Arve esitamine, kui ouudub OÜ
-
Külaline
Arve esitamine, kui ouudub OÜ
Mis võimalused on arve esitamiseks, kui pole FIE ega OÜ, aga hobiga kaasnevalt on tekkinud projekt, kus osalemiseks ja väikseks lisasissetulekuks on vaja oma teenuse eest arve esitada?
-
Külaline
Arvet saab esitada juriidiline isik, aga võid teha mingi müügilepingu ja siis tema maksab sinu pealt sots.maksu.
-
Külaline
Kui sul on kindel asi, siis võid regada end FIEks, siis kui projekt saab läbi, arve esitatud, siis tühistad oma FIE seisuse ära, see käib avalduse alusel EMTAsse, lihtne asi. Tulud deklareerid järgmisel aastal tuludeklaratsiooniga ära, esimesel aastal FIEl vist avansilisi makseid ei olnud.
-
Külaline
Sulas tuleb arveldada, ei mingeid pabereid. Mina võtan alati sulas ja ei viitsi arvetega jamada, eriti kui räägime summadest 50 euro kandis.Mul on põhitöö olemas ja jutt käib nö lisatööst, mida mulle vahel pakutakse.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 18:51 Mis võimalused on arve esitamiseks, kui pole FIE ega OÜ, aga hobiga kaasnevalt on tekkinud projekt, kus osalemiseks ja väikseks lisasissetulekuks on vaja oma teenuse eest arve esitada?
-
mõtlenOMApeaga
- Teerajaja
- Kontakt:
Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 19:29Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 18:51 Mis võimalused on arve esitamiseks, kui pole FIE ega OÜ, aga hobiga kaasnevalt on tekkinud projekt, kus osalemiseks ja väikseks lisasissetulekuks on vaja oma teenuse eest arve esitada?
Sulas tuleb arveldada, ei mingeid pabereid. Mina võtan alati sulas ja ei viitsi arvetega jamada, eriti kui räägime summadest 50 euro kandis.Mul on põhitöö olemas ja jutt käib nö lisatööst, mida mulle vahel pakutakse.
Viimati muutis mõtlenOMApeaga, 16 Sept 2024 21:52, muudetud 2 korda kokku.
-
Külaline
Kas füüsilisel isikul pole mingit võimalust arvet esitada? Mingi arveteenus.ee on olemas, kas sealtpidi ei saa...?Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 18:59 Arvet saab esitada juriidiline isik, aga võid teha mingi müügilepingu ja siis tema maksab sinu pealt sots.maksu.
-
Külaline
Sulas ei saa, sest tegemist riigiasutusega. Samas jah, summad väga väikesed, kutuurivaldkond.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 19:29Sulas tuleb arveldada, ei mingeid pabereid. Mina võtan alati sulas ja ei viitsi arvetega jamada, eriti kui räägime summadest 50 euro kandis.Mul on põhitöö olemas ja jutt käib nö lisatööst, mida mulle vahel pakutakse.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 18:51 Mis võimalused on arve esitamiseks, kui pole FIE ega OÜ, aga hobiga kaasnevalt on tekkinud projekt, kus osalemiseks ja väikseks lisasissetulekuks on vaja oma teenuse eest arve esitada?
-
Külaline
Riigiasutusele saab ainult e-arvet esitada, see mis liigub arvutist arvutisse.
Las vormistavad sind VÕS lepinguga tööle.
Las vormistavad sind VÕS lepinguga tööle.
-
Külaline
Ei saa kahjuks.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 21:49Kas füüsilisel isikul pole mingit võimalust arvet esitada? Mingi arveteenus.ee on olemas, kas sealtpidi ei saa...?Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 18:59 Arvet saab esitada juriidiline isik, aga võid teha mingi müügilepingu ja siis tema maksab sinu pealt sots.maksu.
-
Külaline
https://arveteenus.ee/etKülaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 23:00Ei saa kahjuks.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 21:49Kas füüsilisel isikul pole mingit võimalust arvet esitada? Mingi arveteenus.ee on olemas, kas sealtpidi ei saa...?Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 18:59 Arvet saab esitada juriidiline isik, aga võid teha mingi müügilepingu ja siis tema maksab sinu pealt sots.maksu.
Esita töö eest arve firmale ilma ettevõtet omamata!
