Armukadedus

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 22:47
Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 22:32
Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 21:21
Huvitav küll, miks sellest nn "pereemast" siis enamasti ikka lahti saada ei taheta?
Miks sa arvad, et ei taheta? Esiqalgu võibolla ehmatav. Mugavustsoonist välja hüpata. Kui järgi mõeldakse siis pole ju vahet. Niikuinii mingit normaalset pereelu polnud. Ja siis tuleb vabanemise tunne ja arusaamine, et oled ühe mutikese kõrval lihtsalt kümned aastad ära raisanud. Ja siis hallad kõike tagasi tegema millest vahepeal ilma oled olnud. Paari kuu pärast ei tule mutt enam meeldegi
Millest vahepeal ilma oled olnud? Milles mutt takistuseks oli?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 08:04
Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 20:40
Hea naise kõr valt ei otsi keegi midagi uut. Seega jääb neil meestel nohh 90% ulatuses kodus midagi puudu. Mees võib võimelada aga kui naise nägemus perekonnast on vildakas siis pole sinna midagi teha. See pole päris perekond. Ja selle perekonna kõrvalt tarbitaksegi kõike mida turult saada. Ja turul valikut on. Enamus kui vahele jäävad hingavad kergendatult. Saabki I-le täpi peale ja nn "pereemast" lahti.
Ja head meest ei jäeta kuivale.

See, et sa omale nii jõleda ja nõmeda naise valisid, näitab, et sul on s...t maitse. Tegelikult sul ei olegi mingit naist. Lihtsalt heietad siin, kuidas oleks ja poleks, kui sul oleks naine. Isegi, kui sa väga tahaksid ei saakski sa omale naist - ei normaalset ega ebanormaalset.

See sinu korrutamine teemast teemasse, kuidas proua paneb varsti enda järelt ukse teiselt poolt kinni, on kõiki oksendamiseni ära tüüdanud.

Kas mode võiks selle härra kinni keerata? Viimastel päevadel on jälle aktiveerunud ja kipub kõiki teemasid ära rikkuma.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 20:40
Hea naise kõr valt ei otsi keegi midagi uut. Seega jääb neil meestel nohh 90% ulatuses kodus midagi puudu. Mees võib võimelada aga kui naise nägemus perekonnast on vildakas siis pole sinna midagi teha. See pole päris perekond. Ja selle perekonna kõrvalt tarbitaksegi kõike mida turult saada. Ja turul valikut on. Enamus kui vahele jäävad hingavad kergendatult. Saabki I-le täpi peale ja nn "pereemast" lahti.
Sul nats piinlik ei ole iseenda valikut mõnitada? Oled seda nii paljudes teemades teinud. Ja ei saa üldse aru, et sa ju mõnitad iseenda maitset.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 09:49

Sul nats piinlik ei ole iseenda valikut mõnitada? Oled seda nii paljudes teemades teinud. Ja ei saa üldse aru, et sa ju mõnitad iseenda maitset.
Imelik tõesti, et ta ei saa aru, et halvustab ennast. Esiteks, et võttis nii jubeda muti, kes talle üldse ei meeldi. Teiseks, et on sellisega jätkuvalt koos, lahku ikka ei lähe. Kolmandaks, et liiderdab ringi. Kas tõesti keegi käsib olla ebameeldiva inimesega koos, kes ei meeldi, pole kunagi meeldinudki. Mul oleks piinlik endast sellist asja rääkida, et olen nii loll ja ei saa endale paremat partnerit lubada. Aga see inimene sellest aru ei saa, et mõnitab ja alandab ennast.
Külaline

Ma ei tea kellest te räägite, aga kuna olen harjunud, et kõikjal 1-2 tigedat naist näevad mind siis panite natuke mööda. Mälu teil ka pole. Ma olen juba üle 5 aasta vaba ja vallatu. Naudin elu ja seda kindlasti 5-10 aastat veel
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 14:50 Ma ei tea kellest te räägite, aga kuna olen harjunud, et kõikjal 1-2 tigedat naist näevad mind siis panite natuke mööda. Mälu teil ka pole. Ma olen juba üle 5 aasta vaba ja vallatu. Naudin elu ja seda kindlasti 5-10 aastat veel
Siin ei ole 1-2 tigedat naist, vaid kõiki on su sama plaat surmani ära tüüdanud. Tee, mis tahad, aga ära räägi sellest enam siin. See on tõsiselt tüütu. Sul pole fantaasiat, midagi huvitavat pole öelda. Sa ei huvita mitte kedagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 15:08
Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 14:50 Ma ei tea kellest te räägite, aga kuna olen harjunud, et kõikjal 1-2 tigedat naist näevad mind siis panite natuke mööda. Mälu teil ka pole. Ma olen juba üle 5 aasta vaba ja vallatu. Naudin elu ja seda kindlasti 5-10 aastat veel
Siin ei ole 1-2 tigedat naist, vaid kõiki on su sama plaat surmani ära tüüdanud. Tee, mis tahad, aga ära räägi sellest enam siin. See on tõsiselt tüütu. Sul pole fantaasiat, midagi huvitavat pole öelda. Sa ei huvita mitte kedagi.
PK ajasid sa ka kõiki ära. Kombed pole muutunud
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 20:06
Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 15:08
PK ajasid sa ka kõiki ära. Kombed pole muutunud
Mina pole olnud kuskil Perekoolis, äkki unustad nüüd ära oma Perekoolis. Selle kolme kuu jooksul oled sa juba täiesti ära tüüdanud, üks ja sama igas teemas. Viimastel päevadel oled kohe kuidagi erit agressiivne, ei tea, kas jood jälle.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist