Nii on jah, midagi muud pole.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 18:18Hale tõesti, et lähim kontakt naistega on sellistel kuskil foorumis sõimelda, ainsaks kaaslasteks viinapudel ja viha.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 18:09Ahh, ega need meie veidrikud mehed siin sellest aru ei saa. Nende jaoks naine räuskab hetkest, kui sisse hingab. Mingit seksi siinsed naised nende arvates ei saa ja üldse oleme siin koledad kui öö ja muud ei tee, kui nõuame.Anonymous kirjutas: ↑13 Sept 2024 17:53 näiteks minuga oled siin pikalt vaielnud. mina, märatsev mutt, olen 36, bmi 20.5, rinnaimplantaadid, aga väikesed, tegin AA korvist B. olen täna juba seksinud oma mehega ja see polnud selle nädala esimene ega viimane kord. sellegipoolest arvan, et pelgalt tahtmise pärast ei pea ükski mees keppi
Üsna hästi joonistub välja, et kompenseeritakse omi puudujääke ja kantakse oma puudulik suhtlusoskus naistele üle. See leevendab nende elus olevat üksindust ja armastuse puudust, kui saab kõva häälega teatada, et pole teid, naised, vajagi. Nii on neil endil seda kergem uskuda.
https://youtu.be/uitMhePoqkk?si=SRcf7Fc7U5shwL5C