Suure-Lähtru lugu, kuidas võiks lõppeda?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ei minu arvates ei olnud Pealtnägijas kummalised. Ema süda püüab ikka oma last kaitsta, sest ta sattus massiivse netisõimu alla. Emad ei vihka oma last isegi, kui see kuriteo sooritanud. Võta oma kujutlusvõime kokku ja mõtle, kui sinu laps millegi sarnasega hakkama saad, millised on sinu tunded. Kas hülgad oma lapsed täielikult ja ühined vihkajatega?
Külaline

Nii, jaa "oletame" et pere tõesti usub, et ups sündis teadmata ja koer rebis liha pähe käest ära.

AGA, kas nende arust siis on normaalne, et K keerab saunauksel peale seda juhtumist selja, läheb tagasi ja ei tee piiksugi. Ja siis järgmine hommik kohvitab ja koogitab rõõmsalt???
Ju siis on.

Ema ilmselgelt on eitusfaasis ja shokis, et ta oma lapd üldse selliseks asjaks võimeline on.
Isa oli nagu ta oli ma ropu kõnepruugiga. Vend tundub, et teabki kogu päris lugu aga vaikib.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 10:14 Surma põhjus oli ju “õhuruumi sulgemine” ehk lämbumine. Kuidas see koer imiku lämmatas, tahaks teada… :?
Pani käpa näo peale? Aga võib-olla see on madukoer? Siis mässis ennast imiku ümber. Hea, et ema ellu jäi.
Külaline

Väga hea, et intekaid annavad, andku rohkem, see aitab tõe väljaselgitamisele kaasa, kui terve ilm näeb, millised nad on.
Kui ma esimestel lehekülgedel rääkisin, et kogu see pere on kummaline ja külarahvas, kes tunneb neid põlvkondade kaupa, ei suhtle nendega ja kahtlustas algusest peale, hüpati mulle peale, et ma peaksin "näiteid tooma" ja "tõestama" .
Paistab, et vähemalt mõni on nüüd oma näited juba kätte saanud. Ja arvestage, et te nägite neid 10 minutit.
Loomulikult ei pidanud külarahvas neid vaikimisi kohe mõrtsukateks, kuid selle loo ilmnedes arvati, et kui see imik on nende külast, siis viivad otsad varem või hiljem ilmselt sellesse tallu. Ja nii oligi, palun väga.

Miks Taavi Libe neilt näkku ei küsinud, mida nad arvavad sellest, et koera poolt röövitud imiku ema ei teinud piiksugi ja läks hommikul õige näoga kohvile ja koogile? Ootasin seda küsimust, tõesti oleksin tahtnud nende nägusid näha ja vastuseid kuulda. Ei mõista, kuidas sai see küsimus tekkimata jääda. See isa on ikka õige lihtsameelne, arvan, et nurgaadvokaat Sarv katkub praegu juukseid ja keelab neil edaspidi avalikult möla ajada. Millest oleks kahju.

Üks valearvamus veel siin teemas liigub, lükkan selle ümber: naabri koer ei viinud imikut mitte selle pere õue, vaid oma pere õue ja nii see üldse välja tuligi, et naabri perenaine andis teada, et koer tõi surnud imiku.
Külaline

Kas ikka on kahtlusaluse laps? On veel noorem puudega õde. Kahtlusalune ütles, et ta on tahtmatult sattunud sellesse loosse.
Külaline

Anonymous kirjutas: 10 Sept 2024 15:52... ja nōusn koerale juristi ilma sarvedeta. Koeral oli niigi palju südant, et viis väetikese oma koju terrassile. Jätke koer rahule.
ehk koer ongi seal ainus süüdiv.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 22:18 Kas ikka on kahtlusaluse laps? On veel noorem puudega õde. Kahtlusalune ütles, et ta on tahtmatult sattunud sellesse loosse.
Hakkab jälle peale!
Nüüdseks peaks juba kõigil teada olema, et DNA-tõestus on olemas.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 17:26 ...
Koeraomaniku arvamust tahaks kuulda, kui isa jutt tõele vastab, et see koer ühe nende lastest peaaegu tükkideks rebis, siis peaks olema koeraomanikele ju ammu ettekirjutused tehtud.
Koeraomanik võtab sõna märgatud eestis FB-l ja lükkab muidugi sellised süüdistused ümber.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 22:55
Koeraomaniku arvamust tahaks kuulda, kui isa jutt tõele vastab, et see koer ühe nende lastest peaaegu tükkideks rebis, siis peaks olema koeraomanikele ju ammu ettekirjutused tehtud.
Koeraomanik võtab sõna märgatud eestis FB-l ja lükkab muidugi sellised süüdistused ümber.
Lugesin neid kommentaare, aga ei leidnud koeraomaniku sõnavõtte küll kusagilt. Aga see selleks. Koera süüdistamine on lihtsalt niivõrd jabur, et no... lihtsalt pole sõnu.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 23:18
Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 22:55
Lugesin neid kommentaare, aga ei leidnud koeraomaniku sõnavõtte küll kusagilt. Aga see selleks. Koera süüdistamine on lihtsalt niivõrd jabur, et no... lihtsalt pole sõnu.
Seal kirjutab koera peremees Aaro, esimese kommentaari (Peeter Pikk) all üks vastajatest.
Külaline

Miks lapse isast üldse juttu pole. Kas ongi ikka nii, nagu kohe alguses arvati, et vend on lapse isa. Vennaga ta oli kogu aeg koos, ka viimastel päevadel enne sünnitust ja ka kohe peale sünnitust samal päeval läks venna juurde.
Ja seal saates jäi veel kõrvu see, et kuidagi taheti nagu ikka midagi välja vabandada. Et kui oleks rasedusest teadnud, ei oleks ju õde pikale matkale kaasa võtnud- see oli see pilt vanaema kodu varemetel. See pilt tekitas kohe algul palju küsimusi, et kes pildistas. Siis ei olnud vennast juttu ja minu arust oli juttu, et see koht on neile lähedal, mitte viie kilomeetri kaugusel. Sellele viitamine oli kuidagi nagu võlts ja nimme meelde tuletatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 23:49 Miks lapse isast üldse juttu pole. Kas ongi ikka nii, nagu kohe alguses arvati, et vend on lapse isa. Vennaga ta oli kogu aeg koos, ka viimastel päevadel enne sünnitust ja ka kohe peale sünnitust samal päeval läks venna juurde.
Ja seal saates jäi veel kõrvu see, et kuidagi taheti nagu ikka midagi välja vabandada. Et kui oleks rasedusest teadnud, ei oleks ju õde pikale matkale kaasa võtnud- see oli see pilt vanaema kodu varemetel. See pilt tekitas kohe algul palju küsimusi, et kes pildistas. Siis ei olnud vennast juttu ja minu arust oli juttu, et see koht on neile lähedal, mitte viie kilomeetri kaugusel. Sellele viitamine oli kuidagi nagu võlts ja nimme meelde tuletatud.
Lõpeta oma haige fantaasia. Vennaga hea läbisaamine on sinu jaoks ebanormaalne? Sul endal mingi kiiks peas?
Külaline

Mis minu fantaasia? Sellest hakati kohe rääkima, kui selgus, kust talust beebi ema on.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 23:59 Mis minu fantaasia? Sellest hakati kohe rääkima, kui selgus, kust talust beebi ema on.
Lapse DNA oleks seda ka kohe näidanud ja vend ei istuks seal nii rahulikult.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 22:18 Kas ikka on kahtlusaluse laps? On veel noorem puudega õde. Kahtlusalune ütles, et ta on tahtmatult sattunud sellesse loosse.
Tule tänapäeva, ta pole enam kahtlusalune, vaid lapse tapmises ja laiba rüvetamises süüdistatav.
Külaline

Ma ei mõista mitut asja.

Kui vend käis Marokos, siis ta suhtles õega. Ütles, et on saanud õelt täpse, konkreetse info, mis juhtus. Miks see vend siis kogu oma perega-vanematega infot ei jaga? Ehk siis peresiseselt info ei liigu. Vanemad ju ei tea siiani, mis täpselt juhtus. Isa ainult oletas.

Teine asi. Kas ma sain õigesti aru, et taluõuel on kaamerad? Kas tõesti ei jäänud mitte ühegi kaamerapildi ette, kuidas midagi (kedagi) saunast välja toimetati? Oli see siis koer või lapse ema ise? Või kuidas toimus rünnak?

Kolmas. Ainuüksi see, et saun oli täiesti puhas ja korras, näitab kindlalt, et tegemist oli kuriteoga, mida sooviti varjata.

Neljas. Miks see pereisa Sarve siunas? Sarv on ju nende tütre kaitsja.

Ja, millest ma kohe üldse aru ei saa, miks see pere kollektiivselt koguaeg kaamerate ette tulevad? Kui minu peres midagi sellist juhtuks, oleksin vait kui sukk ja hoiaksin hinge kinni - mis edasi saab.
Külaline

Kui vend käis Marokos, siis ta suhtles õega. Ütles, et on saanud õelt täpse, konkreetse info, mis juhtus. Miks see vend siis kogu oma perega-vanematega infot ei jaga? Ehk siis peresiseselt info ei liigu. Vanemad ju ei tea siiani, mis täpselt juhtus. Isa ainult oletas.
Tõenäolisem on hoopis see, et vend andis õele edasise käitusmisjuhise. Et pere ei tea midagi, pole üldse võimalik.
Külaline

Sarv on eelkõige kahtlusaluse kaitsja. Pere on paraja sopa sees, millesse nad "upuvad.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 23:59 Mis minu fantaasia? Sellest hakati kohe rääkima, kui selgus, kust talust beebi ema on.
DNAst oleks ju selgunud, kui vend on isa. Ja siis oleks vendki mingitpidi süüdistuse saanud, kaasaaitamises näiteks.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 07:22 Ma ei mõista mitut asja.

Teine asi. Kas ma sain õigesti aru, et taluõuel on kaamerad? Kas tõesti ei jäänud mitte ühegi kaamerapildi ette, kuidas midagi (kedagi) saunast välja toimetati? Oli see siis koer või lapse ema ise? Või kuidas toimus rünnak?

Kolmas. Ainuüksi see, et saun oli täiesti puhas ja korras, näitab kindlalt, et tegemist oli kuriteoga, mida sooviti varjata.

Ja, millest ma kohe üldse aru ei saa, miks see pere kollektiivselt koguaeg kaamerate ette tulevad? Kui minu peres midagi sellist juhtuks, oleksin vait kui sukk ja hoiaksin hinge kinni - mis edasi saab.
See naine rääkiski Marokos vennale, et tema astus saunast välja ja koer rebis lapse käest. Saates rääkis selle versiooni ära isa ning lisas, et see on praegu vandenõuteooria, oletus, Kairi jutt, mis ta vennale Marokos rääkis, aga et tema usub seda versiooni.

Sarve siunamist küll polnud, pereisa kirus ikka prokuröri!

Kaameratest küll mingit juttu ei kuulnud, nad filmisid mobiilidega koera ja see video pidi justkui tõestama, et käib nende aias ja on kuri koer.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], dmy, Google [Bot] ja 6 külalist