Ma mõtlen et millal magamiseks siis aega jääb. Või üldse millekski muuks. Lapsi teil omavahel pole, aga kui lapsed kas või poole ajast on, peab neid magama panema ja mingeid kodutöid tegema. Enne seda on imelik selsida ka kui lapsed mis tahes vanuses ringi kõnnivad.Külaline kirjutas: ↑12 Sept 2024 21:42Palju teil siis omavahel üldse lähedust on? Seksite siis kord kvartalis kui hästi läheb. On ka pärispalju vaheldust nii ajas kui kohas. Tõsi, et viimastel aastatel seda vähem. Mugav voodi on ülekõige. Seksiga on nii, et sellega peab tahtma tegeleda. Mõnikord tuleb lihtsalt kätte võtta. Rohkem seksi on alati parem kui vähem seksi. Jahh on mõnikord tunne, et võiks olla nii ja võiks olla naa. Samas me mõlemad teame, et tunneme teineteist niipalju, et orgasmini jõuan mina ja ka tema saab oma. Seega kui võrrelda 20 aasta tagust aega või ligi 10 aastast aega kui hakkasime nn käima siis seks on läinud igavamaks aga seevastu rahuldust pakkuvamaks. Ahjaa. Mõnikord ka mänguasjad, kreemid jne. Ja uni tuleb alati väga hea peale seda.Külaline kirjutas: ↑12 Sept 2024 16:38Jeerum, nii palju seksiKülaline kirjutas: ↑12 Sept 2024 10:50 Mul olnud 3 pikaajalist suhet.
1. Igapäev / ülepäeviti. Ja nii lõpuni. Noorem olin ka.
2. Igapäev / ülepäeva / 2x nädalas. Kuni lõpuni
3. Ülepäeva / 2x nädalas. Olen vanem juba. 46 a. Suhe kestab. Igapäev enam ei taha, aga kui 7n juba 2 päeva vahele jäänud tekib juba tunne, et tahaks. Mõnikord tunnen, et mehele piisakski 2x nädalas. Ta on 49a. Me mehega aasta nooremad mõlemad, 45 ja 48 aga iseloomustab see lugu, et üks mees küsib teiselt kas seks või jõulud. Teine mees mõtleb ja ütleb, et seks. Aga jõulud käivad tihedamalt. No ehk nii hull pole aga seks pole kuidagi prioriteet ja ma võin iga kord ette kirjutada kuidas läheb. Ja kumbki ei võta ette et midagi muuta.
Ilma igasuguse irooniata, kas nagu igavaks või rutiinseks ei lähe (noh et samad poosid pidevalt) või hoolitsete selle eest, et oleks vaheldust, nt ajas, kohas, jne.
Ja kas päev ära ei väsita, ma jään enne magama kui pea patja puudutab. Seksi nimel unest loobuda ei suuda
Päevast intensiivsust ka vähemaks ei saa. Töö, kool, trenn, kodutööd.
Kui olid ajad kui naised olid kodused, võtsid mehed rohkem seksi saada. Aga kui naine peab päeval mehe tööd tegema ja õhtul naistetööd, ei ole vabatahtlikult juhtimas rohkem kui jõuluseksi.