Ma ei halvustanud mehi, mu eksmees on väga tore ja tean veel mustmijon toredat meest. Ütlesin oma kogemusest, et vanemaealised vallalised mehed on katastroof. Enamasti võetakse ära ükskõik millised, see minu viimane suhtepartner leidis ka endale naise, kes on nõus teda üleval pidama ja teenindama, leppima pideva alkoholitarvitamisega. Mina selliseid mehi ei soovi, üksi on tõesti parem olla.Revolver kirjutas: ↑07 Juun 2024 14:33Inimesi halvustades jäädki üksikuks. Kõik mehed ei saa olla sinu eksmehe moodi ja kas ise ikka tegid tema hoidmiseks midagi? Kui tahad üksik olla, siis ole, aga pole vaja ka siis mehi halvustada, sellest ei muutu siin maailmas midagi.XXXXX kirjutas: ↑07 Juun 2024 14:28Sest heale mehele hakkas meie lapsehoidja silma viskama ja ajas mehe ära. Eks heade meeste puhul tuleb arvestada, et neile on suur konkurentsIgal asjal oma plussid ja minused. Nüüd vaatan, et vabad on ainult mingid jubedad jobud. No eks siis tuleb üksi olla, sellist hirmsat meest, nagu ma eedpool kirjeldasin, koos elada ei taha.
Vanema gen mehed vs uuema gen mehed?
-
XXXXX
-
Kanapasteet
Muutub ja kuidas veel muutub, naised keelduvad koduteenriks ja köögikataks olemast siis ühel hetkel kasvavad meestel need jalad peeküljest iseenesest ja hakatakse oma laiska keret liigutama. Ei tohi meestel lasta olla abitud, õpivad ära söögiteo, kodukoristuse ja kõik muu vajaliku.Revolver kirjutas: ↑07 Juun 2024 14:33Inimesi halvustades jäädki üksikuks. Kõik mehed ei saa olla sinu eksmehe moodi ja kas ise ikka tegid tema hoidmiseks midagi? Kui tahad üksik olla, siis ole, aga pole vaja ka siis mehi halvustada, sellest ei muutu siin maailmas midagi.XXXXX kirjutas: ↑07 Juun 2024 14:28Sest heale mehele hakkas meie lapsehoidja silma viskama ja ajas mehe ära. Eks heade meeste puhul tuleb arvestada, et neile on suur konkurentsIgal asjal oma plussid ja minused. Nüüd vaatan, et vabad on ainult mingid jubedad jobud. No eks siis tuleb üksi olla, sellist hirmsat meest, nagu ma eedpool kirjeldasin, koos elada ei taha.
Mis asi sul siin keeruliseks läks? Kõik selge ju: iga troppi ei pea koju vedama. Nagu teise täiskasvanu järelt koristamine, sokipesu ja lõputu vaaritamine oleks mingi uhkuse asi. Ja siis maksa veel peale ka, et selline töllakas su diivanil vedeleks. Milleks?Revolver kirjutas: ↑07 Juun 2024 14:39Miks peaksid endast vanemaid mehi vaatama?XXXXX kirjutas: ↑07 Juun 2024 14:37Ma ei halvustanud mehi, mu eksmees on väga tore ja tean veel mustmijon toredat meest. Ütlesin oma kogemusest, et vanemaealised vallalised mehed on katastroof. Enamasti võetakse ära ükskõik millised, see minu viimane suhtepartner leidis ka endale naise, kes on nõus teda üleval pidama ja teenindama, leppima pideva alkoholitarvitamisega. Mina selliseid mehi ei soovi, üksi on tõesti parem olla.
Sinu jutt läheb keeruliseks, oli mees keda hakkas teine naine üleval pidama? Lausa teenindama? Ahaa alkohol ka, siis vägivald ja peksmine nagu ikka eks. Parem jah kui oled üksi![]()
Rääkis ju, et eelmine mees oli selle viimasega võrreldes suurepärane.
-
Külaline
Imelik, et see Revolver võtab kohe nagu isikliku solvanguna, kui mõni naine ütleb, et ei meeldi alkohoolik, muidusööja, mees, keda peab teenindama ja on pigem üksi. Temast pole keegi rääkinud, aga kukub miinustama ja halvasti ütlema. Kui tema ise on tore mees, siis ei peaks ennast nii puudutatuna ju tundma.SooleMio kirjutas: ↑07 Juun 2024 16:55Mis asi sul siin keeruliseks läks? Kõik selge ju: iga troppi ei pea koju vedama. Nagu teise täiskasvanu järelt koristamine, sokipesu ja lõputu vaaritamine oleks mingi uhkuse asi. Ja siis maksa veel peale ka, et selline töllakas su diivanil vedeleks. Milleks?Revolver kirjutas: ↑07 Juun 2024 14:39Miks peaksid endast vanemaid mehi vaatama?XXXXX kirjutas: ↑07 Juun 2024 14:37
Ma ei halvustanud mehi, mu eksmees on väga tore ja tean veel mustmijon toredat meest. Ütlesin oma kogemusest, et vanemaealised vallalised mehed on katastroof. Enamasti võetakse ära ükskõik millised, see minu viimane suhtepartner leidis ka endale naise, kes on nõus teda üleval pidama ja teenindama, leppima pideva alkoholitarvitamisega. Mina selliseid mehi ei soovi, üksi on tõesti parem olla.
Sinu jutt läheb keeruliseks, oli mees keda hakkas teine naine üleval pidama? Lausa teenindama? Ahaa alkohol ka, siis vägivald ja peksmine nagu ikka eks. Parem jah kui oled üksi![]()
-
lugeja
[/quote]
Imelik, et see Revolver võtab kohe nagu isikliku solvanguna, kui mõni naine ütleb, et ei meeldi alkohoolik, muidusööja, mees, keda peab teenindama ja on pigem üksi. Temast pole keegi rääkinud, aga kukub miinustama ja halvasti ütlema. Kui tema ise on tore mees, siis ei peaks ennast nii puudutatuna ju tundma.
[/quote]
Vanarahvas teadis tarkust, et eks see peni ikka kiunatab, kes kiviga pihta saab.
Imelik, et see Revolver võtab kohe nagu isikliku solvanguna, kui mõni naine ütleb, et ei meeldi alkohoolik, muidusööja, mees, keda peab teenindama ja on pigem üksi. Temast pole keegi rääkinud, aga kukub miinustama ja halvasti ütlema. Kui tema ise on tore mees, siis ei peaks ennast nii puudutatuna ju tundma.
[/quote]
Vanarahvas teadis tarkust, et eks see peni ikka kiunatab, kes kiviga pihta saab.
-
Kanapasteet
Imelik, et see Revolver võtab kohe nagu isikliku solvanguna, kui mõni naine ütleb, et ei meeldi alkohoolik, muidusööja, mees, keda peab teenindama ja on pigem üksi. Temast pole keegi rääkinud, aga kukub miinustama ja halvasti ütlema. Kui tema ise on tore mees, siis ei peaks ennast nii puudutatuna ju tundma.lugeja kirjutas: ↑07 Juun 2024 17:35
[/quote]
[/quote]
Peab kasutama loogikat, milline mees üldsegi kirjutab päev läbi naistele suunatud foorumites ja vaidleb nendega. Jõukas, hea iseloomuga, ilus kena tore pereisa
-
Mees
Naistele suunatud foorum? Kus seda lugeda saab, et nii on?Kanapasteet kirjutas: ↑07 Juun 2024 17:45 Peab kasutama loogikat, milline mees üldsegi kirjutab päev läbi naistele suunatud foorumites ja vaidleb nendega. Jõukas, hea iseloomuga, ilus kena tore pereisa![]()
? Vaevalt.
Ma loen, et foorum on maast ja ilmast.
-
Kanapasteet
Lugedes postitusi, üle 90% on naiste poolt, foorumist said teada PK kaudu mis on olgem ausad ikka suuresti naiskasutajaskonnaga ja naistele suunatud, mida imet teab mees imetamisprobleemidest ja enesetundest raseduse ajal. Nimi oli jah üldine, aga naiste võim oli siiski.Mees kirjutas: ↑07 Juun 2024 17:52Naistele suunatud foorum? Kus seda lugeda saab, et nii on?Kanapasteet kirjutas: ↑07 Juun 2024 17:45 Peab kasutama loogikat, milline mees üldsegi kirjutab päev läbi naistele suunatud foorumites ja vaidleb nendega. Jõukas, hea iseloomuga, ilus kena tore pereisa![]()
? Vaevalt.
Ma loen, et foorum on maast ja ilmast.
-
Külaline
Peab kasutama loogikat, milline mees üldsegi kirjutab päev läbi naistele suunatud foorumites ja vaidleb nendega. Jõukas, hea iseloomuga, ilus kena tore pereisaRevolver kirjutas: ↑08 Juun 2024 11:20Vanarahvas teadis tarkust, et eks see peni ikka kiunatab, kes kiviga pihta saab.Kanapasteet kirjutas: ↑07 Juun 2024 17:45Imelik, et see Revolver võtab kohe nagu isikliku solvanguna, kui mõni naine ütleb, et ei meeldi alkohoolik, muidusööja, mees, keda peab teenindama ja on pigem üksi. Temast pole keegi rääkinud, aga kukub miinustama ja halvasti ütlema. Kui tema ise on tore mees, siis ei peaks ennast nii puudutatuna ju tundma.lugeja kirjutas: ↑07 Juun 2024 17:35
[/quote]
Loodame, et see foorum ei muutu ämmemandate ühingu foorumiks, kus füürer kazta otsustab kes tohib suhelda ja kes mitte. Ausalt, ma ei soovi sinuga tutvuda, sa ei pea koguaeg mind jälitama.
[/quote]
Kle ma ei tea su katzast mitte kottigi. Rahune irw
-
Külaline
Jahjah kirjutati kindlasti, et koik mehed on alkohoolikud ja muidusoojad. Ahmane generalisatsioon. arme muidugi raagi siin, et halvad mehed peaks maha jatma ja neid mitte teenendama, muidu sellised mehed ei saagi enam naisele, monel juba hirm juba nahavahel, naised on arkamas irwwwRevolver kirjutas: ↑08 Juun 2024 11:18Selline halvustav tekst ongi miinust väärt. Kellele sa kirjutad seda? Okei, sul ei vedanud suhtena, kas poleks mõistlik see unustada? Mine eluga edasi, aga ei, sa igas teemas jaurad seda kuidas naine ei pea seda ja toda tegema, siis ta on õige naine? Kõik mehed on alkohoolikud ja muidusööjad... jube on seda koledat juttu lugeda. Nii negatiivne inimene oled. Võta loe mõnda head raamatut, mine kinni või teatrisse, aga mõelda koguaeg oma negatiivsetele suhtekogemustele ja seda siia laotada, ei ole õiglane.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2024 17:02Imelik, et see Revolver võtab kohe nagu isikliku solvanguna, kui mõni naine ütleb, et ei meeldi alkohoolik, muidusööja, mees, keda peab teenindama ja on pigem üksi. Temast pole keegi rääkinud, aga kukub miinustama ja halvasti ütlema. Kui tema ise on tore mees, siis ei peaks ennast nii puudutatuna ju tundma.SooleMio kirjutas: ↑07 Juun 2024 16:55
Mis asi sul siin keeruliseks läks? Kõik selge ju: iga troppi ei pea koju vedama. Nagu teise täiskasvanu järelt koristamine, sokipesu ja lõputu vaaritamine oleks mingi uhkuse asi. Ja siis maksa veel peale ka, et selline töllakas su diivanil vedeleks. Milleks?
-
Külaline
Kui sa nii arvad. Suht suva.
-
Külaline
See R on õpikunäide nartsissistlikust tüübist
-
Külaline
Üle 60 on muld?
-
Külaline
Kelle kile?Külaline kirjutas: ↑06 Juun 2024 15:58Vana on suhteline mõiste. Ma ise viiekümpine. Kellegile olen vana, kellegile noor. Ise rallisin küll vankriga ja võileibu olen ise teinud.Külaline kirjutas: ↑06 Juun 2024 12:37 Ma eespool juba ütlesingi, et ma olen vana. Tõingi näited endast vanemate vs endast nooremate tuttavate kohta. Ma ise olen üldse ilma.
-
Külaline
Millises "igas teemas"? Inimene kirjutab oma kogemusest teemas, mis ongi sellest, ehk siis täiesti teemasse.Revolver kirjutas: ↑08 Juun 2024 11:18Selline halvustav tekst ongi miinust väärt. Kellele sa kirjutad seda? Okei, sul ei vedanud suhtena, kas poleks mõistlik see unustada? Mine eluga edasi, aga ei, sa igas teemas jaurad seda kuidas naine ei pea seda ja toda tegema, siis ta on õige naine? Kõik mehed on alkohoolikud ja muidusööjad... jube on seda koledat juttu lugeda. Nii negatiivne inimene oled. Võta loe mõnda head raamatut, mine kinni või teatrisse, aga mõelda koguaeg oma negatiivsetele suhtekogemustele ja seda siia laotada, ei ole õiglane.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2024 17:02Imelik, et see Revolver võtab kohe nagu isikliku solvanguna, kui mõni naine ütleb, et ei meeldi alkohoolik, muidusööja, mees, keda peab teenindama ja on pigem üksi. Temast pole keegi rääkinud, aga kukub miinustama ja halvasti ütlema. Kui tema ise on tore mees, siis ei peaks ennast nii puudutatuna ju tundma.
Sul on hirm, et jutt on sinust? Vaevalt, selliseid mehi on veel aga ennast oled siin meile piisavalt tutvustanud, me teame milline sa oled.
Ja tore, et sa mehena tunnistad et jutt on kole. See on reaalsus, ongi kole! Mõtle kui kole sellisega kooselu veel oleks!? Ükski tark naine endale niisugust koju ei lase!
-
Külaline
Mul on tunne, et Revolver arvab, et “Külaline” on ühe inimese kasutajanimi. No siis talle tundubki, et igas teemas suhtleb ühe ja sama inimesegaKülaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 07:13Millises "igas teemas"? Inimene kirjutab oma kogemusest teemas, mis ongi sellest, ehk siis täiesti teemasse.Revolver kirjutas: ↑08 Juun 2024 11:18Selline halvustav tekst ongi miinust väärt. Kellele sa kirjutad seda? Okei, sul ei vedanud suhtena, kas poleks mõistlik see unustada? Mine eluga edasi, aga ei, sa igas teemas jaurad seda kuidas naine ei pea seda ja toda tegema, siis ta on õige naine? Kõik mehed on alkohoolikud ja muidusööjad... jube on seda koledat juttu lugeda. Nii negatiivne inimene oled. Võta loe mõnda head raamatut, mine kinni või teatrisse, aga mõelda koguaeg oma negatiivsetele suhtekogemustele ja seda siia laotada, ei ole õiglane.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2024 17:02
Sul on hirm, et jutt on sinust? Vaevalt, selliseid mehi on veel aga ennast oled siin meile piisavalt tutvustanud, me teame milline sa oled.
Ja tore, et sa mehena tunnistad et jutt on kole. See on reaalsus, ongi kole! Mõtle kui kole sellisega kooselu veel oleks!? Ükski tark naine endale niisugust koju ei lase!
-
Külaline
Mind huvitab, kuidas see hea mees nii hea oli, et kohe lapsehoidjaga ära läks? Ja, kas see uus naine teeb mehele nüüd süüa ja teenindab teda? Tundub, et mehele see elu sellise naisega, kes teda ei teeninda ei meeldinud, et uuega uttu tõmbas.
-
Külaline
Kas on mingid mehed, kes oma lapsega ei jaluta? Kui mõni selline leidub, on see naiste probleem, et sellist asja tolereeritakse.Külaline kirjutas: ↑06 Juun 2024 11:27 Mulle tundub just, et noorem generatsioon mõistlikum kui vana. Ei kohtle naist kodumasinana, vaid võtavad ise ka vastutuse. Käruga rallivad mehed tunduvad kõik nooremapoolsed. Vanem gen arvab, et lapse kärutamine on naiste töö ja tema asi on diivanil peeru lasta seni kuni naine, titt süles, talle võileiba teeb.
Kindlasti on ka erandeid, aga minu kogemus on selline.
-
Külaline
Alavääristamine on üks joontest, mis ilmselgelt nartsissismile viitavad. Seda pakud sa ohtralt.Revolver kirjutas: ↑10 Juun 2024 20:32Kuidas sa sellisele järeldusele jõudsid?
Soovitan sul vaadata vanu prantsuse filme kus esines Brigitte Bardo. Kui mehelikult suhtlesid mehed naistega, st mees ei täitnud ühtegi naise soovi ja naised olid rahul. Tõesti, hari end, koduabilisena lappi lükates polegi sinuga muust rääkida kui koristamisest, aga see on nüri teema, kas pole?
Palun teie järgmine käik, noormees. (Ma juba tean, mis see on. Nüüd ütled, et hoopis meie siin alavääristame sind, mitte vastupidi.)
Ehk siis: olete paljastatud, eneseimetleja
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 06:57Kelle kile?Külaline kirjutas: ↑06 Juun 2024 15:58Vana on suhteline mõiste. Ma ise viiekümpine. Kellegile olen vana, kellegile noor. Ise rallisin küll vankriga ja võileibu olen ise teinud.Külaline kirjutas: ↑06 Juun 2024 12:37 Ma eespool juba ütlesingi, et ma olen vana. Tõingi näited endast vanemate vs endast nooremate tuttavate kohta. Ma ise olen üldse ilma.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist