Suure-Lähtru lugu, kuidas võiks lõppeda?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ma võin eksida, aga kusagilt ajakirjandusest oleks nagu läbi käinud info, et võimalikku venna isadust kontrolliti ja et see oletus ei vastanud tõele. Seega ei ole mõtet sel teemal enam spekuleerida, kuna see on välistatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 23:10 Kuskil oli see varem kirjas, et naise isiklikult asjadest võeti kodust test.
Ja vaevalt nüüd kõiki inimesi hakati testima, isa ja venda ja ka ema ilmselt mitte. Esialgu otsiti ikka sünnitanud naist ja neid kontrolliti. Algul arvati ju üldse, et keegi võis kuskilt kaugemalt selle beebi sinna tuua, paluti üle Eesti anda teada kõikidest naistest, keda võiks kahtlustada, et pole rasedusega arvel.
Mul ei olegi enam täpselt meeles, kuidas nad üldse selle naiseni jõudsid. Kas mitte keegi külast ei andnud vihjet.
Politsei käis ju kõik majad läbi, vestles nii selle pere teiste liikmete kui ka selle naisega. Võimalik, et midagi kahtlast ikka oli.
Ema leidmisele keskenduti algul intensiivselt seetõttu, et tegemist ju äsja sünnitanud naisega, kes võib vajada meditsiinilist abi. Ei saanud ju esialgu välistada, et keegi põllu ääres ootamatult sünnitas, koju abi järele roomas ja sinna kokku kukkus.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 23:10 Kuskil oli see varem kirjas, et naise isiklikult asjadest võeti kodust test.
Ja vaevalt nüüd kõiki inimesi hakati testima, isa ja venda ja ka ema ilmselt mitte. Esialgu otsiti ikka sünnitanud naist ja neid kontrolliti. Algul arvati ju üldse, et keegi võis kuskilt kaugemalt selle beebi sinna tuua, paluti üle Eesti anda teada kõikidest naistest, keda võiks kahtlustada, et pole rasedusega arvel.
Mul ei olegi enam täpselt meeles, kuidas nad üldse selle naiseni jõudsid. Kas mitte keegi külast ei andnud vihjet.
Politsei käis ju kõik majad läbi, vestles nii selle pere teiste liikmete kui ka selle naisega. Võimalik, et midagi kahtlast ikka oli.
Minu jaoks on siiski loogiline, et testitakse kõiki. DNA test on tänapäeval tavaline, ei tohiks see palju ka maksta. Et tuvastada lapse isik tuleb ka mehi testida. Sest hoopis isa võib seal lähikonnas elada või võib tegu olla lapse sugulasega. Ja päris nii nüüd ka asi ei käi, et võetakse perest suvaline hambahari ja selle põhjal määratakse ema isik. Teised pere naisisikud peab ju välistama.
Sünnitanud naist otsiti algul ikka seetõttu, et arvati et ta vajab abi ja võib ka ise ohver olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 10:35 Ma võin eksida, aga kusagilt ajakirjandusest oleks nagu läbi käinud info, et võimalikku venna isadust kontrolliti ja et see oletus ei vastanud tõele. Seega ei ole mõtet sel teemal enam spekuleerida, kuna see on välistatud.
Sa ei eksi. Mina ka lugesin või kuulsin seda meediast.
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 11:28
Minu jaoks on siiski loogiline, et testitakse kõiki. DNA test on tänapäeval tavaline, ei tohiks see palju ka maksta. Et tuvastada lapse isik tuleb ka mehi testida. Sest hoopis isa võib seal lähikonnas elada või võib tegu olla lapse sugulasega. Ja päris nii nüüd ka asi ei käi, et võetakse perest suvaline hambahari ja selle põhjal määratakse ema isik. Teised pere naisisikud peab ju välistama.
Sünnitanud naist otsiti algul ikka seetõttu, et arvati et ta vajab abi ja võib ka ise ohver olla.
Maroko mehed peaks läbi testima, mis ta muidu sinna peitu puges.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 11:30
Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 10:35 Ma võin eksida, aga kusagilt ajakirjandusest oleks nagu läbi käinud info, et võimalikku venna isadust kontrolliti ja et see oletus ei vastanud tõele. Seega ei ole mõtet sel teemal enam spekuleerida, kuna see on välistatud.
Kui naine oli kinni peetud, käis Telehommikus üks politseinik rääkimas, tema mainis.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 11:58
Kui naine oli kinni peetud, käis Telehommikus üks politseinik rääkimas, tema mainis.
Minu meelest on parajalt õõvastav (ei leia paremat sõna) juba ainuüksi see, et niisugune versioon üldse kõne alla tuleb. Kui kummalised need omavahelised suhted siis seal küll olema peavad. Või eeldataksegi sellise erakorralise juhtumi puhul juba rutiinselt ei tea mida ja igaks juhuks kontrollitakse kõike...
Külaline

Nii palju siis pereisa vahutamisest, et koer ründas Anitat, kes lausa õmbluseid vajas ja et noorem poeg kisti lausa ribadeks, et käidi emos ja helistati politseisse. PPA on kinnitanud, et Suure-Lähtrust pole ühtegi avaldust koerarünnakust tehtud, kontrolliti anmdeid alates 2021. Mh ja varasematest uudistest võis lugeda, et Fritz oli 2024 veebruaris, kui surnud imiku koduhoovi tõi umbes üheaastane koer.
Ja pärast veebruari õudust pandi koerale elektrikarjus ja koer on püsinud oma hoovis. Oli üks erand augustis, kui kaelarihma patareid tühjaks said ja koer uitama pääses. Perekond õnneks filmis selle üles ja seda jäädvustust "kurjast koerast" said Märgatud Eestis saates kõik näha.

Natuke loogikat ja natuke matemaatikat ja polegi muud lisada kui, et lihtsalt tülgastav perekond oma juttudega
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 12:25 Nii palju siis pereisa vahutamisest, et koer ründas Anitat, kes lausa õmbluseid vajas ja et noorem poeg kisti lausa ribadeks, et käidi emos ja helistati politseisse. PPA on kinnitanud, et Suure-Lähtrust pole ühtegi avaldust koerarünnakust tehtud, kontrolliti anmdeid alates 2021. Mh ja varasematest uudistest võis lugeda, et Fritz oli 2024 veebruaris, kui surnud imiku koduhoovi tõi umbes üheaastane koer.
Ja pärast veebruari õudust pandi koerale elektrikarjus ja koer on püsinud oma hoovis. Oli üks erand augustis, kui kaelarihma patareid tühjaks said ja koer uitama pääses. Perekond õnneks filmis selle üles ja seda jäädvustust "kurjast koerast" said Märgatud Eestis saates kõik näha.

Natuke loogikat ja natuke matemaatikat ja polegi muud lisada kui, et lihtsalt tülgastav perekond oma juttudega
https://elu24.postimees.ee/8094177/suur ... agi-teinud
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 12:16

Minu meelest on parajalt õõvastav (ei leia paremat sõna) juba ainuüksi see, et niisugune versioon üldse kõne alla tuleb. Kui kummalised need omavahelised suhted siis seal küll olema peavad. Või eeldataksegi sellise erakorralise juhtumi puhul juba rutiinselt ei tea mida ja igaks juhuks kontrollitakse kõike...
Loomulikult võeti kõigi DNA. Uurimise eesmärk ei ole ju pelgalt isa tuvastada. Kindlasti kontrollitakse, kas keegi talu elanikest võis sünnituse juures viibida või imikust lahtisaamisel osaleda - seda tehes võis jääda tema DNA kas sündmuspaika, imikule või mujale.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 12:32

Loomulikult võeti kõigi DNA. Uurimise eesmärk ei ole ju pelgalt isa tuvastada. Kindlasti kontrollitakse, kas keegi talu elanikest võis sünnituse juures viibida või imikust lahtisaamisel osaleda - seda tehes võis jääda tema DNA kas sündmuspaika, imikule või mujale.
No see kõik on muidugi loogiline, aga jutt käis praegu sellest, et kontrolliti muuhulgas võimalust, et sünnitanud naise vend on lapse isa. Ja et seda veel eraldi välja toodi (ise ma pole seda ülalpool mainitud saadet näinud), et niisugune versioon üldse nö laual oli. See on ju täiesti teisel tasandil asi kui see, millest sina räägid.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 12:54

No see kõik on muidugi loogiline, aga jutt käis praegu sellest, et kontrolliti muuhulgas võimalust, et sünnitanud naise vend on lapse isa. Ja et seda veel eraldi välja toodi (ise ma pole seda ülalpool mainitud saadet näinud), et niisugune versioon üldse nö laual oli. See on ju täiesti teisel tasandil asi kui see, millest sina räägid.
Ah see on mingi jama. Pole ükski politseinik venda eraldi maininud. Siinsete teerajajate ülim kujutlusvõime lihtsalt. Ise ka usud, et politseinik mingis telesaates ütleb välja, et venda kahtlustati lapse isaks olemises ja mitte ükski taasesitamist võimaldavas vormis uudiseid produtseeriv meediakanal sellest kinni ei haara ja seda ära ei trüki?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 12:54

Minu arvates hakkavad inimesed iga juhtumi puhul kõikvõimalikke teooriaid luulutama. Mõni ei usu ju siiani, et koroona on olemas või tahtlikult levitatu. Estonian laeva ümber sada erinevat teooriat ja kõige absurdsem meeldib inimestele alati kõige rohkem. Eks see võis alguse saada sellest, et muude meestega sotsiaalmeeida pilte pole ja neil oli läbi healäbisaamine. Minu arvates absurdne, sest naine viibis palju välismaal ja mida see külarahvas tema elust ja suhetest enne seda lugu üleüldse teadis. Kõik naised ei ole nagu üks seltskonnadaam, kes igast suhtest suure tuututamisega teada annab ja pildid üles laeb.
Külaline

Anonymous kirjutas: 12 Sept 2024 12:16Minu meelest on parajalt õõvastav (ei leia paremat sõna) juba ainuüksi see, et niisugune versioon üldse kõne alla tuleb. Kui kummalised need omavahelised suhted siis seal küll olema peavad. Või eeldataksegi sellise erakorralise juhtumi puhul juba rutiinselt ei tea mida ja igaks juhuks kontrollitakse kõike...
Õõvastav on hoopis see, et inimesed hakkavad ise igasugu teooriaid ja versioone välja pakkuma ning ise neisse niivõrd uskuma, et neid on üldse vaja ametlikult ümber lükata.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 13:27
Anonymous kirjutas: 12 Sept 2024 12:16Minu meelest on parajalt õõvastav (ei leia paremat sõna) juba ainuüksi see, et niisugune versioon üldse kõne alla tuleb. Kui kummalised need omavahelised suhted siis seal küll olema peavad. Või eeldataksegi sellise erakorralise juhtumi puhul juba rutiinselt ei tea mida ja igaks juhuks kontrollitakse kõike...
Õõvastav on hoopis see, et inimesed hakkavad ise igasugu teooriaid ja versioone välja pakkuma ning ise neisse niivõrd uskuma, et neid on üldse vaja ametlikult ümber lükata.
Just-just. Tuletagem meelde, kuidas perekoolis tegi selle teema isik, kes oli nii veendunud oma teoorias, et lapse viskasid minema usklikud ja oli suisa pettunud, kui tõde selguma hakkas ja uuris ikka edasi, et kas see pere polegi mingi sekti liikmed. Sellistest kodukootud Herkulepoirottidest need kuuluutud levima hakkavad.
Külaline

Anonymous kirjutas: 12 Sept 2024 12:54No see kõik on muidugi loogiline, aga jutt käis praegu sellest, et kontrolliti muuhulgas võimalust, et sünnitanud naise vend on lapse isa. Ja et seda veel eraldi välja toodi (ise ma pole seda ülalpool mainitud saadet näinud), et niisugune versioon üldse nö laual oli.
Nagu politsei ise on öelnud, jälgiti pidevalt sotsiaalmeediat ja kontrolliti kõiki vihjeid. Selline versioon visati sotsmeedias klatšimooride poolt üles üsna alguses ja see levis.
Politseil polnud vaja seda eraldi uurida, piisas lapse dna-st, et teada, et tema isa ja ema polnud lähisugulased.
Politseinik ühes intervjuus lihtsalt möödaminnes mainis, et vend ei ole isa, mitte, et nad oleksid selle uurimisega põhjalikult tegelenud. Ja õigesti tegi, et ütles - igasugu spekulatsioonid sel teemal vaibusid.
Imelikul kombel kerkisid uuesti siin teemas...
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 13:27
Seda ma ei eitagi. Kui need kahtlustused on lihtsalt mingi pahatahtlik külajutt, millel objektiivselt mitte mingit alust ei ole, siis on see loomulikult sama haige kui kogu lugu ise.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 13:27 Õõvastav on hoopis see, et inimesed hakkavad ise igasugu teooriaid ja versioone välja pakkuma ning ise neisse niivõrd uskuma, et neid on üldse vaja ametlikult ümber lükata.
Eks sedasorti teooriate väljamõtlemisega on ka nii, et igaüks mõtleb oma rikutuse tasemel.
Külaline

Vabandan, kui mõni seda ebaterveks huviks peab, aga tahaks teada, kes selle lapsekese maha matab? Kas perel on kohustus seda teha või on see valla teha?
Külaline

7 kuud on möödas, laps on ammu maetud, küllap riigi kulul. Pere ei pidanud seda ju enda omakski, miks nemad oleksid matnud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Adierol, Google [Bot], Kõuts, YaCy [Bot] ja 6 külalist