Kui teie täiskasvanud lapsed ei taha lapsi?
-
Külaline
Olen naine 40+, pole lapsi ja pole neid kunagi ka soovinud. Õdesid-vendi mul ka pole. Mu ema pole kunagi muidugi midagi otse öelnud, aga vaevalt tal midagi ka lapselapse vastu oleks. Elame mehega kahekesi ja meile sobib.
Selge on see, et omal soovil lapsevabade inimeste hulk ajas ainult kasvab. Meelelahutus jm uudiseid lugedes figureerib palju tuntud naisi(mehi ka) vanuses ntks 35-36-37, kel pole lapsi. Mitte, et see mingi väga kõrge vanus oleks, aga võib eeldada, et suurem osa neist pigem ei soovi järeltulijaid.
Selge on see, et omal soovil lapsevabade inimeste hulk ajas ainult kasvab. Meelelahutus jm uudiseid lugedes figureerib palju tuntud naisi(mehi ka) vanuses ntks 35-36-37, kel pole lapsi. Mitte, et see mingi väga kõrge vanus oleks, aga võib eeldada, et suurem osa neist pigem ei soovi järeltulijaid.
-
Külaline
See on seetõttu, et munarakud on külmutatud ja aega küll.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 17:11
-
Külaline
Kennelklubile näiteks.
-
Külaline
Kui raha on siis pole probleemi. Mis suur raha see 2000 eurot on? Ükskõik mis summa maksaks surrogaadile, ei pea ise raseduse sünnituse horrorit läbi tegema.Revolver kirjutas: ↑10 Juun 2024 20:50Munarakkude külmutamine maksab 2000 eurot ja ajas on see hind kasvav, st sinult küsitakse seda raha koguaeg juurde. Lihtsalt niisama jutustad eks? Kus sa selle surrogaadi leiad? Keegi ukraina naine kes on hullus rahahädas, siis maksad talle, et ta sinu last kannaks? Jutuks hea, sisu null.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 17:24See on seetõttu, et munarakud on külmutatud ja aega küll.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 17:11
-
Külaline
Nali?:))) Et kui vastust välja ei mõtle, siis peab vastu tahtmist ikkagi paljunema:)Revolver kirjutas: ↑10 Juun 2024 20:48Kellele sa oma vara jätad kui elad mehest kauem?Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 17:11 Olen naine 40+, pole lapsi ja pole neid kunagi ka soovinud. Õdesid-vendi mul ka pole. Mu ema pole kunagi muidugi midagi otse öelnud, aga vaevalt tal midagi ka lapselapse vastu oleks. Elame mehega kahekesi ja meile sobib.
Ära muretse, meil on mõlemal mehega nooremaid sugulasi. Ja isegi kui ei oleks, so what, läheb riigile. Appi, kui erinevalt inimesed ikka mõtlevad.
-
Külaline
2000 eurot saab iga keskmine inimene kahe kuuga kokku. Mis surrogaadi? Naine ise sünnitab oma lapse. Mis jura sa ajad, mis ukrainlased?Revolver kirjutas: ↑10 Juun 2024 20:50Munarakkude külmutamine maksab 2000 eurot ja ajas on see hind kasvav, st sinult küsitakse seda raha koguaeg juurde. Lihtsalt niisama jutustad eks? Kus sa selle surrogaadi leiad? Keegi ukraina naine kes on hullus rahahädas, siis maksad talle, et ta sinu last kannaks? Jutuks hea, sisu null.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 17:24See on seetõttu, et munarakud on külmutatud ja aega küll.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 17:11
-
Külaline
Ja siis meil tulevadki need hooldekodus elavad 80+ vanuses esmasünnitajad.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 22:112000 eurot saab iga keskmine inimene kahe kuuga kokku. Mis surrogaadi? Naine ise sünnitab oma lapse. Mis jura sa ajad, mis ukrainlased?Revolver kirjutas: ↑10 Juun 2024 20:50Munarakkude külmutamine maksab 2000 eurot ja ajas on see hind kasvav, st sinult küsitakse seda raha koguaeg juurde. Lihtsalt niisama jutustad eks? Kus sa selle surrogaadi leiad? Keegi ukraina naine kes on hullus rahahädas, siis maksad talle, et ta sinu last kannaks? Jutuks hea, sisu null.
Just. Lapsi saadi maailmasõdade ajal, lapsi saadi katkude ajal, ristisõdade ajal, vallutuste ajal - ja nüüdne maailm on justkui liiga õnnetu, et lapsi saada? Tobe nartsissism. On täiesti ok, kui keegi valib lapsi mitte saada, aga ära jaura seal juures mingist hirmsast maailmast ega teenest maailmale. Jajah, noored las räägivad seda juttu, noored on alati olnud äärmuslased, aga noorte vanematel peaks juba aru peas olema ja maailmast loogilisem pilt ees.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 17:33 Kus sindrima kohas see haige ja õnnetu maailm teil on, kuhu lapsi ei tohi sünnitada? On mulgi muresid, aga üldiselt on elu päris hea.
-
Külaline
Oled ikka kindel, et mehele ka sobib? Ehk mees leiab noore lapsi sooviva naise ja sina jääd üksi.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 17:11 Olen naine 40+, pole lapsi ja pole neid kunagi ka soovinud. Õdesid-vendi mul ka pole. Mu ema pole kunagi muidugi midagi otse öelnud, aga vaevalt tal midagi ka lapselapse vastu oleks. Elame mehega kahekesi ja meile sobib.
-
Külaline
Muidugi kindel. Arvad, 40 aastane mees mõtleb, kuida kyll vanadus etem oleks, muidugi 18 a kuluka, tülika, stressirohke kohustusega. Mu mees ei ole mitte iialgi arvanud, et tema elu oleks kuidagi parem lapsega.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 23:30Oled ikka kindel, et mehele ka sobib? Ehk mees leiab noore lapsi sooviva naise ja sina jääd üksi.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 17:11 Olen naine 40+, pole lapsi ja pole neid kunagi ka soovinud. Õdesid-vendi mul ka pole. Mu ema pole kunagi muidugi midagi otse öelnud, aga vaevalt tal midagi ka lapselapse vastu oleks. Elame mehega kahekesi ja meile sobib.
Neid noori kes 40a vanakestega kodu mängida tahavad on kah kaunis vähe. Täiesti olematu hirm, naljakas isegi.
-
Külaline
Ja kuidas see sinu asi on?Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 22:52Ja siis meil tulevadki need hooldekodus elavad 80+ vanuses esmasünnitajad.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 22:112000 eurot saab iga keskmine inimene kahe kuuga kokku. Mis surrogaadi? Naine ise sünnitab oma lapse. Mis jura sa ajad, mis ukrainlased?Revolver kirjutas: ↑10 Juun 2024 20:50
Munarakkude külmutamine maksab 2000 eurot ja ajas on see hind kasvav, st sinult küsitakse seda raha koguaeg juurde. Lihtsalt niisama jutustad eks? Kus sa selle surrogaadi leiad? Keegi ukraina naine kes on hullus rahahädas, siis maksad talle, et ta sinu last kannaks? Jutuks hea, sisu null.
-
Külaline
Lapsi saavad asotsiaalid, narkarid, vaesuses virelevas inimesed. Mis näitaja see veel on? Kui keegi oma last nii väga vihkas, et sõdase, nälja, katku ajal ilmale tõi siis peaks kohe kindlasti sünnitsma praegu kus ajad on palju paremad? Oma olematule lapsele sellist põrgukini kindlasti ei “kingi”km70 kirjutas: ↑10 Juun 2024 22:59Just. Lapsi saadi maailmasõdade ajal, lapsi saadi katkude ajal, ristisõdade ajal, vallutuste ajal - ja nüüdne maailm on justkui liiga õnnetu, et lapsi saada? Tobe nartsissism. On täiesti ok, kui keegi valib lapsi mitte saada, aga ära jaura seal juures mingist hirmsast maailmast ega teenest maailmale. Jajah, noored las räägivad seda juttu, noored on alati olnud äärmuslased, aga noorte vanematel peaks juba aru peas olema ja maailmast loogilisem pilt ees.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 17:33 Kus sindrima kohas see haige ja õnnetu maailm teil on, kuhu lapsi ei tohi sünnitada? On mulgi muresid, aga üldiselt on elu päris hea.
Kas keegi sunnib või mida sa õigupoolest hüsteeritsed? (Pole mõtet rääkida ajaloost, kus naistel polnudki valikut, sünnitada või mitte, v.a.klooster vast.) Mine vaata peeglisse, mis valu sul selle maailmale tõestamisega on, et "eiii miina laaapsi taahhaa!". Keda huvitab? Sinu oma asi, ise otsustad, ise elad oma otsustega, pole meie mure, meie elame oma elu nagu ise heaks arvame.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 01:04 Kui keegi oma last nii väga vihkas, et sõdase, nälja, katku ajal ilmale tõi siis peaks kohe kindlasti sünnitsma praegu kus ajad on palju paremad? Oma olematule lapsele sellist põrgukini kindlasti ei “kingi”
Ja maailm on alati hukas ja hävingu veerel olnud...
-
Külaline
Mina olen see, kellelt küsisid. Mehel on üks ammu täisealine laps. Oleks pidanud jah kohe ära märkima, et selliseid rumalusi ennetada.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 23:30Oled ikka kindel, et mehele ka sobib? Ehk mees leiab noore lapsi sooviva naise ja sina jääd üksi.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 17:11 Olen naine 40+, pole lapsi ja pole neid kunagi ka soovinud. Õdesid-vendi mul ka pole. Mu ema pole kunagi muidugi midagi otse öelnud, aga vaevalt tal midagi ka lapselapse vastu oleks. Elame mehega kahekesi ja meile sobib.
Olen selliseid mitte kirkaid kriite ennegi näinud, kes kuidagi kergendatult ohkavad, et oh yes, mehel üks laps juba on.
Mees on 50nda juubeli just selja taha jätnud, noh infoks. Aga muidu on iga inimene, lapsevaba või mitte, vaba tulema ja minema. Kel armastust pole, küllap minnakse tõesti varem v hiljem lahku.
-
Külaline
km70 kirjutas: ↑10 Juun 2024 22:59Just. Lapsi saadi maailmasõdade ajal, lapsi saadi katkude ajal, ristisõdade ajal, vallutuste ajal - ja nüüdne maailm on justkui liiga õnnetu, et lapsi saada? Tobe nartsissism. On täiesti ok, kui keegi valib lapsi mitte saada, aga ära jaura seal juures mingist hirmsast maailmast ega teenest maailmale. Jajah, noored las räägivad seda juttu, noored on alati olnud äärmuslased, aga noorte vanematel peaks juba aru peas olema ja maailmast loogilisem pilt ees.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 17:33 Kus sindrima kohas see haige ja õnnetu maailm teil on, kuhu lapsi ei tohi sünnitada? On mulgi muresid, aga üldiselt on elu päris hea.
Siis polnud beebipille. Nüüd on. Ja nagu näha, siis maades, kus neid võib kasutada, eelistavadki naised lapsi mitte saada või vähem saada.
Teemasse: mina oleksin küll kurb, kui mu lapsed lapsi ei saaks või sooviks. Ma arvan, et ma oleksin väga vahva vanaema, mulle lapsed enamasti väga meeldivad, küllap meeldiks ka enda lapselapsed.
See aga ei tähenda, et ma oma lapsi peret looma survestama hakkaksin. Lapsesaamine on üliisiklik otsus ja teistel ei ole õigus sellesse sekkuda.
See aga ei tähenda, et ma oma lapsi peret looma survestama hakkaksin. Lapsesaamine on üliisiklik otsus ja teistel ei ole õigus sellesse sekkuda.
Viimati muutis iiR, 12 Juun 2024 08:46, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
200a tagasi polnud valikut, 70-80 aastat tagasi oli, kui ei oleks osatud teadlikult vältida, oleks sellel põlvkonnal lademetes lapsi. Kuid ei oleBarbara kirjutas: ↑11 Juun 2024 07:48Kas keegi sunnib või mida sa õigupoolest hüsteeritsed? (Pole mõtet rääkida ajaloost, kus naistel polnudki valikut, sünnitada või mitte, v.a.klooster vast.) Mine vaata peeglisse, mis valu sul selle maailmale tõestamisega on, et "eiii miina laaapsi taahhaa!". Keda huvitab? Sinu oma asi, ise otsustad, ise elad oma otsustega, pole meie mure, meie elame oma elu nagu ise heaks arvame.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 01:04 Kui keegi oma last nii väga vihkas, et sõdase, nälja, katku ajal ilmale tõi siis peaks kohe kindlasti sünnitsma praegu kus ajad on palju paremad? Oma olematule lapsele sellist põrgukini kindlasti ei “kingi”
Ja maailm on alati hukas ja hävingu veerel olnud...
Ei taha lapsi, aga miks siis vanemad nutavad kurdavad, mis nende lapsega juhtus, jäi haigeks ja kõik peavad kaasa tundma, aitama. Last tehes ei mõeldud selle peale, et elu on
-
Külaline
Idk nartsissism tundub kedagi oma lõbuks ja igavusest maailma tuua ennast lõbustama, vaate kysimus. Ma tahax ju väikest ennast äääkm70 kirjutas: ↑10 Juun 2024 22:59Just. Lapsi saadi maailmasõdade ajal, lapsi saadi katkude ajal, ristisõdade ajal, vallutuste ajal - ja nüüdne maailm on justkui liiga õnnetu, et lapsi saada? Tobe nartsissism. On täiesti ok, kui keegi valib lapsi mitte saada, aga ära jaura seal juures mingist hirmsast maailmast ega teenest maailmale. Jajah, noored las räägivad seda juttu, noored on alati olnud äärmuslased, aga noorte vanematel peaks juba aru peas olema ja maailmast loogilisem pilt ees.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 17:33 Kus sindrima kohas see haige ja õnnetu maailm teil on, kuhu lapsi ei tohi sünnitada? On mulgi muresid, aga üldiselt on elu päris hea.
-
Külaline
Ma pole kunagi mõelnud, et elu on sitt, mu elu pole kunagi sitt olnud ja mu laste oma ka ei ole 
-
Külaline
Hea elu olnud siis.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 09:10 Ma pole kunagi mõelnud, et elu on sitt, mu elu pole kunagi sitt olnud ja mu laste oma ka ei ole![]()
Elu on õel, sünnid, sunnitakse lasteaeda, kooli, tööle, hilisemas vanuses hakkavad kõik vanemad sugulased lähikondlased närtsima surema keda kord armastasid, kuniks on enda kord. Kes sellist ***** heas valguses suudab näha, ausalt, olen kade. Absurdselt õel on ühte inimhinge midagi sellist panna läbi tegema. Noored ei mõtle sellele, sellised mõtted tekkivad 98% 60+, liiga hilja, kui kannatuste teatepulk edasi antud ammugist
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist