Ja kuidas saab seda teada? Need on subjektiivsed hinnangud. Mehed surevad ka fake menstruatsioonivalu kätte.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 10:28Praegu mõtlesid küll nähvamise ise juurde, et demonstratiivselt solvuda.
Point oli, kas naise rinnad on (tavaolukord vs löök) sama "hellad" kui mehe munad.
Filtrita küsimused vastassoole
-
Külaline
-
Külaline
Oma kogemustest ei oska rääkida, pole mees. Aga klopib vist küll, selle kohta on palju materjali.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 23:08 Üldiselt mulle jääb arusaamatuks, et kui need munad nii hellad on, kuidas siis mehed üldse krossisõitu, ratsutamist jms teha saavad. Kas ei klopi siis?![]()
Eesmärk: uurida sonograafiliselt, kas mägiratturitel esineb rohkem munandikoti kõrvalekaldeid kui mitteratturitel.
Tulemused: kaheksakümnel (94%) mägiratturil leiti munandikoti ebatavalisi leide. Kolmekümne üheksal (46%) oli anamneesis vahelduv munandikoti hellus või ebamugavustunne, kuid rasket munandikoti traumat ei olnud. Ebanormaalsed leiud olid munandikivid 69-l (81%), munandimanuse tsüst 39-l (46%), munandimanuse kaltsifikatsioon 34-l (40%), munandite lupjumine 27-l (32%), hüdrotseel 24-l (28%), varikotseel üheksal (11%) ja munandite mikrolitiaas ühel (1%). Kontrollrühmas täheldati ebanormaalseid leide viiel (16%), kellel kõigil oli munandimanuse tsüst. Üldine erinevus munandikoti kõrvalekallete arvus jalgratturitel võrreldes mitteratturite arvuga oli märkimisväärne (P <0,0001, chi2 test).
Järeldus: munandiväliste ja munandite häirete esinemissagedus oli nende mägiratturite seas oluliselt rohkem kui mitteratturitel.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/11323467/
-
Külaline
Me siin räägime ajaviiteks isiklikest kogemustest, mitte looduse vingepussidest aga kahtlase väärtusega teadusartiklitest...Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 10:37
Ja kuidas saab seda teada? Need on subjektiivsed hinnangud. Mehed surevad ka fake menstruatsioonivalu kätte.
-
Tahan teada
Mul on küsimus: mehed, kas teid päriselt häirib ka kui naine on paks? Küsimus on inspireeritud sellest, et kõik teavad, eks ole, et paksuks ei tohi minna, paks ei tohi ka rahulikult olla, siis peab kogu aeg püüdlema kaalu kaotada, muidu oled kole. Tegelikult on paljud inimesed paksud, mõned on teise poole oma elust paksud, mõned on terve elu paksud. Paksudel naistel on mehed olemas, nad isegi abielluvad paksuna, olid koguni suhet alustades paksud. Ei saa ka väita, et mees ise ka paks, ei saagi paremat, paljudel on mehed täiesti normaalkaalus või ainult veidi ülekaalus. Peres on mitu last, seega nende "koledate paksudega" on ilmselgelt ka seksitud, ei ole midagi nii, et keegi ei taha ja mehel ei tõuse paksu peale. Pole veel kordagi näinud ega kuulnud, et päriselus mees jätaks naise maha, sest "sa läksid paksuks". Noorem asemele, seda te, sunnikud, teete jah. Aga nt sama vana, aga kõhn asemele, mina ei tea ühtegi sellist olukorda.
Naised ise on väääääga õelad ja kahjurõõmsad selle üle, kui teine naine läheb paksuks. Sest siis oled ju kole ja kellelegi ei meeldi. Ma julgen koguni väita, et valdav enamik naisi elab terve elu alateadliku arhetüüpse hirmuga, et paksuks minemine ja olemine on üks hirmsamaid asju, mis sinuga juhtuda saab. Kui sa oled paks ja isegi kui sa ei püüa aktiivselt alla võtta, elad ikkagi teadmisega, et tegelikult on su keha praegu vale ja loodad, et äkki kunagi on jälle "õige" ja parem.
Seega, mehed, kuidas tegelikult on, kas päriselt ka paksu ei taha ja kui jah, kuidas need pered siis loodud on ja miks teil kodus paksud prouad on?
Naised ise on väääääga õelad ja kahjurõõmsad selle üle, kui teine naine läheb paksuks. Sest siis oled ju kole ja kellelegi ei meeldi. Ma julgen koguni väita, et valdav enamik naisi elab terve elu alateadliku arhetüüpse hirmuga, et paksuks minemine ja olemine on üks hirmsamaid asju, mis sinuga juhtuda saab. Kui sa oled paks ja isegi kui sa ei püüa aktiivselt alla võtta, elad ikkagi teadmisega, et tegelikult on su keha praegu vale ja loodad, et äkki kunagi on jälle "õige" ja parem.
Seega, mehed, kuidas tegelikult on, kas päriselt ka paksu ei taha ja kui jah, kuidas need pered siis loodud on ja miks teil kodus paksud prouad on?
-
Külaline
Sama küsimus, kuidas naised ratsutada saavad või isegi taburetil istuda kui nad istuvad otseselt häbeme peal? Meestel füsioloogiliselt munandid ja peenis istudes liigub ette ja nad ei puutu istme ega tooli vastu ja mees ei istu oma munade peal. Selleks ongi inimesele tehtud kannikad, nii naisele kui mehele ja istumise surve langeb kannikatele.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 23:08 Üldiselt mulle jääb arusaamatuks, et kui need munad nii hellad on, kuidas siis mehed üldse krossisõitu, ratsutamist jms teha saavad. Kas ei klopi siis?![]()
-
Külaline
Kehakaal on elus muutuv, võib minna paksuks nagu sa räägid ja võib saada saledaks. Häirib hoopis kompleksides naine, sest väga raske on suhelda kui kompleksides naine otsib igast asjast põhjust solvumiseks, ahaaa ma olen ju paks. Ei jää paksudel elu elamata ega seksimata, aga hajumine kehakaalust on tüütu. Kui mees hakkab ülekaalulise naisega lävima, siis on ta sellega leppinud või oma valiku teinud.Tahan teada kirjutas: ↑18 Sept 2024 11:01 Mul on küsimus: mehed, kas teid päriselt häirib ka kui naine on paks? Küsimus on inspireeritud sellest, et kõik teavad, eks ole, et paksuks ei tohi minna, paks ei tohi ka rahulikult olla, siis peab kogu aeg püüdlema kaalu kaotada, muidu oled kole. Tegelikult on paljud inimesed paksud, mõned on teise poole oma elust paksud, mõned on terve elu paksud. Paksudel naistel on mehed olemas, nad isegi abielluvad paksuna, olid koguni suhet alustades paksud. Ei saa ka väita, et mees ise ka paks, ei saagi paremat, paljudel on mehed täiesti normaalkaalus või ainult veidi ülekaalus. Peres on mitu last, seega nende "koledate paksudega" on ilmselgelt ka seksitud, ei ole midagi nii, et keegi ei taha ja mehel ei tõuse paksu peale. Pole veel kordagi näinud ega kuulnud, et päriselus mees jätaks naise maha, sest "sa läksid paksuks". Noorem asemele, seda te, sunnikud, teete jah. Aga nt sama vana, aga kõhn asemele, mina ei tea ühtegi sellist olukorda.
Las naised olla õeldad, sest nad ongi naised ja mis neist ikka tahta, aga suhet luuakse ikka meestega eks?
Miks pered on loodud paksudega? Aga noores eas polegi kõik paksud, paksuks minnakse kooselus ja just naised pidavat kõigi ajakirjade kohaselt end käest laskma ja tüsenevad. Meestega nii hull ei olegi. Aga keskealisena hakkab kõigile kaalu kogunema, ka nendele endistele piitspeenikestele.
-
Külaline
See ei ole naistel ju hoopiski mitte mingi õrn organ, mida peaks mingi a la "kubemekaitsmega" polsterdama, et väiteks palli- või muu löögi eest kaitsta.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 11:02Sama küsimus, kuidas naised ratsutada saavad või isegi taburetil istuda kui nad istuvad otseselt häbeme peal? Meestel füsioloogiliselt munandid ja peenis istudes liigub ette ja nad ei puutu istme ega tooli vastu ja mees ei istu oma munade peal. Selleks ongi inimesele tehtud kannikad, nii naisele kui mehele ja istumise surve langeb kannikatele.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 23:08 Üldiselt mulle jääb arusaamatuks, et kui need munad nii hellad on, kuidas siis mehed üldse krossisõitu, ratsutamist jms teha saavad. Kas ei klopi siis?![]()
-
Simon says:
- Kontakt:
Ma arvan et mõnda häirib, mõnda mitte. Rohkem häirib see kui naine muutub laisaks, lohakaks ja ei pinguta ( mis tihti viib rasvumisele). See näitab austuse puudumist ja seda mehed ei talu.Tahan teada kirjutas: ↑18 Sept 2024 11:01 Mul on küsimus: mehed, kas teid päriselt häirib ka kui naine on paks? Küsimus on inspireeritud sellest, et kõik teavad, eks ole, et paksuks ei tohi minna, paks ei tohi ka rahulikult olla, siis peab kogu aeg püüdlema kaalu kaotada, muidu oled kole. Tegelikult on paljud inimesed paksud, mõned on teise poole oma elust paksud, mõned on terve elu paksud. Paksudel naistel on mehed olemas, nad isegi abielluvad paksuna, olid koguni suhet alustades paksud. Ei saa ka väita, et mees ise ka paks, ei saagi paremat, paljudel on mehed täiesti normaalkaalus või ainult veidi ülekaalus. Peres on mitu last, seega nende "koledate paksudega" on ilmselgelt ka seksitud, ei ole midagi nii, et keegi ei taha ja mehel ei tõuse paksu peale. Pole veel kordagi näinud ega kuulnud, et päriselus mees jätaks naise maha, sest "sa läksid paksuks". Noorem asemele, seda te, sunnikud, teete jah. Aga nt sama vana, aga kõhn asemele, mina ei tea ühtegi sellist olukorda.
-
Külaline
Ja mida näitab üldlevinud trend, et püsisuhtes mees läheb paksuks- ka lodevust ja austuse puudust, eks.Simon says: kirjutas: ↑18 Sept 2024 11:11 Ma arvan et mõnda häirib, mõnda mitte. Rohkem häirib see kui naine muutub laisaks, lohakaks ja ei pinguta ( mis tihti viib rasvumisele). See näitab austuse puudumist ja seda mehed ei talu.
-
Külaline
-
Simon says:
- Kontakt:
Loomulikult. Ma naiste eest ei saa öelda, kuidas nad seda taluvad. Vahel mulle tundub, et mõni teine asi on neile olulisem.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 11:20Ja mida näitab üldlevinud trend, et püsisuhtes mees läheb paksuks- ka lodevust ja austuse puudust, eks.Simon says: kirjutas: ↑18 Sept 2024 11:11 Ma arvan et mõnda häirib, mõnda mitte. Rohkem häirib see kui naine muutub laisaks, lohakaks ja ei pinguta ( mis tihti viib rasvumisele). See näitab austuse puudumist ja seda mehed ei talu.
-
Külaline
Mida sa hindad üldse? Kui suhtes minnakse paksuks, on see suhte siseasi, mida on kõrvalistel hinnata? Ma saan sinu jutust aru, et sa oledki ise paks ja juba otsidki põhjust solvumiseks ja süüdistad näe mehed lähevad ka paksuks. Mehed ei ela sinu soovide järgi. Ei ela ka sina meeste soovide järgi, miks siis jageleda selliselt?? Ajaraiskamine. Kui oled ülekaaluline, leia mees kes on samuti ülekaaluline ja pole probleemi.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 11:20Ja mida näitab üldlevinud trend, et püsisuhtes mees läheb paksuks- ka lodevust ja austuse puudust, eks.Simon says: kirjutas: ↑18 Sept 2024 11:11 Ma arvan et mõnda häirib, mõnda mitte. Rohkem häirib see kui naine muutub laisaks, lohakaks ja ei pinguta ( mis tihti viib rasvumisele). See näitab austuse puudumist ja seda mehed ei talu.
-
Külaline
Paksusest. On kohe kindlasti mehi, kellele paksud naised meeldivad. Kuidas muidu seletada, et läbi elu ainult paksud naised kõrval. Vanast paksust lahku, asemele uus paks.
Ja sama kindlalt võib väita, et on mehi, kellele meeldivadki saledad naised ja paks ei eruta.
Kui sale naine on kooselu jooksul paksuks läinud, siis see ei tähenda, et mehele see meeldib, pigem lepib, see on rohkem "koos heas ja halvas" teema ja muidugi mees tahaks, et naine oma vormi tagasi saaks.
Ja sama kindlalt võib väita, et on mehi, kellele meeldivadki saledad naised ja paks ei eruta.
Kui sale naine on kooselu jooksul paksuks läinud, siis see ei tähenda, et mehele see meeldib, pigem lepib, see on rohkem "koos heas ja halvas" teema ja muidugi mees tahaks, et naine oma vormi tagasi saaks.
-
Simon says:
- Kontakt:
Täitsa ise.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 11:22 Mehed, kes valis teile lõhna, mida igapäevaselt kasutate?
-
Simon says:
- Kontakt:
Räigelt ülekaaluline naine ei meeldi küll kellelegi.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 11:24 Paksusest. On kohe kindlasti mehi, kellele paksud naised meeldivad. Kuidas muidu seletada, et läbi elu ainult paksud naised kõrval. Vanast paksust lahku, asemele uus paks.
Mehed on lihtsalt tihtipeale realistid, otsivad sellise naise, kelle saavad. Kui ise oled mingi rott, suus hambad katki ja kohtutäitur arve kinni pannud, siis su lootus on ainult mingi ebapopulaarse ümmarguse mammi peal. Midagi pole teha.
-
Külaline
Põhiline hirm paksudega ongi see, et nad ongi laisad, nad ei viitsi midagi teha, tahavad diivanil lesida ja laiselda. Kui mees on ise selline, siis tore kooselu, aga mees on mingi hirmaktiivne spordimees, siis naine ei suudaks temaga koos midagi teha. Inimesed otsivad pigem enda sarnaseid inimesi ja kui teine kooselu ajal muutub, siis võib küll pettumus tekkida. Võidaks ka lahku minna.
-
Külaline
Kuna siin mehi ikka vastmas ka on, siis veel küsimusi:
Kas oled valmis oma intiimpiirkonda vahatama?
Kas võrdlete end partneri eksiga ja oma eksi uue partneriga?
Kas oled valmis oma intiimpiirkonda vahatama?
Kas võrdlete end partneri eksiga ja oma eksi uue partneriga?
-
Tahan teada
Kas sa, vastaja, oled mees või naine? Väga kummaline väide minu jaoks naisena. Mis on naise kehakujul küll pistmist mehe austamisega? See tähendab siis, et mees nagu arvaks, et naise keha eksisteerib tema austamiseks? Mitte ei ole lihtsalt teise inimese, indiviidi, keha, vaid naine on nagu orjatar, kel puudub kehaline autonoomia? Kui tema keha ilma mehe loata teistsuguseks muutub, siis see on miski austusevastane kuritegu mehe suhtes ja mees läheb jalamaid raevu, sest peab kaitsma oma au... paksu naise eest?
Seda et... tänapäeval muidugi eksisteerivad erinevad suhtevormid, tõepoolest on paare, kes vabatahtlikult mängivad mingit sadomaso orja ja peremehe rollimängu, kui mõlemad nii soovivad, siis mis seal ikka. Aga sina kirjutad, justkui mehed üldiselt kõik ongi sellisel seisukohal ja kõik suhted ongi niisuguse dünaamikaga. Endale vähe imelik ei tundu?
Kuna see juba otse küsimise teema on, siis päriselt, mehed, kas te kõik sisimas ikkagi salaja unistate, et naine oleks teie orjatar?
-
Külaline
Ma polegi räigest ülekaalust rääkinud ja saleda all ei pidanud samuti silmas lapse keha. Ma kirjutasin, et on küll mehi, kellele paksud meeldivad. Vaidlen vastu, et paks naine kõrval tähendab automaatselt seda, et ümmargusest mammist paremat ei saanud. Ära võta kõike enda järgiSimon says: kirjutas: ↑18 Sept 2024 11:30Räigelt ülekaaluline naine ei meeldi küll kellelegi.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 11:24 Paksusest. On kohe kindlasti mehi, kellele paksud naised meeldivad. Kuidas muidu seletada, et läbi elu ainult paksud naised kõrval. Vanast paksust lahku, asemele uus paks.
Mehed on lihtsalt tihtipeale realistid, otsivad sellise naise, kelle saavad. Kui ise oled mingi rott, suus hambad katki ja kohtutäitur arve kinni pannud, siis su lootus on ainult mingi ebapopulaarse ümmarguse mammi peal. Midagi pole teha.
-
Külaline
Aga las ta siis olla labane, sellised madalad küsimused väärivad ka vastuseid. Kust inimene neid siis saama peaks, kui küsidagi kellegi käest ei tihka. Anonüümses foorumis ehk ikka juletakse, sina isiklikult ei pea ju seda teemat ei avama ega kommenteerima.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 01:37 Mitte filtrita, vaid madal ja labane arutelu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kirile, Triibu ja 6 külalist