kui midagi muutub, saab inimesega rääkida ometi. Aga üldjoontes on alguses olulised olnud asjad/arvamused pidanud küll, 25+ aastat juba.
Jajah. Kallis, otsustasin sind nüüd petma hakata. Kindlasti ütleb.
Külaline

level kirjutas: 09 Sept 2024 13:04 M: Kuidas läheb?
N: Tere!
Oh, hästi kiired ajad olid, ettevalmistus kooliks siis lapselaps läks esimesse klassi jne...
Ja kuidas sinul läinud?
M: Mõtlen. Pidime kohtuma? Siin kirjutamine nüristab vaimu...
N: Ja pidime...
Mida vahepeal teinud oled?
M: Igaks juhuks täpsustan, et ... Minu abielusolek Sind ei häiri? On nii elus läinud...
N: Mäletan, et oled abielus. Kus ja millal sulle sobiks?
Tädi jättis mainimata, et niikaua kui "mõtlikud" näppu imevad, on tema juba mõne teisega kohtunud vahepeal ja kiirete aegade vahele seiklusi toonud. See mehike ei olnud esmavalik kunagi. Kui poleks ühendust võtnud ja mangunud kokkusaamist, oleks "tädil" see mees ammu unustatud, aga noh, kui ilusti küsitakse, ikka saab :D
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 11:29 Tädi jättis mainimata, et niikaua kui "mõtlikud" näppu imevad, on tema juba mõne teisega kohtunud vahepeal ja kiirete aegade vahele seiklusi toonud. See mehike ei olnud esmavalik kunagi. Kui poleks ühendust võtnud ja mangunud kokkusaamist, oleks "tädil" see mees ammu unustatud, aga noh, kui ilusti küsitakse, ikka saab :D
Naine justkui ei tohikski niisama keppi tahta. Las igaüks elab nii nagu ise õigeks peab.
Külaline

[/quote]

Naine justkui ei tohikski niisama keppi tahta. Las igaüks elab nii nagu ise õigeks peab.
[/quote]

Muidugi tohib ja teevad kahh. Aga selline kamaik on juures kuna seksitahtmine valatakse üle kastmega a'la püsisuhe, sa oled ainuke, mul läbisõit väike. Ja enda kõrval ma kedagi ei talu. Kõik või mitte midagi.
Tahad seksida siis nii ütlegi mitte ära valeta.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 13:46 Muidugi tohib ja teevad kahh. Aga selline kamaik on juures kuna seksitahtmine valatakse üle kastmega a'la püsisuhe, sa oled ainuke, mul läbisõit väike. Ja enda kõrval ma kedagi ei talu. Kõik või mitte midagi.
Teemaalgatuses toodud vestluse põhjal ei ole küll põhjust naist sellistes manipulatsioonides kahtlustada. Ise kujutad lihtsalt ette, et kõik naised tahavad eksklusiivset püsisuhet ja põevad mingi läbisõidu pärast.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 13:52
Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 13:46 Muidugi tohib ja teevad kahh. Aga selline kamaik on juures kuna seksitahtmine valatakse üle kastmega a'la püsisuhe, sa oled ainuke, mul läbisõit väike. Ja enda kõrval ma kedagi ei talu. Kõik või mitte midagi.
Teemaalgatuses toodud vestluse põhjal ei ole küll põhjust naist sellistes manipulatsioonides kahtlustada. Ise kujutad lihtsalt ette, et kõik naised tahavad eksklusiivset püsisuhet ja põevad mingi läbisõidu pärast.
Ei. Naine ei põe oma läbisõidu pärast. Ta lihtsalt ei räägi. Kui mehed saaksid teada oma kallikese reaalse läbisõidu oleksid enamus kooselusid laiali läinud.
Ekslusiivne???? Ainult mingi tõusiklik mats räägib nii. Jahh nad ei tahagi. Selles ongi probleem. Ei taha aga räägivad.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 14:02 Ei. Naine ei põe oma läbisõidu pärast. Ta lihtsalt ei räägi. Kui mehed saaksid teada oma kallikese reaalse läbisõidu oleksid enamus kooselusid laiali läinud.
Ekslusiivne???? Ainult mingi tõusiklik mats räägib nii. Jahh nad ei tahagi. Selles ongi probleem. Ei taha aga räägivad.
Eks räägivad sulle seda, mida sa kuulda tahad nagu mehedki. Kui see sinu jaoks probleem on, siis ei pea ju sellistega mingit tegemist tegema. Ise astud korduvalt sama reha otsa ja üllatud kui kolaka otsaette saad.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 18:37

Mulle on küll mulje jäänud, et absoluutselt kõigil naistel on seal ülemäära tahtjaid, ka pildita profiilidel ja päris krokodillidel :lol:
Kui sa kedagi ei valinud, siis valikut ei olnud ja jäid sama ilma nagu need mehedki. Teeb sama välja.
Külaline

Enamik inimesi ei räägi oma seksuaalelust kõrvaliste inimestega, vahet pole, mis sooga on tegu. Mida peaks see jutt juurde andma? Liiati, kui tegu on vaid seksisuhtega.

See on lihtsalt viisakas, sest sa ei tea teise inimese mõtteid jne ja sa lood endast kuvandit. Vaikimine on kuld selles suhtes... ja see ei käi ainult seksuaalküsimuste alla. See lihtsalt ei ole viisakas, vajalik ega anna midagi juurde. Mõne naise armastuse keel on armukadedaks ajamine või on lihtalt suu liiga suur, et lisaks sisse minemise tuleb sealt ka palju välja. See lihtsalt ei ole viisakas ja enamik inimesi nii ei tee.

On muidugi mehi, kes tahavad tõsisemaid suhteid, ja on nende seas neid, keda ei häiri naise kogemused ega midagi. On sadu võimalikke variante. Aga rääkida tasubki neile siis, kui on teada, et vot seda meest ei häiri. Tegelikult on sel ikkagi mõte, miks avalikult oma läbisõitu arutate. Aga enamust ei häiri ja kuidas ma tean? Sest need, kes mingeid portaale külastavad, kirjutavad ju mitemetele ja nemad vaatavadki pilti, mitte sisu. Miks siis põdeda, et üks mees siin teistmoodi arvab.
Külaline

Ja kui tahate objektiivset vastust, siis küsige oma isadelt, mille alusel valiti teie ema või miks just tema. Mingil põhjusel, kui neid asju arutatakse meessoost suguvõsaga, siis keegi niimoodi nähvama ei kipu.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 15:29 Ja kui tahate objektiivset vastust, siis küsige oma isadelt, mille alusel valiti teie ema või miks just tema. Mingil põhjusel, kui neid asju arutatakse meessoost suguvõsaga, siis keegi niimoodi nähvama ei kipu.
Isaga ei olnud mul lähedast suhet, ta jäi terveks eluks lihtsalt tuttava tasemele, kuigi elasime pikalt koos, ei olnud isegi sõbraks. Halva iseloomuga. Emaga seevastu võisin rääkida kõigest. Ema jutust sain aga aru, et tema armastuses ja kooselus/abiellumises isaga ei olnud midagi objektiivset. ;) Üks möödalaskmine olevat olnud, samas ilma selleta poleks mind olemas.

Üks asi jääb südamele kripeldama: Isa jäi mulle vahele teise naisega, aga ma ei öelnud seda kunagi emale.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Triibu ja 3 külalist