Suure-Lähtru lugu, kuidas võiks lõppeda?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 00:08
Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 23:31
Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 22:58 Pole mõtet kleepida siia ilmaPROGNOOSI, pealegi veel valedest kuupäevadest. Vastsündinu leiti 5. veebruaril Mine palun ilmateenistuse leheküljele, pane soovitud kuupäev ja kellaaeg ning vaata mitu kraadi tegelikult mõõdeti
https://www.ilmateenistus.ee/ilm/ilmava ... lusandmed/
Vaata ma elan Läänemaal, ja veebruari alguses oli paks lumi maas ja öösiti oli -15 sest ma tean. Ilmateenistus leht näitab terve talve kohta plusse kraade, see on täiesti valed numbrid.
Ja ühes artiklis mainiti just, et koera teekonda ei saanud jälgede järgi tuvastada, sest lund polnud maas. Et olevat sadama hakanud millalgi hiljem, järgmisel päeval vms.
Külm ja lumi pole korrelatsioonis.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 00:12
Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 23:48
Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 23:33

Lisaks ilmavaatlusandmed on alati prognoositavad, mitte tegelikud. Neid ei muudeta tagantjärgi õigeks.
Vaatlus ei võrdu prognoos. Sellel leheküljel ei muudeta tagantjärgi ega prognoosita ette. Igal täistunnil edastatakse seirejaamadest mõõdetud andmed
Selgita siis kuidas andmete järgi oli terve selle aasta tal pluss kraadides? Klõpsi kõik kuupäevad läbi. Plusskraadidega poleks isegi lund maas.
Mismoodi terve talv olid plusskraadid? Ei olnud ju, kas pean tõesti täiskasvanud inimesele tunni lõikes siia 5. veebruari temperatuurid edastama? Mulle tundub, et sa ei ole seda lehekülge lahtigi teinud, kui sellist juttu ajad
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 23:33

Lisaks ilmavaatlusandmed on alati prognoositavad, mitte tegelikud. Neid ei muudeta tagantjärgi õigeks.
Vaatlus ei võrdu prognoos. Sellel leheküljel ei muudeta tagantjärgi ega prognoosita ette. Igal täistunnil edastatakse seirejaamadest mõõdetud andmed
Selgita siis kuidas andmete järgi oli terve selle aasta tal pluss kraadides? Klõpsi kõik kuupäevad läbi. Plusskraadidega poleks isegi lund maas.
Ma ei tea ka milliseid andmeid sa vaatasid. Vaatasin 5.02 temperatuure Suure-Lähtrule kõige lähemas punktis

kl 7.00 -4,6
kl 8.00 -4,9
kl 9.00 -6,5
kl 10.00 -3,5
kl 11.00 -1,6
kl 12.00 -0,1
kl 13.00 -0,1
Külaline

Kui vastab tõele, et on tõendatud, et laps oli paari tunni vanune, nagu siin üks kägu väidab, siis langeb varasema sünnitamise versioon ära. Ikkagi on kõige olulisem niidiots praegu koera käes. Kust ta lapse sai? Kui see oleks vastatud, siis laheneks nii mõnigi tupikseis.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 23:40
Aga muidu, miks te tegelete siin igasugu oletustega?
Sest meid huvitab. Nagu perekoolis kord öeldi: me oleme hobidetektiivid ja lahendame juhtumit. Kui sulle see midagi ei paku, oota rahulikult ametlikke uudiseid, ei pea perekoolis versioone jälgima. Nagunii on meie andmed siin puudulikud ja tõtt välja selgitada me ilmselt ei saa. Lihtsalt püüa mõista, et miss Marple'i kiiksudega inimesi leidub.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 00:58 Kui vastab tõele, et on tõendatud, et laps oli paari tunni vanune, nagu siin üks kägu väidab, siis langeb varasema sünnitamise versioon ära. Ikkagi on kõige olulisem niidiots praegu koera käes. Kust ta lapse sai? Kui see oleks vastatud, siis laheneks nii mõnigi tupikseis.
Kas keegi nägi, et koer sai lapse?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 01:16
Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 00:58 Kui vastab tõele, et on tõendatud, et laps oli paari tunni vanune, nagu siin üks kägu väidab, siis langeb varasema sünnitamise versioon ära. Ikkagi on kõige olulisem niidiots praegu koera käes. Kust ta lapse sai? Kui see oleks vastatud, siis laheneks nii mõnigi tupikseis.
Kas keegi nägi, et koer sai lapse?
Just selliste lolluste peale polegi mõtet siin aega kulutada. Tegele millegi muuga, teemasid on maast taevani.
Külaline

