Riigilt toetuse skeemitamine

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Riigilt toetuse skeemitamine

Postitus Postitas Külaline »

Kas te olete teinud midagi, valetanud oma olukorra kohta (see on õnnestunud), et skeemitada riigilt (meie või mõne teise) et saada mõnd toetust?
Või teate kedagi, kes nii teinud?
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 10:12 Kas te olete teinud midagi, valetanud oma olukorra kohta (see on õnnestunud), et skeemitada riigilt (meie või mõne teise) et saada mõnd toetust?
Olen teinud ja tean paljusid. Ei pea seda eriliseks patuks. Eriti kuna riik ise skeemitab ja petab vastu ka pidevalt.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 10:12 Kas te olete teinud midagi, valetanud oma olukorra kohta (see on õnnestunud), et skeemitada riigilt (meie või mõne teise) et saada mõnd toetust?
Ei ole ise skeemitanud ega tea ka kedagi, kes oleks.
Simon says:
Kontakt:

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 10:18
Ei ole ise skeemitanud ega tea ka kedagi, kes oleks.
Ok, sa ise pole, aga et sa isegi kedagi sellist ei tea??? Ära valeta. Ajakirjandus pasundab sellistest IGA päev.
Külaline

Riik jagas eelmisel aastal 2,3 miljardit ei-tea-kuhu. Võib arvata, et omadele jopedele, kellele siis veel. Ja mina peaks olema aus maksumaksja? Tõsiselt?
Mida ma oma maksuraha eest tagasi saan? Ma mõtlen, mida MINA teenustena enda maksuraha eest saan, mitte mõni Aafrika kolgas IT arenduse tarbeks, lõputu rahapõletamine RB trassil, erafirmade (veel hullem - VÄLISerafirmade "õigustatud kasumiootuste" doteerimine, rahalüpsiks loodud sihtasutused jne rämps, mida ma maksumaksjana kinni pean taguma.
Külaline

Simon says: kirjutas: 18 Sept 2024 10:22 Ok, sa ise pole, aga et sa isegi kedagi sellist ei tea??? Ära valeta. Ajakirjandus pasundab sellistest IGA päev.
Ei tea oma tutvusringkonnas kedagi sellist. Ajakirjanduses olnuid isiklikult ei tunne. Ega see, kui ma isiklikult selliseid ei tea tähenda veel, et ma tegevusest endast kuulnud poleks.
Simon says:
Kontakt:

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 10:33
Simon says: kirjutas: 18 Sept 2024 10:22 Ok, sa ise pole, aga et sa isegi kedagi sellist ei tea??? Ära valeta. Ajakirjandus pasundab sellistest IGA päev.
Ei tea oma tutvusringkonnas kedagi sellist. Ajakirjanduses olnuid isiklikult ei tunne. Ega see, kui ma isiklikult selliseid ei tea tähenda veel, et ma tegevusest endast kuulnud poleks.
Loe küsimus läbi. Keegi ei küsinud kas sa neid tunned.
Külaline

Kunagi, ma ei tea kas ka praegu, mu tuttav registreeris lapse vallaslapsena toetuse pärast. Tegelikult elasid perena.
Mu tuttavad tudengid registreerisid abielu. Saavad nüüd kumbki 200e kuus juurde. Seepärast registreerisidki.
Külaline

Simon says: kirjutas: 18 Sept 2024 10:40 Loe küsimus läbi. Keegi ei küsinud kas sa neid tunned.
Autist oled?
Külaline

Et ei tekiks tüli, ma sõnastan ümber. Kas tunnete kedagi kes on skeemitanud? Ma ei tulnud selle peale et mõelda võib neid võõraid ka, kellest on meedia vahendusel saanud kuulda. Ikka mõtlesin teie oma tutvusringkonda. Sõnastus oli mitmeti mõistetav.
Simon says:
Kontakt:

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 11:02 Et ei tekiks tüli, ma sõnastan ümber. Kas tunnete kedagi kes on skeemitanud? Ma ei tulnud selle peale et mõelda võib neid võõraid ka, kellest on meedia vahendusel saanud kuulda. Ikka mõtlesin teie oma tutvusringkonda. Sõnastus oli mitmeti mõistetav.
Kapost oled või?
Külaline

https://www.err.ee/1609450727/amet-on-t ... psetoetuse
Külaline

Tean mitut, töö on selline. Ja kõigil neil skeemitajatel on sama jutt - et aga mida riik meie jaoks teeb ja miks ei peaks? Kusjuures meenu kohe üks, kes pole Eesti riigis päevagi tööl käinud ega makse maksnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 22:31 Tean mitut, töö on selline. Ja kõigil neil skeemitajatel on sama jutt - et aga mida riik meie jaoks teeb ja miks ei peaks? Kusjuures meenu kohe üks, kes pole Eesti riigis päevagi tööl käinud ega makse maksnud.
Tundub võimatu. Ok on asju nagu alaealised lapsed jne, aga siiski ei maksa riik neile mingit erilist raha.
Simon says:
Kontakt:

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 22:31 Tean mitut, töö on selline. Ja kõigil neil skeemitajatel on sama jutt - et aga mida riik meie jaoks teeb ja miks ei peaks? Kusjuures meenu kohe üks, kes pole Eesti riigis päevagi tööl käinud ega makse maksnud.
Isegi kui tööl ei käi, siis makse maksad nagunii. Iga asi mis ostad - 22% hinnast riigile, bensiini hinnast ainult 32% on bensiini eest, ülejäänu on maksud riigile! Ja nii edasi. Maksud maksad nagunii ja muudkui rohkem ja rohkem.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 10:33
Eks need kõige vaesemad ja lollemad ole kõige alandlikumad ja riigitruud. Muud neil pole kui õige jutt. Selline mis valitsejatele meeldib. Juba ammu imestatakse kuidas reformareid valib riigi vaesem seltskond. Mujal maailmas sellelt sihtgrupilt parempoolsed ultraliberalistidest sulid vaestelt hääli ei saa. Eesti aga on imedemaa
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 10:44 Kunagi, ma ei tea kas ka praegu, mu tuttav registreeris lapse vallaslapsena toetuse pärast. Tegelikult elasid perena.
Mu tuttavad tudengid registreerisid abielu. Saavad nüüd kumbki 200e kuus juurde. Seepärast registreerisidki.
Kui niiviisi mõelda, siis ma ka tean, kusagil nõuka aja lõpus ja eesti aja alguses ka üks tuttav kes abielus polnud, registreeris lapse valalslapsena. Palju see tollal juurde andis ei oska öelda, toetused olid ju imeväikesed võrreldes praeguse vanemahüvitisega.
paar aastat tagsasi oli meil praktikal üks noor, kellel oli samal ajal ka oma firma, tema rääkis ka üsna avalikult, kuidas on riigi käest võimalik raha lüpsta, pidades seda normaalseks käitumiseks. Ma kuhugi kaebama ei jooksmud ja ei jookseks ka tõenäoliselt, aga mulle tundub see varastamisena meie kõigi tagant. Selline nõukaaja mentaliteet, et mis ripakil see ära ja riigi varastamine pole kuritegu vaid osava ärimehe tunnus.
Ilmselt ma olen naiivne ja sinisilmne, aga siiski arvan et ausalt on parem oma elu elada.
Simon says:
Kontakt:

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 23:38
Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 10:44 Kunagi, ma ei tea kas ka praegu, mu tuttav registreeris lapse vallaslapsena toetuse pärast. Tegelikult elasid perena.
Kui niiviisi mõelda, siis ma ka tean, kusagil nõuka aja lõpus ja eesti aja alguses ka üks tuttav kes abielus polnud, registreeris lapse valalslapsena. Palju see tollal juurde andis ei oska öelda, toetused olid ju imeväikesed võrreldes praeguse vanemahüvitisega.
paar aastat tagsasi oli meil praktikal üks noor, kellel oli samal ajal ka oma firma, tema rääkis ka üsna avalikult, kuidas on riigi käest võimalik raha lüpsta, pidades seda normaalseks käitumiseks. Ma kuhugi kaebama ei jooksmud ja ei jookseks ka tõenäoliselt, aga mulle tundub see varastamisena meie kõigi tagant. Selline nõukaaja mentaliteet, et mis ripakil see ära ja riigi varastamine pole kuritegu vaid osava ärimehe tunnus.
Ilmselt ma olen naiivne ja sinisilmne, aga siiski arvan et ausalt on parem oma elu elada.
Mulle jällegi tundub see varastamisena kui riik nõuab elektri ühendamise eest 6200 eurot. See ei ole mitte töö ja materjalide eest, need maksad eraldi, lihtsalt süsteemiga liitumine. Hiljuti oli artikkel ka lehes et 5 korda kallim kui lätis ja 7 korda kallim kui leedus. Täiesti lolliks läinud oma ahnuses. Ka see ei ole aus kui maamaks tõuseb kordades iga aasta.
Riigi vastu ma ei saa, aga vaikselt varastan vastu küll võimaluse avanedes. Mis üle jääb, metsavendade järeltulijana aitan ennast ise.
Maasikas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Maasikas »

Simon says: kirjutas: 19 Sept 2024 00:11
Mulle jällegi tundub see varastamisena kui riik nõuab elektri ühendamise eest 6200 eurot. See ei ole mitte töö ja materjalide eest, need maksad eraldi, lihtsalt süsteemiga liitumine. Hiljuti oli artikkel ka lehes et 5 korda kallim kui lätis ja 7 korda kallim kui leedus. Täiesti lolliks läinud oma ahnuses. Ka see ei ole aus kui maamaks tõuseb kordades iga aasta.
Riigi vastu ma ei saa, aga vaikselt varastan vastu küll võimaluse avanedes. Mis üle jääb, metsavendade järeltulijana aitan ennast ise.
No aga sa oled ju puruloll, kui arvad, et sa tüssad mingit müstilist riiki või nagu ma olen kuulnud mõnda varast rääkimas, et poed on kasumis, paras neile, et varastan. Riik ja poed saavad ikka oma kasumi kätte, sa ei karista neid. Sa varastad teiste ausate inimeste taskust ja oled suli teiste arvelt. Nii tõstetakse veel makse ja poes on kaubad kallimad, sest pättide tegevus liidetakse sinna otsa. Kas normintellektiga inimesele peab tõesti seda seletama.
Simon says:
Kontakt:

Maasikas kirjutas: 19 Sept 2024 06:46
Simon says: kirjutas: 19 Sept 2024 00:11
No aga sa oled ju puruloll, kui arvad, et sa tüssad mingit müstilist riiki või nagu ma olen kuulnud mõnda varast rääkimas, et poed on kasumis, paras neile, et varastan. Riik ja poed saavad ikka oma kasumi kätte, sa ei karista neid. Sa varastad teiste ausate inimeste taskust ja oled suli teiste arvelt. Nii tõstetakse veel makse ja poes on kaubad kallimad, sest pättide tegevus liidetakse sinna otsa. Kas normintellektiga inimesele peab tõesti seda seletama.
Mida varastada saab, see ära varastatakse. Tööd mängitakse sõprade kätte ja blufitakse kordi suuremaks. Riigi raha tassitakse süle ja seljaga.
Kahjuks olen näinud, et kui ise ei võta, võtab keegi teine.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline