Ega need kõrvalestad siis iseenesest ju suuremaks ei veni.Kukesupp kirjutas: ↑10 Juun 2024 10:06Siia võiks lisada ka hoolitsemata jalakannad. Mis pole küll muidugi ilutrendidega seotud. Nendele mõeldes mulle ei meeldi eriti augustamise teema naistel näo piirkonnas ja kõrvades tunnelid. Nägin hiljuti naisterahvast, kellel oli tehtud põske augustus, ilmselt nooremana ja nüüd, aastaid hiljem, nahk ju lõtvub ja venib ning see auk nägi väga jube välja keset nägu. Samamoodi, need kõrvades tunnelid, ok, algul on äge, kuid hiljem seod need veninud kõrvalestad kukla taha kokku või?Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 09:41 kunstripsmed, -küüned ja pardimokad on kindel EI minu jaoks.
Varbaküüned meeldivad lakituna - noortel võivad ju olla küüned naturaalselt väga ilusad, aga keskikka jõudes kipuvad nad kollakaks muutuma, isegi äärest tumedamaks - siis on küll esteetiliselt hädavajalik suvel lakkida.
Ilutrendid mida te EI salli
-
Külaline
Seda kõrvalesta alumist osa pidasin silmas. See ikka venib küll ja mitte vähe. Olen näinud selliseid, kel kõrvarõngas ära võetud ja august võid rusika läbi pista.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 11:58Ega need kõrvalestad siis iseenesest ju suuremaks ei veni.Kukesupp kirjutas: ↑10 Juun 2024 10:06Siia võiks lisada ka hoolitsemata jalakannad. Mis pole küll muidugi ilutrendidega seotud. Nendele mõeldes mulle ei meeldi eriti augustamise teema naistel näo piirkonnas ja kõrvades tunnelid. Nägin hiljuti naisterahvast, kellel oli tehtud põske augustus, ilmselt nooremana ja nüüd, aastaid hiljem, nahk ju lõtvub ja venib ning see auk nägi väga jube välja keset nägu. Samamoodi, need kõrvades tunnelid, ok, algul on äge, kuid hiljem seod need veninud kõrvalestad kukla taha kokku või?Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 09:41 kunstripsmed, -küüned ja pardimokad on kindel EI minu jaoks.
Varbaküüned meeldivad lakituna - noortel võivad ju olla küüned naturaalselt väga ilusad, aga keskikka jõudes kipuvad nad kollakaks muutuma, isegi äärest tumedamaks - siis on küll esteetiliselt hädavajalik suvel lakkida.
-
Külaline
Seda venitust tehakse ju üldjuhul meelega ja eesmärgiga järjest suurem auguga ring sinna sisse venitada. Mul klassivennal olid ka sellised kunagi. Ma ei teagi mis "stiiliga" need kaasas käivad. Nüüd aga FB piltidelt näen, et nendest on ta loobunud ja lasknud kokku õmmelda oma kõrvalestad.Kukesupp kirjutas: ↑10 Juun 2024 12:47Seda kõrvalesta alumist osa pidasin silmas. See ikka venib küll ja mitte vähe. Olen näinud selliseid, kel kõrvarõngas ära võetud ja august võid rusika läbi pista.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 11:58Ega need kõrvalestad siis iseenesest ju suuremaks ei veni.Kukesupp kirjutas: ↑10 Juun 2024 10:06
Siia võiks lisada ka hoolitsemata jalakannad. Mis pole küll muidugi ilutrendidega seotud. Nendele mõeldes mulle ei meeldi eriti augustamise teema naistel näo piirkonnas ja kõrvades tunnelid. Nägin hiljuti naisterahvast, kellel oli tehtud põske augustus, ilmselt nooremana ja nüüd, aastaid hiljem, nahk ju lõtvub ja venib ning see auk nägi väga jube välja keset nägu. Samamoodi, need kõrvades tunnelid, ok, algul on äge, kuid hiljem seod need veninud kõrvalestad kukla taha kokku või?
Mul endal oli ca 10 a nabarõngas. Kui ma veel peenike olin ja see popp ja trendikas oli kooliajal. See oli vist 20a tagasi, sest ära ma võtsin selle kui esimest last ootasin ja nüüd on ta 10.
Aga augukoht on kole ja otseselt kinni see ei kasvagi.
-
Külaline
Mis sellega öelda tahtsid, et iseenesest ei veni? Alguses venitatakse hirmsad augud endale kõrva ja vanusega venivad need selliseks, et ei püsi seal midagi enam sees. Vanemast peast venivad kõrvalestad niisamagi suuremaks, vaata Nicole Kidmani, millised ta kõrvad juba on. Ise käisin tavalist kõrvarõngaauku kokku õmblemas, sest vanusega venisid augud nii suureks, et tulid rõngad koos tagusega läbi. Paljud peavad vanemast peast oma kõrvu korrigeerima, lõigatakse lesti väiksemaks, õmmeldakse augud kinni ja tehakse täitesüste, et kõrvalest oleks volüümikam.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 11:58Ega need kõrvalestad siis iseenesest ju suuremaks ei veni.Kukesupp kirjutas: ↑10 Juun 2024 10:06Siia võiks lisada ka hoolitsemata jalakannad. Mis pole küll muidugi ilutrendidega seotud. Nendele mõeldes mulle ei meeldi eriti augustamise teema naistel näo piirkonnas ja kõrvades tunnelid. Nägin hiljuti naisterahvast, kellel oli tehtud põske augustus, ilmselt nooremana ja nüüd, aastaid hiljem, nahk ju lõtvub ja venib ning see auk nägi väga jube välja keset nägu. Samamoodi, need kõrvades tunnelid, ok, algul on äge, kuid hiljem seod need veninud kõrvalestad kukla taha kokku või?Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 09:41 kunstripsmed, -küüned ja pardimokad on kindel EI minu jaoks.
-
Tutiga Täi
- Teerajaja
- Kontakt:
Vat sellest "ilutrendist" ma aru ei saa. Täitesüstidest kõrvades siis. Kelle jaoks seda tehakse, kas enda või teiste jaoks? Ma mõtlen, et teise inimese välimust vaadates ma vist isegi ei paneks tähele, kui kõrvadesse oleks mingit täidist süstitud või mitte.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 19:59 Paljud peavad vanemast peast oma kõrvu korrigeerima, lõigatakse lesti väiksemaks, õmmeldakse augud kinni ja tehakse täitesüste, et kõrvalest oleks volüümikam.
-
Külaline
Kui sulle meeldib kortsuline kõrv, siis polegi vaja. Kui kõrvad paljad ja ilusad kõrvarõngad kõrvas, siis paistab silma. Endale eelkõige. 560 euro eest saab paariks aastaks ilusaks.Tutiga Täi kirjutas: ↑10 Juun 2024 20:28Vat sellest "ilutrendist" ma aru ei saa. Täitesüstidest kõrvades siis. Kelle jaoks seda tehakse, kas enda või teiste jaoks? Ma mõtlen, et teise inimese välimust vaadates ma vist isegi ei paneks tähele, kui kõrvadesse oleks mingit täidist süstitud või mitte.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 19:59 Paljud peavad vanemast peast oma kõrvu korrigeerima, lõigatakse lesti väiksemaks, õmmeldakse augud kinni ja tehakse täitesüste, et kõrvalest oleks volüümikam.
-
Külaline
Vabandust, aga kuidas saavad kõrvad kortsus olla? Ja selle silumise eest veel 560 eurot maksta- milline rumalus! Kes küll sellist teenust pakub?Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 22:48 Kui sulle meeldib kortsuline kõrv, siis polegi vaja. Kui kõrvad paljad ja ilusad kõrvarõngad kõrvas, siis paistab silma. Endale eelkõige. 560 euro eest saab paariks aastaks ilusaks.
-
Külaline
No kuulge, te ju saate aru, et selle "kortsus kõrvade" jutu taga on perekooli Saskia2 või Katza. Ainult nemad suudavad sellist juttu ajada. Terve perekool oli ju nende poolt süstimise ja ilulõikuste juttu täis kirjutatud, lisaks rahajuttudele.
-
Külaline
Jälle keegi parakatega mimm.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 07:09 No kuulge, te ju saate aru, et selle "kortsus kõrvade" jutu taga on perekooli Saskia2 või Katza. Ainult nemad suudavad sellist juttu ajada. Terve perekool oli ju nende poolt süstimise ja ilulõikuste juttu täis kirjutatud, lisaks rahajuttudele.
Umbes selline kõrv, kõrva eesmine osa ja lest on kortsuline. Ärge tulge, 40+ siin rääkima, et teil on küll samasugused kõrvalestad, nagu vanasti.
https://tervis.postimees.ee/7658297/mil ... -korvavahk
-
Külaline
täitsa huvitav, milline küll on selle viiekümbise elu, kes peab nooruslikke kõrvalesti piisavalt tähtsaks, et neid korrigeerimas käia?
-
Külaline
Mis mõtes, kes pakub? Tavaline teenus, mida iga süstija pakub.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 00:09Vabandust, aga kuidas saavad kõrvad kortsus olla? Ja selle silumise eest veel 560 eurot maksta- milline rumalus! Kes küll sellist teenust pakub?Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 22:48 Kui sulle meeldib kortsuline kõrv, siis polegi vaja. Kui kõrvad paljad ja ilusad kõrvarõngad kõrvas, siis paistab silma. Endale eelkõige. 560 euro eest saab paariks aastaks ilusaks.
-
Külaline
Selline viiekümbise elu on ilus.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 09:29 täitsa huvitav, milline küll on selle viiekümbise elu, kes peab nooruslikke kõrvalesti piisavalt tähtsaks, et neid korrigeerimas käia?
-
Külaline
Kui keeruline elu, nüüd peab kortsus kõrvade pärast kah muretsema.
Foobikutel ka keeruline, punni süstitud huultele lisaks peavad hakkama ka punnkõrvade peale vastikusest võdisema. Süstispetsid, kas kortsus vanainimese varbaid ka täidetakse?
-
Külaline
Loomulikult, ja kätel samuti süstitakse fillereid.
-
Külaline
Miks peaks midagi punni süstima? Süstitakse selliseks, nagu varem loomulikult oli.
-
Külaline
Kas sellel pildil on nüüd kõrv enne või pärast täitesüste?Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 09:14
Umbes selline kõrv, kõrva eesmine osa ja lest on kortsuline. Ärge tulge, 40+ siin rääkima, et teil on küll samasugused kõrvalestad, nagu vanasti.
-
Külaline
Enne.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 11:00Kas sellel pildil on nüüd kõrv enne või pärast täitesüste?Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 09:14
-
Külaline
https://www.facetofacemedical.com.au/tr ... uvenation/
See alla kerida, on ilusti enne ja pärast.
-
Külaline
Aitäh!Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 11:12 https://www.facetofacemedical.com.au/tr ... uvenation/
Aga sellise asja peale 560 € kulutada
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline