Kui tihti seksite

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Simon says: kirjutas: 02 Sept 2024 09:07
Külaline kirjutas: 02 Sept 2024 08:23
Külaline kirjutas: 01 Sept 2024 22:12

Nii rõveda ja mõttetu mehega ei tahagi keegi seksida. Ju teeb ettevalmistusi, et normaalsemat meest leida.
Naised ei alusta siis, kui mees on teinud midagi sellist, mis naise on juba tundetuks ja ükskõikseks muutnud.
Ma arvan, et 80% juhtudel nii just asi ongi. Aga mehed ei taha seda isegi endale tunnistada, et eksinud on või naisele haiget teinud. Ja nii siis vegeteeritaksegi sellises suhtes.

Samas tõsi, on ka naisi, kes kohe alguses on sellised. Aga kahtlen, et mees üldse suhet alustaks, kui juba algusest peale selline suhtumine naisel on. Naised armastavad kõrvadega. Kui teda ei hinnata ja ainult vingutakse ta kallal siis ei taha naine ka seksi enam(Loe teemat: vinguv mees).
Postitus on kustutatud
Oh vaesekene küll.
Päris rakse elu teil meestel siis.
Ise elate oma elu raskeks. Pole siis vaja ju sellist võtta ja pärast vinguda 🤦‍♀️
Ma olen Eestlane ja erand. Kui suhe on normaalne.
Külaline

Nii rõveda ja mõttetu mehega ei tahagi keegi seksida. Ju teeb ettevalmistusi, et normaalsemat meest leida.
Naised ei alusta siis, kui mees on teinud midagi sellist, mis naise on juba tundetuks ja ükskõikseks muutnud.
Ma arvan, et 80% juhtudel nii just asi ongi. Aga mehed ei taha seda isegi endale tunnistada, et eksinud on või naisele haiget teinud. Ja nii siis vegeteeritaksegi sellises suhtes.

Samas tõsi, on ka naisi, kes kohe alguses on sellised. Aga kahtlen, et mees üldse suhet alustaks, kui juba algusest peale selline suhtumine naisel on. Naised armastavad kõrvadega. Kui teda ei hinnata ja ainult vingutakse ta kallal siis ei taha naine ka seksi enam(Loe teemat: vinguv mees).
Postitus on kustutatud
Vaadates "perekoolis" käivaid mehi, siis ilmselgelt mitte ükski naine mitte kunagi ei alustaks nendega. Mitte kunagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Aug 2024 17:39 Küsimus 40-50 vanustele kellel pikaajaline suhe ja laps(ed) peres - kui tihti te seksite, oma elukaaslasega, kellega kaua koos olnud. Ma ise väga kuival ja mees ütleb, et meievanused enam eriti ei seksigi (45-48).

Ps. Prooviks teemasse jääda, küsimus isiklikust huvist. Kui antud kategooriasse ei kuulu, ei pea vastama ega kommenteerima eriti mitte stiilis et mehel armuke või küllap sa oled paks ja kole (ei ole)… Aitäh.
Pragusel perioodil 4-5 korda nädalas, kuid see on kooselu jooksul (üle 20 aasta) väga varieerunud, meil on olnud ka perioode mil 4-5 korda päevas või siis hoopis kord-paar kuus (need küll olnud reeglina iga lapse saamisele järgnenud aasta-kaks). Sõltub, kuidas parasjagu töökoormus kummalgi on, puhkusest, omavahelisest suhetest (mõõnaperioodil kaob libiido üldse ära ja leppimisega kaasneb plahvatuslik tõus ja siis on vaja paari kuu jooksul eelnenud niru aasta tasa teha), laste saamise soovist jne. Vanused 43 ja 51.
Külaline

Postitus on kustutatud
Ja miks peaks naine tahtma seksida mehega, kes ei valiks oma naist. Miks?
Kõlab nagu ärakasutamine. Paremat pole võtta, seksida kõlbab, aga ei valiks. Ja see väljendub kahtlemata ka käitumises naise vastu. Ja siis äkki naine ei taha piisavalt.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 13:58 Postitus on kustutatud
Mis jutt see nüüd on et oma mees ei või võõrast põrutada? Ega me keskajal ei ela. On olemas igasugused tasuliste saidid, ainult vali välja, pane raha lauale ja "sõit" võib alata. Valikus on nii latiinosid, musti, valgeid.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 14:12
Mis jutt see nüüd on et oma mees ei või võõrast põrutada? Ega me keskajal ei ela. On olemas igasugused tasuliste saidid, ainult vali välja, pane raha lauale ja "sõit" võib alata. Valikus on nii latiinosid, musti, valgeid.
Ei saa, sest kui vahele jääd algab ühisvara jagamine koos lahutusega. Nendel kes targad olnud ja teinud lahuvara lepingu neil kergem. Kui kodus lähedust ja intiimsust ei pakuta läheb otsib mujalt. Seks pole maailmas otsas. Vahele jääd pole kadu suur. Jäetakse maha. Alati ei jäeta kahh. Noo kui niikuinii seksi pole. Vara jagama ei pea siis las minna.
Külaline

Võimlema. Tõestama. Vaeva nägema. See on seks sinu arust või? Iga lahti läinud pauk ei ole naisele rahuldustpakkuv, et sa teaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 19:57
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Raha peab veidi olema. Täna maksab selline korralik latiino 200 € tund ja tunnist keskealisele mehele piisab. Kuu aja pärast võtad järgmise ette. Vaheldus missugune ja ka rahakotile ei mõju laastavalt. Kui viitsid Saksamaale lennata, siis sealsetes FKK klubides saab veel soodsamalt aega veeta. Huviline googeldab fkk club germany
Külaline

Postitus on kustutatud
Delfis oli naistearsti artikkel - Miks Eesti naised ei seksi, hiljem muudeti pealkiri ära, miks eestlased ei seksi.
Miks nad ei seksi? Äkki eestlane kui rahvus peabki kaduma? Kas on vaja nii rumalat rahvast planeedile, kes isegi seksida ei taha?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 20:44
Milleks halada nende tädide pärast, sebi noori naisi, nemad on fertiilsed ja sellepärast on nad ka seksist huvitatud. Maailm ei muutu, muuta saab ainult iseennast. Las need tädid halavad surmani kui lollid on mehed ja kui vastikud nad on, aga see on nende elu ja saatus. Ei tasu ennast nende muredele kulutada.
Mis noored naised neid vanu nässe siis ikka niiväga tahavad, Ei jagu neid noori kaunitare kõigile vanameestele, ainult kenamad ja rikkamad saavad. Sellepärast see vana vaene mees siin halabki.
Raha peab veidi olema. Täna maksab selline korralik latiino 200 € tund ja tunnist keskealisele mehele piisab. Kuu aja pärast võtad järgmise ette. Vaheldus missugune ja ka rahakotile ei mõju laastavalt. Kui viitsid Saksamaale lennata, siis sealsetes FKK klubides saab veel soodsamalt aega veeta. Huviline googeldab fkk club germany
No okei, prostid meeldivad. Aga mis hala nende tädide pärast on siis? Võta oma proste ja ole rahul.
Külaline

Anonymous kirjutas: 10 Sept 2024 21:22No okei, prostid meeldivad. Aga mis hala nende tädide pärast on siis? Võta oma proste ja
Sa proovi natuke laiemalt mõelda. Siin foorumis võib kirjutada vabalt mitu erinevat tüüpi. Üks kirub 40 aastaseid naisi ja teine külastab tasulisi latiinosid. Kolmas ja neljas teevad kolmandat ja neljandat asja
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 21:31
Anonymous kirjutas: 10 Sept 2024 21:22No okei, prostid meeldivad. Aga mis hala nende tädide pärast on siis? Võta oma proste ja
Sa proovi natuke laiemalt mõelda. Siin foorumis võib kirjutada vabalt mitu erinevat tüüpi. Üks kirub 40 aastaseid naisi ja teine külastab tasulisi latiinosid. Kolmas ja neljas teevad kolmandat ja neljandat asja
See on igivana probleem juba perekooli aegadest. Paar prouat on kõiketadajad ja ilmeksimatud. Ja üks nende ilmeksimatuse tõestus on see, et nad teavad alati kes mida kirjutanud on ja siis vastavalt kommenteerivad vastu. Loobivad enda arust vaimukusi jne.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 21:22
Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 20:44

Mis noored naised neid vanu nässe siis ikka niiväga tahavad, Ei jagu neid noori kaunitare kõigile vanameestele, ainult kenamad ja rikkamad saavad. Sellepärast see vana vaene mees siin halabki.
No okei, prostid meeldivad. Aga mis hala nende tädide pärast on siis? Võta oma proste ja ole rahul.
Miks sa halvustad proste? Nemad ka ju inimesed. Mõnikord. Tegelikult päris tihti ka paremad inimesed kui sina ja paar sinu aliast. Ning veel paar mõttekaaslast. Teid tunneb alati ilmeksimatult ära.
Külaline

Miks sa halvustad proste? Nemad ka ju inimesed. Mõnikord. Tegelikult päris tihti ka paremad inimesed kui sina ja paar sinu aliast. Ning veel paar mõttekaaslast. Teid tunneb alati ilmeksimatult ära.
Ma saan aru, et prostid on ainukesed naised, keda sul õnnestub saada ja eks siis tõesti teatud lähedus nendega sul tekib. Aga alles kirusid, et siin erinevaid mehi pannakse ühte patta, aga kes nüüd siin siis selgeltnägijat mängib. Sinu jutud on kõik sellised, et süüdistad teisi asjades, mida sa ise teed.
Külaline

