Millal sünnitasite?

Vasta
Külaline

Millal sünnitasite?

Postitus Postitas Külaline »

Olen oma teise lapse ootel, väga ootusärev, tähtaeg lähedal. Esimene sünnitus kutsuti esile.
Seekord loodan, et sünnitegevus algab ise. Jagage, mitmendal nädalal sünnitasite 😇
ema

Postitus Postitas ema »

Esimene 42+1, ise + epiduraal abiks, Apgar 10.

Jõudu! :)
Külaline

40 nädal, kesköö paiku sünnitasin peale pikka valutamist
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Kõik sünnitused üsna täpselt TA-l alanud, üks paar päeva enne, teised mõni päev peale seda. Igavesti raseda tunnet pole seega tunda saanudki.
Kõrsik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kõrsik »

Esimene 37n täitsa ise.
Teine 38+6n ka ise.
Külaline

Mu teine sündis 35+ ja oli mu kõige pikem rasedus. Mul on alati sünnitegevus ise alanud... ainult et enne õiget aega.
Külaline

Esimene laps sündis 15 päeva peale tähtaega, kui poleks sel päeval sündinud oleks esile kutsutud.
Teine laps kaks aastat hiljem 10 päeva peale tähtaega. Olin kuulnud, et teised lapsed reeglina ei lähe üle. Ämmaemand aga ütles, et kui vanemad samad, siis teine laps kordab esimese mustrit reeglina. Meil ka nii läks, mõlemad korralikult üle
Külaline

Esimene 40+2(sünnitegevus algas tund peale tähtaja kukkumist). Oli pikk ja vaevarikas. 43 tundi kokku. 3.8kg ja 52cm.

Teine sündis 39+6. Sain järgmiseks päevaks aja esilekutsumiseks, kuna uh näitas et pisike on. Aga hommikul katsuti ka alt, siis ilmselt see käivitas ka sünnituse(käisin iga kuu uh-s, suurenenud riski tõttu). Sama päeva õhtuks olin juba sünnitanud.
Teine tuli väga kiirelt. 3,5h ja laps käes. Oli tõesti pisike. 2.7kg ja 47cm.
Külaline

Esimene 38+6, teine oli väga täpne 40+0 :)
Külaline

Esimene laps sündis napilt enneaegsena 36+4, kuid kõik oli õnneks korras. Ilmselt oleks tol korral sünnitus esile kutsutud, kui 37 nädalat oleks täis saanud, sest oli preeklampsia oht. Sünnitus oli kiire ja pigem lihtne, läks 5 tundi.

Teine sündis 39+0. Sünnitus oli veidi raskem ja pikem – 7 tundi. See rasedus oli täiesti tavapärane ning arvasin, et 40 nädalat tuleb kindlasti täis, kuid laps tuli ikkagi siis, kui ise tahtis.
Külaline

40+2, 41+3, 41+3. Väikeste vahedega.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist