Õige suhe mehe ja naise vahel.
-
Külaline
Õige suhe mehe ja naise vahel.
Milline on õige suhe mehe ja naise vahel?
Miks mees ja naine koos elavad?
-
Külaline
Pole mingeid õigeid suhteid, on kas tahe elada koos või siis on valed valikud.
-
Külaline
Mees tahab keppi ja naine tahab raha.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 21:52 Milline on õige suhe mehe ja naise vahel?
-
Külaline
Rõve oleks sellise meesloomaga koos olla. Miks me siin kolmandast Eestist räägime?
-
Külaline
Metsloom on neist kumb? Vist see kes paarituda tahab, sest loomad raha ei kasuta?Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 23:13Rõve oleks sellise meesloomaga koos olla. Miks me siin kolmandast Eestist räägime?
Tegelikult inimesed ongi loomad, sina ka.
Kohe kui kõht on täis, tahaks keppi. Ja iga naine ihaldab oma järglaste ja heal juhul enda elu kindlustada paaritudes hierarhias võimalikult kõrgel asetseva isasega.
-
Külaline
Mina mehena ka ei oska öelda milline on õige suhe mehe ja naise vahel. Noorena oli asi selge. Mõlemad tahstid koos olla. Olidki, elasid, kasvatasid lapsi ja olid lisaks armastajatele ka sõbrad. Kõik oligi tore ja OK.
Nüüdsel ajal aga pead lisaks kõigele eelnevale kindlustama oma tagalat. Tegema varalahus lepingud. Sõprusest pole juttugi, sest "sõpradeks" on lahutatud sõbrannad kelledel on aega laialt käes ja kelledel on rikkalik elukogemus ja läbisõit. Minu arust on eesti naine lihtsalt alla käinud ja suhtekõlbmatuks muutunud.
Nüüdsel ajal aga pead lisaks kõigele eelnevale kindlustama oma tagalat. Tegema varalahus lepingud. Sõprusest pole juttugi, sest "sõpradeks" on lahutatud sõbrannad kelledel on aega laialt käes ja kelledel on rikkalik elukogemus ja läbisõit. Minu arust on eesti naine lihtsalt alla käinud ja suhtekõlbmatuks muutunud.
-
Külaline
Esiteks. Miks sa räägid asjadest millest sa midagi ei tea. Sina ja suheKülaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 23:13Rõve oleks sellise meesloomaga koos olla. Miks me siin kolmandast Eestist räägime?
Teiseks mitu eestit siis olemas on ja millised nad siis on.
-
Külaline
Millal sa viimati noor olid? Mitu abielu sul peale seda olnud on? Toetudes varalahuslepingu jutule..Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 23:32 Mina mehena ka ei oska öelda milline on õige suhe mehe ja naise vahel. Noorena oli asi selge. Mõlemad tahstid koos olla. Olidki, elasid, kasvatasid lapsi ja olid lisaks armastajatele ka sõbrad. Kõik oligi tore ja OK.
-
Külaline
Ma olen 45. Seega tee ise omad järeldused. Ülejäänud küsimustele ei näe põhjust vastata, sest mida need sulle annaksid. Kogemusi on piisavalt.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 23:56Millal sa viimati noor olid? Mitu abielu sul peale seda olnud on? Toetudes varalahuslepingu jutule..Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 23:32 Mina mehena ka ei oska öelda milline on õige suhe mehe ja naise vahel. Noorena oli asi selge. Mõlemad tahstid koos olla. Olidki, elasid, kasvatasid lapsi ja olid lisaks armastajatele ka sõbrad. Kõik oligi tore ja OK.
-
Külaline
45 on noor mees ja võiks endiselt tore ja OK olla. Kas varalahusleping on midagi ebatavalist sinu kogemustele tuginedes, et saab seda eraldi ebaõnnestumisena välja tuua?Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 00:00Ma olen 45. Seega tee ise omad järeldused. Ülejäänud küsimustele ei näe põhjust vastata, sest mida need sulle annaksid. Kogemusi on piisavalt.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 23:56Millal sa viimati noor olid? Mitu abielu sul peale seda olnud on? Toetudes varalahuslepingu jutule..Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 23:32 Mina mehena ka ei oska öelda milline on õige suhe mehe ja naise vahel. Noorena oli asi selge. Mõlemad tahstid koos olla. Olidki, elasid, kasvatasid lapsi ja olid lisaks armastajatele ka sõbrad. Kõik oligi tore ja OK.
-
Külaline
Keda ma teenindan? Kodus oma meest või? Meil on kaugsuhe ja mina elan dividendidest.
-
Külaline
Tuunengi ennast noorena. Varalahusus ei ole ebatavaline, aga kui seda naisele rääkida kukub millegipärast halama stiilis, et see pole ju perekond ja kas sa ei usalda mind jne. Ei usalda jahh. Ma ei ole robot kes teenib selleks, et oma vara laiali jagada. Justnmelt laiali jagada, sest paar aastat koos voodit jagades ei ole kullasepa töö mida tehti. Suhtest ei pea lahkuma rikkama kui sinna tuldi.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 00:0645 on noor mees ja võiks endiselt tore ja OK olla. Kas varalahusleping on midagi ebatavalist sinu kogemustele tuginedes, et saab seda eraldi ebaõnnestumisena välja tuua?Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 00:00Ma olen 45. Seega tee ise omad järeldused. Ülejäänud küsimustele ei näe põhjust vastata, sest mida need sulle annaksid. Kogemusi on piisavalt.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 23:56
Millal sa viimati noor olid? Mitu abielu sul peale seda olnud on? Toetudes varalahuslepingu jutule..
-
Külaline
Või küsiks teisiti.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 21:52 Milline on õige suhe mehe ja naise vahel?
Et millal on suhe läbi?
Millal enam ei peaks koos elama?
Kui peaks suhet uuesti alustama, siis me seda ilmselt ei teeks. Praeguses olukorras me ei hakkas teineteisega uuesti koos elama.
-
Külaline
Minu mees saab ka varsti 45. Meil mõlemal esimene abielu ja ühisvara. Kui peaks kunagi lahutama, siis jääks mehele kogu tema pärandvara, kuhu oleme mõlemad korralikku pappi alla pannud. Lisaks jääks talle pool meie ühisvarast, mida mina olen oma töö ja vaevaga, hoole ja armastusega kokku ajanud. Mees pole lihtsalt selline inimene, kes tahaks ja oskaks investeerida, üürikinnisvaraga jännata jne. Nii et kui tuleks lahutus, oleks tema võitja ja mina kaotaja. Loodan, et ei lahuta kunagi.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 00:48Tuunengi ennast noorena. Varalahusus ei ole ebatavaline, aga kui seda naisele rääkida kukub millegipärast halama stiilis, et see pole ju perekond ja kas sa ei usalda mind jne. Ei usalda jahh. Ma ei ole robot kes teenib selleks, et oma vara laiali jagada. Justnmelt laiali jagada, sest paar aastat koos voodit jagades ei ole kullasepa töö mida tehti. Suhtest ei pea lahkuma rikkama kui sinna tuldi.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 00:0645 on noor mees ja võiks endiselt tore ja OK olla. Kas varalahusleping on midagi ebatavalist sinu kogemustele tuginedes, et saab seda eraldi ebaõnnestumisena välja tuua?Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 00:00
Ma olen 45. Seega tee ise omad järeldused. Ülejäänud küsimustele ei näe põhjust vastata, sest mida need sulle annaksid. Kogemusi on piisavalt.
AGA - kui mees oleks enne abielu mingit lahusvara juttu ajama hakanud, siis minu poolt oleks küll abiellumata jäänud. Sest nii on - kui pole ühisvara, siis minu jaoks pole see perekond.