[/quote]

Ma saan aru, et prostid on ainukesed naised, keda sul õnnestub saada ja eks siis tõesti teatud lähedus nendega sul tekib. Aga alles kirusid, et siin erinevaid mehi pannakse ühte patta, aga kes nüüd siin siis selgeltnägijat mängib. Sinu jutud on kõik sellised, et süüdistad teisi asjades, mida sa ise teed.
[/quote]
06.42 kirjutad juba sapist kommentaari. Eks sa kuskile alla keskmist palka makstavale lihttööle minema pead. Seetõttu nii õel oledki. Min tüusin kell 09.30 täna näiteks. Kontorisse peale lõunat.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 10:37
[/quote]
06.42 kirjutad juba sapist kommentaari. Eks sa kuskile alla keskmist palka makstavale lihttööle minema pead. Seetõttu nii õel oledki. Min tüusin kell 09.30 täna näiteks. Kontorisse peale lõunat.
[/quote]
Palga ori;))
Külaline

Mul olnud 3 pikaajalist suhet.
1. Igapäev / ülepäeviti. Ja nii lõpuni. Noorem olin ka.
2. Igapäev / ülepäeva / 2x nädalas. Kuni lõpuni
3. Ülepäeva / 2x nädalas. Olen vanem juba. 46 a. Suhe kestab. Igapäev enam ei taha, aga kui 7n juba 2 päeva vahele jäänud tekib juba tunne, et tahaks. Mõnikord tunnen, et mehele piisakski 2x nädalas. Ta on 49a
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 10:50 Mul olnud 3 pikaajalist suhet.
3. Ülepäeva / 2x nädalas. Olen vanem juba. 46 a. Suhe kestab. Igapäev enam ei taha, aga kui 7n juba 2 päeva vahele jäänud tekib juba tunne, et tahaks. Mõnikord tunnen, et mehele piisakski 2x nädalas. Ta on 49a
Jeerum, nii palju seksi 🫣. Me mehega aasta nooremad mõlemad, 45 ja 48 aga iseloomustab see lugu, et üks mees küsib teiselt kas seks või jõulud. Teine mees mõtleb ja ütleb, et seks. Aga jõulud käivad tihedamalt. No ehk nii hull pole aga seks pole kuidagi prioriteet ja ma võin iga kord ette kirjutada kuidas läheb. Ja kumbki ei võta ette et midagi muuta.

Ilma igasuguse irooniata, kas nagu igavaks või rutiinseks ei lähe (noh et samad poosid pidevalt) või hoolitsete selle eest, et oleks vaheldust, nt ajas, kohas, jne.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 10:37
[/quote]
[/quote]

Maniküüri ja pediküüri läksin 8-ks. Tööl pole vaja käia, finantsvabadus on võtmesõnaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 16:38
Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 10:50 Mul olnud 3 pikaajalist suhet.
Jeerum, nii palju seksi 🫣. Me mehega aasta nooremad mõlemad, 45 ja 48 aga iseloomustab see lugu, et üks mees küsib teiselt kas seks või jõulud. Teine mees mõtleb ja ütleb, et seks. Aga jõulud käivad tihedamalt. No ehk nii hull pole aga seks pole kuidagi prioriteet ja ma võin iga kord ette kirjutada kuidas läheb. Ja kumbki ei võta ette et midagi muuta.

Ilma igasuguse irooniata, kas nagu igavaks või rutiinseks ei lähe (noh et samad poosid pidevalt) või hoolitsete selle eest, et oleks vaheldust, nt ajas, kohas, jne.
Palju teil siis omavahel üldse lähedust on? Seksite siis kord kvartalis kui hästi läheb. On ka pärispalju vaheldust nii ajas kui kohas. Tõsi, et viimastel aastatel seda vähem. Mugav voodi on ülekõige. Seksiga on nii, et sellega peab tahtma tegeleda. Mõnikord tuleb lihtsalt kätte võtta. Rohkem seksi on alati parem kui vähem seksi. Jahh on mõnikord tunne, et võiks olla nii ja võiks olla naa. Samas me mõlemad teame, et tunneme teineteist niipalju, et orgasmini jõuan mina ja ka tema saab oma. Seega kui võrrelda 20 aasta tagust aega või ligi 10 aastast aega kui hakkasime nn käima siis seks on läinud igavamaks aga seevastu rahuldust pakkuvamaks. Ahjaa. Mõnikord ka mänguasjad, kreemid jne. Ja uni tuleb alati väga hea peale seda.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: YaCy [Bot] ja 5 külalist