Seda on suht algusest peale kirjutatud, et laps pidi sündima samal päeval ja mitmes uudises on tõesti öeldud, et võis sündida vaid mõni tund enne leidmist. Praeguseks on võib-olla veel täpsemalt ajavahemik teada, aga sellest pole kirjutatud.
Süüdistuse järgi viis naine vastsündinu surnukeha põllule, kust koer selle 5. veebruari ennelõunal leidis. Ju siis on tõendeid, kui prokuratuur sellise süüdistuse esitas.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 00:13
Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 00:08
Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 23:31

Vaata ma elan Läänemaal, ja veebruari alguses oli paks lumi maas ja öösiti oli -15 sest ma tean. Ilmateenistus leht näitab terve talve kohta plusse kraade, see on täiesti valed numbrid.
Ja ühes artiklis mainiti just, et koera teekonda ei saanud jälgede järgi tuvastada, sest lund polnud maas. Et olevat sadama hakanud millalgi hiljem, järgmisel päeval vms.
Külm ja lumi pole korrelatsioonis.
Kas sa ei vaevunud lugema kommentaari, mida ma tsiteerisin? Seal ütles keegi, et paks lumi oli maas. Ma vastasin sellele, mitte ei väitnud, et kui on külm, siis on alati ka lumi.
Külaline

Mis te jaurate, vaadake selle päeva klippe - põllud pole lume all, aga sulamata hangesid on.
Teed on puhtad. Temperatuur 0.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 01:03
Sest meid huvitab. Nagu perekoolis kord öeldi: me oleme hobidetektiivid ja lahendame juhtumit. Kui sulle see midagi ei paku, oota rahulikult ametlikke uudiseid, ei pea perekoolis versioone jälgima. Nagunii on meie andmed siin puudulikud ja tõtt välja selgitada me ilmselt ei saa. Lihtsalt püüa mõista, et miss Marple'i kiiksudega inimesi leidub.
Hobidetektiiv võiks alustuseks välja uurida, kus foorumis ta kirjutab. Ja miss Marplest oled sa ikka väga kaugel. Kodus istumine ja oletamine ei ole kuskilt otsast juhtumi lahendamine. Pigem kuulujuttude tekitamine. Või oled sa äkki kohapeal käinud, inimestega rääkinud, sündmuskohaga tutvunud? Siin ei suudeta isegi olnud ilmas kokku leppida. Toredad lahendajad koos.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 00:49

Ma ei tea ka milliseid andmeid sa vaatasid. Vaatasin 5.02 temperatuure Suure-Lähtrule kõige lähemas punktis

kl 7.00 -4,6
kl 8.00 -4,9
kl 9.00 -6,5
kl 10.00 -3,5
kl 11.00 -1,6
kl 12.00 -0,1
kl 13.00 -0,1
Vaata ikka mis temp öösel oli, naine sünnitas ju öösel.
Külaline

Anonymous kirjutas: 16 Sept 2024 08:37Vaata ikka mis temp öösel oli, naine sünnitas ju öösel.
Ole mureta, ta tegi seda soojas ruumis
Barbara
Teerajaja

Postitus Postitas Barbara »

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 01:16 Kas keegi nägi, et koer sai lapse?
Selles asi ongi, et keegi ei tea, kust täpselt koer lapse enda kätte sai, aga teada oli, et koera käes oli juba surnud laps, mitte koer ei tapnud kedagi. Teada on ainult, et ta jõudis lapsega oma kodu terrassile, kus perenaine koera nägi lapsega. See, et koer rebis lapse ema käest kuskilt saunaukselt ära, on perekonna (kaitse)teooria.
Külaline

Laanemaale meenus, et 5. veebruaril, 10–15 minutit enne imiku talu juurde toomist nägi ta köögiaknast Fritzu suure kiirusega mööda jooksmas. «Ta läks hirmsa jooksuga, nii et jalad ei puudutanud peaaegu maadki. Tavaliselt jooksebki ta nii just siis, kui on märganud eemal mõnd sõidukit, mida ta taga ajama läheb,» rääkis Laanemaa.

10–15 minutit pärast seda oli koer taas taluõuel, kaasas imiku surnukeha.

Laanemaale ei anna rahu see, et ta teadis ennelõunal kogu aeg, kus ta koer on, kuid just kõige olulisema aja kohta tal andmed puuduvad.

Laanemaale ei anna rahu see, et ta teadis ennelõunal kogu aeg, kus ta koer on, kuid just kõige olulisema aja kohta tal andmed puuduvad. «Just selle 10–15 minuti kohta on justkui auk sees, muidu oli koer mul kogu aeg silme all,» ütles Laanemaa.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 08:37
Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 00:49

kl 7.00 -4,6
kl 8.00 -4,9
kl 9.00 -6,5
kl 10.00 -3,5
kl 11.00 -1,6
kl 12.00 -0,1
kl 13.00 -0,1
Vaata ikka mis temp öösel oli, naine sünnitas ju öösel.
Kuule igaüks saab vaadata, sa võid ise ka vaadata, ei leia seda -15 küll kusagilt. Kella 00st kuni 6ni oli vahemikus -0,6 kuni -4,3 kraadi. Ja eelmisel õhtul mahe nulli ringis ilm, päeval olid plussid. Sarnased ilmad olid ka eelnevatel päevadel, millest on kahju, sest lumi lagedal alal oli sulanud ja ei saadud koera teekonda jälgede järgi tuvastada.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 08:33
Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 01:03
Hobidetektiiv võiks alustuseks välja uurida, kus foorumis ta kirjutab. Ja miss Marplest oled sa ikka väga kaugel. Kodus istumine ja oletamine ei ole kuskilt otsast juhtumi lahendamine. Pigem kuulujuttude tekitamine. Või oled sa äkki kohapeal käinud, inimestega rääkinud, sündmuskohaga tutvunud? Siin ei suudeta isegi olnud ilmas kokku leppida. Toredad lahendajad koos.
Oh, katsu nüüd olla, mis sa salvad kogu aeg, mis vajadus see on?
Muidugi olen ma miss Marple'ist kaugel. Ma räägin tema kiiksust, mitte temaga võrdne olemisest. Õpi lugema, ole hea.
Külaline

Anonymous kirjutas: 16 Sept 2024 10:30Oh, katsu nüüd olla, mis sa salvad kogu aeg, mis vajadus see on?
Muidugi olen ma miss Marple'ist kaugel. Ma räägin tema kiiksust, mitte temaga võrdne olemisest. Õpi lugema, ole hea.
Lõpetage see ärapanemine siin, sõimamise teemad on siin ka eraldi olemas.
Asjast paluks, mõtteid, teooriaid...
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 09:59 Laanemaale meenus, et 5. veebruaril, 10–15 minutit enne imiku talu juurde toomist nägi ta köögiaknast Fritzu suure kiirusega mööda jooksmas. «Ta läks hirmsa jooksuga, nii et jalad ei puudutanud peaaegu maadki. Tavaliselt jooksebki ta nii just siis, kui on märganud eemal mõnd sõidukit, mida ta taga ajama läheb,» rääkis Laanemaa.

10–15 minutit pärast seda oli koer taas taluõuel, kaasas imiku surnukeha.

Laanemaale ei anna rahu see, et ta teadis ennelõunal kogu aeg, kus ta koer on, kuid just kõige olulisema aja kohta tal andmed puuduvad.

Laanemaale ei anna rahu see, et ta teadis ennelõunal kogu aeg, kus ta koer on, kuid just kõige olulisema aja kohta tal andmed puuduvad. «Just selle 10–15 minuti kohta on justkui auk sees, muidu oli koer mul kogu aeg silme all,» ütles Laanemaa.
Koer oli ära seega väga lühikese aja. Kui nüüd pere viimast arulagedat rebimise versiooni sellega kõrvutada, siis see on isegi teoreetiliselt absurd. Imik oleks sel juhul pidanud lausa soe veel olema, kui koer tagasi jõudis.
Fritz võis vabalt ATV-d eemal näha ja siis jooksu pista.
Külaline

Jahume siis ilmast edasi: vaadake nt Jupiterist nende päeva aktuaalset kaamerat, ilm oli lapse leidmise ajal, sel päeval, nulli ümber, päriselt külmaks -10-15 ja lumi tuli maha siis, kui lapse ema otsiti mitu päeva hiljem, sellest on ka uudisteklipid.
https://www.err.ee/1609246230/politsei- ... avat-naist pole mingit paksu lund ja laps polnud läbi külmunud, võiks selle jutu nüüd jätta.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Adierol, Kõuts, YaCy [Bot] ja 6 külalist