Nimed

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Nimed

Postitus Postitas Külaline »

Sirvisin "Haruldaste nimede raamatut" ja leidsin ee..huvitavaid nimesid. Äkki keegi leiab inspiratsiooni :D
Äklys, Topi, Purkart, Dzadeep, Gaiar, Fuf, Obet, Jetter, Heiks, Gäzell, Nurru, Kotleib, Olandriff, Mersete, Peteriina, Zugderdemediin, Robico, Ber-Leib
Laada
Kõik need nimed peaksid olema Eestis läbi läinud, kuigi väga raske on uskuda mõne puhul.
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 20:52 Sirvisin "Haruldaste nimede raamatut" ja leidsin ee..huvitavaid nimesid. Äkki keegi leiab inspiratsiooni :D
Äklys, Topi, Purkart, Dzadeep, Gaiar, Fuf, Obet, Jetter, Heiks, Gäzell, Nurru, Kotleib, Olandriff, Mersete, Peteriina, Zugderdemediin, Robico, Ber-Leib
Laada
Kõik need nimed peaksid olema Eestis läbi läinud, kuigi väga raske on uskuda mõne puhul.
Ber-Leib võib eesti kontekstis tunduda omapärane, aga juudi keskkonnas äärmiselt tavaline. Ilmselt on tegemist väikese juudipoisiga. Ber on karu ja leib on lõvi.
Külaline

Simon says: kirjutas: 18 Sept 2024 21:02
Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 20:52 Sirvisin "Haruldaste nimede raamatut" ja leidsin ee..huvitavaid nimesid. Äkki keegi leiab inspiratsiooni :D
Laada
Ber-Leib võib eesti kontekstis tunduda omapärane, aga juudi keskkonnas äärmiselt tavaline. Ilmselt on tegemist väikese juudipoisiga. Ber on karu ja leib on lõvi.
Eestis elades võiks teise valiku teha. Midagi pole teha, enamikul kangastub firma Pereleib.
No leib oleks võinud kindlasti ära jääda.
Külaline

Minu nimi on ka seal raamatus :)

Ei, ma ei ole väike juudi poiss.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 22:37 Minu nimi on ka seal raamatus :)

Ei, ma ei ole väike juudi poiss.
Sa oled Nurru? Ilus kiisunimi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Andy, Google [Bot], iiR ja 6 külalist