Arveteenus.ee võimaldab esitada ettevõtetele tasuta ametlikke arveid ja saada tehtud töö eest tasu ilma ise ettevõtet omamata.
Ei mingeid jooksvaid kulusid, maksta tuleb vaid ühekordset teenustasu teenitud töötasu laekumise pealt.
Arveteenus.ee kasutajana ei ole sul vaja tegeleda ettevõtte igapäevase juhtimisega seotud toimingutega nagu raamatupidamine või maksudeklaratsioonide esitamine. Nii saad keskendudes sellele, mida tegelikult teha tahad, meie hoolitseme kogu paberitöö ja bürokraatia eest.
-
Külaline
Meenub, kuidas ma ühelt (näiliselt) pisitillukeselt hobiettevõttelt hinnapäringut palusin. Sain pakkumise, kuhu käibemaks otsa väänatud. Olin hämmingus ja palusin ettevõtte kohta infot jagada, sest see tegelane ei saanud kohe kuidagi käibemaksukohuslane olla. Olles ühtlasi ka teada saanud inimese täisnime, ei leidnud ma ühtegi ettevõtet. Vastust loomulikult ei saabunud 
-
Külaline
füüsiline isik arveid esitada ei saa. Õige oleks teha mingitsorti VÕS leping ja arvestada juba hinda kalkuleerides maksudega.
-
Külaline
Te siin kirjutate järjest, et ei saa füüsilise isikuna arveid esitada, aga keegi ei kommenteeri, kuidas see keskkond siis töötab?
https://arveteenus.ee/et
Arveteenus.ee võimaldab esitada ettevõtetele tasuta ametlikke arveid ja saada tehtud töö eest tasu ilma ise ettevõtet omamata.
Ei mingeid jooksvaid kulusid, maksta tuleb vaid ühekordset teenustasu teenitud töötasu laekumise pealt.
Arveteenus.ee kasutajana ei ole sul vaja tegeleda ettevõtte igapäevase juhtimisega seotud toimingutega nagu raamatupidamine või maksudeklaratsioonide esitamine. Nii saad keskendudes sellele, mida tegelikult teha tahad, meie hoolitseme kogu paberitöö ja bürokraatia eest.
-
Külaline
Tellija tasub arve arveteenus.ee-le
Järelikult see Arveteenus OÜ esitab sinu nimel arve, tea kas see vahendus maksab 50% või rohkem
Järelikult see Arveteenus OÜ esitab sinu nimel arve, tea kas see vahendus maksab 50% või rohkem
-
Külaline
Seal lingil on ju kirjas kõik summad. Vajuta "arvuta töötasu" ja näed täpselt, palju teenustasu maksad ja palju tavalisi makse.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 19:04 Te siin kirjutate järjest, et ei saa füüsilise isikuna arveid esitada, aga keegi ei kommenteeri, kuidas see keskkond siis töötab?
-
Külaline
Ettevõttel on ju kuludokumenti vaja, geenius!Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 19:29Sulas tuleb arveldada, ei mingeid pabereid. Mina võtan alati sulas ja ei viitsi arvetega jamada, eriti kui räägime summadest 50 euro kandis.Mul on põhitöö olemas ja jutt käib nö lisatööst, mida mulle vahel pakutakse.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 18:51 Mis võimalused on arve esitamiseks, kui pole FIE ega OÜ, aga hobiga kaasnevalt on tekkinud projekt, kus osalemiseks ja väikseks lisasissetulekuks on vaja oma teenuse eest arve esitada?
-
Külaline
Miks arvad, et riigiettevõte üldse midagi maksab kui sul lepingut nendega ei ole?
-
Külaline
Igast jama ei tasu ka uskuda. Mis neil siis teenustasu on kui nad esitavad arve oma firma alt?Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 19:04 Te siin kirjutate järjest, et ei saa füüsilise isikuna arveid esitada, aga keegi ei kommenteeri, kuidas see keskkond siis töötab?
-
Külaline
No nende kalkulaatoris on kirjas niiKülaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 19:22 Tellija tasub arve arveteenus.ee-le
Järelikult see Arveteenus OÜ esitab sinu nimel arve, tea kas see vahendus maksab 50% või rohkem![]()
Arveteenuse vahendustasud
Teenustasu arve esitamise eest 5% (lisandub km)
Väljamakse tasu 2,3% (lisandub km)
-
Külaline
No kliki korraks aadressile ja loe ise.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist