Mina mõistan küll. Sest ta ise istub seal tutvumisportaalis aastate kaupa ja keegi talle ei vasta. Kui vastavad, siis kaovad varsti ära. Sest mees ei oska suhelda ja kohe on aru saada, et imelik. Võib-olla ka inetu välimusega.Mida kirjutavad? Tutvuda soovivad. Tõesti ei mõista, miks see sinu jaoks nii uskumatu tundub?
tõsielupildike tutvumisportaalist
-
Külaline
-
Külaline
Kusjuures, seda on mehed mulle tõesti tunnistanud, et üliraske on üldse kellegagi jutule saada. Enamus naisi üldse ei vasta. Kes vastab, see on kas ülbe, rahaahne või lihtsalt imelik.Külaline kirjutas: ↑14 Sept 2024 18:47Mina mõistan küll. Sest ta ise istub seal tutvumisportaalis aastate kaupa ja keegi talle ei vasta. Kui vastavad, siis kaovad varsti ära. Sest mees ei oska suhelda ja kohe on aru saada, et imelik. Võib-olla ka inetu välimusega.Mida kirjutavad? Tutvuda soovivad. Tõesti ei mõista, miks see sinu jaoks nii uskumatu tundub?
-
Külaline
[/quote]
Pole see, kellele vastad, aga tegelikult ei ole nii, nagu sina väidad.
Minul on olnud pildita kontod tutvumisportaalides. Vanuse olen pannud vanemaks, kui tegelikult olen. Lihtsalt huvi pärast, et näha, mis saab. Kuulutusse olen märkinud 55, ehkki olen mõned aastad noorem. Ja ausalt, huvilisi on kui murdu. Erinevas vanuses.
Kohtamas olen käinud umbes kaheksa mehega. Neist kuus on olnud väga kõrgelt haritud (üks lausa professor ja õppejõud). Kõik on olnud väga normaalsed ja kenad inimesed. Paar tükki on olnud väga kõrgepalgalised ja heal elujärjel. Ja üks on ka miljonär. Joodkuid pole nende seas olnud ühtegi. Võimalik, et mõni Maxima-tagune ants mind portaalis tõesti kõnetas. Aga jutu järgi tunneb ju sellised kohe ära. Kohtama läksin ikka selliste meestega, kellega jutt jooksis ja kes olid sümpaatsed. Ja kohtudes ei pidanud ma pettuma.
Ühe mehega jäin pikemalt suhtlema. Aga, kuna ta oli minust 12 aastat noorem, ja ma ei taha endast oluliselt nooremat meest, siis lõpetasin temaga suhtlemise.
[/quote]
Huvitav. Olen naine ja mul oli kümmekond aastat tagasi konto Flirticus. Pilti polnud, vanuseks märkisin vist 46, tegelikult olin noorem. Ei mäletagi enam, miks end vanemaks tegin. Kuulutus ise oli viisakas, aga vastuseid sain vähe, enamik olid armukeseotsijad abielumehed või siis väga imeliku jutuga tüübid. Noori mehi oli ka, aga kohe selge, mille peal väljas. Natuke aega olin seal portaalis, siis sain aru, et ei soovi tegelikult suhet, ning tulin sealt ära. Kohtamas ei käinud kellegagi. Aga kui oleksin suhet tahtnud, poleks sealt küll mitte kedagi võtta olnud, kontakteerujate valik üliväike ja vilets. Kunagi paarkümmend aastat tagasi olin Flirdi portaalis, aga sealgi polnud sellist asja, et postkast hetkega umbe läheb, vastuseid tuli üpris mõõdukalt ilma pildita ja viisaka tekstiga (mitte seksiga ahvalevale) kontole, kuigi tunduvalt rohkem, sest siis olin alles 30. Raske uskuda, et nüüd on lood drastiliselt muutunud ja üle 50a naistele tormi joostakse, kui nad just kohest seksilootust ei anna.
Pole see, kellele vastad, aga tegelikult ei ole nii, nagu sina väidad.
Minul on olnud pildita kontod tutvumisportaalides. Vanuse olen pannud vanemaks, kui tegelikult olen. Lihtsalt huvi pärast, et näha, mis saab. Kuulutusse olen märkinud 55, ehkki olen mõned aastad noorem. Ja ausalt, huvilisi on kui murdu. Erinevas vanuses.
Kohtamas olen käinud umbes kaheksa mehega. Neist kuus on olnud väga kõrgelt haritud (üks lausa professor ja õppejõud). Kõik on olnud väga normaalsed ja kenad inimesed. Paar tükki on olnud väga kõrgepalgalised ja heal elujärjel. Ja üks on ka miljonär. Joodkuid pole nende seas olnud ühtegi. Võimalik, et mõni Maxima-tagune ants mind portaalis tõesti kõnetas. Aga jutu järgi tunneb ju sellised kohe ära. Kohtama läksin ikka selliste meestega, kellega jutt jooksis ja kes olid sümpaatsed. Ja kohtudes ei pidanud ma pettuma.
Ühe mehega jäin pikemalt suhtlema. Aga, kuna ta oli minust 12 aastat noorem, ja ma ei taha endast oluliselt nooremat meest, siis lõpetasin temaga suhtlemise.
[/quote]
Huvitav. Olen naine ja mul oli kümmekond aastat tagasi konto Flirticus. Pilti polnud, vanuseks märkisin vist 46, tegelikult olin noorem. Ei mäletagi enam, miks end vanemaks tegin. Kuulutus ise oli viisakas, aga vastuseid sain vähe, enamik olid armukeseotsijad abielumehed või siis väga imeliku jutuga tüübid. Noori mehi oli ka, aga kohe selge, mille peal väljas. Natuke aega olin seal portaalis, siis sain aru, et ei soovi tegelikult suhet, ning tulin sealt ära. Kohtamas ei käinud kellegagi. Aga kui oleksin suhet tahtnud, poleks sealt küll mitte kedagi võtta olnud, kontakteerujate valik üliväike ja vilets. Kunagi paarkümmend aastat tagasi olin Flirdi portaalis, aga sealgi polnud sellist asja, et postkast hetkega umbe läheb, vastuseid tuli üpris mõõdukalt ilma pildita ja viisaka tekstiga (mitte seksiga ahvalevale) kontole, kuigi tunduvalt rohkem, sest siis olin alles 30. Raske uskuda, et nüüd on lood drastiliselt muutunud ja üle 50a naistele tormi joostakse, kui nad just kohest seksilootust ei anna.
-
Külaline
Viimasel vastajal täiesti õigus. Ja sellist copy-paste ei kasutata mitte ainult alguses. Tean üht tüüpi, kes saatis kõigile käimasolevatele suhtekestele üht ja sama teksti. Ja laulukesi. "Majakene mere ääres" vist oli üks tädide märjaksajamise lauluviis. Tüüp oli muide, seksisõltlane, aga igale etendas esimest armastajat.
-
Külaline
Sina ära naiste või teiste meeste eest räägi. Mingist copy-pastest pole juttu, ega siis keegi ei räägi mingist tüüpkirjast, vaid päriselt suhtlejatest. Seal on tõesti ka palju abielumehi ja niisama jubedusi, nagu sina näiteks, aga nendega ju ei jää vestlema. Mina seal suvalistega voodis ei käinud, mõne normaalsemaga käisin kohtumas ja sain ka suhte. Mingi osa meestest on tõesti rämps, nagu sina näiteks, aga see on ju esimese vestluse põhjal tuvastatav. Muidugi on seal ka mehi, kes päris suhet soovivad. Igaühele oma. Sulle mingid jubedad mutid, paremad saavad teistele.Külaline kirjutas: ↑14 Sept 2024 23:15 Postitus on kustutatud
-
Külaline
No kui tädi nii loll on, et sellise jura peale liimile läheb, no miks mitte siis. Normaalset naist mingid lollid laulud märjaks ei aja. Ka see on aru saada, et on kuskilt ChatGPT-ga kokku pandud loll tekst. Kui mehel kupli all midagi ei liigu, siis ei tule voodit ka, trei oma lolle copy-paste kirju palju tahad. See on mõne lausega tuvastatav, kas mees on normaalne või mitte.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 00:30 Viimasel vastajal täiesti õigus. Ja sellist copy-paste ei kasutata mitte ainult alguses. Tean üht tüüpi, kes saatis kõigile käimasolevatele suhtekestele üht ja sama teksti. Ja laulukesi. "Majakene mere ääres" vist oli üks tädide märjaksajamise lauluviis. Tüüp oli muide, seksisõltlane, aga igale etendas esimest armastajat.![]()
-
Külaline
[/quote]Külaline kirjutas: ↑14 Sept 2024 23:00
[/quote]
Ma ei tea, kuidas see siis nii on. Need portaalid, kuhu mina olen konto teinud, seal on päris põhjalikud ankeedid nii välimuse kui ka huvide ja iseloomu kohta. Võimalik, et siis minu enesekirjeldus tõmbas ligi. Välimuselt olen ma 170/54, blond ja siniste silmadega. Ja väga sportlik. Äkki see läks siis peale? Täitsin põhjalikult ära kogu ankeedi ka muu kohta. Ja päris paljud alustasidki juttu sellest, et neile väga meeldis mu ankeet ja enesetutvustus.
Üks portaal näiteks, kuhu konto tegin on Date24.
Aga konto oli ka IHAs. Ja ehkki see on ropp koht, siis kõik need mehed, kellega seal kohtumiseni välja jõudsin, olid eranditult väga normaalsed inimesed. Nagu öeldud, lisaks poetagustele, kellele ma ei vastanud olid seal tegelasi kõrgepalgalistest IT-spetsialistidest kuni investeerimispankuri ja professorini. Ma ise vastasin ka vaid nendele meestele, kes olid pildita.
Ennetavalt olgu öeldud, et seksini ja pikema suhtluseni jõudsin vaid ühega nendest.
-
Külaline
Oh, lähevad liimile need nn. normaalsed ka. Eriti sellised, kes juba natuke elus ja suhetes pettunud on.
Ei vaidleks, kui poleks seda kõrvalt näinud ja südamepuistamist kuulnud.
Nii nagu siin üks räägib, kuidas tutvumisportaalis enamus mehi talle normaalsed sattusid, siis jah, leiavad need normaalsed ka normaalsed naised üles, sest prügi ei huvitagi. Aga nii nagu tavaelus võid sõltlase või psühhopaadi otsa sattuda ja mitte äratunda, siis on selliseid loomulikult ka portaalides. Normmalsetena.
Nii nagu siin üks räägib, kuidas tutvumisportaalis enamus mehi talle normaalsed sattusid, siis jah, leiavad need normaalsed ka normaalsed naised üles, sest prügi ei huvitagi. Aga nii nagu tavaelus võid sõltlase või psühhopaadi otsa sattuda ja mitte äratunda, siis on selliseid loomulikult ka portaalides. Normmalsetena.
-
Külaline
Eks võib muidugi ära petta, aga nii see päris ei käi, et saadad aga mingi tüüptekstid ja laulukese ja kõik jooksevad. See on aru saada, kui on mingi kõigile saadetav tekst ja laulukesed ei muuda midagi ammugi mitte. Tuleb ikka individuaalselt suhelda ja eks kohe torkab silma, kui inimene ei mäleta, mis talle on räägitud (ju siis on nii palju neid vestlusi käsil, et ajab sassi), ise valetab, on imelik, on suhtes, soovib ainult voodisse minna. Sellest kõigest saab ju vaevata aru.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 09:18 Oh, lähevad liimile need nn. normaalsed ka. Eriti sellised, kes juba natuke elus ja suhetes pettunud on.
No aga luuserid, kes mingit stampkirja spämmivad kõigile ja valimata, ongi ju kohtinguportaalide rämps. Istuvad seal aastaid, normaalsed inimesed kaovad sealt seevastu ruttu ja alatiseks, sest võetakse ära. Selline "püsiklient" on ammu kaotanud lootuse midagi ise valida ja saavad "valida" ainult kas väga lollide või samavõrra meeleheitel naiste hugast, kes mingile jurale üldse vastata viitsivad. See seletab ka, kuidas põhjakiht leiab vastassoost põhjakihi üles ja arvavad, et kõigil niimoodi käibki. Ja siis need, kes ainult vaheldusrikast seksi tahavadki (ainult valetavad ennast truuks ja pikaajalist suhet otsivaks, et meeleheitel naistele peale minna).
-
Külaline
Loomulikult ei käi see nii, et koguaeg terve tekst on tüüptekst. Käsilolevad ca 10 naist ikka vastavad erinevalt, aga sisse pikitakse ühtesid ja samu asju. Ka näiteks peale kohtumist/seksimist saadetud mehe poolne tekst on kõigile 1, hüvastijätt kirjas kõigile 1, suhtega lõpu tegemine üks ja sama tekst. Ma isegi küsisin, et kuidas sa nii saad - vastus oli, et kui see töötab, miks peaks muutma.
Ja väga normaalsed naised ootavad ja õhkavad ja usuvad ja samal ajal see väga normaalne edukas mees lihtsalt rahuldab oma sõltuvust. Seksisõltuvus, adrenaliin kõrvalsuhetes, naise emotsiaalne kättesaamine. Kahjuks nii oli. Ilmselt on ka edasi. Kui ära surnud pole isend.
Ja väga normaalsed naised ootavad ja õhkavad ja usuvad ja samal ajal see väga normaalne edukas mees lihtsalt rahuldab oma sõltuvust. Seksisõltuvus, adrenaliin kõrvalsuhetes, naise emotsiaalne kättesaamine. Kahjuks nii oli. Ilmselt on ka edasi. Kui ära surnud pole isend.
-
Külaline
No kui pärast seksi soovib ära lõpetada, siis see nõretav tüüphüvastijätukiri nüüd küll vajalik ei ole. Naine saab niigi aru, et tropp mis tropp. Võiks ka niisama ära kaduda, midagi see ei muudaks.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 09:35 Loomulikult ei käi see nii, et koguaeg terve tekst on tüüptekst. Käsilolevad ca 10 naist ikka vastavad erinevalt, aga sisse pikitakse ühtesid ja samu asju. Ka näiteks peale kohtumist/seksimist saadetud mehe poolne tekst on kõigile 1, hüvastijätt kirjas kõigile 1, suhtega lõpu tegemine üks ja sama tekst. Ma isegi küsisin, et kuidas sa nii saad - vastus oli, et kui see töötab, miks peaks muutma.
-
Külaline
Ma arvan, et seda olukorda pole mõtet täiemõistusliku inimese tasandilt analüüsida ja vasturääkivusi otsida. Ma lihtsalt tõin näite, et tundsin sellist ja tema taktika toimis.
-
Külaline
See kes ma seda küsisin olen üldse teine mees.
Mulle ei tundu midagi uskumatu.
Mul konto amoremis, ilma pildita. Keegi ei vastagi mulle, kuna olen seal aus ja olen märkinud, et olen suhtes. Enam pole viitsinud seal olla.
-
Külaline
Ma ka sellistele ei vasta mitte kunagi. Neid on Tinderis ka palju. Pilti pole, tahab armukest, milleks selline mees. Minu arust ta võiks otsida naisi, kes on ka suhtes, aga millegipärast sellised tahavad vaba naist.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 10:42See kes ma seda küsisin olen üldse teine mees.
Mulle ei tundu midagi uskumatu.
Mul konto amoremis, ilma pildita. Keegi ei vastagi mulle, kuna olen seal aus ja olen märkinud, et olen suhtes. Enam pole viitsinud seal olla.
-
Külaline
Selliseid võib mõni olla, aga sa räägid nii, nagu umbes kõik oleks sellised. Ei ole ja see on kohe aru saada ka, kui mõni selline on. Sest ega nad ei viitsi eriti üldse pingutada ka, et ennast kuidagi paremas valguses näidata. Saadavadki oma copy-paste tekste ja proovivad mingit imalat juttu ajada. Eks siis samasugused võtavadki vedu, kes tahavad ka lihtsalt suvalistega lõbutseda. Ja nende pärast ei pea muretsema, et nad ise mingit väga sügavat suhet sooviks. Ei pea neile ka mingeid hüvastijätukirju saatma. Aga ise olen ka sellist liiderdajat meest kohanud, kes pärast pikaajalisest suhtest lahku minemist rallis ringi ja pidas ennast mingiks maailmavallutajaks. Aga kui 60 sai, siis selgus, et ei saa enam naisi ja nüüd on väga kibestunud ja vihane, et temast keegi ei hooli. Lapsed suhelda ei taha, sõpru pole, naisi ei leia. Põhiliselt veedab oma päevad juues ja niisama kodus istudes. Tervis ka kehv.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 09:58 Ma arvan, et seda olukorda pole mõtet täiemõistusliku inimese tasandilt analüüsida ja vasturääkivusi otsida. Ma lihtsalt tõin näite, et tundsin sellist ja tema taktika toimis.
-
Külaline
Ma jällegi vaidlen vastu selle "kohe on aru saada" suhtes. Ja ei ole midagi, et sellised ei viitsi pingutada.
Eks on igasuguseid. On ka next level siiski. Ma tõesti räägin konkreetsest inimesest, kes vahepeal ka oma sõltuvusega tegeles. Käis teraapias, pidas oma käitumise kohta tabeleid jne. Tema sõnutsi tekkis tal lausa hasartne seisund. Mida raskem kätte saada oli, seda huvitavam oligi. Jah, muidugi on lihtsamaid copy-paste vennikesi, kes ilmselt ei ole ka sõltlased vaid lihtsalt mugavad ja kellel polegi eriti vahet.
Ma ei püüa kuskilt otsast tõestada, et kõik on sellised, aga vaidlen tõesti vastu, et naised päris psühhi alati läbi hammustavad.
Eks on igasuguseid. On ka next level siiski. Ma tõesti räägin konkreetsest inimesest, kes vahepeal ka oma sõltuvusega tegeles. Käis teraapias, pidas oma käitumise kohta tabeleid jne. Tema sõnutsi tekkis tal lausa hasartne seisund. Mida raskem kätte saada oli, seda huvitavam oligi. Jah, muidugi on lihtsamaid copy-paste vennikesi, kes ilmselt ei ole ka sõltlased vaid lihtsalt mugavad ja kellel polegi eriti vahet.
Ma ei püüa kuskilt otsast tõestada, et kõik on sellised, aga vaidlen tõesti vastu, et naised päris psühhi alati läbi hammustavad.
-
Külaline
Aga keda mina olen seal näinud tahavad püsisuhet.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 10:51 Ma ka sellistele ei vasta mitte kunagi. Neid on Tinderis ka palju. Pilti pole, tahab armukest, milleks selline mees. Minu arust ta võiks otsida naisi, kes on ka suhtes, aga millegipärast sellised tahavad vaba naist.
Keegi ei kirjuta, et olen suhtes ja tahan kõrvalt.
Ma ei otsinud vabat naist.
Samas ma loobusin otsimisest. Ma sain aru, et ma pole mingi selline kepimees.
-
Külaline
Kas sa oled seesama mees, kes perekoolis kunagi kirjutas, et pole oma naisega mitu aastat seksinud?Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 11:29Aga keda mina olen seal näinud tahavad püsisuhet.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 10:51 Ma ka sellistele ei vasta mitte kunagi. Neid on Tinderis ka palju. Pilti pole, tahab armukest, milleks selline mees. Minu arust ta võiks otsida naisi, kes on ka suhtes, aga millegipärast sellised tahavad vaba naist.
-
Külaline
Ja miks sinusugune kirjutab sellistele naistele, kes on vabad ja soovivad püsisuhet? Sina ju neile ei sobi. Seal on selliseid naisi ka, kes on suhtes ja soovivad lühiajalist kepisuhet. Neile kirjutagi.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 11:29Aga keda mina olen seal näinud tahavad püsisuhet.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 10:51 Ma ka sellistele ei vasta mitte kunagi. Neid on Tinderis ka palju. Pilti pole, tahab armukest, milleks selline mees. Minu arust ta võiks otsida naisi, kes on ka suhtes, aga millegipärast sellised tahavad vaba naist.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kiisu ja 4 külalist