-
Külaline
"Õige suhe" on see, mis kõigile suhte osapooltele sobib. Ja kui ühele enam ei sobi, ongi suhe läbi. Lihtne ja loogiline.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 21:52 Milline on õige suhe mehe ja naise vahel?
-
Külaline
Päris nii ei ole. Naised on väga osavad teesklejad. Tihti on nii, et naisele suhe ei sobi, aga ta ei lähe kuhugi. Mees kindlustab majandusliku heaolu. Sellisel juhul me näemegi kuidas naine viriseb, alandab ja nöliseb mehe kallal iga väikse asja pärast, aga ei lähe kuhugi. Mees ei saa aru milles asi, sest tema oleks juba ammu läinud, kui tema tunneks nii. Aga kuna naine ei lähe kuhugi, siis mees arvab ekslikult et pole hullu midagi. Mehed on otsekohesemad.
Aga naised on üks kuradi ussisugu. Nad pole rahul, aga ära ei lähe enne kui on uus koht olemas.
Nii et kui naine suhte lõpetab võid olla 100%kindel, et tal on teine teema.
-
Külaline
Jooksed iga normaalse naise lati alt sirge seljaga läbi, et selline kibestunud hala? Endaga samas liigas tuleb ikka ringi vaadata.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 09:43 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Tegelikult ikka on küll päriselt nii - kui mehele see virisev, alandav ja "nölisev" naine ei sobi on aeg asi ära lõpetada. Kui ei lõpeta, järelikult sobib.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 09:53 Päris nii ei ole. Naised on väga osavad teesklejad. Tihti on nii, et naisele suhe ei sobi, aga ta ei lähe kuhugi. Mees kindlustab majandusliku heaolu. Sellisel juhul me näemegi kuidas naine viriseb, alandab ja nöliseb mehe kallal iga väikse asja pärast, aga ei lähe kuhugi. Mees ei saa aru milles asi, sest tema oleks juba ammu läinud, kui tema tunneks nii. Aga kuna naine ei lähe kuhugi, siis mees arvab ekslikult et pole hullu midagi. Mehed on otsekohesemad.
Aga naised on üks kuradi ussisugu. Nad pole rahul, aga ära ei lähe enne kui on uus koht olemas.
Kui naised on "üks kuradi ussisugu", pöördu meeste poole.
Inimesega käitutakse täpselt nii, nagu ta ise laseb endaga käituda. Kui ikka selgroogu ei ole, kukubki pea perse.
Õige suhe on suhe, kus teineteist austatakse ja mõlemad soovivad koos elada. Ja koos elatakse, sest soovitakse. Ju siis koos on toredam kui eraldi.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 21:52 Milline on õige suhe mehe ja naise vahel?
-
Külaline
See on nüüd küll ohvrisüüdistamise ere näide.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 10:01Tegelikult ikka on küll päriselt nii - kui mehele see virisev, alandav ja "nölisev" naine ei sobi on aeg asi ära lõpetada. Kui ei lõpeta, järelikult sobib.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 09:53 Päris nii ei ole. Naised on väga osavad teesklejad. Tihti on nii, et naisele suhe ei sobi, aga ta ei lähe kuhugi. Mees kindlustab majandusliku heaolu. Sellisel juhul me näemegi kuidas naine viriseb, alandab ja nöliseb mehe kallal iga väikse asja pärast, aga ei lähe kuhugi. Mees ei saa aru milles asi, sest tema oleks juba ammu läinud, kui tema tunneks nii. Aga kuna naine ei lähe kuhugi, siis mees arvab ekslikult et pole hullu midagi. Mehed on otsekohesemad.
Kui naised on "üks kuradi ussisugu", pöördu meeste poole.
Inimesega käitutakse täpselt nii, nagu ta ise laseb endaga käituda. Kui ikka selgroogu ei ole, kukubki pea perse.
Kas naine on selles ka süüdi kui mees on vägivaldne? Sinu loogika järgi peaks olema, sest naine " laseb endaga nii käituda".
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist