Filtrita küsimused vastassoole

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Simon says: kirjutas: 18 Sept 2024 11:58
Postitus on kustutatud
Teeme nii, et siin teemas ei halvusta ega sildista.
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 11:50
Simon says: kirjutas: 18 Sept 2024 11:30
Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 11:24 Paksusest. On kohe kindlasti mehi, kellele paksud naised meeldivad. Kuidas muidu seletada, et läbi elu ainult paksud naised kõrval. Vanast paksust lahku, asemele uus paks.
Ja sama kindlalt võib väita, et on mehi, kellele meeldivadki saledad naised ja paks ei eruta.
Kui sale naine on kooselu jooksul paksuks läinud, siis see ei tähenda, et mehele see meeldib, pigem lepib, see on rohkem "koos heas ja halvas" teema ja muidugi mees tahaks, et naine oma vormi tagasi saaks.
Räigelt ülekaaluline naine ei meeldi küll kellelegi.
Mehed on lihtsalt tihtipeale realistid, otsivad sellise naise, kelle saavad. Kui ise oled mingi rott, suus hambad katki ja kohtutäitur arve kinni pannud, siis su lootus on ainult mingi ebapopulaarse ümmarguse mammi peal. Midagi pole teha.
Ma polegi räigest ülekaalust rääkinud ja saleda all ei pidanud samuti silmas lapse keha. Ma kirjutasin, et on küll mehi, kellele paksud meeldivad. Vaidlen vastu, et paks naine kõrval tähendab automaatselt seda, et ümmargusest mammist paremat ei saanud. Ära võta kõike enda järgi ;)
No mina rääkisin.

Igasugu imelikke on muidugi olemas, selles on sul õigus. Isegi ilma mõne jäsemeta inimesed meeldivad kellelegi. Aga neid on vähe.
Tavaliselt paksukesed jäävad populaarsuselt rivi lõppu.
Külaline

Kas kõik mehed lihtsalt ei oska oma intiimhügieeni eest hoolt kanda või osad lihtsalt ei pea eesnaha alt puhastamist oluliseks?
Külaline

Simon says: kirjutas: 18 Sept 2024 12:01 Tavaliselt paksukesed jäävad populaarsuselt rivi lõppu.
Ringi vaadates nii tuttavate kui nende laiema ringi tuttavate hulgas, see väide minu arust küll paika ei pea. Ega isegi niisama tänaval inimesi jälgides. Räägin siis sellistest tavalistest paksukestest, ekstreemsustesse ei lange.

Sinu maitse on sinu maitse, mitte üleüldiselt tunnustatud "normaalsus".
Simon says:
Kontakt:

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 12:17
Simon says: kirjutas: 18 Sept 2024 12:01 Tavaliselt paksukesed jäävad populaarsuselt rivi lõppu.
Ringi vaadates nii tuttavate kui nende laiema ringi tuttavate hulgas, see väide minu arust küll paika ei pea. Ega isegi niisama tänaval inimesi jälgides. Räägin siis sellistest tavalistest paksukestest, ekstreemsustesse ei lange.

Otsid põhjuseid et mitte jooksuringile minna;)))
Külaline

Simon says: kirjutas: 18 Sept 2024 12:29 Otsid põhjuseid et mitte jooksuringile minna;)))
Mina ei ole kohe kindlasti sinu sihtgrupp :lol:
Külaline

Ma mõtlesin, et pakse enam ei olegi eriti. Teete kord nädalas populaarse süsti ja asi tahe.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 15:54 Ma mõtlesin, et pakse enam ei olegi eriti. Teete kord nädalas populaarse süsti ja asi tahe.
Sa tänaval liigud silmad kinni või eladki kusagil inimestest kaugel?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 12:00
Postitus on kustutatud
Kui iga teine postitus kustutatakse, miks üldse postitada?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 11:45 Kuna siin mehi ikka vastmas ka on, siis veel küsimusi:
Kas oled valmis oma intiimpiirkonda vahatama?
Kas võrdlete end partneri eksiga ja oma eksi uue partneriga?
Kui sulle meeldib vahatatud mees, siis kindlasti on selliseid mehi kes seda teevad.
Need kes kõike võrdlevad on ebakindlad inimesed.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 16:05 Kui iga teine postitus kustutatakse, miks üldse postitada?
Kui oma postituses teisi mitte sõimata ja ropendada siis ei kustutata...
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 16:05
Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 12:00
Postitus on kustutatud
Kui iga teine postitus kustutatakse, miks üldse postitada?
Soovitan kavalat nippi - toimib 100% - ära oma postituses ropenda, halvusta, sõima ega sildista. Nii lihtne ongi. Kui see kohe ei õnnestus, siis harjutamiseks võiksid kõigepealt teksti nt Wordis valmis kirjutada. Jätta selle natukeseks seisma ja siis värske pilguga üle lugeda. Vajaduse korral eemalda ebavajalikud hinnangud ja sõnad. Ja alles siis postitama asuda.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 16:14
Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 15:54 Ma mõtlesin, et pakse enam ei olegi eriti. Teete kord nädalas populaarse süsti ja asi tahe.
Postitus on kustutatud
Kas sa ei suuda end väljendada kedagi "perverdiks" sõimamata?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 16:15 Postitus on kustutatud
Ei ole enda foobiaid vaja teistele pähe määrida, mulle paksukesed meeldivad. Nii naised kui mehed :D
Simon says:
Kontakt:

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 16:15
Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 12:17

Postitus on kustutatud
Ei tohi öelda paks, see on kohe jälle sõimamine ja sellised saab ära solvuda, tühistada, kituda ja vangi panna. Nüüd on kehapositiivsus (paks nagu vaal) ja sellised peavad meeldima meestele. Muidu oled loll, kretiin, ekreiit ja ahistaja ning peaksid tegelikult vangis olema.
Simon says:
Kontakt:

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 16:26
Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 16:15 Postitus on kustutatud
Ei ole enda foobiaid vaja teistele pähe määrida, mulle paksukesed meeldivad. Nii naised kui mehed :D
Mulle jällegi rumalad meeldivad. Loodame et selle eest saab ka punkte;)))
Külaline

Simon says: kirjutas: 18 Sept 2024 16:29 Ei tohi öelda paks, see on kohe jälle sõimamine ja sellised saab ära solvuda, tühistada, kituda ja vangi panna. Nüüd on kehapositiivsus (paks nagu vaal) ja sellised peavad meeldima meestele. Muidu oled loll, kretiin, ekreiit ja ahistaja ning peaksid tegelikult vangis olema.
Ei pea sellised sulle meeldima aga sa ei pea ka seda mitte meeldimist kõva kisa, mõnituste ja halvustavate väljenditega demonstreerima, kusjuures täiesti provotseerimata ründena. Viisakaks jääda ei oska?
Külaline

Simon says: kirjutas: 18 Sept 2024 16:31 Mulle jällegi rumalad meeldivad. Loodame et selle eest saab ka punkte;)))
Loodame, et sa meeldid neile ka siis.
Simon says:
Kontakt:

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 16:35
Simon says: kirjutas: 18 Sept 2024 16:29 Ei tohi öelda paks, see on kohe jälle sõimamine ja sellised saab ära solvuda, tühistada, kituda ja vangi panna. Nüüd on kehapositiivsus (paks nagu vaal) ja sellised peavad meeldima meestele. Muidu oled loll, kretiin, ekreiit ja ahistaja ning peaksid tegelikult vangis olema.
Ei pea sellised sulle meeldima aga sa ei pea ka seda mitte meeldimist kõva kisa, mõnituste ja halvustavate väljenditega demonstreerima, kusjuures täiesti provotseerimata ründena. Viisakaks jääda ei oska?
Milline seadus seda nüüd keelab?
Külaline

Simon says: kirjutas: 18 Sept 2024 16:50 Milline seadus seda nüüd keelab?
Ei pea kõike seadus reguleerima, viisakusreeglitest oled ehk enne ka midagi kuulnud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], Google [Bot], kiisu, käguan, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 5 külalist