Suure-Lähtru lugu, kuidas võiks lõppeda?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ei ole maetud. Alles oli uudis, et on otsustamata, kes matab.
Kylaline

Postitus Postitas Kylaline »

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 10:35 Ma võin eksida, aga kusagilt ajakirjandusest oleks nagu läbi käinud info, et võimalikku venna isadust kontrolliti ja et see oletus ei vastanud tõele. Seega ei ole mõtet sel teemal enam spekuleerida, kuna see on välistatud.

Sellest oli juttu selles artiklis (võib-olla mujal ka)
https://www.ohtuleht.ee/melu/1103833/vi ... -kuulujutu

“ Siiski on teooriaid, mida saab juba praegu kindlalt ümber lükata. Näiteks levis suust suhu ja kommentaariumites räige kuulujutt, et lapse isa võib olla keegi sünnitaja pereliikmetest. DNA-testi tulemused näitasid, et imiku isa ei ole sellest perekonnast, aga ema on, rõhutas Eilat. DNA-testid võeti kõigilt pereliikmetelt ning naise enda DNA koguti tema isiklikelt esemetelt nagu hambaraviks kasutatavatelt kapedelt.”
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 13:15
Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 12:54
Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 12:32

Loomulikult võeti kõigi DNA. Uurimise eesmärk ei ole ju pelgalt isa tuvastada. Kindlasti kontrollitakse, kas keegi talu elanikest võis sünnituse juures viibida või imikust lahtisaamisel osaleda - seda tehes võis jääda tema DNA kas sündmuspaika, imikule või mujale.
No see kõik on muidugi loogiline, aga jutt käis praegu sellest, et kontrolliti muuhulgas võimalust, et sünnitanud naise vend on lapse isa. Ja et seda veel eraldi välja toodi (ise ma pole seda ülalpool mainitud saadet näinud), et niisugune versioon üldse nö laual oli. See on ju täiesti teisel tasandil asi kui see, millest sina räägid.
Ah see on mingi jama. Pole ükski politseinik venda eraldi maininud. Siinsete teerajajate ülim kujutlusvõime lihtsalt. Ise ka usud, et politseinik mingis telesaates ütleb välja, et venda kahtlustati lapse isaks olemises ja mitte ükski taasesitamist võimaldavas vormis uudiseid produtseeriv meediakanal sellest kinni ei haara ja seda ära ei trüki?
Seda, et lapse isa ei ole sellest perekonnast, ütles Taavi Eilat pealtnägijas, kui perega intervjuu tegi
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 19:35
Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 13:15
Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 12:54

No see kõik on muidugi loogiline, aga jutt käis praegu sellest, et kontrolliti muuhulgas võimalust, et sünnitanud naise vend on lapse isa. Ja et seda veel eraldi välja toodi (ise ma pole seda ülalpool mainitud saadet näinud), et niisugune versioon üldse nö laual oli. See on ju täiesti teisel tasandil asi kui see, millest sina räägid.
Ah see on mingi jama. Pole ükski politseinik venda eraldi maininud. Siinsete teerajajate ülim kujutlusvõime lihtsalt. Ise ka usud, et politseinik mingis telesaates ütleb välja, et venda kahtlustati lapse isaks olemises ja mitte ükski taasesitamist võimaldavas vormis uudiseid produtseeriv meediakanal sellest kinni ei haara ja seda ära ei trüki?
Seda, et lapse isa ei ole sellest perekonnast, ütles Taavi Eilat pealtnägijas, kui perega intervjuu tegi
Mitte politseinik?
Külaline

Mis üldse toimub inimese peas, kes sellise rõveda kuulujutu lahti laseb? Puhas laim ju.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 20:47 Mis üldse toimub inimese peas, kes sellise rõveda kuulujutu lahti laseb? Puhas laim ju.
No vaata, selle pere enda poolt on tulnud nii palju igasugust jama, et kuulujutud on selle kõrval lausa köömes. Ma suhtusin ka veidi nagu eemalolevalt sellesse juhtumisse. Minu jaoks on nagu üsna selge, et normaalse mõttemaailmaga inimene ei suudaks sellist tegu toime panna. Aga see telesaade ja selle perekonna üldine umbluu äratas kõik emotsioonid, kuidas inimeste keel paindub süüdistama koera? Koer viis tite käte vahelt, emmekene mõtles, et ok, läks kohvi ja kooki sööma, pariisi moenädalatele ja sealt moroccosse.. ühesõnaga. Parem oleks, kui neile enam väga sõna ei antaks. Nende kühvel on nagu hiigelsuur endale auku kaevamas.
Külaline

Külaline kirjutas: ↑12 Sept 2024 20:47
Mis üldse toimub inimese peas, kes sellise rõveda kuulujutu lahti laseb? Puhas laim ju.
No vaata, selle pere enda poolt on tulnud nii palju igasugust jama, et kuulujutud on selle kõrval lausa köömes. Ma suhtusin ka veidi nagu eemalolevalt sellesse juhtumisse. Minu jaoks on nagu üsna selge, et normaalse mõttemaailmaga inimene ei suudaks sellist tegu toime panna. Aga see telesaade ja selle perekonna üldine umbluu äratas kõik emotsioonid, kuidas inimeste keel paindub süüdistama koera? Koer viis tite käte vahelt, emmekene mõtles, et ok, läks kohvi ja kooki sööma, pariisi moenädalatele ja sealt moroccosse.. ühesõnaga. Parem oleks, kui neile enam väga sõna ei antaks. Nende kühvel on nagu hiigelsuur endale auku kaevamas.
Üles
Selle nn kuulujutuga on see, et kõik seal toimunud sündmuste ahel on loogikaga seletatavad. Aga praegu on pudru ja kapsad. Ehk sobib nii perekonnale ja kaitsjatele.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 21:08
Külaline kirjutas: ↑12 Sept 2024 20:47
Üles
Selle nn kuulujutuga on see, et kõik seal toimunud sündmuste ahel on loogikaga seletatavad. Aga praegu on pudru ja kapsad. Ehk sobib nii perekonnale ja kaitsjatele.
Nojaa, ilmselt sobib. Minu mõistus sellest aru ei saa, aga ega kõigest ei peagi saama. Need inimesed seal saates rääkisid muide enda lapselapsest, õepojast.. hoia Jumal selliste suguaste eest! Vahel on need kaasinimesed lihtsalt õõvastavad!
Külaline

Ma siin ei saa nüüd viimastest kommentaatoritest aru - et nagu oleks õigustatud kogu pere sopa ja kuulujuttudega üle valamine? Mis nad siis on niisugused? Minule jätavad nad lihtsate töötavate maainimeste mulje, kes on kogu loost samamoodi vapustatud ja seda ka väljendavad. Lihtsalt klikihimuline ajakirjandus ronib uksest ja aknast sisse ja siis inimesed räägivad ausalt kõik oma mõtted välja. Võib-olla ei peaks rääkima, nõustun.
Külaline

Seda, et nad ülearu vapustatud oleks, ei paista väga kuskilt välja.
Üldiselt mõtleks ka neist, kui veidi lihtsatest maainimestest. Samas meenub nende suur ettevõte, see on tõesti ju üsna suur. Masinapark, kaasaegsed seadmed. Tooted välja töötatud, pakendid, reklaamid. Nad on saanud ju mitu korda vist mingi aasta ettevõtja või mingi sarnase auhinna. Siis käivad neil välismaalaste grupid külas. Ma olen korduvalt mõelnud, et kes neist see eestvedaja on. See ei ole päris nii, et oh, hakkan ettevõtjaks, kirjutan paar projekti jne. See nõuab palju teravat mõistust. Aga ausalt, ei näe seal kedagi, kes sellise ajupotensiaaliga oleks. See üks õde oli veidi terasem, aga sel juhul peaks olema ka juba ammu tema poolt perele selgeks tehtud, et lõpetage need intervjuud ja oletused.
Mina arvan, et siin on ka selle küla rahvast lugemas, öelge siis ometi, mismoodi saab kõik, mis seda pere puudutab, olla nii vastuoluline.
Külaline

Anonymous kirjutas: 12 Sept 2024 21:41mingi aasta ettevõtja
Tõesti? Et siis samamoodi nagu nende aasta emade ja aasta isadega olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 21:31 Ma siin ei saa nüüd viimastest kommentaatoritest aru - et nagu oleks õigustatud kogu pere sopa ja kuulujuttudega üle valamine? Mis nad siis on niisugused? Minule jätavad nad lihtsate töötavate maainimeste mulje, kes on kogu loost samamoodi vapustatud ja seda ka väljendavad. Lihtsalt klikihimuline ajakirjandus ronib uksest ja aknast sisse ja siis inimesed räägivad ausalt kõik oma mõtted välja. Võib-olla ei peaks rääkima, nõustun.
Kus nad siis vapustatud on. Pereisa ütles ise ju selge sõnaga, et neil pole häda midagi. Ja vassivad, nii et silm ka ei pilgu.
Külaline

On seal ikka harituid ka https://epkk.ee/aasta-pollumees-2020-ka ... epitooted/
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 21:31 Ma siin ei saa nüüd viimastest kommentaatoritest aru - et nagu oleks õigustatud kogu pere sopa ja kuulujuttudega üle valamine? Mis nad siis on niisugused? Minule jätavad nad lihtsate töötavate maainimeste mulje, kes on kogu loost samamoodi vapustatud ja seda ka väljendavad. Lihtsalt klikihimuline ajakirjandus ronib uksest ja aknast sisse ja siis inimesed räägivad ausalt kõik oma mõtted välja. Võib-olla ei peaks rääkima, nõustun.
Ei, need ei ole mingid lihtsalt inimesed. See on täielik absurd, mida see pere on suust välja ajanud. Kõigil on õigus vaikida! Kasutagu seda õigust!
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 10:35 Ma võin eksida, aga kusagilt ajakirjandusest oleks nagu läbi käinud info, et võimalikku venna isadust kontrolliti ja et see oletus ei vastanud tõele. Seega ei ole mõtet sel teemal enam spekuleerida, kuna see on välistatud.
Sellist asja, kui olekski tegemist verepilastamisega, ei ütle keegi, eriti meil siin niimoodi laialt välja. Seda on küll väga naiivne uskuda, et kõik niimoodi avalikult teada antakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 21:41 Seda, et nad ülearu vapustatud oleks, ei paista väga kuskilt välja.
Üldiselt mõtleks ka neist, kui veidi lihtsatest maainimestest. Samas meenub nende suur ettevõte, see on tõesti ju üsna suur. Masinapark, kaasaegsed seadmed. Tooted välja töötatud, pakendid, reklaamid. Nad on saanud ju mitu korda vist mingi aasta ettevõtja või mingi sarnase auhinna. Siis käivad neil välismaalaste grupid külas. Ma olen korduvalt mõelnud, et kes neist see eestvedaja on. See ei ole päris nii, et oh, hakkan ettevõtjaks, kirjutan paar projekti jne. See nõuab palju teravat mõistust. Aga ausalt, ei näe seal kedagi, kes sellise ajupotensiaaliga oleks. See üks õde oli veidi terasem, aga sel juhul peaks olema ka juba ammu tema poolt perele selgeks tehtud, et lõpetage need intervjuud ja oletused.
Mina arvan, et siin on ka selle küla rahvast lugemas, öelge siis ometi, mismoodi saab kõik, mis seda pere puudutab, olla nii vastuoluline.
Aga seda rääkis pere ka kunagi et Kairi oligi see, kes tegi projekte, ajas välismaa kontakte, tegi suurema osa ajutööst selles ettevõttes. See naisterahvas, kes kohtu alla läheb, ongi vast kõige kirkam kriit sealt majapidamisest.

Ka mina ei näe, et nad otsesõnu vapustatud oleks. Ema kogu aeg korrutab " no kustotsast ta rase oli!?"- khm, kas mitme lapse ema ise ei tea, mis otsast rase ollakse... Ma ei usu, et pere ei teadnud, sellisel korral oleks normaalne reaktsioon hoopis teistsugune kui see jäma ja jura, mida seal kambakesi aetakse. Vett segatakse hoolega.
Külaline

Mina mäletan, et nad rääkisid seda, kuidas Kairi tuli ja läks, käis kuskil, pere muudkui tegi tööd, ei küsinud midagi, kust ta tuli, kuhu läks ja kuidas raha teenib. Et nende peres ei ole kombeks sellistest asjadest rääkida. Ja et Kairi ongi selline, teeb seda ja teist. Suvel käis hooajatöödel abis.
Praegugi peab ju keegi tegelema turundusega, nad ju käivad messidel, neil on müügikohad erinevates poodides, peavad külalisi vastu võtma, suhtlema nendega erinevates keeltes jne. Ilmselt siis see üks õde on see vedur seal. Või ei.
Ma ütlen veel, nii vastuolulist pere ja kogu lugu meil Eestimaal pole vist olnudki. Lapsetappe on kahjuks olnud, kuid seal on ikka seotud üks inimene, teised ei aja jama suust välja. Siin on terve pere kaasa tõmmatud (või on nad kaasosalised), iga nende esinemisega teles läheb asi absurdsemaks, tunduvad nagu ikka väga kaldu sinna lihtsameelsemate poole. Aga vaadates nende teist poolt...neil ilus talukompleks, suur ettevõte, väliskülalised....no mismoodi.
Sekeldusi on neil muidugi varemgi olnud, nende endi koeraga ja siis oli ju veel kas seakasvatusega? Ei täitnud mingeid reegleid vist ja politsei käis kohal, see artikkel on kuskil olemas.
Külaline

Suure-Lähtru mõisa omanik on muide Mart Helme!!! Äärmiselt kahtlustäratav...
Külaline

Nüüd avastasid või? On alles mõnel pikad juhtmed!

Ja teised, lõpetage see perversse kuulujutu latramine- on kindlaks tehtud, et isa ei ole perest.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 22:32
Sellist asja, kui olekski tegemist verepilastamisega, ei ütle keegi, eriti meil siin niimoodi laialt välja. Seda on küll väga naiivne uskuda, et kõik niimoodi avalikult teada antakse.
Eespool on postitatud tsitaat meediast, kus see info just nimelt niimoodi avalikult teada anti. Naiivse uskumisega pole siin midagi tegemist.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 6 külalist