Õige suhe mehe ja naise vahel.

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 15:21
Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 15:12 Ma saan nii aru, et siin on üks proua kes õugustab petmist. Tema arust on petetu süüdi, et, petja teda pettis. Sest tema olevat petetavale midagi vihjanud, aga too ei saanud aru. Egas siis midagi. Tuleb seksivärki paari teise mehega teha. Küll siis aru hakkab saama.
Täiesti valesti saad aru. Vihkan petmist, ise ka ei peta. Mul niipalju mune küll, et öelda selgelt välja kui mulle suhtes midagi ei istu või puudu jääb. Ei eelda kelleltki mõtetelugemist ega harrasta mingit vihjamisi suhtlemist. Möönan, kõik nii avatult ei räägi sellistest asjadet. Aga sinisilmselt väita, et petetu kohe mitte midagi enne ei näinud ega teadnud on pehmelt öeldes rumalus. Nägi, aga ei tahtnud näha, seega otsustas leppida.
Mugav seisukoht. Soovin sulle meelekindlust seda meelde tuletada kui sind ennast kunagi selga pussitatakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 17:01 Mugav seisukoht. Soovin sulle meelekindlust seda meelde tuletada kui sind ennast kunagi selga pussitatakse.
No sellisest elukogemusest on mu seisukoht välja kasvanudki.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 16:00 Et kohe 10 aastat pole olemas.
Tegelikult 14 aastat. Varasuhe reguleeritakse kohe abieluavalduse esitamisel. Aga sul pole põhjust neisse detailidesse süüvida, sul ei lähe seda vaja nagunii.
Külaline

Aga varad peavad lahus olema siiski. Lapsi kasvatakse koos. Korteris teevad tööd ära masinad. Süüa tänapäeva naine ei tee. Pigem teevad mehed. Vähem teenib ka naine üldjuhul. Milleks siis elada, töötada teise õnne nimel. See aeg kus tahetakse lahku minna naise soovil tuleb kindlasti. Kui põhjust pole siis see mõeldakse välja.
Külaline

Lisan omaltpoolt. Kui pole veel otsustatud või ei taheta riske võtta elatakse mehe kulul pikalt. Mees on nagu võõras. Elatakse oma elu
Külaline

Kui sulle elu nii paistab ja kogemus on, ega's midagi, kõrbe siis. Teistel on paremini läinud. Isegi viiekümnendad üle elatud koos, kuhugi ei plaani joosta. Aga mul on parem mees ka, kui sina. Selles ongi kogu "müstika", miks su elu mudas on.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 18:50 Ja jälle solkis naistevihkaja troll kogu teema ning keeras isiklikuks vihakõneks.
Olen siit mitu päeva eemale hoidnud, sest ei soovi seda konfliktset ja nõmedat isikut igas teemas taas kohata. Lootsin, et on eemaldatud, aga ei, ikka läheb edasi see joru.
Külaline

Anonymous kirjutas: 17 Sept 2024 14:38Enne suhtesse astumist ei olnud siis petliku loomuga või mindi suhtesse teineteist tegelikult tundmata? Kui täie teadmisega lood suhte sellise petliku loomuga inimesega, siis mis sind üllatab? Tasub tundma õppida oma potentsiaalset kaaslast enne suhte loomist. Kedagi "näidelda" suudab inimene max paar-kolm kuud, sealt edasi on tema päris mina ja loomus alati nähtavad. Mis sa selle nähtu põhjal järeldad on muidugi sinu enda otsustada.

Kui enne ei olnud petliku loomuga, on päris kindlasti viga käesolevas suhtes.
Inimene võib elu jooksul ka muutuda. Eriti kui toimub midagi, mis teda vaimselt raputab.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 19:15 Inimene võib elu jooksul ka muutuda. Eriti kui toimub midagi, mis teda vaimselt raputab.
Kui mingi selline asi toimub su pikaajalise kaaslasega, siis sa ei teaks sellest midagi? Omavahel räägitakse ja suheldakse igapäevaselt aga selline asi jääb kuidagi täiesti märkamata? Või on nii, et mingid märgid ikka olid aga sa ei tahtnudki seda näha ega sellest midagi teada... ehk suhe oli niigi juba omadega suhteliselt rabas.

Inimese loomus tegelikult elu jooksul kardinaalselt ei muutu.
Külaline

Anonymous kirjutas: 17 Sept 2024 18:43Kui pole veel otsustatud või ei taheta riske võtta elatakse mehe kulul pikalt. Mees on nagu võõras. Elatakse oma elu
Ok, naisel on kasulik nii elada. Aga miks mees on nõus sellise naisega elama ja ei lahuta, vot sellest ma aru enam ei saa. Mehed, muide, tohivad ka algatada lahutust, mitte ainult naised.
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 15:21
Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 15:12 Ma saan nii aru, et siin on üks proua kes õugustab petmist. Tema arust on petetu süüdi, et, petja teda pettis. Sest tema olevat petetavale midagi vihjanud, aga too ei saanud aru. Egas siis midagi. Tuleb seksivärki paari teise mehega teha. Küll siis aru hakkab saama.
Täiesti valesti saad aru. Vihkan petmist, ise ka ei peta. Mul niipalju mune küll, et öelda selgelt välja kui mulle suhtes midagi ei istu või puudu jääb. Ei eelda kelleltki mõtetelugemist ega harrasta mingit vihjamisi suhtlemist. Möönan, kõik nii avatult ei räägi sellistest asjadet. Aga sinisilmselt väita, et petetu kohe mitte midagi enne ei näinud ega teadnud on pehmelt öeldes rumalus. Nägi, aga ei tahtnud näha, seega otsustas leppida.
Oh kui suureline ja ülbe väide. Sa pole lihtsalt osavate petturitega kokku puutunud ja oled ise ka petis, sellised pidid kõigilt teistelt reetmist ootama ja paranoiliselt märke otsima igast lausest.
Saad aru, valdav enamik inimesi ei ole pidevalt valvel ja ei otsi võimalikke petmise märke oma kõige kallima inimese juurest. Vastupidi. Isegi need asjad, mis kõrvalseisjale petmisest räägivad selget keelt või kahtlusi tekitavad, mõeldakse oma peas armastava partneri poolt ümber armsama kasuks.
Ilmselt pole sa kedagi tõeliselt armastanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 19:26
Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 19:15 Inimene võib elu jooksul ka muutuda. Eriti kui toimub midagi, mis teda vaimselt raputab.
Kui mingi selline asi toimub su pikaajalise kaaslasega, siis sa ei teaks sellest midagi? Omavahel räägitakse ja suheldakse igapäevaselt aga selline asi jääb kuidagi täiesti märkamata? Või on nii, et mingid märgid ikka olid aga sa ei tahtnudki seda näha ega sellest midagi teada... ehk suhe oli niigi juba omadega suhteliselt rabas.

Inimese loomus tegelikult elu jooksul kardinaalselt ei muutu.
Ma kirjutasin iseenda põhjal. On erinevaid olukordi, mis võivad inimest muuta, lisaks oma elusündmustele haigused, lähedastega toimuv jne. Minul oli selleks vaimselt traumeeriv kogemus ja ei, keegi peale minu ei saa aru, palju minus täpselt muutunud on. Ma isegi ei saanud, sest võtsin mingi perioodi rahusteid ja tundus, et funktsioneerin igati normaalselt, elu läks nagu edasi. Ega plõksust mingit muutust ei olnud, see oli ikka järk-järguline. Mingil hetkel sain aru, et ma ei tunne iseennast ära enam, olen nagu teine inimene, mingid põhimõtted ja väärtused on täiesti veega alla lastud või risti vastupidised. Ma võin kohati süüdimatult teha midagi, mille peale ma poleks kunagi isegi tulnud, et võiksin nii teha. Saan aru, mis on õige, mis vale, aga ikka teen. Ilmselgelt ei tea lähemal asuvad inimesed midagi asjadest, millega tegelen. Nende jaoks olen ma keskmisest vahel ärrituvam või närvilisem, midagi muud nad ei näe.
Simon says:
Kontakt:

Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 20:38
Anonymous kirjutas: 17 Sept 2024 18:43Kui pole veel otsustatud või ei taheta riske võtta elatakse mehe kulul pikalt. Mees on nagu võõras. Elatakse oma elu
Ok, naisel on kasulik nii elada. Aga miks mees on nõus sellise naisega elama ja ei lahuta, vot sellest ma aru enam ei saa. Mehed, muide, tohivad ka algatada lahutust, mitte ainult naised.
Paljud pole asjast aru saanud, arvavad et kõik on korras. Naisel on mingi faas, aga hiljem saab korda.
Naised on ka väga osavad teesklema ja manipuleerima, mees ei saa midagi aru.
Külaline

Simon says: kirjutas: 17 Sept 2024 20:46Naisel on mingi faas, aga hiljem saab korda.
No kui see faas ikka kaua juba kestab, siis võiks mees ju öelda naisele, et selline elu mulle ei sobi ja kui nii jätkub, siis soovin lahutust.
Simon says:
Kontakt:

Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 20:52
Simon says: kirjutas: 17 Sept 2024 20:46Naisel on mingi faas, aga hiljem saab korda.
No kui see faas ikka kaua juba kestab, siis võiks mees ju öelda naisele, et selline elu mulle ei sobi ja kui nii jätkub, siis soovin lahutust.
Eks ta lõpuks ütleb ka, aga mehed on üldiselt harjunud, et naistel on tujud ja tunded ja hormoonid ja menopaus ning tühja koha pealt tõmmatakse üles mehhiko draama. Parem sitta mitte torkida. Jutust pole nagunii kasu, ootame.
Ehk läheb korda.
Külaline

Oot, naine elab sinu kulul, aga sinust välja ei tee. Elab täitsa oma elu. Kaua see kestnud on siis, et sa ikka veel kannatlikult suudad oodata?
Simon says:
Kontakt:

Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 21:03 Oot, naine elab sinu kulul, aga sinust välja ei tee. Elab täitsa oma elu. Kaua see kestnud on siis, et sa ikka veel kannatlikult suudad oodata?
Minul mitte, aga olen seda kõrvalt näinud küll.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 20:38
Alustavad. Näiteks mina alustasin. Aga sellised mehed on ju sead. Siingi üks hull kes ainult siin elabki sõimab selliseid. Aga tema on sellike lihtsake ka.
Külaline

Simon says: kirjutas: 17 Sept 2024 20:41 Oh kui suureline ja ülbe väide. Sa pole lihtsalt osavate petturitega kokku puutunud ja oled ise ka petis, sellised pidid kõigilt teistelt reetmist ootama ja paranoiliselt märke otsima igast lausest.
Saad aru, valdav enamik inimesi ei ole pidevalt valvel ja ei otsi võimalikke petmise märke oma kõige kallima inimese juurest. Vastupidi. Isegi need asjad, mis kõrvalseisjale petmisest räägivad selget keelt või kahtlusi tekitavad, mõeldakse oma peas armastava partneri poolt ümber armsama kasuks.
Tõele näkku vaatamine ei ole küll kuidagi suureline ja ülbe. Mu seisukoht ongi täpselt sellisest naiivsest ja sinisilmsest armsamale "kuldse kuu selga mõtlemisest" ja selles pettumisest tingitud. Tagantjärele teadsin täpselt, millal ja mida ma selles suhtes näha ega kuulda ei tahtnud. See tähendab tegelikult nägin küll aga täiesti omal vabal valikult pigistasin silmad kinni ja otsustasin ignoreerida. Ma äärmiselt ratsionaalse inimesena tavaliselt korduvalt sama reha otsa ei astu, selleks ei pea pidevalt reetmist ootama ega paranoiliselt mingeid märke otsima, piisab täiesti avameelselt rääkimisest, teise kuulamisest ja enda ootuste sõnastamisest ka.
Simon says:
Kontakt:

Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 21:08
Simon says: kirjutas: 17 Sept 2024 20:41 Oh kui suureline ja ülbe väide. Sa pole lihtsalt osavate petturitega kokku puutunud ja oled ise ka petis, sellised pidid kõigilt teistelt reetmist ootama ja paranoiliselt märke otsima igast lausest.
Tõele näkku vaatamine ei ole küll kuidagi suureline ja ülbe. Mu seisukoht ongi täpselt sellisest naiivsest ja sinisilmsest armsamale "kuldse kuu selga mõtlemisest" ja selles pettumisest tingitud. Tagantjärele teadsin täpselt, millal ja mida ma selles suhtes näha ega kuulda ei tahtnud. See tähendab tegelikult nägin küll aga täiesti omal vabal valikult pigistasin silmad kinni ja otsustasin ignoreerida. Ma äärmiselt ratsionaalse inimesena tavaliselt korduvalt sama reha otsa ei astu, selleks ei pea pidevalt reetmist ootama ega paranoiliselt mingeid märke otsima, piisab täiesti avameelselt rääkimisest, teise kuulamisest ja enda ootuste sõnastamisest ka.
Vabast valikust on siin asi kaugel. Enamus ilukirjandusest püüab seda tunnet ratsionaliseerida ja pole ikka veel õnnestunud. Kui sina väidad, et sul see õnnestus, no ei usu. Kas suurustad niisama tühja või see polnud armastus mida sa tundsid.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Google [Bot], Mammut, YaCy [Bot] ja 6 külalist