Äkki keegi siinsetest foorumlastest teab, kust seda veel saada võiks?
Agrumes poudres -lemmiklõhn, aga kus veel müüakse
Agrumes poudres -lemmiklõhn, aga kus veel müüakse
Võite nüüd naerda , aga tõesti ükski kallis parfüüm, mida ma olen poes nuusutanud, ei ole jätnud mulle sellist muljet, kui soodne Agrumes poudres adopt Dulcet citrus. Ja see püsib lausa mitu päeva peal! Paar aastat tagasi mulle kingiti ja siis ma vana totu
ei tulnud selle pealegi, et otsida kus seda müüakse. Ja nüüd kui hoolega hoitud ja harvakasutatud parfüümvesi otsa saamas on, pole seda enam kuskil saada. Soome keelt ei oska, et Soome lehelt tellida ja googeldades Eesti ainumüüjat I.L.U. kauplusteketti, siis seal enam pole.
-
Külaline
-
Külaline
...või mine nuusuta selle lõhna originaal Dior Addict suvalises poes üle, ehk kõlbab see ka?
Originaal maksab natuke liiga palju..Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 14:06 ...või mine nuusuta selle lõhna originaal Dior Addict suvalises poes üle, ehk kõlbab see ka?
-
Külaline
Firma oma lehel seda enam ei ole, ilmselt tootmisest maha võetud. Kui kusagil ongi veel müügil, siis laojäägid ja oled õnnega koos kui leiad. Soomes tuttavaid pole, kes sellelt soome lehelt enda juurde tellida saaks?
Ei ole tuttavaid Soomes.Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 16:33 Firma oma lehel seda enam ei ole, ilmselt tootmisest maha võetud. Kui kusagil ongi veel müügil, siis laojäägid ja oled õnnega koos kui leiad. Soomes tuttavaid pole, kes sellelt soome lehelt enda juurde tellida saaks?
-
Külaline
Kuskilt lehelt tellimiseks pole vaja ju keelt osata. Paned tõlke peale ja tõlgib iga lehe eesti keelde.
-
Külaline
Probleemi see ei lahenda, kuna antud lehelt eestisse tellida ei saa.Külaline kirjutas: ↑11 Sept 2024 16:56 Kuskilt lehelt tellimiseks pole vaja ju keelt osata. Paned tõlke peale ja tõlgib iga lehe eesti keelde.
-
Külaline
Mina ostsin oma Adopti kunagi Eckerö line laevalt.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist