Avatud või eraldi köök?

köök, kodu korrashoid ja aed
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 08 Sept 2024 14:56 Minu jaoks on veidi müstilised need vastused, kus kirjeldatakse mingeid ekspomptkülalisi või et "ikka ju vahel ööbib mõni sugulane/tuttav diivanil". Võibolla väga noortel on nii (jep, endal tuli ka ette 20+ vanuses), aga pereelu elava inimesena ei kujuta seda hästi ette, et läheks lambist kellegi ukse taha, et tere, tulin külla või tahaks kellegi elutoa diivani kügeleda (olematu privaatsus nii enda kui võõrustajate jaoks).
Issand kui õnnetu inimene! Tühi elu
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 19:35
Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 19:08
Külaline kirjutas: 08 Sept 2024 14:56 Minu jaoks on veidi müstilised need vastused, kus kirjeldatakse mingeid ekspomptkülalisi või et "ikka ju vahel ööbib mõni sugulane/tuttav diivanil". Võibolla väga noortel on nii (jep, endal tuli ka ette 20+ vanuses), aga pereelu elava inimesena ei kujuta seda hästi ette, et läheks lambist kellegi ukse taha, et tere, tulin külla või tahaks kellegi elutoa diivani kügeleda (olematu privaatsus nii enda kui võõrustajate jaoks).
Huvitav, mul vanusega see ring just suureneb, lisanduvad sõprade js sugulaste lapsed. Kõik teavad, et häda korral võib ukse taha tulla.
See on mingi vaeste teema, et saaks säästa. Mugavam on alati hotellis.
Ära solva minu kodu. See on kindlalt mugavam, kui hotell.
A sa katsu eksprompt leida hotelli viljandi folgi ajal või mõne Pärnu festivali või Tallinna suurkontserdi ajal. Rahas pole küsimus, mingil ajal mõnes kohas lihtsalt pole kohta. Või käid suvelavastust vaatamas kohas, kus polegi hotelli. Tsipa eluvõõras nagu oled.
Külaline

Anonymous kirjutas: 09 Sept 2024 19:35See on mingi vaeste teema, et saaks säästa. Mugavam on alati hotellis.
Kaugemalt külla tulnud sõprade-sugulastega tahaks õhtul koos istuda ja veiniklaasi taga jutustada, igal juhul on neil pärast mugavam seal samas magama minna, mitte kuskile hotelli hakata taksoga kolistama. Meil ei olegi läheduses normaalset hotelli, mingi hostel on ainult.
Tleloc
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tleloc »

Ma kasvasin üles majas, kus köök oli eraldi. Siis mulle see ei meeldinud ja omaette elama asudes tahtsin kindlasti avatud elutuba. Aastaid olin sellega väga rahul ja eriti kui lapsed sündisid ja väiksed olid. Ainus ebamugavus oli tõesti siis, kui keegi ööbida tahtis, sest ööbida tuli seal lahtises elutoas ja kuna ma ise olen varajane ärkaja, siis ei ole mõnus köögipoolel toimetada, kui keegi paar meetrit eemal magab.
Aga mulle väga meeldib, kui mu välismaal elavad õde ja vend tahavad Eestisse tulles minu juures ööbida (elada).
Seepärast enda korterit ostes tahtsin eraldi kööki (koos rõduga) ja elutuba.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 07:35
Külaline kirjutas: 09 Sept 2024 19:08

Huvitav, mul vanusega see ring just suureneb, lisanduvad sõprade js sugulaste lapsed. Kõik teavad, et häda korral võib ukse taha tulla.
A sa katsu eksprompt leida hotelli viljandi folgi ajal või mõne Pärnu festivali või Tallinna suurkontserdi ajal. Rahas pole küsimus, mingil ajal mõnes kohas lihtsalt pole kohta. Või käid suvelavastust vaatamas kohas, kus polegi hotelli. Tsipa eluvõõras nagu oled.
Kui kuskil kolkas elad, on see ilmselt paratamatu tõesti. Linnades on iga kell hotell parem. Juba seetõttu, et on privaatne. Ma ei viitsi küll kuulata, kuidas sa hommikul kolistad, kui soovin pärast pidu nt. 12-ni magada.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 14:58
Kui kuskil kolkas elad, on see ilmselt paratamatu tõesti. Linnades on iga kell hotell parem. Juba seetõttu, et on privaatne. Ma ei viitsi küll kuulata, kuidas sa hommikul kolistad, kui soovin pärast pidu nt. 12-ni magada.
Kui siin tallinna kolkas on laulupidu, kuhu läheb sadu tuhandeid inimesi, siis edu selle privaatse hotelli leidmisega. Mul pole mingit probleemi mõne sugulase või klassiõe rühmale pakkuda dušši, pesumasinat või magamiskohta. Proovi, lõbus on.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 16:07
Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 14:58

Kui siin tallinna kolkas on laulupidu, kuhu läheb sadu tuhandeid inimesi, siis edu selle privaatse hotelli leidmisega. Mul pole mingit probleemi mõne sugulase või klassiõe rühmale pakkuda dušši, pesumasinat või magamiskohta. Proovi, lõbus on.
Need laulupeolised broneerivadki odavad kohad. Normaalsed 4 ja 5tärni hotellid pole kunagi täis. Pealegi on need nii odavad, et kaalub iga kell kellegi koikul magamise üles. Usun, et 200 eur öö pole saada mingit probleemi.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 08:10
Anonymous kirjutas: 09 Sept 2024 19:35See on mingi vaeste teema, et saaks säästa. Mugavam on alati hotellis.
Kaugemalt külla tulnud sõprade-sugulastega tahaks õhtul koos istuda ja veiniklaasi taga jutustada, igal juhul on neil pärast mugavam seal samas magama minna, mitte kuskile hotelli hakata taksoga kolistama. Meil ei olegi läheduses normaalset hotelli, mingi hostel on ainult.
Minu jaoks on see õudusunenägu. Just sellepärast ma ei ööbigi kellegi pool. Mulle sobib nii, et olen paar tundi külas ja siis lähen oma hotellituppa, mitte ei pea kohustuslikus korras kellegagi poole ööni juttu ajama. Maksan hea meelega takso eest. :D Kõik ei ole nii suure suhtlemisvajadusega ja minu jaoks on vaimselt väsitav üle mõne tunni külas olla.
Külaline

Anonymous kirjutas: 11 Sept 2024 20:45Need laulupeolised broneerivadki odavad kohad. Normaalsed 4 ja 5tärni hotellid pole kunagi täis. Pealegi on need nii odavad, et kaalub iga kell kellegi koikul magamise üles. Usun, et 200 eur öö pole saada mingit probleemi.
Sa usud jah, aga oled ise ka üritanud bronnida laulupeo või mõne suurema kontserdi ajal?
200 € öö võid bronnida endale Tallinnas normaalse toa suurema ürituse ajaks ca aasta ette! 500 € eest saab kindlasti ka nädal ette, aga kas ka samaks päevaks lihtsalt idee ajel, pole kindel.
Viimati üritasin 9 kuud enne kontserti bronnida alla 300-eurost tuba ja sain ca 25 km kaugusele.
Kui tahan mõne ürituse ajal ekspromt Tallinnas ööbida, siis mingi 200 euroga küll ei arvesta. Kui, siis mõnes hostelis.
Külaline

Anonymous kirjutas: 11 Sept 2024 20:45Need laulupeolised broneerivadki odavad kohad. Normaalsed 4 ja 5tärni hotellid pole kunagi täis. Pealegi on need nii odavad, et kaalub iga kell kellegi koikul magamise üles. Usun, et 200 eur öö pole saada mingit probleemi.
Ei ole laulupeo ajal enam ühtki eriti odavat hotellikohta saada, aastaid ette teada üritus. Turumajandus määrab - ka hotellipidajad tõstavad üsna kohe just nendeks kuupäevadeks hindu juba ammu ette.
200 euro eest nt kahele heas hotellis normaalset tuba saada paar päeva või paar nädalatki ette - peab hea õnn olema.
Külaline

No las talle jääb arusaam, et ta on rikas ja tema saab alati kõike. IRL pole kunagi proovinud ega tea midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 08:09 No las talle jääb arusaam, et ta on rikas ja tema saab alati kõike. IRL pole kunagi proovinud ega tea midagi.
IRL pole tõesti Tallinnas broneerinud, kuna juhtumisi elan siin. Mujal linnades pole probleeme olnud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 2 külalist