Kahju, et nii oli. Kui oma suguvõsale mõtlen, siis ma tean päris vähe selliseid õnneliku suhte lugusid, ikka on midagi mäda olnud. Vahel mõtlen, et see on nagu tume saatus. Õnneks minu peres oli hästi ja selle eest olen küll tänulik universumile.Egalitaar kirjutas: ↑10 Sept 2024 16:17Isaga ei olnud mul lähedast suhet, ta jäi terveks eluks lihtsalt tuttava tasemele, kuigi elasime pikalt koos, ei olnud isegi sõbraks. Halva iseloomuga. Emaga seevastu võisin rääkida kõigest. Ema jutust sain aga aru, et tema armastuses ja kooselus/abiellumises isaga ei olnud midagi objektiivset.Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 15:29 Ja kui tahate objektiivset vastust, siis küsige oma isadelt, mille alusel valiti teie ema või miks just tema. Mingil põhjusel, kui neid asju arutatakse meessoost suguvõsaga, siis keegi niimoodi nähvama ei kipu.Üks möödalaskmine olevat olnud, samas ilma selleta poleks mind olemas.
Üks asi jääb südamele kripeldama: Isa jäi mulle vahele teise naisega, aga ma ei öelnud seda kunagi emale.
tõsielupildike tutvumisportaalist
-
Külaline
-
Külaline
Mitu korda olen juba kirjutanud, et oli valikut, mõnega käisin kohtamas ja valisin ühe välja, kellega elan nüüd koos. Mingite seksimeestega mina ei kohtunud.Kui sa kedagi ei valinud, siis valikut ei olnud ja jäid sama ilma nagu need mehedki. Teeb sama välja.
-
Külaline
Ei saa aru, kirjutasid kuidas kõik oli halb ja järsku elad kellegagi koos. Kui tahad lihtsalt halvustada neid mehi kellega tutvusid, siis ütle see otse välja. Pole mõtet pärast hakata kõike siluma kuidas sul nii hästi on. Negatiivsed inimesed jäävad negatiivseteks inimesteks.Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 17:57Mitu korda olen juba kirjutanud, et oli valikut, mõnega käisin kohtamas ja valisin ühe välja, kellega elan nüüd koos. Mingite seksimeestega mina ei kohtunud.Kui sa kedagi ei valinud, siis valikut ei olnud ja jäid sama ilma nagu need mehedki. Teeb sama välja.
-
Külaline
Pole vaja igas lauses rünnakut näha, otsi abi, ära ole ise ka negatiivne inimene.Külaline kirjutas: ↑11 Sept 2024 00:06Ei saa aru, kirjutasid kuidas kõik oli halb ja järsku elad kellegagi koos. Kui tahad lihtsalt halvustada neid mehi kellega tutvusid, siis ütle see otse välja. Pole mõtet pärast hakata kõike siluma kuidas sul nii hästi on. Negatiivsed inimesed jäävad negatiivseteks inimesteks.Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 17:57Mitu korda olen juba kirjutanud, et oli valikut, mõnega käisin kohtamas ja valisin ühe välja, kellega elan nüüd koos. Mingite seksimeestega mina ei kohtunud.Kui sa kedagi ei valinud, siis valikut ei olnud ja jäid sama ilma nagu need mehedki. Teeb sama välja.
-
Külaline
Ma ei saa teemaalgatusest aru. Mida on tahetud arutada või näidata, kas kaht suht nürimeelset, igavat ja põhimõttelagedat vanavanemat või seda, mis kontingent üldse Tinderis käib või mida? Ma pole Tinderiga tuttav, seega kui postitus peab meile tutvustama selle keskkonna miljööd ja kliente, siis selle eest aitäh. Nii ma arvasingi.
-
Külaline
Eks vist on tahetud näidata oma "töövõitu", kuidas seksinäljas luniv abielumees ka otsa peale aidati lõpuks lahkelt... selles elupildikeses näib suurem töll ikka mees, kes kõrvalt otsib, aktiivselt petmisvõimalust plaanib
-
Külaline
Sa oled nii äratuntav oma lemmiksõnaga TÖLL ja loomulikult on kõik nehed töllid. V.a sinu 16 a noorem mees. Vaheta plaati ja tule perekooli aegadest välja. Sa ei ole siin mode ega ka arvamusliider. Minu jaoks sellist sõnavara kasutav ja kiutlev proua on tühi koht. Isegi mitte töll vaid lihtsalt ei keegi.Külaline kirjutas: ↑11 Sept 2024 16:53 Eks vist on tahetud näidata oma "töövõitu", kuidas seksinäljas luniv abielumees ka otsa peale aidati lõpuks lahkelt... selles elupildikeses näib suurem töll ikka mees, kes kõrvalt otsib, aktiivselt petmisvõimalust plaanib
-
Külaline
Minu lemmiksõna pole töll ja mul pole üldse meest, ammugi siis 16 aastat nooremat. Lõpeta juba ära, määrid seda noort meest siin järjest naisele kaela, saa üle ükskord!Külaline kirjutas: ↑12 Sept 2024 10:26Sa oled nii äratuntav oma lemmiksõnaga TÖLL ja loomulikult on kõik nehed töllid. V.a sinu 16 a noorem mees. Vaheta plaati ja tule perekooli aegadest välja. Sa ei ole siin mode ega ka arvamusliider. Minu jaoks sellist sõnavara kasutav ja kiutlev proua on tühi koht. Isegi mitte töll vaid lihtsalt ei keegi.Külaline kirjutas: ↑11 Sept 2024 16:53 Eks vist on tahetud näidata oma "töövõitu", kuidas seksinäljas luniv abielumees ka otsa peale aidati lõpuks lahkelt... selles elupildikeses näib suurem töll ikka mees, kes kõrvalt otsib, aktiivselt petmisvõimalust plaanib
-
Külaline
Mina pole see, kelle sa ära tundsid, aga tegelikult oled sina nii äratuntav oma äratundmisega. Või peaks ütlema äratüütamisega.Külaline kirjutas: ↑12 Sept 2024 10:26Sa oled nii äratuntav oma lemmiksõnaga TÖLL ja loomulikult on kõik nehed töllid. V.a sinu 16 a noorem mees. Vaheta plaati ja tule perekooli aegadest välja. Sa ei ole siin mode ega ka arvamusliider. Minu jaoks sellist sõnavara kasutav ja kiutlev proua on tühi koht. Isegi mitte töll vaid lihtsalt ei keegi.Külaline kirjutas: ↑11 Sept 2024 16:53 Eks vist on tahetud näidata oma "töövõitu", kuidas seksinäljas luniv abielumees ka otsa peale aidati lõpuks lahkelt... selles elupildikeses näib suurem töll ikka mees, kes kõrvalt otsib, aktiivselt petmisvõimalust plaanib
-
Külaline
Mulle jäi täpselt sama mulje.Külaline kirjutas: ↑11 Sept 2024 16:53 Eks vist on tahetud näidata oma "töövõitu", kuidas seksinäljas luniv abielumees ka otsa peale aidati lõpuks lahkelt... selles elupildikeses näib suurem töll ikka mees, kes kõrvalt otsib, aktiivselt petmisvõimalust plaanib
-
Külaline
Aga mis seal vahet. Töövõit või mitte, aga head ja rahuldust pakkuvat seksi ta ju sai.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 09:00Mulle jäi täpselt sama mulje.Külaline kirjutas: ↑11 Sept 2024 16:53 Eks vist on tahetud näidata oma "töövõitu", kuidas seksinäljas luniv abielumees ka otsa peale aidati lõpuks lahkelt... selles elupildikeses näib suurem töll ikka mees, kes kõrvalt otsib, aktiivselt petmisvõimalust plaanib
-
Külaline
Kust sa tead, et ta head ja rahuludustpakkuvat seksi sai? Kas see, et kuulutusele vastati ja oldi nõus kohtuma, garanteerib kuidagi seksi? Ja veel hea ja rahuldustpakkuva? Või tunned asjaosalisi ja tead, et nii läks?Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 09:49Aga mis seal vahet. Töövõit või mitte, aga head ja rahuldust pakkuvat seksi ta ju sai.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 09:00Mulle jäi täpselt sama mulje.Külaline kirjutas: ↑11 Sept 2024 16:53 Eks vist on tahetud näidata oma "töövõitu", kuidas seksinäljas luniv abielumees ka otsa peale aidati lõpuks lahkelt... selles elupildikeses näib suurem töll ikka mees, kes kõrvalt otsib, aktiivselt petmisvõimalust plaanib
-
Külaline
Suvalise võõra inimesega ei ole kunagi mingit rahulduspakkuvat ja head seksi. Oled vist see prostide panija, kes räägib muudkui heast seksist prostidega. Ilmselgelt pole selline inimene mingit head seksi saanudki, mis saab olla ikka ainult inimesega, kellega on lähedus ja tead, mis talle meeldib ja tema teab sama sinu kohta. Mingite suvalistega voodisse hüppamine seda kõike ei paku.Aga mis seal vahet. Töövõit või mitte, aga head ja rahuldust pakkuvat seksi ta ju sai.
-
Külaline
Rääkige enda eest. Kui 2 võõrast tutvuvad. Veedavad koos päeva ja maanduvad voodis võib see olka vägagi rahuldust pakkuv. Tähtis on tahtmine, loomingulisus ja tabude puudus. Loomulikult ka teineteisega arvestamine. Tavapärane suhtumine a'la rahulda mind siis asi ei toimi.
-
Simon says:
- Kontakt:
Sulle ei paku. Teistel võib olla teistmoodi.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 17:00Suvalise võõra inimesega ei ole kunagi mingit rahulduspakkuvat ja head seksi. Oled vist see prostide panija, kes räägib muudkui heast seksist prostidega. Ilmselgelt pole selline inimene mingit head seksi saanudki, mis saab olla ikka ainult inimesega, kellega on lähedus ja tead, mis talle meeldib ja tema teab sama sinu kohta. Mingite suvalistega voodisse hüppamine seda kõike ei paku.Aga mis seal vahet. Töövõit või mitte, aga head ja rahuldust pakkuvat seksi ta ju sai.
-
Külaline
Simon says: kirjutas: ↑13 Sept 2024 18:02Sulle ei paku. Teistel võib olla teistmoodi.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 17:00Suvalise võõra inimesega ei ole kunagi mingit rahulduspakkuvat ja head seksi. Oled vist see prostide panija, kes räägib muudkui heast seksist prostidega. Ilmselgelt pole selline inimene mingit head seksi saanudki, mis saab olla ikka ainult inimesega, kellega on lähedus ja tead, mis talle meeldib ja tema teab sama sinu kohta. Mingite suvalistega voodisse hüppamine seda kõike ei paku.Aga mis seal vahet. Töövõit või mitte, aga head ja rahuldust pakkuvat seksi ta ju sai.
Paugu lahti saamine ei tähenda veel rahulduspakkuvat seksi.
-
Simon says:
- Kontakt:
Seda sina ei tea. Seda mis rahuldust pakub, teab igaüks ise.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 19:03Simon says: kirjutas: ↑13 Sept 2024 18:02Sulle ei paku. Teistel võib olla teistmoodi.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 17:00
Suvalise võõra inimesega ei ole kunagi mingit rahulduspakkuvat ja head seksi. Oled vist see prostide panija, kes räägib muudkui heast seksist prostidega. Ilmselgelt pole selline inimene mingit head seksi saanudki, mis saab olla ikka ainult inimesega, kellega on lähedus ja tead, mis talle meeldib ja tema teab sama sinu kohta. Mingite suvalistega voodisse hüppamine seda kõike ei paku.
Paugu lahti saamine ei tähenda veel rahulduspakkuvat seksi.![]()
Pead sellega leppima;)))
-
Külaline
Nojah, aga ta ei tea seda. Igaks juhuks laseb enne jalga, kui rahuldustpakkuvaks muutub.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 19:03Simon says: kirjutas: ↑13 Sept 2024 18:02Sulle ei paku. Teistel võib olla teistmoodi.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 17:00
Suvalise võõra inimesega ei ole kunagi mingit rahulduspakkuvat ja head seksi. Oled vist see prostide panija, kes räägib muudkui heast seksist prostidega. Ilmselgelt pole selline inimene mingit head seksi saanudki, mis saab olla ikka ainult inimesega, kellega on lähedus ja tead, mis talle meeldib ja tema teab sama sinu kohta. Mingite suvalistega voodisse hüppamine seda kõike ei paku.
Paugu lahti saamine ei tähenda veel rahulduspakkuvat seksi.![]()
-
Külaline
Kui seks hea pole siis maksimaalselt kaks korda seda juhtub selle partneriga. Kolmandat kindlasti ei tule. Miks peaks? Elu on lill. Tuleb järgmine. Looogish ju. Eelistan 125 000 eur maksvate lihtsamate porschedega sõitvad amatsoone
-
Külaline
Eks sa unistada ju võid. Kindlasti valivad need paar naist Eestis, kes sellise autoga sõidavad, mingi jubeda foorumis kopitava kolli sekspartneriks. Väga usutav.Kui seks hea pole siis maksimaalselt kaks korda seda juhtub selle partneriga. Kolmandat kindlasti ei tule. Miks peaks? Elu on lill. Tuleb järgmine. Looogish ju. Eelistan 125 000 eur maksvate lihtsamate porschedega sõitvad amatsoone
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist