Aasta tagasi hakkas ta norskama ja magas veel halvemini kui muidu. Avastati adenoid. Lõikasime ära. Suu lahti hingamine jäi ikka ja öine ärkamine. Siis avastas arst, et mandlid on ÜLIsuured ja lõikasime need ka ära. Arst arvas, et need takistavad öösel hingamist.
Opist möödas 3 kuud. Kuid ta ikka magab väga rahutult. Vahetab pidevalt asendeid ja on justkui kerges unes. Ja nii ööläbi. See on nii kurnav. Päris üles ta ei ärka, aga see pidev asendite vahetamine häirib. Hommikuks on ta väsinud ja terve päeva pahur.
Rauatase oli peale oppi madal. Oleme andnud nüüd kuu aega Nõgel rauda, d vitamiini sai samuti kuurina ja isegi magneesiumi soovitas arst. No täiesti 0 mõju.
Mis veel võib segada lapse und? Muu tundub kõik korras olevat.
Muidu enne adenoidi oppi sai laps nasonexi. Lugesin infolehelt et võib põhjustada rahutute jalgade sündroomi vms. Aga kasutasin seda vaid 1 kuu ja ei aidanud midagi. Pole seda enam aasta kasutanud. Kas see nüüd andiski sellise kõrvamõju ja siiani ? Sest umbes sellel ajal see siplemine pihta hakkas..
Muidu magama jääb ilusti. On vaikselt paigal ja ootab kuni uni tuleb. Siis ei ole mingit rahutut liigutamist.
Palun rääkige kaasa. Mul on tõesti tunne, et ta jääb kuni puperteedieani vähemalt mu voodi ees käima, et " Emme, ma ei saa magada ! "